Gluži kā 80.tajos - Ukrainas CP ekipāžu arestē par ģenerāļa auto apturēšanu (+ VIDEO) 9

 
iAuto | 3.augusts 2019 16:45

Video uzņemts pērnā gada septembrī, visu laiku ticis rūpīgi slēpts, taču tagad tomēr nonācis atklātībā.

Ukrainas ceļu policijas ekipāža par satiksmes noteikumu pārkāpumu aptur Range Rover automobili, pie kura stūres esošais cilvēks atsakās uzrādīt dokumentus un uzsāk strīdu ar policistiem, skaidrojot savu nepakļaušanos ar to, ka mašīna pieder Ukrainas Iekšlietu daļas ģenerālim Vitālijam Gluhoverjam. Policisti skaidro, ka noticis noteikumu pārkāpums, turklāt Range Rover vadītājs nevar uzrādīt operatīvo talonu, kas ļautu pārkāpt CSN, ja notiek operatīvās izmeklēšanas pasākumi. Kamēr abas puses nevar vienoties, piebrauc bruņotās vienības "Kord" specvienība un policistus arestē.

Vēlāk policistiem jāskaidro sava rīcība augstākās priekšniecības kabinetā.

 
Visi komentāri
 
nomiks 3.augusts 2019 16:57
53 2 Atbildēt

Papildināšanu ar faktu, ka, uzzinot ar šo video, Ukrainas jaunais un centīgais prezidents jau ir atlaidis konkrēto ģenerāli no amata!

iAuto 3.augusts 2019 21:30
24 2 Atbildēt

Pareizi darīja!

fds 3.augusts 2019 22:25
24 0 Atbildēt

Malacis, tikai šādi izdzīs to kolhozu no cilvēku galvām!

Pļurkt 4.augusts 2019 15:41
0 1 Atbildēt

Ukrainā jau reizi tika atlaisti VISI policisti!! Jau reizi bija atlaisti VISI, līdz pēdējam, auto Tehniskās apskates darbinieki.

A kas mainījās???

Tā pat kā Latvijā - kā pie komunista iemācījās zagt, tā zog tik cik nagi nes visos līmeņos!

viencexperc 4.augusts 2019 11:42
4 5 Atbildēt

Es gan nesaprotu, kāpēc 15 plusiņi un neviena mīnusa. Laikam tāpēc, ka tur brauca ģenerālis nevis Koļans vai alkoholiķis. Ja brauktu kaut kāds alkoholiķis, un nomniks komentētu, ka tas alkans sēž cietumā vai guļ ar sašautu galvu par bēgšanas mēģinājumu, būtu 15 mīnusiņi zem šī komentāra ar vārdiem - ments. Jo Mentiem drīkst dupsēt tikai ģenerāļus.

Kanibaals 4.augusts 2019 13:38
4 0 Atbildēt

Alkāni mums ir saudzējama suga. Nedrīkst traucēt alkāniem braukt jo viņi vienmēr brauc godīgi un nekad nevienam netraucē, tas citi neprot pamukt malā kad alkāni vai vernoni brauc.

Likums 5.augusts 2019 0:43
2 0 Atbildēt

Skatoties šo ierakstu man jau bija doma, ka ierakstu jāparāda Prezidentam. Un šo ģenerāli ne tikai atlaist vajadzēja, bet iesēdināt uz gadu, anulēt pagonus. Tāpat anulēt vadītāja apliecību tam lecigajam šoferim arī. Tikai tā un tad būs kārtībā.

Njaa 5.augusts 2019 16:29
0 0 Atbildēt

Kādreiz bija žēl to ukraiņu, kā Krievija ar viņiem izdarās. Taču tiklīdz man pašam sanāca ar tās tautas pārstāvjiem darīšana, tad varu teikt, ka tie ir dārzeņi pēdējie un maz viņus vēl krievi presē. Jaunais prezidents- tas ir labi, bet.. tas ir piliens jūrā, nekas vairāk.

Kanibaals 5.augusts 2019 16:36
0 0 Atbildēt

Godīgi sakot kamēr krievi ar ukraiņiem plēšās mums vismaz miers.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti