Jautrā pabraukāšanās beidzas ar smagu avāriju; blogeris brīdina par drošību (+ VIDEO) 19

 
iAuto | 6.februāris 2021 16:01

Blogeris Roberts Vītols, kam kopā ar draugiem patīk ātri auto un ātra braukšana, savā video iekļāvis arī epizodi kuras galvenajam varonim un viņa draudzenei šāds hobijs varēja kļūt liktenīgs.

 
Visi komentāri
 
da 6.februāris 2021 16:15
11 6 Atbildēt

ne jau drošība viņam prātā, bet popularitāte...kaut uz jumta

Zini 6.februāris 2021 16:45
18 7 Atbildēt

es piekrītu, īpaši briesmīgi ir tas, ka tajos braucienos vazā līdzi citus, tostarp meitenes. Šis arī, vai tad jostu nebija uzlicis, ķiveri? Nu te vēl tā, bet ir nācies redzēt youtubā pilnīgus bērnus - ar rozā bembi, Kuldīgas pusē, bez jebkādas sajēgas par stūres grozīšanu, braukšanas apstākļiem, mašīnas un pašu spējām - ka tik video sanāk

Red 7.februāris 2021 8:54
4 2 Atbildēt

Noskaties video vispirms, OK?

ZZZZ 6.februāris 2021 20:12
12 2 Atbildēt

Ļoti daudzi šādi izkritēji ir palikuši zem auto uz visiem laikiem...Šoreiz nāvīgi paveicās, arī meitenei. Pašam ir nācies palīdzēt aizvest uz stradiņu uzņemšanu sievieti pēc auto kūleņiem, kur tas vadītājs kuilis nepiesprādzējies uzkrita tai virsū. Un laiks bija tieši kā patreiz ar stipriem mīnusiem un daudziem izsaukumiem dēļ slideniem ceļiem. Ātros varēja gaidīt nezcik ilgi...

Krotow 6.februāris 2021 21:08
4 5 Atbildēt

Interesanti kad šos "demonstratorus" pēc viņu interneta aktivitātēm sāks izķert un sēdināt? Šie diez ko neatšķiras no alternatīvi apdāvinatajiem, kuri filmēja nomas skūteru mešanu pie Centrāltirgus kanālā.

WALA 6.februāris 2021 21:21
8 0 Atbildēt

Atšķiras gan - tas ir privātais lidlauks vai kas tāds, tā ka nevajag pārspilēt. Bet tas ka ar galvu tomer vajadzetu mēģināt draudzeties, tas gan fakts.

Situācija pa liela salidzinam ar Nordšleife, ja esi dumjš tad savu likumu nogulēsi. Un tur ari pa trasi var mierīgi bez ķiveres vilkt utt. Jāpiesprādzējas gan ir.

650 6.februāris 2021 22:35
9 3 Atbildēt

Samērā pozitīvs video.Gandrīz vai mudina jaunību atcerēties.Ja godīgi pārrunās kļudas un iztiks bez senlaikos ierastā alkohola un galēja po/ujisma,iespējams uz ielas būs par dažiem normāliem braucējiem vairāk.

Lai būtu citādi,nekā kādreiz- kad dziļāka saruna parasti noritēja tikai jau pie vispārzināmā garā galda.Un pēc tam viss turpinājās vienalga pa nākamo apli.Lai kompāniju nosargātu,citam citu ir jāpieskata.Nekad nezinam, kurš no mums būs tas Pirmais.

anoagask 6.februāris 2021 22:52
0 5 Atbildēt

Popularizēt nepuesprādzēšanos...

Ķivere bez iemaktiem uz pleciem un siksnām - hvz vai ir labums, smagāka galva, kaklam vēl grūtāk

650 6.februāris 2021 23:16
4 1 Atbildēt

Pagājušajā gadsimtā Latvijas Republikā sprādzējās labi ja viens no pieciem.Pie tam, tie četri uz to vienu nabagu rādīja ar pirkstu un skaļi publiski smējās.Toties tagadējie Lohi labi zin,par cik % kopš tiem ziedulaikiem mums ir palielinājusies intensitāte,pieaugusi labklājība un attiecīgi samazinājies letālo un inficēto skaits.

x_rays 7.februāris 2021 11:44
2 0 Atbildēt

Vispār jau nē. Sprādzējās visi, kas gribēja un jēdza pabraukt ātrāk un ekstrēmāk. Gluzi vienkarši josta spēja noturēt sēdeklī pie straujākiem manevriem. Nesprādzējās alkanauti traktoristi.

650 7.februāris 2021 11:53
2 1 Atbildēt

Jā,traktoristi beidzamos 300g mums bijuši cieņā...iemet labāk kādu tālaika rekordu,lai skaidrāk zinām par ko runa un ar ko darīšana.

Kalvis99 7.februāris 2021 16:09
1 0 Atbildēt

Mani kaimiņi sprādzējās arī 90tajos. Ir rekordi:

www.ttmotorsport.lv/lv/page/15-sasniegumi

ZZZZ 8.februāris 2021 11:27
1 0 Atbildēt

Šeit arī es paspolēju. Nejauši garāmejot, tiku pie kausiņa un traktoriņa

ZZZZ 7.februāris 2021 11:35
3 2 Atbildēt

Pagājušajā gadsimtā tos auto taupīja nevis tīšuprāt piesēja pie koka un deva pa federi lai izlido mators āra...Tad paši tie auto no dzelža kārtīgāka nekā patreiz plastmasu salikums un skārda mizas. Audiniekam pat trose gāja, kas dzinēju tur kur vajag lika.

Jo mazāku laiku piedalies satiksmē, jo mazāka iespējamība nokļūt csn Tāpēc es braucu ļoooti ātri

650 7.februāris 2021 12:05
3 0 Atbildēt

Par tām trosēm mums te drošvien smalkāk pastāstīs viens cits Liepājas raj pārzunātājs.Bet vajadzētu pa visiem nolemt- vai šitais šamais konkrētais "blogeris" ir un/vai nav Lohs.Kādam būt jābūt paraugblogerim. Reku,iekš kabrio brauca piesprādzējies,kolēģa kļūdu atzina,izskatīja un secinājumus izteica,krustojumos lai ieteica neblatot.Ko vēl no viņa paņemt? Kā un kur izklaidējās pirms 20-30g šodienas treknie varoņi?Deputtāti,traktoristi,pediatri,redaktori?

ZZZZ 7.februāris 2021 12:12
0 0 Atbildēt

Vēl aizmirsi pieminēt lidotājus

Bet ir ir atkal stāsts no paša pieredzes! Kad saskrējās divi lidaparāti/ viens pacēlās otrs nolaidās (abi ar riteņiem pa zemi ripināja)/, viens no viņiem atsitās manā opelī . Es gan biju ārpusē un pa gabalu...

Conqueror 7.februāris 2021 18:28
3 4 Atbildēt

ā tagad zinu ko nozīmē vārds blogeris - tas pats lohs vien ir

Pļurkt 8.februāris 2021 12:24
0 0 Atbildēt

Kārtīgi pepsikolas paaudzes dunduki, kas tik vien māk kā jebko sapist!

Imants 9.februāris 2021 13:52
1 0 Atbildēt

Apraksts nav pareizs.

".. arī epizodi kuras galvenajam varonim un viņa draudzenei šāds hobijs varēja kļūt liktenīgs."

Galvenais varonis ir Roberts un viņam un viņa draudzenei viss ok, audī nošķīla kautkāds random čalis.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Lietuvas muitnieki novērš divu "Tesla Cybertruck" izvešanu uz Baltkrieviju 6

Lietuvas muitnieki aizturējuši divus automobiļus "Tesla Cybertruck", jo ir aizdomas, ka šos pikapus ar elektrodzinēju bija paredzēts kontrabandas ceļā caur Baltkrieviju ievest Krievijā, tādējādi pārkāpjot Eiropas Savienības (ES) sankcijas. Lasīt vairāk

 

Divi džigiti ar ZILiem nesadala ceļu; liktenis žēlo (+ VIDEO) 19

Divi kirgīzu džigiti ar padomjlaiku ZIL kraviniekiem nesadala ceļu un viens no kraviniekiem ietriecas brauktuves atdalošajās barjerās. No šī ZIL priekšpuses maz kas paliek pāri, taču trieciens šoferi izmet uz ielas un viņš paliek šķietami neskarts. Lasīt vairāk

 

Pašvaldībām un iedzīvotājiem ik gadu plānota kompensācija 2500 eiro apmērā par katru uzstādītās vēja turbīnas megavatu 5

Pašvaldībām un iedzīvotājiem ik gadu plānota kompensācija 2500 eiro apmērā par katru jaunajos vēja parkos uzstādītās vēja turbīnas megavatu, trešdien preses brīfingā par vēja parku attīstību sacīja klimata un enerģētikas ministrs Kaspars Melnis (ZZS). Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.2 būs dažādas modifikācijas; starts 2025.gadā 11

Cenu ziņā pievilcīgajam Volkswagen plānotas vairākas modifikācijas, tajā skaitā arī krosovera modelis. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti