Opel prezentē pirmo GSe apakšzīmola modeli (+ FOTO) 2

 

Foto: Opel

iAuto | 29.septembris 2022 15:35

Dažas dienas pēc paziņojuma par sava jaunā apakšzīmola GSe nodibināšanu, Opel parādījis pirmo modeli, kas atbilst pasludinātajai koncepcijai.

Tiesa, pretēji agrāk ziņotajam, ka GSe apvienos sportiskās ievirzes elektriskos modeļus, par pirmo pārstāvi kļuvis Astra plug-in hibrīdmodeļa augstas veiktspējas variants hečbeka un universāla modifikācijās. Abas versijas ar nosaukumiem Astra GSe un Astra Sports Tourer GSe aprīkotas ar hibrīdiekārtu, kas attīsta 225 ZS (360 Nm). Komplektā pārstrādāta šasija, kas ir vienu centimetru zemāka nekā standarta modelim, aprīkota ar jauniem amortizatoriem un atsperēm, kā arī noregulēta dinamiskai braukšanai, ko pieļauj elektroniskā stabilitātes programma ar vēlāku iejaukšanos.

Astra GSe un Astra Sports Tourer GSe ieguvis koncepta Manta GSe stilā veidotus 18 collu vieglmetāla riteņu diskus, ar Alkantara materiālu apvilktus AGR sertificētos priekšējos sēdekļus, GSe plāksnītes priekšpusē un uz bagāžnieka vāka.

Ražotājs cenas vēl neatklāj, taču norāda, ka standarta patēriņš saskaņā ar īpašo mērīšanas metodi plug-in hibrīdiem ir no 1,1 līdz 1,2 litriem uz 100 kilometriem.

Saīsinājumu GSe Opel agrāk izmantoja sportiskajiem modeļiem Commodore GS/E un Monza GSE, kur tas nozīmēja Grand Sport Einspritzung (iesmidzināšana), bet tagad - Grand Sport Electric

 

 
Visi komentāri
 
MMX 29.septembris 2022 15:56
1 0 Atbildēt

Šis laikam ir turpinājums Opel norietam. Opel Astra J OPC versijā bija aprīkota ar 2.0 Turbo dzinēju (280zs), tagad ar visu hibrīdiekārtu tiek izspiesti 225Zs. Var redzēt, ka Peugeot sevi pozicionēs, kā koncerna flagmani, Citroen dabūs ejošos krossoverus un hečbekus un Opel paredzēts tas pats Citroen piedāvājums tikai citā dizainā.

LMT 30.septembris 2022 10:18
0 0 Atbildēt

Izlasīju - apakšrūsas modeli...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti