Salaveča izpriecas ar drifta auto pa Latvijas ceļiem (+ VIDEO) 11

 
iAuto | 4.janvāris 2023 10:24

Salaveča izdarības, tostarp arī negantības gadu mijā, ir populāra tēma. Drifteris Reinis Ozoliņš nav palicis malā un iestudējis savu versiju.

Kurā brīdī un kurš brauc mums nav zināms, skaties video!

 
Visi komentāri
 
Vārds 4.janvāris 2023 11:20
0 3 Atbildēt

huiņa

Uzvārds 4.janvāris 2023 11:24
0 0 Atbildēt

Piekrītu, švaki - bez sniegbaltītes nav tas.

Original Nja 4.janvāris 2023 11:48
3 3 Atbildēt

Uztais' labāk, kas Tev liedz?

ozolinsreinis 4.janvāris 2023 18:03
3 0 Atbildēt

Kādi ieteikumi, ko būtu nepieciešams pamainīt/uzlabot, lai nav huiņa?

Atgriezeniskā saite vienmēr ir svarīga, paldies, ka dalies ar savu viedokli 🙌🏻

Uzvārds 4.janvāris 2023 18:31
1 0 Atbildēt

jau teicu - sniegbaltīte. Tu vēl esi pārāk jauns, lai saprastu, ka 50% veco kārumnieku kaut kur ielūr tikai tādēļ, ka ierauga smukas kājas . Neķer kreņķi par kritizētājiem, brauc tu labi, kas pats galvenais

WALA 4.janvāris 2023 12:16
0 0 Atbildēt

Eglīti gan "nepareizi izcirta"

650 4.janvāris 2023 14:45
4 5 Atbildēt

Rīgā, 2023šā gada 4jā janvārī.Jā.

Ceļa satieksmes drošības direktorijas Direktoram.

cc Veselības min.galv.Pianisistam un/vai VID vid cenu noteikšanas nodaļas pr-nieka Vietniekam.

Iesniegums.

Lūdzu isskatīt Jautājumu pēc lietas būtības un/vai pēc iesp īsākā laikā.Vai (auto Vadītājs) Reinis O. (iespējams) ir (vai,varbūt arī nav) Lohs.

Video materiāla stāvbildē redzamā Persona rāda nepiedienīgu žestu,demonstrējot Sabiedrībai uz augšu izstieptu Vidējo pirkstu.Nākamajās dažās sekundēs notiek nesanksicicionēta Tabakass produktu reklāma.Pēc kā uz tās pašas Personas (kreisās) rokas apakš delma top redzama Rolleks markas diennakts laika reģistrēšanas ierīce.Lūdzu adbildīgos dienestus Noskaidrot.Cik (vidēji) maksā līdzīgas ierīces un kādā veidā un kurā laikā augstāminētā Persona ir (vai nav) ieguvusi īpašumtiesības uz šo te augstākminēto Konkrēto laika noteikšanās ierīci.

Jā.

Un kura Dienesta Priekšnieks (vai tā Vietnieks) atļāva augstāk minētajai Personai vadīt trans sporta līdzekli pa kopējās lohlietošanas brauktuvi, izraisot sabiedrību apdraudošas sānu kustības un veicot dažādus citus līdzīgi līdzīgus nepiedienīgus manevrus ceļa satiksmē.

Pulksten 1:15 izdarītais pārkāpums vispār ira acīmredzama uzspļaušana ceļa satiksmes noteikumu (CSeN) visiem Pantiem kopumā.Persona izbrauc no 2trās Šķiras ceļa tieši priekšā pa Galveno Lohceļu kustošajam trans sporta Līdzeklim,liekot tā iespējamajam Vadītājam mainīt kustības trajektoriju un samazināt (savu,likumīgi izvēlēto) Ātrumu.Turpmākajos kadros notiek Vairākkārtēja (iespējams, apzināta) ceļa horizont apz marķ šķērsošana un vairākas citas CS noteikumos neparedzētas Cūcības.

Pulkstens 1:44 ira iekadrēta (iespējams) radžota Ziemas riepa,kuras vizuālais izskats vieš aizdomas Par!/to, ka (iespējams) ticis pārkāpts (arī) pieļaujamais radžu skaits uz vienu protektora kvadrātvienību, kā arī sižeta sākumdaļā vismaz vienam (1gab) trans sporta līdzeklim ira aizsvīduši Logi (??).

Lūdzam Priekšnieku (un/vai viņa vietnieka Vietnieku) sniegt (LOHIEM) pēc iespējas drīzu Atdbildi uz augstāk izklāstītājiem Jautājumiem un novērtēt augstāk aprakstīto Personu darbību (vai bezdarbību) tieši proporcicionāli viņu Nopelniem.

Jā.

ozolinsreinis 4.janvāris 2023 18:02
10 1 Atbildēt

Pēc tavas izdomas un laika resursa, man šķiet, ka mums vajadzētu sadarboties, man noteikti noderētu kāds, kas palīdz veidot scenārijus. Interesē?

650 4.janvāris 2023 19:15
2 0 Atbildēt

-paldies/par Augsto vērtējumu, taču sakarā ar pārāk daudz sagrābto ikdienas pienākumu skaitu (diemžēl) vēl kādas papildu darbības nespēšu pilnvērtīgi pavilkt.Bet citādi veiksmīgu Jaunogadu un/lai mazāk Lohu pa ceļam ;P

ZZZZ 4.janvāris 2023 16:31
0 0 Atbildēt

Nekā pozitīva neredzu Kam domāts, mazajiem bērniem taku nē

Draiskulis 5.janvāris 2023 10:25
0 0 Atbildēt

650 nepārdzīvo, viņš tak tpt braukt nemāk, gonkās knapi kvalifikācijā tiek tālāk

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 5

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti