Lai celtu patriotismu - Hennessey izstrādājis Freedom Series (+ FOTO) 3

 

Foto: Hennessey

iAuto | 1.jūlijs 2024 5:33

100 amerikāņiem būs iespēja iegādāties uz Ford modeļu bāzes pārveidoto Hennessey automobiļu īpašās Freedom Series modeli, kas izstrādāts par godu ASV Neatkarības dienai.

4.jūlijā ASV svinēs Neatkarības dienu un par godu šim notikumam tūninga uzņēmums Hennessey Performance laiž klajā īpašo Freedom sēriju, kas pieejama uz  Ford Bronco Raptor, F-150 Raptor un Raptor R modeļu bāzes izstrādātajai VelociRaptor modifikācijai.

Pievienojot šo modeļu cenai 9950 dolārus pircējs iegūst Freedom sērijas modeli, kas atšķiras ar zaļo Shelter Green virsbūves krāsojumu, bronzas krāsas Vossen 20 collu riteņu diskiem, kā arī uzrakstiem USA un HPE 91 (Hennessey dibināšanas gads), kas lieliem burtiem izveidots uz automašīnas korpusa. Komplektā arī prāva izmēra ASV karogs un karoga turētājs, kas šo simbolisko atribūtu ļauj droši noturēt savā vietā arī straujāka brauciena laikā.

Paredzēts izlaist 100 Freedom sērijas eksemplāru, paredzot, ka Shelter Green toņa vietā pircējs var izvēlēties arī citu virsbūves krāsu.

 

 
Visi komentāri
 
Asaris 2.jūlijs 2024 0:23
0 0 Atbildēt

Diezgan smieklīgi ka amerikāņi runā par patrotismu. Kad ir izaudzināta paaudze ar izskalotām smadzenēm kas ir mācīta ienīst savu valsti.

0pis 2.jūlijs 2024 8:49
1 0 Atbildēt

Atkal jau #vissirslikti

Plekste 2.jūlijs 2024 10:05
0 0 Atbildēt

Tiešām tas ir pilnīgs sūds - Krievijā jau bērnudārzā dragā ar tankiem, sit fašistus un māca, ka doiģom do berļinu - vot, tā ir jābūt!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Koenigsegg Jesko uzstāda četrus pasaules rekordus (+ VIDEO) 2

Zviedru hiperauto ražotājs Koenigsegg atstājis kārtējos ierakstus Ginesa rekordu grāmatā – to paveicis modelis Jesko Absolut ar rūpnīcas testu pilotu Markusu Lundu pie stūres. Lasīt vairāk

 

Škoda Elroq – Enyaq mazākais brālis ieradīsies šoruden (+ FOTO) 4

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda parādījis elektrisko krosoveru Elroq, kas modeļu piedāvājumā nostāsies pakāpi zemāk par Enyaq. Lasīt vairāk

 

Aicina neaizmirst par drošību, pārvietojoties ar divriteni (+ VIDEO) 12

Eksperti aicina neaizmirst par drošību, pārvietojoties ar divriteni, mudina vecākus ar bērniem vēlreiz pārrunāt ceļu satiksmes noteikumus, tāpat ikvienam arī padomāt par paša transportlīdzekļa drošību. Lasīt vairāk

 

Lai celtu patriotismu - Hennessey izstrādājis Freedom Series (+ FOTO) 3

100 amerikāņiem būs iespēja iegādāties uz Ford modeļu bāzes pārveidoto Hennessey automobiļu īpašās Freedom Series modeli, kas izstrādāts par godu ASV Neatkarības dienai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti