Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ziema

gr Reģ.: 23.07.2002

Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.

uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

Ei meteorologi, vai netā ir pieejamas aktuālās meteo kartes ar vēja virzienu un ātrumu, no tām uzreiz būt skaidrs, kas kur un kāpēc. Spriežot pēc Windguru nekāds sniegs nespīd, jo anticiklons tikai tuvojas.

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja: ar steigu jaaizlaista esosais skidrums, jo sooriit tas kaut kaa diivaini uzvedaas un saucaas kukanols...

ha ha ha, kukanols tak ir vasaras shkidrums ar iipshaam speejaam nomazgaat no stikla spraagushos kuka(i)nolus

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

uculs rakstīja: Ei meteorologi, vai netā ir pieejamas aktuālās meteo kartes ar vēja virzienu un ātrumu, no tām uzreiz būt skaidrs, kas kur un kāpēc. Spriežot pēc Windguru nekāds sniegs nespīd, jo anticiklons tikai tuvojas.

www.theyr.net mani nekad nav pieviilis.

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

DeaDMoroZZZ rakstīja:

turbopiile rakstīja: ar steigu jaaizlaista esosais skidrums, jo sooriit tas kaut kaa diivaini uzvedaas un saucaas kukanols...

ha ha ha, kukanols tak ir vasaras shkidrums ar iipshaam speejaam nomazgaat no stikla spraagushos kuka(i)nolus

da nē.. tikko apskatīju, virsū rakstīts "pit stop" a kas ražojis vai izplata nav ne jausmas.. bet problema tamā, ka tikai līdz -19

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Paldies, turpināšu studēt tās melu lapas

Diez kā jutās unrīt jutīsies tikko uz ielas redzētais melnais cabrio pīlis (V.Nr. ER-xxxx), nemaz neizskatījās aizsalis, čalis vēsā mierā kustējas uz priekšu

Bad_MF Reģ.: 03.07.2002
0 0 Atbildēt

Kur Jūs dārgie kolēģi pērkat SONAX logu tīrāmo šķidrumu?

0 0 Atbildēt

Yukki rakstīja: vēsā mierā kustējas uz priekšu

bet ja nopietni, lasīju, ka ir piestrādāts cabrio versijās un tur nemaz nav aukstaks kā parastajās.. ja ne pat siltāks..

0 0 Atbildēt

DeaDMoroZZZ rakstīja:

uculs rakstīja: Ei meteorologi, vai netā ir pieejamas aktuālās meteo kartes ar vēja virzienu un ātrumu, no tām uzreiz būt skaidrs, kas kur un kāpēc. Spriežot pēc Windguru nekāds sniegs nespīd, jo anticiklons tikai tuvojas.

www.theyr.net mani nekad nav pieviilis.

Paldies, tas jau ir vairāk nekā plika prognoze.

0 0 Atbildēt

Par kabrio klimatu var nesatraukties, viss tur ir kārtībā arī ziemas braukšanai, te pa Vecrīgu viens ļoti jauns BMW arī apgrozās. Man tikai liekas smieklīgi, ka cilvim pietiek prāta nopelnīt naudu jaunam kabrioletam, bet nepietiek prēta saprast, ka tā tomēr vairāk ir vasaras mašīna un ziemā prasītos kādu vairāk piemērotu. Var jau būt, ka dažiem tā gribas pazīmēties ar to, ka nevar sagaidīt vasaru. Vai arī citai mašīnai vairs naudas nepietiek un nu atliek braukt ar to, kas ir. Pieņemu, ka ziemas mašīna var būt remontā, bet tik un tā jokaini izskatās. Bet vispār šoziem es jau esmu redzējis netipiski daudz kabrioletu mūsu platuma grādiem, tajā skaitā arī SAAB.

Eye Reģ.: 31.10.2005
0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja:

Yukki rakstīja: vēsā mierā kustējas uz priekšu

bet ja nopietni, lasīju, ka ir piestrādāts cabrio versijās un tur nemaz nav aukstaks kā parastajās.. ja ne pat siltāks..

Nu bij' man vienreiz jaavizinaas diezgan lielaa salaa ar Vitaru ar pussapleestu miiksto jumtu. Vismaz aizmugure daudzaas vietaas valjaa plandiijaas. Kad pechku uzgrieza uz pilnas klapes, salonaa maikaas vareeja seedeet arii pie lieliem aatrumiem. Tik iesila gan vinja stipri ilgi. Un vispaar viss taasreizes brauciens izraadiijaas veltiigs, jo Vitara izraadiijaas par vieglu lai izvilktu 520 Bembi no piesnigushas pljavas, kuraa draugs bija ieskjeereejies.

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Hohho! Ziema nedaudz pieskrējusi! Vakar vakarā vecauto pieleca bez probleemaam, bet shorit nolemu, ka drošāk būs ar jauno. Starteris grieza lēnāmprilēnām, jau bezmaz šķita, ka aķītim būs čau, bet pieleca gan, 5 sek. skaņa bija tāda,- želabainas gaudas vai kautkas tamlīdzīgs! Kamēr neesmu nomainījis eļļas filtru uz oriģinālo, vēl ticu An2, ka tas nāk no tā. *&*&*& ādas sēdekļi rullzzz ,- pabraukājot ar vecauto tiešām izjutu, ka samta salonam var būt būtiskas priekšrocības, jo sevišķi šādā laikā, kad iesēžoties auto sajūtas ir neaprakstāmas

0 0 Atbildēt

Manam signalizācija bija jāpierunā kādu minūti līdz ielaida mani mašīnā. Starteris protams trādāja gausi, bet pieleca ātri. Visgrūtāk bija pierunāt mašīnu aizslēgties, tas aizņēma kādas 5 minūtes. Tagad domāju, kā būs vakarā ar atslēgšanu

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Skatos pagalmā uz savējo Pie loga -26, lejā droš vien, ka vairāk... A ko man taga darit???

blackDoggy Reģ.: 01.12.2003
0 0 Atbildēt

šodien patīkami daudz SAABu uz ielām

Kaspersky Reģ.: 10.11.2003
0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja: Skatos pagalmā uz savējo Pie loga -26, lejā droš vien, ka vairāk... A ko man taga darit???

Ir variants noraut un līst atpakaļ migā Ja uz darbu nevajadzētu, labprāt tā arī izdarītu

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Nu Fordu arī ar visiem dīzeļiem!!! Neatpaliek Volvo, bet Opeļi, VW, Itāļi un Francūži stāv rāmi pie sētām.

gr Reģ.: 23.07.2002
0 0 Atbildēt

Nu mans choms ar Peugeot 605 2.5 TD omuligi aizbrauca. Cepuri nost

Jaa laicinsh shodien forsh, zheel tikai, ka es nevaru izbaudit kartigas ziemas priekus, jo esmu apslimis un seezhu maajaas

0 0 Atbildēt

ZZ, tagad Tu..

ļautiņi, saturaaas, neaizmirstiet cimdus, cepures un elpojiet caur degunu!!!!

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja: Skatos pagalmā uz savējo Pie loga -26, lejā droš vien, ka vairāk... A ko man taga darit???

darbināt! Citādi aizsals pavisam

0 0 Atbildēt

voo voo.. es neskatoties uz gr, aizdomaam par diikstaavi, tagad, kad TA beigusies, katru dienu padarbinu pabraucu un riktiigi uzsildu, savaadaak, negribas atbildiigajaa dienaa, kad vediisu uz servisu mekleet kalnu un lauzni durviim..

Kaspersky Reģ.: 10.11.2003
0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja:

Deguns rīta agrumā mēģināja tēlot aizsalušu dīzeļa filtru

0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja: ZZ, tagad Tu..

Uztraukumam nav pamata, visi baciļi ir apsaluši, tā kā tik uz priekšu. Kā man patīk šitāds laiks. Vismaz var atcerēties kas ir ziema, citādi tāds rudens visu laiku bija.

0 0 Atbildēt

nu ja, tagad galvenais ir nedabuut kaut kaadu elpvadu apsaldeesanas kaiti..

un taa kaa sodien ir sauliite, tad laiks man skiet vienkaarsi super!!!!

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

jāņem fočux un jāiet laukā!

0 0 Atbildēt

Zini, plaušu karsoni visvieglāk ir noraut vasaras karstumā. Tā ka visu vajag ar mēru un būs labi. Šads laiks nav paredzēts milzīgām āra aktivitātēm, bez treniņa, bet saprāta robežas pat ļoti lietojams. Galvenais nelaizīt lūpas, jo tad būs ilgi ko atcerēties

Lasītākie raksti

Jaunie raksti