Publicēta jauna krosovera Kamiq attēlu sērija (+ FOTO) 4

 
iAuto | 17.aprīlis 2018 6:49

SAIC Volkswagen kopuzņēmums izlicis apskatei jaunu Škoda krosovera Kamiq attēlu sēriju. Pirmizrādi čehu jaunums svinēs 23.aprīlī, Pekinas autoizstādē, bet jau jūnijā tas kļūs pieejams pircējiem.

Kamiq ir 4390 mm garš, 1593 mm plats un 1593 mm augsts. Garumā tas par astoņiem centimetriem pārspēj arī pie mums zināmo Karoq, zaudējot tam platumā un augstumā attiecīgi piecus un divus centimetrus. Arī garenbāze ir 2 cm īsāka (2,61 m) nekā Karoq.

Škoda Kamiq tiek pozicionēts pakāpi zemāk par Karoq un ir radīts uz VW Lavida bāzes, kurā pamatā ir VW vecā platforma PQ34 (izmanto arī, piemēram, Golf IV un Seat Leon).  

Karoq krosoveram vizuāli stipri līdzīgais Kamiq Ķīnas tirgū būs pieejams ar 1,5 litru 110 Zs dīzeļdzinēju un pārrēķinot eiro tas maksās aptuveni 11 500.

Škoda Kamiq attēli tika publicēti arī agrāk, taču toreiz ražotājs atklāja vien dažus jaunā krosovera fragmentus.

Sākumā Kamiq tiks tirgots vienīgi Ķīnā, taču vēlāk tas varētu parādīties arī citos pasaules tirgos, piemēram Krievijā, Indijā un Dienvidamerikā.

 

 
Visi komentāri
 
kāmītis 17.aprīlis 2018 10:10
5 0 Atbildēt

blēži - šeit krosovers izskatās sportisks un dinamisks, bet dzīvē būs kā visas škodas - pelēks un neinteresants

jucis 17.aprīlis 2018 10:54
2 0 Atbildēt

dzive absolutais vairakums brauceju ari ir peleki un neinteresanti, viniem sis auto bus pasa laika

msh 17.aprīlis 2018 12:55
0 0 Atbildēt

Ja jau PQ34 platforma, tad viss skaidrs, ko arī valstu uzskaitījums apliecina - kāmītis būs škodas lietojamais budžeta golfs - ja karogs ir krutais, mūsdienīgais škodas lietojamais golfs, tad te ir budžetnieks, gan lētāks, jo izmanto vecus dzelžus, gan arī lētāks uzturēšanā.

Janka 17.aprīlis 2018 16:20
0 0 Atbildēt

Ja Eiropa atmestu tos debīlos drošības un atgāzu standartus, tad arī pie mums auto cena būtu tāda.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 29

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti