Par "Latvijas Gada auto 2017" titulu cīnīsies 24 automašīnas 3

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 21.novembris 2016 8:14

Šogad par "Latvijas Gada auto 2017" titulu cīnīsies 24 automašīnas, informē konkursa "Latvijas gada auto" organizētāja portāla "gadaauto.lv" pārstāvis Māris Ozoliņš.

Konkursā drīkstēja pieteikt tikai jaunākos automobiļus, kuru reģistrācija Latvijā ir pēc 2015.gada 1.oktobra. Par titulu cīnīsies tādas automašīnas kā "Opel Astra", "Opel Astra Sports Tourer", "Opel Mokka X", "Nissan Navara", "Mazda MX", "Ford Edge", "Ford Mustang", "BMW X1", "Renault Megane", "Renault Talisman Grandtour", "KIA Sportage", "Volkswagen Tiguan", "Volvo S90", "Volvo V90", "Hyundai Ioniq" , "Mitsubishi L200", "Audi Q2", "Audi A5 Coupe", "Peugeot 3008", "Peugeot Traveller", "Toyota RAV4 Hybrid", "Toyota Hilux", "Lexus RX", "Škoda Kodiaq".

Balsojums par automašīnām jau notiek trīs vietās:

Ozoliņš atzīmē, ka tirdzniecības centra "Mols" balsojums ir svarīgs ar to, ka centrā klātienē var apskatīt lielformāta fotoizstādi ar visiem pretendentiem un var balsot par savu favorītu. Pērn izšķirošais bija tieši tirdzniecības centra "Mols" balsojums un tautas simpātiju ieguva "BMW X6". Iepriekšējos gadus kopējais balsu skaits ir bijis vairāk par 30 000.

Titula "Latvijas Gada auto 2017" ieguvējs tiks paziņots šī gada 9.decembrī plkst 20:00 TV un interneta tiešraidē:

  • RīgaTV 24 (bezmaksas apraidē visā Latvijā)
  • SportaCentrs.com TV
  • Delfi
  • iAuto.lv
  • Tvnet.

Konkursa "Latvijas Gada auto" mērķis ir ar kompetentas žūrijas, autoražotāju un mediju atbalstu pievērst Latvijas sabiedrības uzmanību jaunākajiem autoražotāju sasniegumiem, kas ir pieejami Latvijas tirgū.

Tituls "Latvijas Gada auto" tiek pasniegts kopš 1998.gada.

 

 
Visi komentāri
 
Janozaurs 21.novembris 2016 22:48
0 0 Atbildēt

Nenoturējos. Nobalsoju par mustangu....

Tagad kāds kritizēs, ka tas nav tautas autiņš, bet labāk lai uzvar mustangs, nevis celtnieku autiņš ( audī) vai Bavārijas Mēslu Vāģis.

iAuto 22.novembris 2016 11:12
0 0 Atbildēt

Audi A5 Coupe un Tiguan pagaidām līderos!

Janozaurs 22.novembris 2016 12:51
0 0 Atbildēt

Par audi nebrīnos, bet tiguan?

Es gaidu gopņiku cīņu. Audi vs bmw.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti