Līdz ar vasaras tuvošanos pieaug būvdarbu apjoms valsts autoceļu tīklā

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 26.aprīlis 2024 8:22

Līdz ar vasaras tuvošanos, kas nozīmē ceļu būvniecībai labvēlīgāku laika apstākļu iestāšanos, pieaug būvdarbu apjoms valsts autoceļu tīklā, un patlaban ar satiksmes ierobežojumiem remontdarbu dēļ jārēķinās jau 29 valsts ceļu posmos, informē VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Visvairāk darbu notiek uz reģionālajiem autoceļiem. Lielākie satiksmes ierobežojumi ir uz reģionālās ceļa pie Ventspils Kolkas virzienā (P124) un starp Kangariem un Tīnūžiem (P10). Abās minētajās vietās jārēķinās ar pieciem pagaidu luksoforu posmiem, kuru izbraukšana prasīs ap 45 minūtēm.

Būtiski satiksmes ierobežojumi būvdarbu dēļ ir ieviesti arī autoceļa Ventspils-Kolka (P124) posmā no Ventspils līdz Liepenei, autoceļa Inčukalns-Ropaži-Ikšķile (P10) posmā no Kangariem līdz Tīnūžiem, autoceļa Kocēni-Limbaži-Tūja (P11) posmā no Umurgas līdz Iesalkājai, autoceļa Skrunda-Aizpute (P117) posmā aiz Kazdangas, uz autoceļa Kandava-Saldus (P109) no Zemītes līdz Kapukrogam, autoceļa Ilūkste (Virsaiši)-Bebrene-Birži (P72) posmā no Mazslatiem līdz Zasai un autoceļa Smiltene-Valka (P24) posmā no Smiltenes līdz autoceļam Blome-Birzuļi-Palsmane (V243).

Savukārt satiksmei pavisam slēgts ir tilts pār Vēdzeles upi uz reģionālā autoceļa Tukums-Kuldīga (P121). Slēgto posmu var apbraukt pa autoceļiem Aizstrauši-Starpiņas (V1478) un Kandava-Saldus (P109), tam ieplānojot 20 minūtes ceļā.

LVC arī brīdina, ka Rīgā gaidāmā motosezonas atklāšanas pasākuma dēļ sestdien, 27.aprīlī, ne tikai galvaspilsētā, bet arī visā Pierīgā ir jārēķinās ar īpaši daudzskaitlīgu motociklistu dalību satiksmē.

Plānojot brīvdienu braucienus, autovadītāji tiek aicināti ieskatīties LVC interneta māj

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.2 būs dažādas modifikācijas; starts 2025.gadā 3

Cenu ziņā pievilcīgajam Volkswagen plānotas vairākas modifikācijas, tajā skaitā arī krosovera modelis. Lasīt vairāk

 

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākumu karjerā augstākajā līmenī. Lasīt vairāk

 

Rekordists? - brauciens ar “Audi” Liepājā rezultējas ar 2000 eiro naudas sodu un tiesību atņemšanu (+ VIDEO) 13

Aizvakar, 1.maijā Valsts policijas amatpersonas Liepājā fiksēja automašīnu “Audi”, kuras vadītājs pārvietojās ātri un agresīvi. Likumsargi uzsāka pakaļdzīšanos, kā rezultātā automašīna apturēta. Šāds brauciens vīrietim rezultējies septiņos administratīvajos pārkāpumos un vienā kriminālprocesā. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Škoda Kodiaq (+VIDEO) 4

No šīgada Škoda jaunumiem mūsu tirgum svarīgākais ir jaunais Kodiaq. TV Autoziņas devās uz Spāniju, lai tuvāk iepazītos ar lielākā Škodas krosovera otro izlaidumu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti