Elektrisko skrejriteņu vadītājus aicina lietot ķiveres (+ VIDEO) 18

 
LTV Ziņu dienests | 15.maijs 2023 8:39

Sākties siltajam laikam, Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcā teju ikdienu nonāk kāds cilvēks, kurš cietis negadījumā ar elektrisko skrejriteni. Traumas parasti ir ļoti smagas.

Paveicas tiem, kas tiek cauri ar lauztām rokām vai kājām. Pārējiem, diemžēl, ir smagi žokļa un galvaskausa bojājumi. Smago traumu skaitu varētu samazināt, ja uz ceļa izturēsimies viens pret otru ar cieņu un elektrisko skrejriteņu vadītāji valkātu ķiveres.

 
18 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Mairis 15.maijs 2023 8:53
3 1 Atbildēt

Rīgā drīz bez ķiveres paies nevarēs - tādi ir tie ceļi šeit.

iciks 15.maijs 2023 9:10
3 1 Atbildēt

Man ir tāda sajūta, ka privātos elektriskos skrejamos es nemaz tik daudz neredzu, pamatā nomas. Kāda nu tur būs ķivere.

Lai vai kā, ja paši krīt un sit savu smadzeņpodu, nav jau žēl.

LOHS2ū 15.maijs 2023 11:57
3 0 Atbildēt

Nē, visi maksājumi un visi iespējamie izdevumi ir jāuzliek tieši tiem, kuri no šī te (kā arī no visa iespējamā cita..) taisa savu biznesu un gūst peļņu.Itin īpaši tādās jomās, kur tā "pārējā" sabiedrība viņu biznesa dēļ cieš acīmredzamas neērtības vai pat tiek apdraudēta. 

Tas ir pilnīgs demagoģisks mīts, ka šo hlamu klātbūtne nes dižu jēgu visai sabiedrībai kopumā.Ko nevarētu teikt par radīto apdraudējumu un sagādātajām neērtībām.Pilnīgs demagoģijas triumfs, un ar pilnīgu nulles iespēju "tapt sadzirdētam" jebkuram atšķirīga viedokļa paudējam..

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti