2200 ZS ātrumlaiva Mercedes AMG stilā (+ video, foto) 4

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 17.februāris 2016 8:53

Miami International Boat Show pirmizrādi piedzīvojis Mercedes un amerikāņu Powerboot Cigarette Racing Team sporta komandas kopējais projekts – vienotā stila superauto un sporta ātrumlaiva.

Šā gada izstādē abi partneri izrāda jau sesto kopīgo projektu, kas aizsākās 2007.gadā. Vācu kompāniju pārstāv sacīkšu Mercedes AMG GT3 superauto, bet amerikāņu pusi – mašīnas krāsām pieskaņota Cigarette Racing Team 41’ SD GT3 sporta laiva.

Zināms, ka ar 6,3 litru V8 motoru apgādātais Mercedes AMG var sasniegt maksimālo ātrumu, kas pārsniedz 330 km/h, taču ne mazāk iespaidīgs ir arī 12,50 m garās un 9000 kg smagās ātrumlaivas sniegums, kas pateicoties diviem 1100 ZS spēcīgiem Mercury motoriem, var attīstīt maksimālo ātrumu 160 km/h.  

Vēl tikai piebildīsim, ka kompānija Cigarette tika dibināta 60.gadu beigās, bet ātrumlaiva, kurai šāds nosaukums tika dots tās izstieptā korpusa formas dēļ, kļuva par pasaules čempionāta uzvarētāju.

Abi partneri sadarbojas marketinga jomā šādā veidā mēģinot uzrunāt turīgu klientu loku. 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
a 17.februāris 2016 15:05
0 0 Atbildēt

9000 kg smaga ātrumlaiva :D jūs ko :D

varbūt tomēr 900 ?

+++ 17.februāris 2016 15:18
0 0 Atbildēt

divi motori, katrs 1100 ZS, vien varētu svērt tos 900 kg un, kur tad vēl korpuss, aprīkojums un cita tehnika - es domāju, ka 9000 kg jau nu drīzāk gan.

a 17.februāris 2016 15:23
1 0 Atbildēt

pameklēju internta standatra "cigarrete one Amg" ardiviem diznejiem ir ~6500kg

vienalga tas 9tonaas skjiet padaudz, bet nu lai jau paliek

++++ 17.februāris 2016 15:43
0 0 Atbildēt

Cigarete pastāv jau no 60.gadiem - katru gadu ir cits modelis, varbūt vairāki, konkrēti Floridā šogad tika parādīts šis modelis, kas sver 9t... gan jau, ka melots nebūs:)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Arī pārāk lēna braukšana var radīt avārijas situācijas (+ VIDEO) 11

Satiksmes drošību veido daudz un dažādi aspekti. Viens no tādiem ir – cik droši vadām savu transportlīdzekli un cik labi iekļaujamies satiksmes plūsmā. Nereti no autovadītājiem dzirdamas sūdzības par citu satiksmes dalībnieku pārgalvīgu braukšanas stilu. Tomēr ir arī tādi, kas kopējā satiksmes plūsmā neiekļaujas, jo dažādu iemeslu dēļ brauc pārāk lēni. Arī šāds braukšanas stils var radīt neprognozējamas situācijas uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Putas vai rezerves ritenis ? TV Autoziņu eksperiments (+VIDEO) 13

Modernajās vieglajās automašīnas vietas rezerves ritenim itin bieži nemaz nav, jo rats aizņem vietu un ir smags. Tomēr melnajā stundā tas noderētu. Tā uzskata arī Autoriepu Nama direktors Oskars Krampāns, kurš izrāda Autoziņām dažādus rezerves riteņu veidus. Populārākais ir pagaidu jeb mazais rezerves ritenis, tautā saukts par "desu" vai "tableti". Pagaidu rezerves ritenis ir kompromiss starp pilnvērtīgu riepu un vispār neko. Ar tādu drīkst braukt ne tālāk par 80 km un ne ātrāk kā 80 km/h. Pagaidu riepa ir ne vien mazāka, bet arī plānāka. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti