Pirmizrāde - jaunais "Dacia Duster" gatavojas Frankfurtes autoizstādei (+ foto) 15

 

Foto: Publicitātes foto

LEAD | 30.augusts 2017 13:02

Dacia leģendārais apvidus auto Duster ir ieguvis jaunu, spēkpilnu stilu. Pavisam jaunais Duster ir ne vien daudzveidīgi izmantojams, bet kļuvis arī daudz pievilcīgāks. Šī modeļa vēsturē sāksies jauna ēra, neraugoties uz to, ka pasaulē pārdoti jau vairāk nekā miljons Duster automobiļu.

2017. gada Frankfurtes autoizstādē Dacia atklās gluži jauno Duster. Kopš to pirmsākumiem 2010. gadā, pasaulē ir pārdoti vairāk nekā miljons Dacia Duster automobiļu, un Dacia plāno turpināt šī modeļa īpašo veiksmes stāstu, laižot klajā pavisam jaunu Duster!

Jaunā Duster piedzīvojuma garu un spēju izbraukt neierastus ceļus spilgti pauž jaunais dizains. Tas vienlaikus saglabā šī modeļa specifiku un apvieno spēku un muskuļotu stilu ar pilnībā pārliecinošu personību, ko vēl vairāk uzsver jaunā virsbūves krāsa – Atacama Orange.

Priekša
• Jaunā Duster priekšējās raksturīgās restes stiepjas līdz lukturiem, kas novietoti automašīnas tālākajos stūros un liek modelim izskatīties platākam.
• Jauna apgaismojuma signatūra, tostarp LED dienasgaitas lukturi ar trim iedaļām.
• Hromētās līnijas pārsegā uzsver automobiļa pārliecinošo stāju.
• Palielinātā, masā krāsotā hromētas apdares aizsargplāksne pastiprina piedzīvojuma garu, turklāt ir izturīga pret skrāpējumiem, tāpēc vienmēr izskatīsies glīti.

Sāni
• Paaugstinātā viduslīnija rada spēka iespaidu un liecina par braucēju aizsardzību.
• Vējstikls ir pavirzīts uz priekšu par 100 mm salīdzinājumā ar līdzšinējo Duster, līdz ar to salons ir garāks un izskatās plašāks.
• Jauni alumīnija jumta reliņi – apvidus auto tipiska pazīme – turpina vējstikla līniju, līdz ar to piešķir dinamisku profilu.
• 17” riteņi un iespaidīgas riteņu arkas.
• Melna spārnu arku apdare pastiprina piedzīvojumu meklētāja raksturu.

Aizmugure
• Apjomīgi sāni.
• Horizontālas pārsega līnijas un tālākajos stūros novietotas gaismas uzsver auto solīdo izskatu.
• Dacia aizmugures lukturu signatūra – četri sarkani kvadrāti – ir pielāgota arī Duster modelim.
• Plašāka, izteiksmīgāka aizmugures aizsargplāksne.

Jaunais Duster arī piedāvā lielāku komfortu ar pilnīgi jauna dizaina salonu, kas apliecina kvalitāti, un jaunu aprīkojumu.
Gluži jaunais Duster tiks atklāts 2017. gada Frankfurtes autoizstādē preses konferencē Dacia stendā 12. septembrī pulksten 11:10 pēc vietējā laika. Preses konferencē piedalīsies arī Eiropas Reģiona vadītājs viceprezidents Žans Kristofs Kiglers. Tiem, kas nevar ierasties Frankfurtē, piedāvājam noskatīties preses konferences tiešraidi group.renault.com.

 

 
Visi komentāri
 
dsa 30.augusts 2017 13:41
10 7 Atbildēt

Būs ceļiniekiem ar ko aizvietot arhaiskos Jeep. Cena vismaz 2x mazāka, ekspluatācijas izmaksas reizes 10 zemākas. Varbūt varēs uzbūvēt kvalitatīvākus ceļus, kā bija Ņivu laikā.

jucis 30.augusts 2017 14:05
4 2 Atbildēt

Šitas man vienmēr ir licies pēc rotaļu auto, bet labā nozīmē. Ikdienā tādu negribētu, bet brīvdienās un ar aramajām riepām būtu prikolīgi mest šim murkšķim pretī visādus izaicinājumus.

gunbox 30.augusts 2017 16:59
3 1 Atbildēt

109 zirgiem un 260 Ņūtoniem? Tīrs Rīgas asfaltnieks. Jāpiekrīt gan, ka Rīgā asfalts ir jau bezceļa līmenī, tā kā varētu Latvijā viņu arī dēvēt par apvidus auto.

i 30.augusts 2017 16:38
3 0 Atbildēt

nav nekas minets par galveno, par cenu, ja cena augs ,tad arii veiksmes stasts beigsies, jo lauksaimniecibas tehnikai tas viss ir lieki, galvenais lai nerūsē,kā iepriekšējais modelis

viencexperc 30.augusts 2017 17:37
10 8 Atbildēt

mans zālespļāvējs ieliks šim auto gandrīz visos parametros, izņemot - aizsardzību pret lietu.

dsa 30.augusts 2017 18:02
5 1 Atbildēt

Šitam arī salvage sertifikāts ir?

msh 30.augusts 2017 18:19
5 0 Atbildēt

Baigi forši, visur kruts tēls, spēka iespaids utt - pilnai laimei vēl pietrūkst ka motortelpā spēka iespaidu radītu trīslitrīgs turbodīzelis vai četrlitrīgs V8 benzīnnieks...

Man patīk tā frāze ka stikla pavirzīšanas dēļ salons izskatās plašāks... Šī iemesla dēļ varētu visādu remontdarbu izmaksas izskatīties lielākas, jo gan jau tas pasliktina piekļuvi motoram...

meistars 30.augusts 2017 18:24
5 0 Atbildēt

Vissliktākā klientam, bet izdevīgākā servisam piekļuve agregātiem ir Range Rover. Tam pat cilvēcīga degvielas filtra nomaiņa iespējama tikai noceļot virsbūvi.

ezis71 30.augusts 2017 19:01
0 4 Atbildēt

Kārtējā puišeļa mūldēšana.

meistars 30.augusts 2017 19:13
3 0 Atbildēt

viencexperc 30.augusts 2017 20:30
3 0 Atbildēt

ko var gribēt no angļu auto. Vai ir kaut kas, ko viņi ražo labi? Viņi māk tikai karot, slaukt savas ( bijušās) kolonijas.

Ar baltu ir atzīmētas valstis, kurām briti nekad nav uzbrukuši.

klops 30.augusts 2017 20:53
7 0 Atbildēt

Šaubos, gudrinieku, ka tev ir zāles pļāvējs.

Kur tev "hruščovkā" zāle aug?

murx 30.augusts 2017 22:59
0 2 Atbildēt

Kārtējā reno metastāze...

650 31.augusts 2017 1:18
3 0 Atbildēt

Mr20 31.augusts 2017 11:44
0 0 Atbildēt

A nebeigsies veiksmes stāsts, sertifikāts Euro 6

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti