Noziedznieki neaizbēgs - "Ford" izgatavojis policijas “pakaļdzīšanās” pikapu (+ foto) 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 24.jūlijs 2017 12:03

Kompānija "Ford", kas ir lielākais speciālās policijas tehnikas piegādātājs ASV, izstrādājusi jaunu modeli "F-150 Police Responder", kas piemērots ilgstošai noziedznieku vajāšanai.

"F-150 Police Responder" izgatavots uz civilās "F-150 Super Crew" pikapa bāzes ar četrdurvju kabīni un 1,67 m garu kravas platformu. Motortelpā atrodas 3,5 litru V6 turbo dzinējs, kas attīsta 375 ZS.  

Pikapa maksimālais ātrums ir 160 km/h, taču, kā uzsver inženieri, galvenais  trumpis ir speciāli uzlabojumi, kas dos tam iespēju piedalīties ilgstošās pakaļdzīšanās un vajāt pārkāpēju transportu līdz noziedznieki būs notverti.

"Ford" pārbūvējis dzesēšanas sistēmu, uzstādījis augstākas veiktspējas bremzes ar sporta tehnikas elementiem, nomainījis šķērsstabilizatorus un piemontējis izturīgu motora apakšas aizsargu. Automobilis komplektēts ar 18 collu riteņu diskiem, kas ieauti apvidus riepās, bet salonā izvietota policijas sakaru un ikdienas darbam nepieciešamā aparatūra.

Priekšējie sēdekļi apvilkti ar izturīgu ādu, bet aizmugurē tiem ir vinila pārklājums, kas ir viegli tīrāms un mazgājams. Priekšējo sēdekļu atzveltnēs iestrādātas tērauda plāksnes, kas policijas darbiniekus aizsargās no uzbrukuma no aizmugures.

"F-150 Police Responder" pikapa izstrādē piedalījās 26 speciālisti no ASV un Kanādas policijas.

2016.gadā "Ford" piegādājis vairāk nekā 46 000 policijas tehnikas vienību, tostarp automobiļus uz sedanu "Taurus" un "Fusion", krosoveru "Explorer" un "Expedition", kā arī komercpārvadājumu furgona "Transit" bāzes.

 
Visi komentāri
 
DALJNOBOJS 24.jūlijs 2017 13:44
19 1 Atbildēt

Kā viemër amišu mentiem kruti autiņi, bet mūsējiem OPEL MOKKA

Konuss 24.jūlijs 2017 15:20
4 0 Atbildēt

Lincoln Navigator tak bija, kur ādas beņķos pļēgurus vadāja :D

Bet nu nopērc kaut ko dārgāku poličiem, uzreiz sabiedrība brēks par naudas izšķērdēšanu. Lai gan arī aprīkotās mokkas un škodas beigu beigās nemaz tik maz nemaksā.

dsa 24.jūlijs 2017 19:30
0 1 Atbildēt

Šitam tehnoloģijas ir no pagājušā gadsimta RAM 1500, kas tagad ir zem Fiat. Bet nu tie parametri tādi, ka pat Fiat Punto aizies kosmosā!

Conqueror 24.jūlijs 2017 19:46
0 0 Atbildēt

Nobrīnījos . Uz Raptor bāzes ar V8 vajadzēja taisīt. Var jau būt ka ar V6 pietiek jauda.

Raptor 24.jūlijs 2017 20:01
0 0 Atbildēt

Raptor jau kādu laiku ir "nogriezts" uz V6 ar nejēdzīgu kompresoru (eko normas ir sasniegušas arī ASV). Būtu labāk turbīnu likuši kā normāliem auto. Nākošā gada modelī būs pat V4.

tors 25.jūlijs 2017 16:41
0 3 Atbildēt

Solvitas vīrs tak kaut kā jāfinansē lai var braukt ar tām grabažām :D

Bonuss 26.jūlijs 2017 16:06
1 0 Atbildēt

Musējo jaunie Škodas Superb un Subari daudz neatpaliek krutumā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 1

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 24

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 

Alfa Romeo Junior kļūst pieejams pasūtīšanai 2

Alfa Romeo jaunākais modelis, kas tika pieteikts kā Milano, taču tagad pārdēvēts par Junior, kļūst pieejams pasūtīšanai Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti