- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
turbopiile rakstīja: ar steigu jaaizlaista esosais skidrums, jo sooriit tas kaut kaa diivaini uzvedaas un saucaas kukanols...
ha ha ha, kukanols tak ir vasaras shkidrums ar iipshaam speejaam nomazgaat no stikla spraagushos kuka(i)nolus
![]()
uculs rakstīja: Ei meteorologi, vai netā ir pieejamas aktuālās meteo kartes ar vēja virzienu un ātrumu, no tām uzreiz būt skaidrs, kas kur un kāpēc. Spriežot pēc Windguru nekāds sniegs nespīd, jo anticiklons tikai tuvojas.
www.theyr.net mani nekad nav pieviilis.
DeaDMoroZZZ rakstīja:
turbopiile rakstīja: ar steigu jaaizlaista esosais skidrums, jo sooriit tas kaut kaa diivaini uzvedaas un saucaas kukanols...
ha ha ha, kukanols tak ir vasaras shkidrums ar iipshaam speejaam nomazgaat no stikla spraagushos kuka(i)nolus
da nē..
tikko apskatīju, virsū rakstīts "pit stop" a kas ražojis vai izplata nav ne jausmas.. bet problema tamā, ka tikai līdz -19
Diez kā jutās unrīt jutīsies tikko uz ielas redzētais melnais cabrio pīlis (V.Nr. ER-xxxx), nemaz neizskatījās aizsalis, čalis vēsā mierā kustējas uz priekšu
Yukki rakstīja: vēsā mierā kustējas uz priekšu
bet ja nopietni, lasīju, ka ir piestrādāts cabrio versijās un tur nemaz nav aukstaks kā parastajās.. ja ne pat siltāks..
DeaDMoroZZZ rakstīja:
uculs rakstīja: Ei meteorologi, vai netā ir pieejamas aktuālās meteo kartes ar vēja virzienu un ātrumu, no tām uzreiz būt skaidrs, kas kur un kāpēc. Spriežot pēc Windguru nekāds sniegs nespīd, jo anticiklons tikai tuvojas.
www.theyr.net mani nekad nav pieviilis.
Paldies, tas jau ir vairāk nekā plika prognoze.
turbopiile rakstīja:
Yukki rakstīja: vēsā mierā kustējas uz priekšu
bet ja nopietni, lasīju, ka ir piestrādāts cabrio versijās un tur nemaz nav aukstaks kā parastajās.. ja ne pat siltāks..
Nu bij' man vienreiz jaavizinaas diezgan lielaa salaa ar Vitaru ar pussapleestu miiksto jumtu. Vismaz aizmugure daudzaas vietaas valjaa plandiijaas. Kad pechku uzgrieza uz pilnas klapes, salonaa maikaas vareeja seedeet arii pie lieliem aatrumiem. Tik iesila gan vinja stipri ilgi.
Un vispaar viss taasreizes brauciens izraadiijaas veltiigs, jo Vitara izraadiijaas par vieglu lai izvilktu 520 Bembi no piesnigushas pljavas, kuraa draugs bija ieskjeereejies.![]()
![]()
![]()
Arnijs rakstīja: Skatos pagalmā uz savējo Pie loga -26, lejā droš vien, ka vairāk... A ko man taga darit???
Ir variants noraut un līst atpakaļ migā
Ja uz darbu nevajadzētu, labprāt tā arī izdarītu ![]()
Jaa laicinsh shodien forsh, zheel tikai, ka es nevaru izbaudit kartigas ziemas priekus, jo esmu apslimis un seezhu maajaas ![]()
ļautiņi, saturaaas, neaizmirstiet cimdus, cepures un elpojiet caur degunu!!!! ![]()
Arnijs rakstīja: Skatos pagalmā uz savējo Pie loga -26, lejā droš vien, ka vairāk... A ko man taga darit???
darbināt! Citādi aizsals pavisam ![]()
turbopiile rakstīja:
ļautiņi, saturaaas, neaizmirstiet cimdus, cepures un elpojiet caur degunu!!!!
Deguns rīta agrumā mēģināja tēlot aizsalušu dīzeļa filtru ![]()
turbopiile rakstīja: ZZ, tagad Tu..
ļautiņi, saturaaas, neaizmirstiet cimdus, cepures un elpojiet caur degunu!!!!
Uztraukumam nav pamata, visi baciļi ir apsaluši, tā kā tik uz priekšu. Kā man patīk šitāds laiks. Vismaz var atcerēties kas ir ziema, citādi tāds rudens visu laiku bija.
un taa kaa sodien ir sauliite, tad laiks man skiet vienkaarsi super!!!!
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2