Džeimss Bonds pārsēdīsies uz elektroauto 4

 

Foto: Ekrānšāviņš no Youtube.com

iAuto | 15.marts 2019 5:33

Režisors Kerijs Fukunagi, kas uzņem kinofilmu par jaunajiem Džeimsa Bonda piedzīvojumiem, sekos laikmeta garam un piešķirs galvenajam varonim Aston Martin elektromobili Rapid E.

Režisors ir ne tikai jaunākās tehnikas entuziasts, bet arī kvēls apkārtējās vides aizstāvis un zaļa dzīves veida atbalstītājs, tādēļ šāda izvēle ir tikai likumsakarīga.

Mediji vēsta, ka šobrīd notiek pārrunas ar Aston Martin, lai darbs pie filmēšanas, kas sāksies 6.aprīlī, varētu noritēt bez aizķeršanās. Galveno lomu spēlēs 51 gadu vecais Daniels Kreigs.

Aston Martin Rapide E aprīkots ar diviem elektromotoriem, kuru kopējā jauda ir 600 Zs, bet gaitas rezerve ar pilnībā uzlādētu akumulatoru sasniedz 322 km. Elektromobiļa ražošanai jāsākas līdz 2019.gada beigām. Zināms, ka tiks izlaisti tikai 155 elektriskā Rapid E eksemplāri, cena – vismaz 328 000 dolāru.  

Agrāk tika ziņots, ka tuvāko gadu laikā ikviens Aston Martin modelis saņems versiju ar hibrīddzinēju, bet pēc 2030.gada aptuveni ceturtā daļa modeļu britu kompānijas piedāvājumā izmantos elektrisko piedziņu.

 
Visi komentāri
 
anonimikis 15.marts 2019 9:57
1 0 Atbildēt

Džeims Bonds nav redneks.

msh 15.marts 2019 12:47
3 1 Atbildēt

Šito prikolu jau no rīta LR1 ziņās dzirdēju. Jautājums vienīgi ko tajā filmā rādīs - kā bonds veic teslas braucēju cienīgus zīmuļu gājienus, vai arī to kā viņš štopē iekšā kūkas vai picas kamēr tā kaste lādējas? Un, ja bondam būs ar to tačku jāmūk vai jādzenas kādam pakaļ - vai rādīs kā aķi pārkarst - jeb šitam ir labāki nekā teslai - ?

JanJan 17.marts 2019 15:44
0 0 Atbildēt

Nu atceries, ka bondā mašīnas tomēr ir drusku no fantastikas puses, līdz ar to nevajadzētu to uztvert tik nopietni, bet gan drīzāk kā high-end prototype ar nedaudz nākotnes piešprici.

Dīvāna komentāri 16.marts 2019 20:00
0 1 Atbildēt

Beigās tāpat būs benzīna dzinējs. Tik rakstīts ka elektro.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti