2,16 m un 150 kg – NBA leģenda Šakils O`Nīls brauc ar vācu mikroauto Smart (+ VIDEO) 9

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 1.septembris 2019 14:32

Tīmekļa lietotājus samulsinājis video, kurā redzams, kā 2,16 m garais Šakils O`Nīls aizbrauc ar Smart - vienu no planētas mazākajiem transportlīdzekļiem.

Raženajam vīram drīzāk piestāvētu kāds pilnizmēra apvidus auto, taču Šakils izvēlējies tikai 2,70 m garo Smart. Vai tiešām tādēļ, lai taupītu degvielu, līdzekļus un vieglāk atrastu stāvvietu? Neizklausās ticami, tādēļ interneta lietotāji nebeidz strīdēties vai Ņujorkas ielās bijušais basketbolists tiešām pārvietojās ar šo jocīgo braucamrīku, vai kāds izspēlējis joku, lai lieku reizi piesaistītu uzmanību.

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 2.septembris 2019 7:59
4 2 Atbildēt

Tas ir novērots ka augumā garie vai resnīši par visām varītēm grib ielīst mazās mašīnās. Nu gluži kā sievietes spīlējas džinsos kas izmēros par mazu.

imzz 2.septembris 2019 9:56
4 1 Atbildēt

Nu , nebrauc viņš ar to. Tas joks vai reklāma. Labi redzams, ka galva skaras pie griestiem un ceļus ieloca ar roku palīcību.

feciic 2.septembris 2019 11:31
3 0 Atbildēt

Liels auto nenozīmē daudz vietas. Ar 2.1m augumu LC100 izrādās neērtāks par Nissan Micra.

iciks 2.septembris 2019 12:06
1 0 Atbildēt

Liels auto var nozīmēt un nenozīmēt daudz vietas.

Mazs auto - nozīmē tik vien kā maz vietas.

Attiecīgi...

feciic 2.septembris 2019 14:06
0 0 Atbildēt

Tieši ar tiem lielajiem parasti ir vilšanās un visbiežāk ar džipiem, mazie biežāk pārsteidz. Stāsts ir tikai par vadītāja vietu.

msh 2.septembris 2019 22:01
0 0 Atbildēt

Kā tev šķiet, kurā mašīnā ir vairāk vietas? Pareizi, vieta var tikt izmantot praktiski un var arī netikt izmantota praktiski. Paskaties, piemēram, uz oriģinālo mini, un kā tajā esošā vieta tika izmantota gandrīz līdz galam.

Kanibaals 3.septembris 2019 15:05
0 0 Atbildēt

Tajā lūznī pa labi vieta ir izmantota praktiski, t.i., vadītāja ķermenis ir nesošā konstrukcija un trieciena absorbētājs. Tādus par laimi vairs nedrīkst ražot.

msh 3.septembris 2019 18:39
0 0 Atbildēt

Un par ko tu priecājies - par to ka patlaban, lai niecīgi samazinātu iespēju mirt avārijā, mašīnām ir piesviesti kādi 500 kilo svara un diezgan daudz izmēra klāt, kas attiecīgi ietekmē patēriņu? Jā, par to gan ir ko priecāties... Varbūt man arī būs jānopērk kāds mk4 golfs; tādam arī ir piecas zvaigznes un līdz ar to kļūšu nemirstīgs tāpat kā citi šī foruma lietotāji

imzz 4.septembris 2019 9:33
0 0 Atbildēt

uz frāzi : beste wagen für langen Menschen nez kāpēc izdod mazos auto vispirms, laikam vācieši kļuvuši ekonomiski:

Tyota Aygo, Peugeot 108, Citroen C1,Citroen Cactus,Audi A1, Opel Mokka,

www.welt.de/motor/news/ar...-Menschen.html

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 11

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti