Līgo svētku laikā policija pastiprināti kontrolēs satiksmes dalībniekus 4

 

Foto: iAuto.lv

Valsts Policija | 20.jūnijs 2019 12:55

Vidzemes reģionā svētku brīvdienu laikā no 21.jūnija līdz 25.jūnijam Valsts policija Vidzemes reģiona pārvalde strādās pastiprinātā režīmā, lai kontrolētu vai transportlīdzekļu vadītāji pie stūres nav sēdušies alkohola, vai citu apreibinošo vielu ietekmē.

Svētku dienās tiks pastiprināta ceļu satiksmes uzraudzība ar mērķi atklāt transporta līdzekļu vadītājus, kuri sēdušies pie stūres alkohola, narkotisko vai citu apreibinošo vielu reibumā. Kā arī pievērsīs uzmanību mazāk aizsargātajiem satiksmes dalībniekiem – velosipēdistiem, mopēdu vadītājiem un gājējiem.

Šī gada pirmajos piecos mēnešos alkohola reibumā pie stūres sēdušies jau 442 transportlīdzekļu vadītāji no tiem 128 velobraucēji, bet pagājušo gadu konstatēti 357 transportlīdzekļa vadītāji, no tiem 94 velobraucēji. Pagājušajā gadā Līgo un Jāņu dienā pie stūres reibumā pieķerti 14 transportlīdzekļa vadītāji.

Alkohols un jebkāda transportlīdzekļa vadīšana ir pilnīgi nesavienojamas lietas – Valsts policija aicina autovadītājus būt atbildīgiem un ikreiz, kad sēsties pie sava transportlīdzekļa stūres, aizdomāties par savu un līdzcilvēku drošību, nākotni un veselību – nebraukt dzērumā!

Tāpat aicinām iedzīvotājus nepalikt vienaldzīgiem un situācijās, kad rodas pamatotas aizdomas, ka transportlīdzekļa vadītājs pie stūres sēdies reibumā, ziņot Valsts policijai, zvanot pa tālruni 110.

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvalde vēl skaistus, skanīgus un drošus Līgo svētkus!

 
Visi komentāri
 
... 20.jūnijs 2019 15:28
4 2 Atbildēt

Kā parasti piektdienas pēcpusdienā uztaisīs demonstratīvas pārbaudes ar ceļu bloķēšanu, bet jāņu naktī nevienu polici uz ceļa nemanīs...

650 20.jūnijs 2019 15:33
3 1 Atbildēt

Šonakt agrā rītapusē notika masveida alkopārbaude pie Rīgas robežas uz jūr-šosejas, tieši jauno 4remontjoslu sākumā.Varianti ir tikai divi un nav savietojami- vai nu dzert, vai nu braukt.

atrabotka 20.jūnijs 2019 17:46
0 0 Atbildēt

Kapēc pastiprinātais režīms tikai Vidzemē?

650 20.jūnijs 2019 18:45
1 1 Atbildēt

Ok, dzert ir slikti, bet kurš iedomāsies cilvēcīgi pabrīdināt tos, kuri tuvākajās dienās kaut kur garā rindā "steigsies nokļūt" ? Tos, kuri dosies uz sev neierastiem apgabaliem un sev neierastā diennakts laikā? Kā ar tiem (-ām), kam pienākums būs aplūzušos alkonautus nogādāt atpakaļ "izejas pozīcijās"?

Nav nekādu tādu ieteikumu, viss ok?

Īpašs sveiciens jūr-šosejas remontzonas kreisās joslas p-ļerinātājiem un vēl īpašāks TIEM, kuri viņiem mēģinās tikt garām pa "ierasti ātrāko" labo malu.Ņemiet vērā, ka šī josla ir kļuvusi par trešdaļu šaurāka un savstarpēja misēkļa gadījumā veiksmes izredzes uz pusi mazākas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti