Ludzā par auto atstāšanu pie daudzdzīvokļu nama durvīm liek sodus (+ video) 8

 
4.janvāris 2017 10:26

Operatīvie dienesti ik pa laikam norāda uz problēmu, ka palīdzību sniegt kavē pie ēkām blīvi novietotas automašīnas. Ludzā jau divus mēnešus īsteno praksi sodīt ar naudas sodu autovadītājus, kuri mašīnas novieto pret daudzdzīvokļu namu durvīm. Pirmie secinājumi izdarīti – cilvēku skaits, kuri pārkāpj noteikumu, kļūst mazāks. Par šo pieredzi – Latgales reģionālā TV.

Pirmie secinājumi izdarīti – cilvēku skaits, kuri pārkāpj noteikumu, kļūst mazāks. Par šo pieredzi – Latgales reģionālā TV.

 
Visi komentāri
 
msh 4.janvāris 2017 12:41
1 4 Atbildēt

Pareizi ir. Es savulaik, pirms kādiem desmit gadiem, kad ieraudzīju ka liepājā dažs labs šitā dara, biju vieglā šokā.

imzz 4.janvāris 2017 12:44
14 5 Atbildēt

nav paredzēts, ka strādnieku šķiras kopmītņu iemītniekiem piederētu auto. Dudzdzīvokļu namu iedzīvotājiem jāpārvietojas ar lēto un pieejamo sabiedrisko transportu.

eio 4.janvāris 2017 20:08
2 4 Atbildēt

Pilnīgi pareizi soda! man pie tēva durvīm daži gandrīz vai iekša kapņu telpa iebrtauc! ka eju ar durvūm var iemaukt!

Kanibaals 5.janvāris 2017 15:15
0 0 Atbildēt

atbalstāma prakse. Jāpiesauc dežūrfrāze, ka tās iebrauktuves pie nama durvīm ir lai invalīdus vai grūtnieces varētu pievest.

Kanibaals 5.janvāris 2017 15:18
0 0 Atbildēt

Argumentācija tautai kā vienmēr iespārda, nopērk vispirms mašīnu un tad lai citi domā kur kundziņam to novietot. Jābūt gan būtu tieši otrādi.

Arvis 5.janvāris 2017 15:43
2 2 Atbildēt

Vieta, kur liek sodus ir vienā līmeni ar braucamo daļu (Nav pamats uzskatīt, ka tā ir ietve, kas nav paredzēta transportlīdzeklim) Ceļš neturpinās nav (citam transportlīdzeklim nevar traucēt, jo nevar aizbraukt uz nekurieni :D Viltus izsaukums) Gājēji paiet garām gan ar bērnu gan ar invalīdu ratiņiem var. ( Gājējiem netraucē) Zīmes un ceļa apzīmējumi nav. CSN neviens punkts nenosaka ka uz piebraucamā ceļa nevar novietot.

Operatīvajiem dienestiem jebkura mašīna var traucēt neatkarīgi no tā kā viņa novietota. It sevišķi daudzdzīvokļu namu pagalmi, kas nav paredzēti (VUGD lielajam transportam). Šī metode ir garām, jo cīnās ar sekām nevis cēloņiem

ES 5.janvāris 2017 20:03
1 0 Atbildēt

BET JA ZIMES NAV-STAVET AIZLIEGTS KAPEC GAN NESTAVET?

Lolo 5.janvāris 2017 20:45
1 1 Atbildēt

Tad bļē ģ izveidojiet modernus stavlaukumus. Lohisms

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 5

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti