"Jeep Cherokee" vairs nekaitinās ar savu dizainu (+ foto) 4

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 19.oktobris 2017 6:01

Apvidus auto ražotājs "Jeep" uzsācis modernizētā "Cherokee" testus. Izdevuma „Caradvice” izplatītie spiegu attēli rāda, ka kompaktais krosovers atvadījies no daudz kritizētā dizaina, pārstājot kaitināt savus fanus.

2013.gadā, kad parādījās "Jeep  Cherokee" jaunākā paaudze, kompānija saņēma daudz kritisku piezīmju par automobiļa neviennozīmīgo dizainu – visvairāk fanus kaitināja šaurie, augstu novietotie priekšējie lukturi, kas kopā ar plato, zobaino radiatora resti radīja asociācijas ar pusaudzi, kas “pārāk stipri atvilcis atpakaļ beisbola cepuri”.

"Jeep" nolēmis laboties un modernizēto "Cherokee" veido "Compass" jaunākās paaudzes modeļa stilā. Tas nozīmē, ka agrāko sadalīto gaismekļu vietā tagad visa apgaismes tehnika būs apvienota vienotos bloklukturos, ieskaitot diožu dienasgaismas. Ražotājs pārveidos arī aizmugures lukturus, bet tehnisko pildījumu uzlabos ar jaunu divlitru četrcilindru turbo motoru un jau "Renegade" un "Compass" modeļos izmēģināto deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

"Jeep Cherokee" nopērkams arī Eiropā. Piemēram, Vācijas tirgū tā cena sākas no 33 900 eiro bāzes versijā un var sasniegt 48 000 par modifikāciju ar 272 Zs sešcilindru motoru. 

Jeep Cherokee pašreizējā paaudze

 
Visi komentāri
 
dodge 19.oktobris 2017 9:36
2 1 Atbildēt

Var redzēt, ka Jeep rūpnīcā strādā ķīnieši. Ja meksi varēja vismaz dizainu šad un tad uztaisīt, tad tagad ir vispār pakaļā. Tas jau vairs nav kaitinoši, bet vienkārši pretīgi...

es 19.oktobris 2017 9:59
1 1 Atbildēt

Nu nez. Man patreizējais dizains ļoti patīk (izņemot disonējošās kantainās riteņu arkas) - drosmīgi, mūsdienīgi un svaigi.

Tas jaunais izskatās pēc kārtējā X-trail. Garlaicīgi....

to dodge: darbaspēka nacionalitātei nav nekāda sakara ar dizainu un pie normāli sagatavotas līnijas, arī ar kvaliāti nav vairāk par 5%.

Dizainu drīzāk akcionāri ietekmē.

Conqueror 19.oktobris 2017 18:56
0 0 Atbildēt

nepatīk un viss

imzz 20.oktobris 2017 9:55
0 0 Atbildēt

Visi SUV tagad izskatās praktiski vienādi, vai tas Volvo, Honda, Mercedes vai Ford ( Kuga ) utt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti