Gāzes krāns - Putins laiž darbā savu spēcīgāko ieroci (+ VIDEO) 20

 
iAuto | 23.oktobris 2021 5:02

Eiropa cīnās ar enerģētikas krīzi un iedzīvotājos pieaug bažas par to, kas notiks, ja ziema būs barga. Mihails Krutihins, neatkarīgās konsultāciju aģentūras RusEnergy līdzdibinātājs un vadošais analītiķis uzskata, ka Putins būtībā pieteicis karu Eiropai, laižot darbā savu iedarbīgāko ieroci - gāzes krānu.

 

 
Visi komentāri
 
REXX 23.oktobris 2021 5:36
12 5 Atbildēt

Tagad varēs novērtēt, kādas tad ir izslavētās Eiropas vērtības- solidaritāte, demokrātija, cilvēktiesību ievērošana, utt., vai tomēr iespēja pasildīties. Cik ātri varētu tikt aizmirsti līdz šim pieminētie kaimiņa 'nedarbi". Un kā tas varētu iedrošināt kaimiņu uz jauniem 'varoņdarbiem'.

Varu derēt, bosa kantorī jau iesmej par ES, un spriež, kad tad nu kāds atrāpos lūgties pēc siltuma. Tad varēs patirgoties.

zuks 23.oktobris 2021 7:28
6 3 Atbildēt

man tas patik,tad ,kad tauta grib likt saules batarejas,tad vasara nevar laist lieko atpakal vados un teret to ziema,labi elektribu spainos neuzkrasi,bet kad tauta grib uzlikt mazos veja generatorus ,tad ir oi un uh,tad to var darit eiropas zagli,un smalki noslipetais OIK.Un pareizi dara,nav jakaro ,to var panakt ari sada veida izbeigt visu laiku to krievu kacet.Pasi sava aci bomi neredz ,bet citam pat apaksbikses izkritusu kusa spalvu redz

WALA 23.oktobris 2021 9:01
10 6 Atbildēt

Galvenais jau sataisīt PR, nu nav Krievijai vienīgais gāzes piegādātājs, un gāze nav vienīgais kurināmais ko Eiropa var izmantot. Jā iespējams ka RU gāzes izmantošana ir ekonomiski izdevīgāka jeb prasti lētāka, un ar Nordstream 2, to var ātri un stabili piegādāt (pretstatā ar kuģiem no ASV kurus čakarê kuģošanas apstākļi) .

Bradypus 23.oktobris 2021 17:52
4 0 Atbildēt

Aizdīķa komunists ierunajās. Aizmirsi jau, ka tavu mīļo demokrātu pirmais darbs, nākot pie varas bija Green New Deal, kura ietvaros ASV gāzes krāni ir aizgriezti un Nordstream 2 uzliktās sankcijas atceltas? Tieši Baidens tieši un mērķtiecīgi ir radījis nepieciešamos priekšnosacījumus šai situācijai.

WALA 24.oktobris 2021 20:42
0 0 Atbildēt

Tu ar sāc palikt par tādu pašu nejēgu kā viencexperc ??? Kur brīžiem jau pat kapitālisti tika vienā maisā ar komunistiem sabāzti.

WALA 23.oktobris 2021 9:31
2 3 Atbildēt

Un savukārt "eko-piekritējiem" - viens no enerģijas krīzi vairojošiem faktoriem - vēja enerģijas iztrūkums (dranķīgs pūtējs va zinies), garāka ziema, un samazināta akmeņogļu ieguve ...

Vernons 23.oktobris 2021 9:45
2 0 Atbildēt

Īstais brīdis Krieviju noslīcināt pašas gāzē! Es tā arī izdarītu.

Vernons 23.oktobris 2021 9:56
1 0 Atbildēt

No Baku, Azerbaidžānā, gāzes un naftas vadi iet apkārt Armēnijai, caur Gruziju uz Turcij. Tas ir baigais līkums. Ja caur Irānu un Sīriju būtu pa taisno! Te Jums ģeopolitiskās intereses. Irāna zem sankcijām, Sīrijā krievi! Un no Katāras arī gāze iet jau mūsu virzienā.

imzz 23.oktobris 2021 10:10
1 0 Atbildēt

Kādreiz jau Vācijā zaļie nikni protestēja pret kodolenerģiju, Merkele 2011.g. piekrita, reaktori ir slikti , ārdām nost. Vācijā vēl darbojas 6 kodolreaktori, 26 tiek demontēti, Zviedrijā vēl darbojas arī 6, 3 spēkstacijās, kuras nodrošina 35% no valsts patēriņa, 8 reaktori tiek demontēti.

Šajās dienās Zviedrija piestartēja pāris ar naftas produktiem darbināmas spēkstacijas, lai pazeminātu enerģijas cenu. Ja būtu saglabāti pāris reaktori vairāk, to nevajadzētu darīt.

Kopumā pasaulē būvē no jauna 50 kodolreaktorus, vairumu no tiem Ķīnā. Jādomā, Ķīnā zaļo kustība švakāka :-/

Kanibaals 23.oktobris 2021 11:20
0 0 Atbildēt

AES kā reiz ir viszaļākā, zaļie ar galvu nedraudzējas. Ko dod, ka neuzbūvējām Ignalinā AES, ja uzbūvē baktkrievi un mēs pērkam no tiem.

Pļurkt 23.oktobris 2021 13:32
0 0 Atbildēt

AES izmanto tādu pašu neatjaunojamu izejvielu kā TEC.

Kanibaals 24.oktobris 2021 2:12
0 0 Atbildēt

Ak šausmas, urāns neatjaunosies, ko nu darīt...Saule arī neatjaunojas, to arī nedrīkst izmantot. Zemes siltumu netik, nosaldēsim zemīti.

Pļurkt 24.oktobris 2021 11:53
0 0 Atbildēt

Savu kārtējo glupumu vari izgāzt kaut kur citur!!!

Galīgi neaptēst tu esi!

ZZZZ 23.oktobris 2021 11:05
1 0 Atbildēt

Tak vecās riepas var mucās dedzināt un sildīties

Asaris 23.oktobris 2021 11:21
0 2 Atbildēt

Lai tik griež ciparu vēl augšā, varbūt beidzot sāks likt aizdomāties par alternatīvām.

650 23.oktobris 2021 14:55
0 0 Atbildēt

Nā nē,jājā,lieta ir tikai un vienīgi izcenojumos un piegādes loģistikas risinājumos.Eiropas Valdnieki nezināja,ka vasarai seko rudens.TĀ nebij runāts.Nee.Vajadzētu reguliski izredigēt mēnešu nosaukumus.Piem, sept.,okt.,merkēlis,puttēns, biddēns,trumpulis,vasiļoks,papļūtis,kūciņš,govvembris..Jā.

rudens68 24.oktobris 2021 10:31
0 0 Atbildēt

WALA

ā iespējams ka RU gāzes izmantošana ir ekonomiski izdevīgāka jeb prasti lētāka, un ar Nordstream 2, to var ātri un stabili piegādāt (pretstatā ar kuģiem no ASV kurus čakarê kuģošanas apstākļi)

.

Neņemos sniegt precīzus ciparus , bet LNG gāzes transports kuģi izmaksu ziņā samērojams ar cauruļu . Un vētras mūsdienu lielajiem kuģiem ar mūsdienu meteoprognozēm arī nav šķērslis . Nu iebrauks dažas stundas , varbūt dienu vēlālk .

WALA 24.oktobris 2021 20:44
0 0 Atbildēt

Taisnība, bet sūdīgos apatākļos iebraukt ostā, pietauvoties un izkrauties joprojām ir problēma, tāpat arī uzkrauties.

Maris 25.oktobris 2021 7:04
0 1 Atbildēt

Latvija negribēja labas attiecības ne ar Krieviju ne Baltkrieviju,Eiropas pavadā par sankcijām iestājas, demokrātiju citās valstīs, bet Eiropa pat žogam naudu neiedeva.Dabuja energoresursus par kosmiskām cenām,jo negribēja noslēgt ilgtermiņa līgumu ar Gazprom.Vakdibai ir pilnīgi vienalga ko kā nomirs mazāk sociāli aizsargātie elementi,vai no aukstuma vai covid.un ZTI atkal sāksies ziedu laiki.....ziema šogad būs ļoti auksta

Rexx 25.oktobris 2021 12:27
1 0 Atbildēt

Grūti uzturēt labas attircības ar tàdu,kas pie katras iespējas tev uzspiež savu gribu. Kurš atnāk it kā ciemos, kā draugs, un tad jau kļūst kā saimnieks. Un ņem ļaunā, ka viņā neklausās. Un ar priekšzīmīgu uzvedību ar neizceļas.

Neviens līgums ar arogantiem personāžiem nav neko vērts, tàdi rīkojas, kā un kad paši vēlas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti