Autovadītājs notriec meiteni (+ video) 14

 
iAuto.lv | 8.maijs 2014 17:10

Šaušalīga paskata avārija, kas neticamā veidā, šķiet, beidzas tikai ar šoku un sasitumiem.

 
Visi komentāri
 
LMT 8.maijs 2014 19:10
7 1 Atbildēt

Galvenais, lai čības paliek kājās...

ainis 8.maijs 2014 21:10
6 1 Atbildēt

Pie mums gājēji iet kā pagadās, Krievijā brauc un iet kā pagadās.

Kanibaals 8.maijs 2014 21:28
0 0 Atbildēt

Drausmas, bet meitene piezemējās kā profesionāls kaskadieris.

solaris 8.maijs 2014 21:55
0 1 Atbildēt

Domāju, viņas kinētika ne brīdi nebija atkarīga no viņas gribas un iemaņām. Tīrākā veiksme.

Jautājumu rada tikai viens - kāpēc viņa pēdējā brīdī pirms sadursmes, instinktīvi pavēršot roku pret pietuvojušos mašīnu, pati pavērsa ķermeni prom no tās? Rezultātā viņas ceļa locītava saņēma triecienu nevis no sāniem (tad noteikti būtu lūzums), bet gan ceļa locītavai no aizmugures. Vai ķermeņa pavēršana prom bija instinktīva vai apzināta? Un cik bieži gadās, ka cilvēki tā dara sadursmes brīdī?

Diez, kāds zina kaut ko teikt par šādu jautājumu?

scope 8.maijs 2014 21:37
14 20 Atbildēt

Protams, ka lidotājs labais, bet daļa vainas arī video autoram, jo šis laida gājēju tur, kur vairs nav gājēju pārejas. Līdz ar to lidotājam šķita, ka priekšā braucošais vienk. bez iemesla apstājies.

Gājēja arī labā - vienkārši neskatoties dur pāri.

Kanibaals 9.maijs 2014 12:10
1 0 Atbildēt

Kā jau visi negadījumi tie notiek secīgu apstākļu sakritību dēļ, ar vienu kļūdu parasti nepietiek. Tā kā lai gan formāli vainīgs ir lidotājs, tomēr arī pārējie iesaistītie varēja no negadījuma izvairīties. Tā kā piekrītu, ja gājēja ietu pāri gājēju pārejai vai video autors nelaistu vietā, kur nav atļauts šķērsot tad arī tas varētu negadīties. Bet apdzīšana uz gājēju pārejām Krievijā ir slimība, tomēr arī gājēju pārejas viņiem ir slikti apzīmētas.

Lektors 9.maijs 2014 13:31
1 6 Atbildēt

Nedaudz nesapratu, kur bija vainīgs lidotājs, ja doma ir par apdzīšanas manevru, tad diez vai šajā gadījumā bija apdzīšana, jo nevietā laidējs bija apstajies, tā ka tā ir apbraukšana. Manuprāt viennozīmīgi lielākā atbildība gulstas uz nevietā laidēju, dūda arī labā - tik sperās ka balles karaliene.

Kanibaals 10.maijs 2014 2:35
0 0 Atbildēt

Piezīme vietā, tā bija apbraukšana, jo pēc KF CSN apdzīt var tikai braucošus.

Palaidniex 9.maijs 2014 19:09
0 0 Atbildēt

... izvērtējot ātrumu notriecējs noteikti veica laicīgi sāktu apdzīšanu, un, ja nemaldos, uz gājēju pārejas apdzīšana ir aizliegta...

Pamēģiniet pie tāda ātruma apdzīšanu uzsākt pēc gājēju pārejas konkrētajā situācijā...

scope 9.maijs 2014 19:23
1 0 Atbildēt

Jebkurā gadījumā, kā jau te augstāk minēja, šis CSNg ir vairāku pārkāpumu rezultāts, kur principā par līdzīgi vainīgām var padarīt visas 3 iesaistītās personas.

Ja nebūtu kāda no 3 faktoriem, CSNg nemaz nebūtu.

Vernons 10.maijs 2014 8:19
0 0 Atbildēt

Krieviem labs teiciens- "nedelai dobra i ņebdet zla"!

Pīters 8.maijs 2014 22:21
0 1 Atbildēt

Vajadzēja tai petenei būt pie elles vārtiem...

qOS 9.maijs 2014 9:22
1 1 Atbildēt

Tāds "beidzas ar šoku un sasitumiem" bieži vien var būt arī iekšējā asiņošana, kad kādu laiku liekas, ka tiešām ir tikai sasitumi, un tikai pēc kāda laiciņa sākas nopietnas problēmas..

Vernons 9.maijs 2014 9:29
1 21 Atbildēt

Jāpārtrauc vienā virzienā braucošo auto sadursmēs par vainīgu atzīt "distances neievērotāju"! Un nebūs šādu pekstiņu, garām un par katru cenu priekšā, "kaut zāle neaug"!

Un neatkarīgi no tā, gājējs, velosipēdists vai auto braucējs, priekšā esošam satiksmes dalībniekam ar savu rīcību ir jāgarantē drošība! Abi vainīgi, gan apdzenošais auto vadītājs, gan gājēja, kura šķērsoja brautuvi jau pēc gājēju pārejas. Bet ceļa zīmes arī ir jaredz!!! Gājēja izraisīja šo sadursmi! Un kā bija ar ātrumu starpību blakus joslās? Pie cik km/h viņš kļūst bīstams?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti