Zaļās politikas aktīvisti sadauza 40 luksuss auto; cieš Aston Martin, Jaguar, Land Rover 13

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 31.augusts 2019 6:02

Protestējot pret septembrī gaidāmo Frankfurtes autoizstādi, zaļās politikas aktīvisti no apvienības Rocks in the Gearbox ielauzušies kādā luksuss automobiļu dīleru centrā Frankfurtes piepilsētā Kronbergā un sadauzījuši 40 spēkratus.

Policija izmeklē incidentu, kas noticis Frankfurtes piepilsētā Kronbergā, kur vides aktīvisti, kas sevi dēvē par Rocks in the Gearbox ielauzušies luksuss spēkratu dīlercentrā un sabojājuši vairāk nekā 40 Aston Martin, Jaguar, Land Rover automobiļus. Zaļās politikas piekritēji šo akciju sarīkojuši, protestējot pret gaidāmo Starptautisko Frankfurtes autoizstādi.

Vīsbādenes policija ziņo, ka grupējums izlauzis divas dīleru centra stikla durvis, iekļuvis tirdzniecības zālē un uzbrucis automobiļiem ar metāla priekšmetiem izsitot stiklus, sadauzot motora pārsegus un virsbūves paneļus. Pēc notikušā Rocks in the Gearbox izplatījis paziņojumu, kurā asi kritizē Frankfurtes autoizstādi.

“Pēc divām nedēļām Frankfurtē atkal atvērsies klimatu un vidi iznīcinošās transporta sistēmas propagandas šovs. Mēs vēlamies parādīt, kas īsti ir šī izrāde: tiekšanās pēc peļņas uz planētas nabadzīgāko iedzīvotāju slāņu un nākamo paaudžu rēķina, ”teikts aktīvistu paziņojumā.

Pēc tam vairākas vides aktīvistu grupas, ieskaitot jau pieminēto Rocks in Gearbox, aicināja sabiedrību pievienoties protestiem Frankfurtē 14. septembrī. Autoizstādes organizatori brīdinājuši, ka šajā sakarībā nāksies pastiprināt drošības pasākumus, un lūdz viesus ar izpratni uztvert iespējamo rindu veidošanos.

Foto: www.facebook.com/search/top/?q=%20mehr%20als%2040%20Luxus-Autos%20demolierten&epa=SEARCH_BOX

 
Visi komentāri
 
felix65 31.augusts 2019 7:36
9 5 Atbildēt

Te nu mēs redzam, kā viltusteorijas atrod dzirdīgas ausis uniekaisušas, nogarlaikojušās smadzenes. Kristieši arī sāka tusēties alās, bet uzaudzējot muskuļus, savas pasakas sāka uzspiest ar uguni un zobenu. Nost ar ekoterorismu! Tagad par mācību citiem pajoliņim būtu šitos zudējumu kompensācijai jāpadara par orgānu donoriem. Ekoloģiski- bez anestēzijas.

msh 31.augusts 2019 9:37
1 1 Atbildēt

Kristieši bija sūdīgs piemērs, ne tikai "pasaku" dēļ, bet arī tāpēc ka tiem, kas gāja ar uguni un zobenu ar tiem, kas tusējās alās, kopīgs bija tikai simbols, pa lielam vairāk nekas. Reku viens no daudzajiem piemēriem par to, kā tie, kas gāja ar uguni un zobenu gāja pret tiem kas "tusējās alās" - en.wikipedia.org/wiki/Waldensians

Pārējam, neskaitot neizdevušos līdzību, varu piekrist.

WALA 31.augusts 2019 10:12
7 4 Atbildēt

nu "malači" " zaļi" domājušie - saražoja vēl atkritumus. Ja jau tik "zaļi " vajadzeja līst ar steigu alās est to ko tikko nomedijuši vai no dārza ievākuši un nesipt citiem prātu ar akcijām kas nav pat dolāra vērtas ...

msh 31.augusts 2019 11:29
5 1 Atbildēt

No tā visa, ko tie klauni ir sastrādājuši, vienai kripatai varētu piekrist, šitentajai: "Mēs vēlamies parādīt, kas īsti ir šī izrāde: tiekšanās pēc peļņas uz planētas nabadzīgāko iedzīvotāju slāņu un nākamo paaudžu rēķina" - ja viss tas ļaunā oglekļa dioksīda sūds būtu patiess, tad tak pirmā lieta, ko vajadzētu piegriezt - luksusa mašīnas un tādas mašīnas kā tesla, un nevis otrādi.

imzz 31.augusts 2019 13:40
1 0 Atbildēt

pirmā lieta, ko vajadzētu piegriezt - luksusa mašīnas un tādas mašīnas kā tesla, un nevis otrādi.

Tas nav tik vienkārši. No luksusa lietu ražošanas un pārdošanas arī rodas nodokļi, ko cita starpā, izmanto arī "sociālo tīklu" finansēšanai. To tie anarhistiskie tukšpauri nesaprot. Viņiem pie visa vainīgi "bagātie" un ļaunās "starpnacionālās" korporācijas.

msh 31.augusts 2019 16:45
1 0 Atbildēt

Nodokļi rodas no masām - daudz lielākus nodokļus pilnīgi garantēti samaksā visu uz ceļiem esošo golfu braucēji nekā visu uz ceļiem esošo S600 braucēji. Es vispār slikti izteicos, piemirsu vēl vienu kategoriju - pseidodžipi - ja jau tik ļoti vajag samazināt oglekļa dioksīda izmešus, tad nah ražotājiem nav aizliegts ražot mašīnu veidu kas jau uz papīra ir ar palielinātu degvielas patēriņu?

imzz 1.septembris 2019 10:59
0 1 Atbildēt

tie "visi uz ceļiem esošie golfi" arī to dabu piesārņo proporcionāli daudz vairāk, nekā atsevišķie luksus auto braucēji.

Attiecībā uz pseidodžipiem - vairāk izmešu noteikti rada mazie komercauto, resp. bulku vāģi, jo sevišķi tāpēc, ka bieži tie ir dienesta auto un to nemotori-dīzeļi tiek dzīti uz lieliem apgriezieniem lai ātrāk tiktu uz priekšu.

Tu par tiem nedomā uztraukties ? ;)

msh 1.septembris 2019 22:21
0 0 Atbildēt

Golfi proporcionāli piesārņo vairāk nekā S600? Vispār jau otrādi - golfi piesārņo vairāk absolūtās vienībās, bet proporcionālās ar to pašu degvielas daudzumu golfs izdara 2-3 reizes vairāk nekā S600 - ne tikai tāpēc ka S600 patērē vairāk, bet arī tāpēc ka golfos mēdz būt vairāk pasažieru, un, man ir aizdomas ka S600 ir pat mazāk sēdvietu nekā golfam....

Kaut kāds kadijs vai kombo visdrīzāk ir ar labāku aerodinamiku un noteikti arī ir vieglāki nekā, teiksim, CR-V. Dīzelis arī kā reiz ir tas motors, kas ir diezgan piemērots zāģēšanai zem vieglas slodzes, respektīvi, mazāka patēriņa starpība pret normālu režīmu. Un es kaut kā nemanu uz katru pseidodžipu divus bulkuvāģus, arī ne otrādi - drīzāk uz katru bulkuvāģi 5-10 pseidodžipus. Visbeidzot - bulkuvāģis dara darbu, bet pseidodžips - ceļ ego.

felix65 1.septembris 2019 6:51
0 0 Atbildēt

Gan jau ka viņi prot "optimizēt" nodokļus veidos, kādi reņģēdājam vulgaris nav pieejami. Rodas iespaids par tādu kā slēgtu klubiņu, kurā tiek ražotas ekskluzīvas mantas, kuras tā dalībnieki pārdod viens otram un ceņņikiem tur ir tikai simboliska nozīme.

wons 31.augusts 2019 21:32
0 0 Atbildēt

Tepat Zviedrijā dzirdēts, ka lielo dzinēju īpašniekiem riepas sadur un apmālē auto.

felix65 1.septembris 2019 6:53
1 0 Atbildēt

Ne kad tā nedarītu, jo ticu karmai. Dots devējam atdodas. Ne kad nevari zināt, kādā veidā pie tevis atgriezīsies "sliktie darbi".

imzz 1.septembris 2019 11:12
1 0 Atbildēt

Tas ir zems atriebības līmenis, tad jau tālu nav arī mētāšanās ar sūdiem, kā to dara mērkaķi dzungļos, kā arī dažreiz viens otrs "aktīvists".

WALA 1.septembris 2019 19:30
1 0 Atbildēt

ar tiem aktīvistiem ir tā,ka ir kāds pārītis cilvēku, kas zina ko un kā darīt, dažreiz arī viņu mērķi ir tiešām pasaules glābšana, bet daudz biežāk tas ir aprēķins, ka tā var labu sponsorus piesaistīt kādai politiskai vai citādai kampaņai, un tad ir lērums "aitu" kas izpilda tādas auto dauzīšanas akcijas. Bet ir arī labi pretpiemēri, kad okeānā zvejo drazas par ziedotiem lidzekļiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti