Chevrolet modernizējis Malibu, Spark un Cruze 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 9.aprīlis 2018 11:40

ASV autobūves kompānija Chevrolet veikusi modernizāciju trīs saviem modeļiem: Spark, Cruze un Malibu. Visi nosauktie tikuši pie jaunas priekšējās daļas noformējuma, Spark ieguvis automātiskās bremzēšanas funkciju, bet Malibu – pirmoreiz sporta versiju.

Mazauto Spark izveidots jauna dizaina bamperis, radiatora režģis un lukturi ar modernu gaismu tehniku. Standarta komplektā tagad 10 gaisa drošības spilveni, atpakaļskata kamera un kondicionieris. Hečbeka motortelpā atrodas 1,4 litru 99 Zs atmosfēriskais benzīna motors, kas var darboties kombinācijā ar mehānisko pārnesumkārbu vai variatoru.

Chevrolet Cruze saime, ko pārstāv sedans un hečbeks, kopā ar jaunu priekšpuses dizainu saņēmis aizmugures lukturus ar diožu elementiem, vairākus jaunu riteņu disku variantus un vienu jaunu (tumši brūns) salona apdares versiju. Modernizētā Cruze aprīkojumā būs multimediju sistēma ar septiņu collu skārienekrānu, WiFi, LTE, Bluetooth atbalstu un dzinēja attālinātās iedarbināšanas un klimatkontroles iekārtas pārvaldīšanas iespēju. Elektronisko palīgu arsenālā ir joslas uzturēšanas sistēma, aklās zonas uzraugs, parkošanās palīgs un aizmugurējo sānu zonas uzraudzības sistēma.

Sedana Malibu sportiskā versija RS izceļas ar melnu radiatora režģi, 18 collu riteņu diskiem un izplūdes sistēmu ar diviem „stobriem”. RS modelim ir arī aizmugures spoileris, bet kompānijas logotips ir melns hromu saglabājot vien kontūras apmalēm.

Malibu ar 1,5 litru 162 Zs turbo motoru tagad tiek piedāvāts ar variatora transmisiju agrākās sešu pakāpju automātiskās kārbas vietā.

Neskaitot 162 Zs turbo motoru, Chevrolet Malibu pieejams ar 253 Zs spēcīgu divlitru motoru un hibrīdsistēmu, kas attīsta 185 Zs.

 

 
Visi komentāri
 
msh 9.aprīlis 2018 12:23
0 0 Atbildēt

Re, īstas amerikāņu tačkas, vai ne, ekspert?

viencexperc 10.aprīlis 2018 10:11
1 0 Atbildēt

No sedaniem vislabākie ševroļoti ir impala vai SS.

Bet to spark, - amerikā nemaz nepērk. Tas ir domāts trešajām valstīm.

felix65 9.aprīlis 2018 16:37
0 0 Atbildēt

Kāda jēga par to rakstīt, ja glābjot opeli šo marku Eiropā izņēma no apgrozības? Bet bija taču laba alternatīva zemo cenu segmentā.

Conqueror 10.aprīlis 2018 6:20
0 0 Atbildēt

Tas mazais sarkanais spark pat ļoti smuks. Uz spici vai alfu pēc desām braukt pat ideāli

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 13

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 6

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti