Ar masāžas funkciju grīdā - bijušais "BMW" dizaineris radījis elektroauto ķīniešiem (+ foto) 9

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 30.novembris 2017 6:08

Bijušais "BMW" dizaineris Kriss Bengls, kas no vācu kompānijas aizgāja 2008.gadā, prezentējis konceptu "Redspace REDS EV". Automašīna izceļas ar vairākiem neierastiem risinājumiem, tostarp grīdu, kurā iestrādāta masāžas funkcija.

"Redspace REDS EV" ir kompakts elektromobilis ar alumīnija rāmi. Tas paredzēts četrām personām, ir 2,97 m garš, 1,66 m plats, 1,75 m augsts un apveltīts ar 1,44 m riteņu garenbāzi. Neraugoties uz kompaktajiem izmēriem, automobiļa bagāžas telpa ir pietiekami plaša, lai tajā novietotu braucēju ceļasomas un saliekamos bērnu ratiņus. Spēkratam ir saules baterijas uz jumta, divas atbīdāmas durvis, liela izmēra ovāls un uz priekšu sagāzts vējstikls, pārbīdāmi un salokāmi sēdekļi, saliekama stūre, kā arī 17 collu ekrāns uz priekšējā paneļa, kura lielākā daļa kustības laikā „paslēpjas”, pārtopot par parastu ciparu mērinstrumentu paneli.

"Redspace REDS EV" komplektēts ar grīdā iebūvētu masāžas funkciju kājām un sarkanas krāsas grīdceliņu, kas izritinās uz trotuāra „lielākam vizuālam efektam”.

Projekta autors uzsver, ka automobilis radīts saskaņā ar filozofiju 90/10, kas paredz, ka lielāko daļu laika pasažieri pavada nekustīgā automobilī un tikai 10% braucot.

Par koncepta tehnisko pildījumu informācijas nav – zināms, vien, ka tas ir elektromobilis, kas spēj sasniegt maksimāli 120 km/h.

Pēc izrādīšanas dažādās izstādēs, ražotājs plāno apkopot apmeklētāju atsauksmes un, vadoties no tām, veikt izmaiņas konstrukcijā, gatavojot sērijveida modeli.

Medijos publicētā informācija liecina, ka "Redspace" marka pieder Ķīnas valsts korporācijai "China Hi-Tech Group Corporation", kuras galvenā nodarbošanās ir tekstilrūpniecība. 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 30.novembris 2017 8:52
5 0 Atbildēt

Tā ķīnieši "pērk" ne tikai savus tautiešus bet arī baltos cilvēkus.

Lai nemulsina tekstilrūpniecība, arī Samsungs nesāka kā elektronikas ražotājs. Samsungs bija tirdzniecības kompānija, tad tirgoja pārtiku...

Bils 30.novembris 2017 9:45
4 0 Atbildēt

Šis tak ir Tavs mīļais BMW 0.5

Ha-ha 30.novembris 2017 11:01
2 0 Atbildēt

Es arī sasmējos - beidzot "eksperts" tiešām sagaidījis savu BMW 0,5 - galvenais, ka vaibstos kaut kāda līdzība ar i3 un i8 patiešām saskatāma

viencexperc 30.novembris 2017 11:12
2 0 Atbildēt

Šis nevar būt x0.5, jo:

1) izskats nav tāds pats kā 3-er,5 -er, x5,x6,x3x1, utt. Dizains atšķirīgs. Varbūt tāpēc, arī dizaineris aizgāja ( vai aizdzina) no BMW, ka gribēja zīmēt, bet vadība spieda taisīt klonus.

2) Salīdzinājumā ar x1 šis ir laineris. X0.5 būs vēl mazāks par x1. Tātad- smārta lieluma.

pat nelasot 30.novembris 2017 11:23
0 0 Atbildēt

šis ,genau, ir Smārta izmērs - vismaz garumā, jawoll

y 30.novembris 2017 22:07
0 1 Atbildēt

Šis ir viensexperts ideālais auto, tik pat šķibs, ka pats un viņa amerikāni

viencexperc 30.novembris 2017 23:50
7 0 Atbildēt

Man patīk lieli auto. Bet ja salīdzinam ASV auto un BMW, tad lūk labākais piemērs, kas raksturo ar ko atšķiras Eiropas auto no ASV.

1955. gads.

Buiks Roadmaster.

Un BMW. 1955.gads.

y 1.decembris 2017 21:11
0 0 Atbildēt

Labs salīdzinājums, varu derēt, ka tas trīsriteņu bmw var izņemt līkumu atsķiribā no tās kamaza amerikānu lamatas.

Starp citu ir kadi jaunumi? Cik zinu piekare visiem amīšiem vienāda, tāda pati, kā sim kamazam!

iAutolv 1.decembris 2017 8:12
2 0 Atbildēt

tad vajag pateikt kāpēc - Eiropu bija izpostījis karš, bet ASV... tālāk turpini pats

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 6

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti