Škoda atklāj visātrākā Kodiaq dizainu (+ FOTO) 9

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 20.septembris 2018 12:02

Čehijas autobūves kompānija Škoda publicējusi krosovera Kodiaq RS eksterjera attēlus, solot, ka tas iegūs jaudīgāko dīzeļdzinēju markas vēsturē.

No standarta modeļa RS modifikācija atšķiras ar agresīvāka dizaina aerodinamisko komplektu, melnu radiatora režģi, 20 collu riteņiem, diožu gaismām un diviem izplūdes sistēmas izvadiem.  Izceļas arī sarkanās krāsas bremžu skavas un RS logotipi.

Kodiaq RS būs iebūvēts visjaudīgākais dīzeļdzinējs markas vēsturē. Tas attīsta 240 Zs jaudu un 500 Nm griezes momentu, strādā kombinācijā ar pilnpiedziņas sistēmu un robotizēto divsajūgu pārnesumkārbu. Zināms, ka šādi ekipēts krosovers 100 km/h sasniedz 6,5 sekundēs.

Sportiskā SUV aprīkojumā būs ciparu mērinstrumenti, jaunākā multimediju sistēma, adaptīvā kruīzkontrole, joslas uzturēšanas palīgsistēma, ārkārtas bremzēšanas sistēma. Par piemaksu čehu krosoveru būs iespējams pārveidot par septiņvietīgu automobili.

Interesanti, ka 240 Zs jaudīgais turbo dīzelis Kodiaq RS ļauj kļūt par otro jaudīgāko modeli Škoda piedāvājumā, atpaliekot vien no Octavia RS, kas attīsta 245 Zs.

Škoda Kodiaq RS pirmizrāde notiks oktobra sākumā, Parīzes autoizstādē.

 
Visi komentāri
 
GTD2 20.septembris 2018 13:12
0 4 Atbildēt

prieksh kam krosoveram kas paredzeets parsvaraa lauku iedzivotajoiem vajag tik jaudiigu motoru, Diski galiigi garaam nu tas auto nav deriigs ne laukiem ne asfaltam, labaak lai ieliek fabijai, tad vismaz uztaisiitu kartiigu spridzekli, 6.5 sekumndes līdz simtam tas ir kauns nevis ar ko lepoties. Sacakareets gan darbs gan matreaals

braucu 20.septembris 2018 14:00
2 3 Atbildēt

Padomā, kāds ir vidējais vadītājs jeb autobūves klients Uz šiem cilvēkiem arī fokusējas masu autobūve. Šis auto daudziem būs sapnis, varēs teikt, ka brauc ar sporta auto un varbūt pat sanāks beidzot kaut ko apdzīt

msh 20.septembris 2018 20:41
0 1 Atbildēt

Kuras valsts lauku iedzīvotājiem šitas ir paredzēts?

GTD2 21.septembris 2018 7:58
1 0 Atbildēt

Vācijas, Čehijas, u.t.t. un pēc 10 gadiem arī latvijas

Janka 20.septembris 2018 14:10
0 3 Atbildēt

Ja pie šitā vēl piestrādā, tad kādus +100 zs var pieraut klāt un zem sekundēm 5.5 palīst. Tad jau tas nopietni apdraud 2-3 reizes dārgākos "PREMUIM".

Nelk 20.septembris 2018 19:51
1 1 Atbildēt

Škoda ar savu solāreļļas "superauto" var iet na*h.

msh 20.septembris 2018 20:46
0 2 Atbildēt

Priecājies, fofāgens škodai vismaz ir atļāvis likt jaudīgus ķīseļus savās mašīnās.

cilvēks 20.septembris 2018 23:18
0 1 Atbildēt

Kārtējais 1.8 dzinējs ar 4 turbīnām!?

Cik garantija šādam agregātam ? 2-5 gadi , max. vai 150 000 nobraukumu?

Tik daudz varbūt izturēs BET PĒC TAM, PĒC TAM! Jaunas kārba, motori, sadales kārmas, turbīnu mezgli.

Pačukstēšu- jaunajām mašīnām nav detaļu ko mainīt,

MAINĪT VAR TIKAI VISU AGREGĀTU.

KĀ VAR NOPIRKT TĀDU SMAGU BUNŽU 2 T AR SŪDA 1.8 MOTORU.

JŪS KO TAUTA , TIEŠĀM NAIVI ESAT! ????????

650 21.septembris 2018 14:41
0 0 Atbildēt

Riteņu iznesums te spēlē galveno lomu interesenlohu piesaistei, bet tas (diemžeel) nav atbilstošs LV TA noteiktajam.Un fotogrāfam acīmredzot ir bijis "ieteikums" no kāda skatupunkta bildēt.Jo- ja nobildēt standarta kodiaku (vai reku pat to vakardienas raksta varoni TerraSeatu) precīzi no sāniem vai vienkārši no mugurpuses, tad tas izskatīsies nožēlojami-vnk pēc resnas konzervbundžas uz tievām/šķibām uz iekšu ieliektām kājām.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 21

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti