Ford iepazīstina ar jauno Ranger (+ FOTO) 12

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 15.janvāris 2018 13:51

Detroitas motoršovā Ford ieradies ar pikapa Ranger jaunās paaudzes modeli. Līdz ar jauno izskatu tas ieguvis arī jaunu 2,3 litru EcoBoost benzīna motoru.

Jaunās paaudzes modelis ieguvis jaunu motora pārsegu, bamperus no izturīga tērauda, jaunas formas diožu lukturus un radiatora resti, pamainīts arī miglas lukturu un aizmugures optikas izskats.

Agrāk Ranger tika piedāvāts komplektā ar dīzeļdzinēju, taču tagad (vismaz ASV tirgū) to piegādās ar jauno 2,3 litru EcoBoost benzīna dzinēju, kura jaudu ražotājs pagaidām neatklāj. Motors strādās pārī ar 10 pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Bāzes versijā pikapam ir aizmugures piedziņa, bet pilnpiedziņa ir opciju sarakstā. Vēl prasīgākiem klientiem pieejama modifikācija FX4 Off-Road, kas atšķirsies ar papildu virsbūves un agregātu aizsardzību, modernizētu piekari un amortizatoriem. Vadītāja rīcībā būs Trail Control bezceļu kruīzkontrole un seši braukšanas režīmi dažādiem ceļa segumiem: Normal, Grass, Gravel and Snow, Mud and Ruts, Sand.

Ford Ranger pieejamo elektronisko palīgu sarakstā ir adaptīvā kruīzkontrole, brīdinājums par izbraukšanu no joslas, avārijas bremzēšanas sistēma, aklās zonas uzraugs, multimediju sistēma SYNC 3 ar Apple CarPlay, Android Auto un Wi-Fi atbalstu.

Ford Ranger ražošana Mičiganas rūpnīcā sāksies 2018.gada beigās.

Latvijas tirgū pašreizējās paaudzes “Ford Ranger" maksā, sākot no 21 220 eiro.

 
Visi komentāri
 
Davidich 15.janvāris 2018 14:03
0 69 Atbildēt

Pat šitas labāks:

viencexperc 15.janvāris 2018 14:08
10 0 Atbildēt

Tu taču rakstīji šito:

"Davidich

15.janvāris 2018 13:33

Tā kā mēs dzīvojam Eiropā, tad pilnīgi piedrāzt pārējo pasauli:

www.autoexpress.co.uk/best-cars/975...pick-up-trucks "

Atkal rīkojies kā Bidla, bez sava mugurkaula?

Davidich 15.janvāris 2018 14:12
0 31 Atbildēt

Tas ir labi, ka tu sāci citēt, jo niku vairs nozagt nevari!

BET, pidrill, cik tev skolā bija ģeogrāfijā? Protams, ja izdevās skolu pabeigt... Tas viens. Un otrs, jā, piedrāzt fordu, jo mēs dzīvojam Eiropā!

viencexperc 15.janvāris 2018 14:18
7 0 Atbildēt

Tu dzīvo ar vienu kāju Āzijā, bet tu nejau ar ladu braukā.

Te tikai gudri dirs, bet pats ar ladu 100 km nepabrauktu.

Otrsexperts 15.janvāris 2018 14:31
9 0 Atbildēt

Viņš nebraukā vispār ar auto.

Visdrīzākais, spriežot pēc intelekta līmeņa, ka viņam nav nemaz 18 gadi. Kaut kāds sīkais.

Bet ja es kļūdos, tad ar auto nebraukā. Tiesības psihiem nedod. Medicīniskajā komisijā viņš pateiktu ka Davidičs ar 2.5 miljoniem skatījumu.

viencexperc 15.janvāris 2018 15:23
5 0 Atbildēt

Vai tad Japāna ir Eiropā? Vai D koreja?

es kaut kā nerdzēju, ka tu apliktu Japāņu auto.

Vienkārši viss ir savādāk. Pārāk daudz skaties krievu TV un propogandu. Es, kā tavs psihiatrs, paskaidrošu.

Tu ienīsti amerikāņus. Tev nav formāla iemesla to darīt, jo konkrēti tev viņi neko sliktu neizdarīja. Ja tu padomātu, tad saprastu. Tu ienīsti tāpēc, ka viņi ir vareni, viņi dara ko grib, vini maina naftas cenas un kaut kāda sveša valsts no tā cieš. Ja tu pats vēl tajā valstī ( Krievija) dzīvotu. Bet tu pat tur nedzīvo. Iespējams, tajā valstī pat nav ne viena tava drauga vai paziņas. Bet pat ja tā. Ja padomātu kārtīgi, tad saprastu, ka ne jau ASV ir galvenais vaininieks. Tas, ka krievi nodzeras, nav ASV vaina. Nav ASV vainīga, ka tev maz naudas. Iespējams, ja kādreiz, senos laikos, 1945,aja gadā sabiedrotie būtu devusies tālāk, un patriekuši PSRS karaspēku, no Austrumeiropas, tad Latvijā dzīvotu kā Dānijā, Nīderlandē vai Beļģijā, nevis pūtu kopa ar visu NVS. Bet arī tā nav tikai ASV vaina. Sabiedrotajos ietilpa arī Briti, franči, u.c eiropieši.

Tad kāds ir tavs iemesls ienīst amerikāņus? Pasaki man, kā profesionālam psihiatram.

Davidich 15.janvāris 2018 15:38
0 30 Atbildēt

viencexperc 15.janvāris 2018 14:09
12 3 Atbildēt

Nabagu pikaps ASV nēģeriem, Eiropai un citām trešajām valstīm.

Tur tādi mazi pikapi iet uz urā, kopā ar Navarām, hiluksiem.

msh 16.janvāris 2018 0:05
2 1 Atbildēt

Nē, šis ir vienkārši pikaps - praktisks džips tiem, kam vajag mašīnu ar caurejamību, kas savu funkciju izpilda efektīvi. Kamēr tie, par ko tu fano, ir GAZ-61 amerikāņu versija.

Man nesen tādu dzīvē gadījās ieraudzīt - lējos liepājas viršos degvielu, viens vīrelis piebrauca ar svaigu dodža izpildījuma gaziku. Oriģinālajam gazikam ir 4,3 litru OHV V8 - tā kā jeņķi savējos gribēja krievu oriģinālam pēc iespējas tuvākus taisīt, tad arī šijā ir OHV V8, vienīgi pāris litrus lielāks. Oriģinālajam gazikam abas cilindru rindas tiek aizvadītas uz vienu izpūtēju kurš atrodas zem kabīnes kreisajā pusē, jo tomēr jāatstāj vieta priekš kravas, un jāietaupa svars, lai varētu vest vairāk kravas - kopā kaut kādas 3 vai 4 tonnas. Amerikāņu gazikam tikmēr kravas kaste ir nekāda, kravnesība arī nekāda, tāpēc var aizvilkt uz aizmuguri, un nevis vienu izpūēju, bet veselus divus - tā nu ja krievu oriģināls murrā, tad jeņķu pakaļdarinājums izdod skaļu "brabababababa". Savādāk diži lielas šķirbas nav - abos ir jāierāpjas ar rāpšanos, un abos brauc ar arhaisku transporta līdzekli.

Tātad, ar ko tas gaziks ir labāks par šitento? Kā tas spēj pildīt savu funkciju labāk par šitento?

GAZ 16.janvāris 2018 9:13
0 3 Atbildēt
GAZ 16.janvāris 2018 9:17
0 9 Atbildēt

Conqueror 16.janvāris 2018 12:27
3 0 Atbildēt

Raptor ir labāks, jo lielāks un jaudīgāks

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti