TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Pirmais brauciens ar Peugeot 408 (+VIDEO) 4

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 8.decembris 2022 8:58

Kā zināms, franču ražotājs pēdējos gados mūs ir pārsteidzis ar daudz inovatīviem un pievilcīgiem modeļiem. Frančiem ideju lādīte joprojām ir pilna. Šoreiz mēs brauksim ar jauno Peugeot 408. Jautājums, kas tas īsti ir par “zvēru”- sedans vai kupeja krosovers ?

Spriežot pēc nosaukuma, tas nav krosovers, citādi nosaukumā būtu vēl viena nulle. Skaitās, ka Peugeot 408 ražots uz jaunā 308. modeļa bāzes, taču tam ir daudz garāka riteņu bāze, gluži kā neparastajam Citroen C5X. Svarīga ir paredzamā Peugeot 408 cena. Ņemot vērā, ka liftbeks ir lielāks par Peugeot 508, tam vajadzētu būt dārgākam. Īstenībā 408 būs lētāks, ko arī norāda kārtas numurs modeļa nosaukumā. Vairāk skaties TV Autoziņu sižetā.

 
Visi komentāri
 
ZZZZ 8.decembris 2022 12:40
0 1 Atbildēt

Patīk, ka braucot tiek filmēts arī kokpits, ne tikai vadītāja apskatnieka seja. Varēja pat vairāk fokusēt uz vadības un instrumentu paneli.

Auto interesants, bet vai ar gaišiem krāsu toņiem tas aizmugurējais sānu lodziņš nekritīs ārā no kopdizaina?

srt 8.decembris 2022 13:04
2 3 Atbildēt

Paņēmuši nepraktiskāko, nesmukāko un sliktāko BMW sēriju (GT) un uztaisījuši pretīgu kopiju!

LMT 8.decembris 2022 20:02
3 0 Atbildēt

Kur ta palika tas bagažnieks un cena?

1.2l smieties vai raudāt?

650 9.decembris 2022 14:29
1 0 Atbildēt

Interessanti ir arī tas, ka nospiedoši lielākā daļa apskatnieku "aizmirst" nosaukt tā 1.2 litru motora cilindru skaitu.Tā viņi to aizmirsa nosaukt x5citoenam, tā arī šim x8pegiotam.Pat dīlera lapā ne uzreiz to atradīsi.Protams, ka vienkārši sagadīšanās un šāds patiesi vaļsirdīgs stāsts izraisa maksimālu Uzticību visam pārējam teiktajam.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 8

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti