Elektroskūteru "mersedess" ar diviem motoriem ir gatavs bezceļam (+VIDEO) 12

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 2.jūlijs 2021 9:40

Elektrisko skūteru tirgus un piedāvājums ir neaptverams, tāpēc tirgū var atrast, sākot no lēta un ne tik strauja, beidzot ar jaudīgu eksemplāru, ko var saukt par e scooteru Mersedesu.


Viens tāds ir Inokim, un tas nāk no Izraēlas, lai gan ražošana notiek tur, kur saražo visus pasaules skūterus. Inokim OXO ir topmodelis. Tas maksā teju 2500 eiro, un ir visās nozīmēs jaudīgākais. Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā.

 
Visi komentāri
 
WALA 2.jūlijs 2021 10:06
2 1 Atbildēt

riteņi jau atkal tajā izmērā ar kuru visvieglāk pa mūsu ielām/trotuāriem noraut uz acīm ...

ZZZZ 2.jūlijs 2021 10:09
6 2 Atbildēt

Tūlīt man saliks dizlaikus drosi liekat bet, lai vai kaut Lamborgini un tas der tikai perfektam ceļa segumam. Nišas aparāts. Bedre mūsu celiņu virsmā un būs MB cienīgs lidojums pāri ragiem...pa granteni arī garām nu un kūrorta smiltiņas vispār neiespejamā misija

Tas apmēram kā daudzi cepās par parketniekiem ar 18cm klīrensu...tak Rīgā galvenajos virzienos ar sporta auto garantēti traumēti diski un belzieni pa auto apkšu . Nē nu ja zini trajektorijas var izpildīties slalomā...tik ka nepiešuj agresīvu braukšanu

reku 2.jūlijs 2021 11:01
1 0 Atbildēt

Ražotāji meklē risinājumu, kā ESR padarīt mazāk jūtīgu pret ceļa nelīdzenumiem - tāpēc arī piekare. Es pat nebraucot uz cietā ESR varu iztēloties ka īsā cietā bāze+mazie ritenīši ir ļoti nestabila štelle uz vidēji nelīdzenas virsmas.

Man šķiet ka ESR ar mazajiem ratiem būtu elektroniski jāierobežo ātrums - 10, nu 15km/st. Ātrāk vajag lielākus riteņus, kaut vai segveja izmēra.

Kopumā nekur jau neliksies - meklēs variantus, kā dabūt cilvēkus laukā no 8kv.m. brauktuves aizņemošiem auto uz mazizmēra tuk-tukiem. Ielas platākas nekļūs, atliek cerēt tikai uz nākamo vīrusu, kas samazinās braucēju skaitu nu, vai ar;i paši mainīs braukšanas ieradumus.

imzz 2.jūlijs 2021 12:01
1 1 Atbildēt

bezceļam ? Gribētu redzēt, kā viņš pārbrauc svaigi uzartu lauku šķērsām vagām.

ezis71 2.jūlijs 2021 17:57
0 0 Atbildēt

Mans tēvs ap 1985.gadu nopirka motorolleru "Электрон",visu mūžu viņš braucis ar močiem bet vecumdienās(60 gadi) sagribējās tāds braucamais.Stāstīja man cik labi braukt ar viņu pa šoseju,lietus laikā kājas vienmēr sausas,tikai ar vienu piebildi,uz zemes ceļiem jābrauc ļoti akurāti.Mans toreiz vel bija zaļš gurķis,7.klasē mācījos,prasu-kāpēc tā?Jo viņam diametrā mazi riteņi salīdzinot ar moci.

Varu garantēt kad uz zemes ceļa,uz maks 25 km/h,stiepiens uz muti ir garantēts.Nesaku kad visi tādi tūtiņi bet tie kas maksā daudz naudas par izklaidi parasti nav diez ko gudri un ķem boļe kad grādīgais kiškās.

Krotow 2.jūlijs 2021 20:52
0 0 Atbildēt

Vakar Kalngalē viens ar skūteri, kam mazie ritenīši, taču ļoti platas riepas un arī diska bremzes, ripinājās gar jūras krastu. Gāja uz priekšu diezgan stabili. Laikam platās riepas tomēr kaut kādā mērā palīdz tikt galā ar nelīdzenumiem. Tiesa smiltis bremzēs šādam aparātam diez ko par labu nenāk.

imzz 3.jūlijs 2021 13:21
0 0 Atbildēt

Apmēram šādam verķim jau ir lietošanas vērtība: var braukt no vasarnīcas uz bodi vai pludmali.

Garais 3.jūlijs 2021 1:01
1 2 Atbildēt

Es neesmu tik vecs vai arī invalīds, lai nevarētu pabraukt ar velosipēdu. Es tiešām nesaprotu šos cilvēciņus uz stāvdrāžiem. Sliņķi laikam!

msh 3.jūlijs 2021 1:22
1 1 Atbildēt

Redaktor, bļin, raksti rakstus saprotamā valodā - E-LEK-TRO-SKREJ-RI-TE-NIS. Ja gribas lietot barbarismus, bet saprotami, tad "elektroskūteris" ir elektrisks motorolleris, jo motorullerus pirmos sāka saukāt par "skūteriem", bet vispār "eletroskūteris" varētu būt vienīgi grupas Scooter dalībnieks kas stirinās pie rozetes...

core 5.jūlijs 2021 23:26
0 0 Atbildēt

Tas jūsu pāķos tā ir

M 3.jūlijs 2021 12:38
1 0 Atbildēt

Laikam pats auto vietā izvēlies zirga ratus, jo nav jau slinkums zirgu pabarot un stalli izmēst

imzz 3.jūlijs 2021 13:11
1 0 Atbildēt

Ar bezceļu šeit neapšaubāmi domāts pilsētas parks, ja nobrauc no cietā seguma celiņa. Varbūt arī labi kopts mežaparks, t.s. "Ķeizarmežs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 3

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti