Ceļā no Latvijas uz Roņu salu pazudušais ūdensmotociklists vēl nav atrasts 4

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 18.jūlijs 2024 7:40

Igaunijas policija joprojām nav atradusi Latvijas pilsoni, kurš pazuda sestdien, kad ar ūdensmotociklu bija ceļā no Kaltenes uz Roņu salu.

Otrdien policija un Roņu salas brīvprātīgie meklēja pazudušo, izmantojot dronu. Otrdienas vakarā pazudušā radinieki privāti noorganizēja meklēšanu no helikoptera, kas apsekoja teritoriju no gaisa.

Meklēšana turpinājās arī trešdien, kad meklēšanas zona tika paplašināta līdz Sāremā piekrastei. Tika apsekota akvatorija no Roņu salas līdz Sāremā. Otrdien un trešdien brīvprātīgie ar laivām apbrauca apkārt Roņu salai.

Jau ziņots, ka sestdien Igaunijas teritoriālajos ūdeņos pazuda divi Latvijas pilsoņi, kuri ar ūdens motocikliem bija ceļā no Kaltenes uz Roņu salu. Viņu meklēšanā tika iesaistīti ari abu valstu jūras spēki.

Latvijas Valsts policijā aģentūru LETA svētdien informēja, ka viens no pazudušajiem ir veiksmīgi sasniedzis Roņu salu.

Igaunijas Apvienotā jūras un gaisa meklēšanas un glābšanas koordinācijas centrs pirmdien pārtrauca pazudušā aktīvu meklēšanu, taču to turpina policija un Roņu salas brīvprātīgie.

Pazudušais ir 1986.gadā dzimušais Sergejs Tvauris. Viņš bija ģērbies tumšas un sarkanas krāsas ūdens drošības vestē, tumšā apģērbā visā augumā, tumšos apavos, tumšas un baltas krāsas ķiverē.

 
Visi komentāri
 
Vernons 18.jūlijs 2024 14:48
3 0 Atbildēt

Gan jau kaut kur krastā vējš un ūdens iznesīs...

anonimikis 18.jūlijs 2024 14:58
3 0 Atbildēt

Pareizāk jau būtu - nav atrastas mirstīgās atliekas.

Vernons 18.jūlijs 2024 15:31
2 0 Atbildēt

Kaitbordists Renārs Mileika tika atrasts pēc divām dienām 2015. gada 6. janvārī 20 km no tās vietas kur pazuda...

Kanibaals 19.jūlijs 2024 20:56
0 0 Atbildēt

Būs jau notiesāts.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

PAPILDINĀTS AR VIDEO 16.sep; Aktuālie piedāvājumi Amazon e-veikalā Vācijā 2024.gada rudenī (+ PRECES) 8

Tik ātra piegāde vēl.nebija bijusi, pasūtīju 12.septembrī vakarā un 16.septembrī jau atveda pie durvīm. Lasīt vairāk

 

Stellantis piesaka divus elektriskos RAM pikapus (+ FOTO) 1

Stellantis koncerns atvēlējis 406 miljonus dolāru Sterling Heights rūpnīcai Mičiganas štatā, ASV, lai pielāgotu to divu elektrisko pikapu ražošanai. Lasīt vairāk

 

Gluži kā testu poligonā - motociklists piezemējas vējstiklā (+ VIDEO) 13

Taivānā kāds autovadītājs piedzīvojis nepatīkamus brīžus, kad no līkuma lielā ātrumā izbraucošs motociklists nonāk pretējā joslā un saduroties ar viņa automašīnu, atkārto kaut ko līdzīgu drošības testos redzētajam. Negadījuma dalībniekiem veicas, jo neviens, arī motociklists, nopietnas traumas negūst. Lasīt vairāk

 

Drastiskie sodi par nepareizu dzīvnieku pārvadāšanu automašīnā – iAuto.lv saņem saeimas atbildi 17

No šī gada jūlija stājušās spēkā jaunas prasības attiecībā par dzīvnieku transportēšanu automašīnā. Par noteikumu pārkāpšanu noteikts pamatīgs sods līdz pat 1750 eiro fiziskām un 2500 eiro juridiskām personām, tādēļ iAutolv vērsās pie atbildīgās Saeimas komisijas, kas atsūtīja savu skaidrojumu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti