BMW M5 Competition pret Mercedes-AMG E 63 S (+ VIDEO) 6

 
iAuto | 30.decembris 2018 11:23

BMW M5 Competition komplektēts ar 625 ZS V8 motoru, Mercedes-AMG E 63 S - ar 612 Zs V8. Kurš no jaudīgajiem sedaniem uzvarēs dragreisa distancē, paātrinājumā no 80 km/h un bremzēšanā no 110 km/h līdz 0 km/h?

 
Visi komentāri
 
viencexperc 30.decembris 2018 12:14
8 10 Atbildēt

Protams, ka mersedess uzvar dibenvaigu auto. Viens domāts nopietniem, veiksmīgiem cilvēkiem, otrs gopņikiem trenūzenēs. Bet šis, BMW reklamas rullītis ( acīmredzama nelojāla attieksme pret mersedesu) tāpat maz ko ietekmē. Jo:

1) Profesionālajā autosportā Mercedes pārstāv F1, bet BMW nepārstāv neko. Ak jā, tūringā cīnās kopā ar Lada, un pat tur, netiek augstāk par 3. vietu.

2 Reālas trasēs ( konkrēti Nirburgringa) MB AMG ir 13.vietā ( nevis šis modelis, bet ātrākais no MB. Pēc tam, otrs ātrākais MB ir 41.vietā, bet ātrākais no BMW ir 47.

....

Tā ka tas viss izskatās pēc lēta veida, kā palielīt BMW. Paņemt ātrāko BMW modeli un salīdzināt to ar lēnako MB. Bet cilvēkiem ar vienu smadzeņu rievu pat tāda reklāma liksies laba.

Chankaishi 1.janvāris 2019 13:59
2 2 Atbildēt

Bmw ir tik kvalitatiivs autinjsh, ka nav jeega teereet naudu sporta sacensiibaam Kaa to naakaas dariit MB, savaadaak taas graboshaas plastmasas nepirks pat Riigas Centraaltirgus bodnieki

Es pats 31.decembris 2018 15:57
2 2 Atbildēt

Tu esi muļķis jā domā kā ātrums ir uz šo brīdi galvenais

viencexperc 1.janvāris 2019 10:01
0 2 Atbildēt

Konkrēti šajā video demonstrēja tieši "ātrumu".

Protams, ka tas nav galvenais. Ir arī citas lietas. Piemēram imidžs. Bet es jau par to rakstīju un tam ir arī arī statistika.

1) Pārdošanas dati.

2) Klientu statistika. ASV BMW pārsvarā pērk melnādainie ( un arī krievi. Bet tā kā krievu mazāk nekā melnādaino, tāpēc oficiālajā statistikā zaudē afroamerikāņiem), bet Eiropā BMW pērk krievi, slāvi, krievu imigranti...

Es pats 1.janvāris 2019 13:02
1 1 Atbildēt

Krievi jau sen neatbalsta vācu mašīnas un jā kas merši viņiem vairāk patīk , bmw ēra beidzās pie e 60

msh 1.janvāris 2019 15:11
2 0 Atbildēt

Nejauc dažādas cilvēku grupas. Pieticīgāki krievi, protams, dod priekšroku japāņiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 45

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

"Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi 26

Rīgā trešdien tradicionālajā un nesaskaņotajā "Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti