Ford modernizējis Eiropas EcoSport (+ foto) 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 6.septembris 2017 14:18

Ford modernizējis Eiropas tirgum paredzēto krosoveru EcoSport, ko plašākai publikai nodemonstrēs Frankfurtes autoizstādē (no 12.09).

No iepriekšējās versijas modernizētais variants atšķiras ar citu radiatora režģi (agrāk divdaļīgs, tagad kopējs) un sportiskā Mustang stilā veidotiem priekšējiem lukturiem. Jauna dizaina bamperis un lukturi izveidoti arī aizmugurei, bet salona iekārtojums līdzinās jaunajai Fiesta, izceļoties ar līdzīgu stūri, centrālo konsoli un transmisijas pārslēgsviru.

EcoSport standarta modelim iebūvēta SYNC 3 multimediju sistēma ar 4,2 collu ekrānu un Apple CarPlay и Android Auto atbalstu, bet bet dārgākās versijās būs pieejams 6,5 un 8 collu ekrāns.

EcoSport varēs aprīkot ar atpakaļskata kameru, kruīzkontroli, automātisko klimatkontroli, aklās zonas uzraugu, lietus un gaismu sensoriem, iebūvēt augstvērtīgo Bang & Olufsen stereo sistēmu.

Inženieri pārstrādājuši EcoSport piekari, atsperes un amortizatorus, uzlabojuši stūres iekārtu un krosovera vadāmību.

Sportiskāka izskata tīkotājiem ražotājs piedāvās ST Line komplektāciju ar 17 collu riteņu diskiem, dinamiskāka izskata buferiem un dekoratīvajām sānu uzlikām, bet eksotikas cienītāji par papildmaksu varēs pasūtīt īstiem bezceļniekiem piemītošu risinājumu - rezerves riteņa stiprinājumu pie bagāžnieka vāka.

Motoru klāstu papildinājis jauns 1,5 litru dīzeļdzinējs ar 125 Zs jaudu, kas strādās komplektā ar sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu un var tikt kombinēts ar pilnpiedziņu. Piedāvājumā arī 100 Zs spēcīgs dīzelis un vienlitrīgs benzīna agregāts ar 100, 125 vai 140 Zs jaudu.

Ražotājs norādījis, ka modernizētais EcoSport dīleru centros kļūs pieejams jau līdz šī gada beigām.

 

 
Visi komentāri
 
dsa 6.septembris 2017 14:31
0 2 Atbildēt

pipec, amīšu sapnis...

viencexperc 6.septembris 2017 15:41
3 0 Atbildēt

Stulbs? Te taču uzrakstīts - Tas ir eiropas sapnis.

dsa 6.septembris 2017 17:17
2 2 Atbildēt

Eiropai tā ir realitāte, bet amīšiem sapnis. Viens amītis pat forumā bija gatavs mainīt savus divus vietējos fordus pret šo Eiropas versiju.

Conqueror 6.septembris 2017 14:45
0 0 Atbildēt

Pilnpiedziņas?

viencexperc 6.septembris 2017 15:43
2 0 Atbildēt

Vislabākais forda suvs ir expedition. Labs aparāts. Bet šitie, kakašķi domāti komunistiem.

viencexperc 6.septembris 2017 15:51
2 0 Atbildēt

Es saprotu, ka tajā frankfurtes motošovā vienus sūdus rādīs. Visādi kompakti, golfu krosoveri un vienādais eiropas autohlams. 12 dažādi a4 paveidi, 10 vienādi bmw ar dažādu sānu līniju un nosaukumiem... piz*ec! Komunistu sapnis. Ak jā. Būs, kā vienmēr, arī "nākotnes" marasmi....atvainojiet, prototipi - auto, kas uztaisīti tādi, kādi nebūs.

Komunisti varēs kulakos raut.

Pat Šanhajas izstādē bija daudz interesantāk.

msh 6.septembris 2017 23:49
1 0 Atbildēt

Lai šitentā miza tiešām būtu ekosports, mazais ķīselītis ir jāaizvieto ar pieciem pāriem pedāļu.

Bet vispār no raksta ir izlīdusi āža kāja, parādot ka iauto savus rakstus tulko no krieviskiem avotiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti