Mercedes miniveni tagad arī pagarinātajās versijās 6

 

Foto: Mercedes-Benz

iAuto | 25.jūnijs 2024 9:58

Mercedes-Benz miniveni EQT un e-Citan Tourer turpmāk būs pieejami arī pagarinātajās versijās ar lielāku bagāžas nodalījumu un iespēju pārvadāt līdz pat septiņiem braucējiem.

Vācijas autobūves uzņēmums Mercedes-Benz pievienojis piedāvājumam EQT un eCitan Tourer pagarinātās versijas, kas atšķiras ar 38 cm garāku riteņu bāzi un var pārvadāt līdz septiņiem pasažieriem, ja pircējs izvēlas no papildaprīkojuma trešo sēdekļu rindu ar diviem atsevišķiem sēdekļiem. Ja uzsvaru liek uz kravas pārvadāšanu, šī opcija atkrīt, bet īpašnieka rīcībā ir transportlīdzeklis ar 3360 litru bagāžas telpu. Piekļūšanu otrajai un trešajai sēdekļu rindai atvieglo bīdāmas durvis abās pusēs, kas atklāj 83 cm platu aili.

Citan un e-Citan pagarinātie modeļi būs pieejami arī piecvietīgā versijā Mixto, kas piemērota komerciāliem pārvadājumiem. Šajā gadījumā otrās rindas sēdekli no kravas telpas atdala drošības režģis, ko var pārveidot par elastīgu starpsienu lielākai kravnesībai. Tas palielina transportēšanas apjomu līdz 3200 litriem (3,2 kubikmetriem).

Pagarinātās versijas modeļi saņem jaunās paaudzes MBUX multimediju sistēmu ar palielinātu 9,5 collu ekrānu, uzlabotu funkcionalitāti un jaunām iespējām, kā arī stūri ar skārienjutīgajiem vadības paneļiem, savukārt paplašinātajā drošības un elektronisko palīdzības sistēmu klāstā jau standartā ir aktīvās bremzes, aktīvā joslas uzturēšanas palīgsistēma, aizmugurējā parkošanās palīgsistēma, ceļa zīmju atpazīšana, palīdzība uzsākot braukt slīpumā.

 
Visi komentāri
 
BMW 25.jūnijs 2024 10:31
8 1 Atbildēt

Pārcenots Renault Kangoo

:-) 27.jūnijs 2024 12:09
0 0 Atbildēt

Kad beigsies šī cilvēku čakarēšana. Saprastu pretējo, kad augstākas klases ražotājs nodod savu modeli zemākajam, tīri apgroz;ijuma un cenu politikas dēļ, be te, Renaultam piekabina Mercedes emblēmu un cer ka pirks! Ar Nisaan Navara, kuram piekabināja Mercedes X zīmi un iepriekšējo Opel Combo, ko pārkristīja par Mercedes Citan jau izgāzās.

didzisk 25.jūnijs 2024 11:21
6 1 Atbildēt

Jā, neglīts kā nāve. Nevar salīdzināt ar konceptu, ko solīja 2021. gadā.

group.mercedes-benz.com/innovation/pr...-eqt-2021.html

Tad jau es labāk pērku Nissan Townstar, kas arī ir tas pats, tikai par Nissan cenu, nevis Mercedes.

mehs 26.jūnijs 2024 8:18
2 0 Atbildēt

Vēl dažus gadus atpakaļ bija DACIA Dokker.

LMT 26.jūnijs 2024 18:43
0 0 Atbildēt

Gejiem patiks!

Viencexpercs 27.jūnijs 2024 9:03
1 0 Atbildēt

nolemts projekts.

ķīniešu tirgum šis sūds ir pārāk sūdīgs un dārgs, amerikā šādu sūdu nepārdos, eiropā minivenus nepērk, jo vienīgie kuriem ir vairāk par vienu bērnu sēž uz pabalstiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ziemeļkorejas elektroauto ar sniedzamību līdz 720 km 11

Runājot par autobūves nozari, parasti domā Dienvidkoreju vai Koreju un visiem ir skaidrs par ko ir runa. Tomēr arī Ziemeļkorejas ielās ir automobiļi, daļa cilvēku ar kaut ko pārvietojas un tie nav koka velosipēdi. Lasīt vairāk

 

Elektromobiļu piedāvājums Latvijā aug, cenas krīt (+ VIDEO) 2

Pirms desmit gadiem Latvijā bija arī tikai divas ātrās uzlādes stacijas. Tagad ir ap 600 uzlādes punktu, tāpēc, lai paliktu šodien ceļā ar tukšu bateriju, vēl ir jāpacenšas. Mobilitāti sekmē arī jauno elektromobiļu pieaugusī sniedzamība ar vienu uzlādi. Lasīt vairāk

 

Uz Liepājas šosejas sešas nāves divās dienās; ceļu auditēs (+ VIDEO) 68

Liepājas šoseja pie Blīdenes nesusi nāvi sešiem autobraucējiem. Vakar avārijās gāja bojā četri cilvēki, šodien, frontāli saduroties ar smago auto, dzīvību zaudēja divi vieglā auto braucēji – šoferis un pasažiere. Valsts policijā par galveno avāriju iemeslu min pārgalvīgu, nedrošu apdzīšanu, kas beigusies letāli. Lasīt vairāk

 

Smagās avārijas liek aizdomāties: Liepājas šosejas posmam veiks ārkārtas drošības auditu 39

Ņemot vērā smagos ceļu satiksmes negadījumus (CSNg), kas notika uz Liepājas šosejas (A9) šodien un vakar, VSIA Latvijas Valsts ceļi (LVC) pasūtīs ārkārtas drošības auditu Liepājs šosejas posmam. Smagie CSNg notika autoceļa A9 80., 90. un 105. kilometrā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti