Tesla ASV tirgū apsteigusi Audi 15

 

Foto: Ekrānbilde no Instagram.com/Teslamotors

iAuto | 6.marts 2021 8:39

ASV tirgus Premium segmentā notikušas izmaiņas – 2020.gada rezultāti liecina, ka Tesla izdevies apsteigt Audi, lai gan gadu pirms tam, Audi bija pārdevis par 50 000 vairāk.

Tesla strauji uzņem tempu un ja tas tā turpināsies, arī citu Premium ražotāju pozīcijas ir apdraudētas. 2019.gadā Audi ASV tirgū bija pārdevis par 50 tūkstošiem mašīnu vairāk, taču 2020.gadā priekšā jau izrāvies Tesla, apsteidzot vācu ražotāju par 13 tūkstošiem.

Trīs veiksmīgākie 2020.gadā ASV tirgus Premium segmentā gan bijuši citi ražotāji: BMW, Lexus un Mercedes-Benz, kas realizējuši attiecīgi 287 259, 271 384 un 265 600 automašīnas, taču Tesla ar 200 561 automobiļiem atrodas ceturtajā vietā, kamēr Audi ar 183 594 pārdotiem eksemplāriem noslīdējis uz piekto vietu.

 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 6.marts 2021 9:32
8 7 Atbildēt

Krievu skaits ASV palielinās, jo aizvien vairāk cilvēku bēg no savas superdzeržavas, un nēģeru skaits palielinās, tāpēc dibenvaigu zilīšu auto kādu laiku vēl būs līderis.

Bet tālāk būs izmaiņas, jo pieaug demokrātu skaits. Komunists Baidens solīja vēl atvest jaunus vēlētājus. Bet latinosi vairak pērk toyotas- ( lexus) un nissan ( infinity).

Nissan pat viss mārketings iet lai iekarotu Hispanic tirgu.Modeļiem dod etniskus nosaukumus ( Sentra, Altima) un jau tagad Kalifornijā 30% demokrātu ( latinosu) izvēlas Nissan un infinity.

WALA 6.marts 2021 13:00
6 2 Atbildēt

Knigu nechital, no mnenije imeju ...

Kad pabāzīsi mazliet degunu ārā no sava burbuļa, iespējams pamanīsi vienkāršas dzīves patiesības ... kā piemeram cilvēkus, kas pērk auto ko reāli var atļauties, nevis pontus par 100+K

viencexperc 6.marts 2021 13:14
0 7 Atbildēt

Par to jau rakstu, ka krievi, zilie un nēģeri pērk bmw ( statistika), bet 4,7% latinosu pērk Honda civic.

Ir cilvēki, kuri vāc statistiku. Vāc informāciju, lai zinātu, cik, kādas grupas, kādas tautības perk viņu auto. Jo tas ir svarīgi, lai pareizi virzītu uzņēmuma stratēģiju.

Tu, laikam, domā, ka bmw ar varavīksnes logo, vai nissan dīlercentri, kuros strādā latinosi ir tikai sakritība...

Izej no burbuļa.

to viencexperc 6.marts 2021 15:11
8 1 Atbildēt

Pag, pag, tu taču šeit teici, ka f150 ir pārdotākā miskaste pasaulē. Par cik ASV ir zilīšu lielvalsts, jo nekur citur to nav tik daudz, tad tikai loģiski ir tas, ka vairāk zilīšu tomēr brauc ar f150, jo bmw vienkārši ir ļooti maz, asv ir pārdoti vairāk f150, kā bmw ir pārdevis visā pasaulē, tad rēķini pats.

Lai gan es saprotu tavas bažas, centies paslēpt savu orientāciju, bet neizdodās

viencexperc 6.marts 2021 19:40
7 5 Atbildēt

1.) f sērija ( nevis f150) ir pārdotākais auto pasaulē. To ne tikai es saku, bet to apliecina pārdošanas dati.

2.) Visvairāk zilo ir nevis ASV, bet Krievijā. Tur katrs vecis sapņo izdrāzt citu veci. Armijā, MVD, skolās, un pat sarunās. Eksistē tāds termins "opustitj", kas nozīmē, ka vajag izdrāzt veci, un tas skaitās kruti. Tāpat terminu "vijebu" biežak attiecina pret citu vīrieti, nevis sievieti. Visur, kur uzspļauj atrodoties krievijā, uzspļausi kādam zilajam.

Tepat viens mans fanāts un oponents, kurš izveidojis profilu - usaexperc, pats vairakas reizes ir rakstījis, kā viņi sapņo izdrāzt kādu veci, kurš viņiem zaudē ( protams, ka brauc ar bmw).

Nevajag uzdot vēlamo par esošo. tikai atver acis.

To viencexperc 7.marts 2021 17:35
5 0 Atbildēt

Asprātis...

Tas krievu teiciens nenozīmē konkrētu aktu, bet sadošanu pa rīkli. Tas tāpat, ka es pateiktu "im gona fuck you up", normaliem cilvēkiem tas nozīmē to, ka es izslēgtu tavu neglīto pauri, gejiem un tādiem nūģiem, kā tev tas nozīme ko citu.

Ja jau tā interesē zilīši varbūt papēti sīkāk, es jau neko nesaku, varbūt viņiem patīk kvalitatīvaki auto, nezinu. Tu taču pats saproti kādēļ tās ford miskastes pērk? Jo tās ir lētas, diemžēl ar attiecīgubplastmasa kvalitāti, bet rednekiem jau patīk, usā tā vienmēr ir bijas, cilvēki ir pieraduši pie tādiem šķībiem plastmasas sūdiem, no otras puses nav jau slikti, cilvēki pērk tos braucamos un viss ir ok...

Kanibaals 6.marts 2021 13:41
0 0 Atbildēt

Ja tā būtu tad nepirktu uz kredīta. Kaut 100k+ ikmēneša maksājums nemainās, atmaksas ilgums gan.

WALA 6.marts 2021 22:51
3 0 Atbildēt

Līdz ar jauniem laikiem, jauni tikumi arī ASV, bet laikā kad pats pa ASV vazājos neviens neskrēja ieķert auto uz krīta, brauca ar mazlietotiem vai daudzlietotiem, un tikai ja galīgi viss sagāja dēlī un citas izejas nebija, tad varbūt ar paņēma uz krīta. Taču redzot auto kas nonāk pie ne-dīleru mehien, es teiktu ka auto,-kredīta jautājums joprojām ir baigi nepopulārs ASV.

autoparts777 6.marts 2021 12:52
8 1 Atbildēt

Varbūt Tesla supercharger network, šoreiz ir nospēlējis savu lomu?

Motorolers 6.marts 2021 17:00
0 1 Atbildēt

100%, es ar nopirktu, ja uzlāde nahaļavu!

Latvietis 6.marts 2021 23:45
3 1 Atbildēt

Elektromēsls priekš tizliem Hipsteriem.

msh 7.marts 2021 6:59
4 0 Atbildēt

Paga, a kāpēc kaut kāda Forda līmeņa mašīna tiek salīdzināta ar Audī?

WALA 7.marts 2021 7:38
6 0 Atbildēt

Tāpēc ka wannabe premiums kaut kā ir jāpārdod ... citādi grūti attaisnot to cenas lielumu ...

Slinkais 8.marts 2021 9:35
0 1 Atbildēt

mūsdienās ir ļoti viegli nenopirkt audi. nav vairs kādrējzējā kvalitāte un šarms kas izleca no kopējā fona. tagad izvēle ir ļoti plaša

siaknilS 8.marts 2021 12:56
0 0 Atbildēt

Izvēle starp ko?

Mūsdienās vienkārši cilvēkus vairāk interesē gaismiņas, loriņi un tačskreeni, nevis apdares kvalitāte un gaitas īpašības, liela daļa cilvēku pat nejustu atšķirību, vai viņiem ir priekšlidzīnas auto, vai aizmugures piedziņas auto utt...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti