UAZ turpina uzlabot apvidnieku Patriot (+ VIDEO) 4

 

Foto: Ekrānšāviņš no Youtube.com

iAuto | 18.janvāris 2019 11:45

Krievijas autobūves kompānija UAZ turpina uzlabot apvidus auto Patriot aprīkojumu, piedāvājot jaunas ekstras, kas kļūst pieejamas līdz ar 2019.gadu.

Ražotājs norāda, ka sākot ar februāri UAZ Patriot Klassik un Optium versijas varēs aprīkot ar miglas lukturiem. Bāzes versijai kļūs pieejams salona papildu apsildītājs un multimediju/navigācijas sistēma ar skārienjutīgu ekrānu, bet versijai Optium jau standarta komplektācijā būs iekļauts kondicionieris. Sākot ar februāri, Optium varēs uzlabot ar klimata paketi, kas apvieno klimatkontroles iekārtu un siltumu aizturošus stiklus.

Savukārt Prestiž versijas pircējiem kļūs pieejama atpakaļskata kamera, distances sensori priekšā un aizmugurē. Visbeidzot šogad tiks laista klajā arī Patriot modifikācija ar automātisko pārnesumkārbu, ko pēc dažu avotu ziņām piegādās franču kompānija Punch Powertrain.

UAZ Patriot modernizācija sākās 2018.gadā – no septembra apvidus auto tiek montēts pilnveidots 2,7 litru benzīna dzinējs, kas attīsta 150 Zs (235 Nm) – par 15 Zs un 18 Nm vairāk nekā līdz tam. Modernizācija skāra arī piecpakāpju mehānisko pārnesumkārbu, sajūgu un stūres iekārtu. Patriot ieguva jaunas konstrukcijas piekari, atsperes, amortizatorus un aizmugures šķērsstabilizatoru.

 
Visi komentāri
 
anonimikis 18.janvāris 2019 20:15
9 1 Atbildēt

Ja sūdu ietin spožā papīrā tas kļūst par konfekti?

braucējs 18.janvāris 2019 22:57
5 3 Atbildēt

UAZ nav ,vismaz kādreiz,vecajā padomu lzpildījumā nebija nekāds sūds.Ja vien tā benzīna pļerkstiķa vietā būtu kārtīgs 2,5TDI kaut vai no AUDI, vai MERCEDES,tad,aprīkots ar krievu armijas varianta pašbloķējošiem tiltiem ,tas nemaz nebūtu sliktāks par DEFENDERU.Nejauc pirkstu ar kādu citu locekli.UAZ nekad nav bijis un nebūs tāds pats kāBMWX5 vai TOYOTA LANDCRUISER.Tas ir kārtīgs darba zirgs un ceru ka nākotnē tas komforta ziņā varētu līdzināties TOYOTA HJLUX vaiMITSUBISHI L200.

msh 19.janvāris 2019 9:54
3 1 Atbildēt

Vairs nav 2000-šais gads - tas 2.8 benzīns šodienas realitātē ir labāks par ķīseli - ķīselim būs jābūt ar daļiņu filtru un citām figņām kas tā mūžu un kalpošanas īpašības nekādīgi neuzlabo - kamēr te tas benzīnnieks noteikti ir vienkāršs un sagāzējams.

viencexperc 20.janvāris 2019 2:30
0 0 Atbildēt

Tev neliekas sūds, jo senajos laikos tikai to redzēji un nevarēja ne ar ko salīdzināt. Protams, ka ar mūsdienu "darba zirgiem", jeb tā UAZ konkurentiem varbūt nevar salīdzināt, jo tas ir kā salīdzināt traktoru ar džipu, bet ja mēs ņemam VIENA GADA auto, tad UAZ padirš visās frontēs, sevišķi tehniskajā uzticamībā.

Un tikai vatņiki domā, ka bezceļi, sals, sniegs un lāči ir tikai Krievijā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti