Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Aptauja krīzes laikos ...

911 Reģ.: 11.04.2003

Pēdējā laikā daudz ir runāts, ka krīze ir klāt vai arī tuvojas. Daudzi to esot pamanījuši visdažādākajās dzīves situācijās, notikumos, procesos, taču mans jautājums Jums ir šāds - ko Jūs esat manījuši, kas garnadžiem šobrīt no auto lietām patīk visvairāk?

.. man dažiem kolēģiem jau ir "aiznesti" parking sensori, kas iestrādāti bamperī uz vienas "lentas".

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

ValdisM rakstīja:

Arsmens rakstīja: Būsim reāli- lai cik skarbi tas neskanētu, patreizējā situācijā mūsu te ir pa daudz t.b. visiem te nav ko darīt. Tāpēc nesaprotu tos, kas pārmet aizbraucējiem. Dabīgs process, jau izsenis cilvēki vienmēr ir pārvietojušies klimata izmaiņu vai citu taml. lietu rezultātā. Tagad klimatu un taml. ir aizstājis ekonomiskais "klimats". So...

nē nu lai brauc prom- ja ir tāda vajadzība, man tas protams ne pārāk patīk, bet ja dzīve piespiež, tad neko darīt.

Man nepatīk , ka liela daļa no šiem prombraucējiem, līdz ko izkāp Hītrovas lidostā, sāk disrt uz Latviju un uz palicējiem, tipa no sērijas-cik nožēlojami ir šeit dzīvot, cik šeit viss ir slikti, cilvēki nemaidīgi, darba devēji pārāk dr*tē.... - bledj, a ko man viņam darbā vēl cepumus un tēju pienest, ja cilvēks nejēdz pat tik elementāras lietas, kā nešķērdēt lieki papīru (piem, ja drukā apskatīšanas melnrakstus vai vajag kaut ko paskicēt, var taču izmantot jau no vienas puses apdrukātu papīru, kurš nolikts darba galda malā smukā kaudzītē, nē bjle loši pa slinku lai to ieliktu printerī un vienalga defaultā visu drukā uz tīra papīra).

Un vēl man nepatīk, ka līdz ko loši izkāp Hītrovā , tā par savu pilsoņa pienākumu-aizvilkties reizi 4 gados uz vēlēšanu iecirkni vispār aizmirst, bet gudri disrt-to gan māk katru dienu, īpaši par palicējiem.

tie, kas izkāpj Hītrovā nedirš. Dirš tie, kas izkāpj Stanstedā.

druknais1 Reģ.: 04.06.2006
0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja:

ValdisM rakstīja: Tev ir pietiekami daudz iespēju šeit, vajag tikai drusku pakustēties pašam un noticēt saviem spēkiem

Tikai nevajag. Kur ir tās iespējas ?

Visi nekad nebūs uzņēmēji.

Tur jau tā lieta, ka šeit visi ir makten gudri visās lietās, visur varošie superbrīnumi, tas tak pat te redzams: traktorists, kūdras racējs komentē Izglītības sistēmu - izcili

+1

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja:

Vēl: bērniem šodien mācīt jelko ir problēmas, piespiest neko nevar - bērnu vecāki uzskata, ka audzināšanu veic nevis ģimenē, bet skolā. Ja kaut kas neštimmē- pie visa vainīgs ir tikai skolotājs.

Nebūs gluži pareizi - tiem vecākiem šķiet, ka viņi visu nepieciešamo jau ir izdarījuši un skolotājam nav tiesību ierobežot viņu bērna tiesības. Kārtējais piemērs tam, ka vaina nav jāmeklē "tur augšā", bet gan sabiedrībā. Un valdība ir tikai tās spogulis.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

nav jau to normālo metinātāju, santehniķu, atsledznieku. kaut kādi urlaki pusgudri tikai pieejami. Fiziku skolā nav mācījušies un rezultātā lielākā daļa jēdz tikai pašas vienkāršākās operācijas.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

man ir pazīstams metinātājs bez darba

kādam nevajag?

p.n.

viņam nekad nebūs SIA bet metina viņš labi

0 0 Atbildēt

metinātājs joprojām meklē darbu.... ja kādam ir ko piedāvāt.... jams var pieskriet uztaisīt kādu testa darbiņu pirms....

rt Reģ.: 23.08.2004
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Bijāt gūt kādas nebūt pozitīvas emocijas Staro Rīga aplūkošanā, parādē, salūtā ? Bija jauks laiks un satikti pozitīvi lādēti cilvēki.

Par to prieks.

staro tālāk jefiņ

tev saka, aizbrauc padzīvo uz laukiem.

pa kādu naudu tas opis aizbrauks uz Rīgu un pozitīvi uzlādēsies?

0 0 Atbildēt

rt rakstīja:

Sretsked rakstīja: Bijāt gūt kādas nebūt pozitīvas emocijas Staro Rīga aplūkošanā, parādē, salūtā ? Bija jauks laiks un satikti pozitīvi lādēti cilvēki.

Par to prieks.

staro tālāk jefiņ

tev saka, aizbrauc padzīvo uz laukiem.

pa kādu naudu tas opis aizbrauks uz Rīgu un pozitīvi uzlādēsies?

tu gribi teikt, ka Centis nav rīgā bijis?

Arsmens Reģ.: 23.04.2003
0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja: un beidziet te propagandēt utopiskās idejas - iespējas viņiem.

darba tirgū vajag n metinātājus, n celtniekus, n slaucējas.

Nevajag šai valstij, lai katrs celtnieks tagad dibina savu SIA. Tas tak neko nemainīs valstī kopumā.

Pie tam, kur tad redzat iespējas Tur, kad nezinat, kādi jauni nodokļi/likumi būs nākamgad?

Jāpiekrīt par to pilnīgi neskaidro "tuvo nākotni". Tādas vienkārši nav, ja spēles noteikumi mainās ik mēnesi.

Varbūt ne pa tematu bišķi, bet pēdējās 4 reizes pirku oktu uz 3 mēn. nevis gadu un zini... sanāca ietaupīt, jo ik 3 mēneši cenas bija kritušās. "Nākotnes ieguldījumi" te ir pārāk riskanti lai ieguldītu (tas protams ne tikai pa oktu runājot )

pitbullz Reģ.: 29.05.2004
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

msh rakstīja: Vārdu sakot, man ir patiess prieks par deksteru. Drīzumā, iespējams, došos uz "siltākām" salām [viens tuvinieks aizbrauca un vēl pāris taisās + mani uz to cītīgi tuvākie tuvinieki cenšas pierunāt], prieks ka te paliek deksters kurš uzcels labāku latviju lai man ir kur atgriezties vismaz uzcels sēžot iauto ar muti

Lūk, tas jau ir tas,par ko runāju Tagad tu dosies uz turieni,kur viss gatavs . Pēc tam brauksi citur,kur būs atkal viss gatavs.

Laimes meklētāju bari, nekas vairāk.

Pieņemu, ka mans viedoklis lielākajai daļai pie d..., bet nu nevaru nepiekrist dekst. Apnicis klausīties aizbraucēju atrunāšnos, ka gan jau kad te LV viss būs labi, tad atgriezīsimies... Tas tipa nozīmē jūs te muļķīši paliekat, savedat visu kārtībā un tad mēs gudrie atbrauksim atpakaļ atkal pie visa gatava. Jautājums vai kādam tad šeit viņi būs vajadzīgi...

Arsmens Reģ.: 23.04.2003
0 0 Atbildēt

pitbullz rakstīja:

Sretsked rakstīja:

msh rakstīja: Vārdu sakot, man ir patiess prieks par deksteru. Drīzumā, iespējams, došos uz "siltākām" salām [viens tuvinieks aizbrauca un vēl pāris taisās + mani uz to cītīgi tuvākie tuvinieki cenšas pierunāt], prieks ka te paliek deksters kurš uzcels labāku latviju lai man ir kur atgriezties vismaz uzcels sēžot iauto ar muti

Lūk, tas jau ir tas,par ko runāju Tagad tu dosies uz turieni,kur viss gatavs . Pēc tam brauksi citur,kur būs atkal viss gatavs.

Laimes meklētāju bari, nekas vairāk.

Pieņemu, ka mans viedoklis lielākajai daļai pie d..., bet nu nevaru nepiekrist dekst. Apnicis klausīties aizbraucēju atrunāšnos, ka gan jau kad te LV viss būs labi, tad atgriezīsimies... Tas tipa nozīmē jūs te muļķīši paliekat, savedat visu kārtībā un tad mēs gudrie atbrauksim atpakaļ atkal pie visa gatava. Jautājums vai kādam tad šeit viņi būs vajadzīgi...

Daļa nekad nebūs "cēlēji" un tie būs vienmēr atkarīgi no darba devēja. Tagad darbu nedod šeit, viņi brauc tur kur dod. Ja reiz būsi tik stiprs un te visu sakārtosi un uzcelsi un būs tev vajadzīgi papildus strādnieki, pats aicināsi daļu atpakaļ, nebūs vajadzīgi- tu viņus šeit arī neredzēsi.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Kā jums tautieši šāda tēze :

Aizbraucēji arī ir sava veida darbaspēka un zināšanu eksports !!!

tas ka cilvēki dodas uz citām valstīm nav nedz slikti nedz labi ( tobiš stipri individuāli). Ja nauda ieplūst LV, tad jebkurā gadījumā nav par ko sūdzēties !!! Ja LV valsts nespēj paņemt un piesaistīt šô naudiņu - tā ir valsts problēma !!! Tehniski tāpat šiem cilvēkiem šeit paliek mātes, tēvi utml. - tātad atbrauc, tātad arī kautko iztērē šeit. Tāpat ja nav atteikušies no pilsonības - nodokļi uz jamiem tāpat attiecas.

Un savukērt par uzņēmējiem - negirba kāds savākt statistiku par to cik mūsu bāleliņi biznesmeņi ir reģistrējuši savas kompānijas citās vlalstīs lai optimizētu nodokļus !!!

ValdisM Reģ.: 09.11.2005
0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja:

ValdisM rakstīja: Un vēl man nepatīk, ka līdz ko loši izkāp Hītrovā , tā par savu pilsoņa pienākumu-aizvilkties reizi 4 gados uz vēlēšanu iecirkni vispār aizmirst, bet gudri disrt-to gan māk katru dienu, īpaši par palicējiem.

vismaz nekāpj 2x vienā un tajā pašā sūdā... redzēsi, nākamruden atkal visi skries un balsos par Bārdu un svītraino ādas uzvalciņu

jā viņi paši tajā sūdā nekāpj, viņi ļauj citiem visu sadisrt un tad gribi negribi pa tiem sūdiem ir jābrien... bez gumijniekiem un mums visiem, gan tiem kas balsoja gan tiem kas nebalsoja.

P.S. Tas ka nākamruden atkal iebalsos 3A "troiku", par to es nešaubos, daļa tautas mums ir pietiekami stulba, sauvkārt cita tautas daļa ir pietiekami infantila lai vispār neiazvilktos vēlēt un tādējādi ļautu izlemt visu tiem stulbajiem

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

Kaksis rakstīja:

Par to prieks.

Skatījos parādi pa TV. Ja būtu skatījies tikai bildi, būtu prieks. Tie komentētāji uzdzina vienkārši vēmienu...

Nezinu, biju Krastmalā. Nu,komentētāji brīžiem ir unikāli tas tiesa.

Es nebiju Krastmalā ( mani kaitina tautas masas) paskatījos svētku uguņošanu pa gabalu. Tiesa nebiju atradis to labāko vietu ( leternas mazliet traucēja), bet citādi - jau skaisti, tik atkal žēl ka neesmu vēl atvēzējies kaut cik profesionalam digi-fotoaparātam ar "lielo trubu". Bet pēc tam kad visi brauca mājās, pēc ģimenes "pieprasījuma", aizbraucām uz Staro-Rīga.

pitbullz Reģ.: 29.05.2004
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja:

Es nebiju Krastmalā ( mani kaitina tautas masas) paskatījos svētku uguņošanu pa gabalu. Tiesa nebiju atradis to labāko vietu ( leternas mazliet traucēja), bet citādi - jau skaisti, tik atkal žēl ka neesmu vēl atvēzējies kaut cik profesionalam digi-fotoaparātam ar "lielo trubu". Bet pēc tam kad visi brauca mājās, pēc ģimenes "pieprasījuma", aizbraucām uz Staro-Rīga.

Vislabākais no Starorīga likās pasākums Brīvdabas muzejā , saturīgs un krāsains un arī cilvēku nebija pārāk daudz

0 0 Atbildēt

jugasvilli rakstīja:

Un tu balsosi par jaunā laika pajoliņiem un jutīsies baigi gudrs par savu izvēli, vai ne?

Vari jau tu nebalsot par JL, taču dzīve jau ir pāris reizes parādījusi ka TP, LPP/LC, SC, LC ... pa lielam ja vien būs iespēja pie ķepām pielips tā ka maz neliksies. Un tas nav tā ka ši problmēma izpaustos tikai ªīgā, tas spiežas pa visiem galiem ārā arī par rajoniem ( ir iespēja tikt pie "karstas" info par atsevišķiem rajoniem kur TP valda !!!). Tātad - kas paliek pāri par ko būtu vērts balsot pie tam tā lai būtu kaut cik jūtama teikšana ?!?!?

0 0 Atbildēt

man šķiet, ka es balsošu par bārdaino blēdi

0 0 Atbildēt

es tak neesu teicis, ka gribu lai šis uzvar.

0 0 Atbildēt

ValdisM rakstīja:

Ideots rakstīja:

ValdisM rakstīja: Un vēl man nepatīk, ka līdz ko loši izkāp Hītrovā , tā par savu pilsoņa pienākumu-aizvilkties reizi 4 gados uz vēlēšanu iecirkni vispār aizmirst, bet gudri disrt-to gan māk katru dienu, īpaši par palicējiem.

vismaz nekāpj 2x vienā un tajā pašā sūdā... redzēsi, nākamruden atkal visi skries un balsos par Bārdu un svītraino ādas uzvalciņu

jā viņi paši tajā sūdā nekāpj, viņi ļauj citiem visu sadisrt un tad gribi negribi pa tiem sūdiem ir jābrien... bez gumijniekiem un mums visiem, gan tiem kas balsoja gan tiem kas nebalsoja.

P.S. Tas ka nākamruden atkal iebalsos 3A "troiku", par to es nešaubos, daļa tautas mums ir pietiekami stulba, sauvkārt cita tautas daļa ir pietiekami infantila lai vispār neiazvilktos vēlēt un tādējādi ļautu izlemt visu tiem stulbajiem

lētāk par vēlētāju pirkšanu ar banāniem ir tikai balsu sakitītāju pirkšana

ValdisM Reģ.: 09.11.2005
0 0 Atbildēt

jugasvilli rakstīja:

ValdisM rakstīja:

Ideots rakstīja:

Un tu balsosi par jaunā laika pajoliņiem un jutīsies baigi gudrs par savu izvēli, vai ne?

nekur neteicu ka balsošu pa JL, ir vēl arī citas partijas bez 3A troikas un JL.

0 0 Atbildēt

nu jā, lohu bariņš tur ir paliels rindā pie siles

0 0 Atbildēt

jugasvilli rakstīja:

Sretsked rakstīja:

jugasvilli rakstīja:

Ja, es arī balsošu par JL.

Kaut gan tu to noteikti noliegsi, man kaut kā briest pārliecība, ka pats esi jaunajā laikā, tāpēc tik dedzīgi šamos aizstāvi.

viņš pats nav... viņa čomaks ir

gluži kā leiškalns un gurkens viens biznesā, otrs bīda atbilstošus likumus

0 0 Atbildēt

he, he jugasvilli, vai tu redzi vēl kāda politiskā spēka kadrus kas būtu reļai dabūjis iekšā tā kā "zelta rokas", vai kāda partija no saviem "labdariem" ir atteikusies ?!?!? Pie kam "zelta rokas" iesāķa runāt apr lietām par kurām iepriekš neviens i neiepīkstējās. Man domāt JL nav ideāls, taču demokrātijas virzienā viņī ir panākuši daudz.

P.S. Diemžēl Latvijas publika nav vēl izaugusi līdz tam, ka par politisku muldēšanu attiecīgie personāži pēcāk dabūt atbildēt !!! Tādēl arī JL atļāvās neteikt taisnību pirms vēlēšanām. Līdzīgi starp citu arī TP patreiz uzvedas - daudzās lietās jamie protestē pret JL (itkā aizstāv tautu) taču tajā pat laikā Šķēle ilglaicīgi muldēja par devalvāciju, un - uzmini nu- kādi bija pēdējie vārdi par šo tēmu - tipa iekšējā devalvācija (lasi algu samazināšāna) ir notikusi, lata devalvācija vairs nav aktuāla.

Politiskās "prostitūtas" pielako vēlēšanu "uzvalciņus" !!!

P.P.S. Šķiet ka ja nebūtu JL mums ne to čtob krīze būtu, mums valstī vispār naudas nebūtu ar tiem jampampiņiem kas pie varas bija līdz tam. Visis "smalkjūtīgi" klusēja par reālo dzīvi.

STALINS Reģ.: 12.11.2003
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: he, he jugasvilli, vai tu redzi vēl kāda politiskā spēka kadrus kas būtu reļai dabūjis iekšā tā kā "zelta rokas", vai kāda partija no saviem "labdariem" ir atteikusies ?!?!? Pie kam "zelta rokas" iesāķa runāt apr lietām par kurām iepriekš neviens i neiepīkstējās. Man domāt JL nav ideāls, taču demokrātijas virzienā viņī ir panākuši daudz.

P.S. Diemžēl Latvijas publika nav vēl izaugusi līdz tam, ka par politisku muldēšanu attiecīgie personāži pēcāk dabūt atbildēt !!! Tādēl arī JL atļāvās neteikt taisnību pirms vēlēšanām. Līdzīgi starp citu arī TP patreiz uzvedas - daudzās lietās jamie protestē pret JL (itkā aizstāv tautu) taču tajā pat laikā Šķēle ilglaicīgi muldēja par devalvāciju, un - uzmini nu- kādi bija pēdējie vārdi par šo tēmu - tipa iekšējā devalvācija (lasi algu samazināšāna) ir notikusi, lata devalvācija vairs nav aktuāla.

Politiskās "prostitūtas" pielako vēlēšanu "uzvalciņus" !!!

P.P.S. Šķiet ka ja nebūtu JL mums ne to čtob krīze būtu, mums valstī vispār naudas nebūtu ar tiem jampampiņiem kas pie varas bija līdz tam. Visis "smalkjūtīgi" klusēja par reālo dzīvi.

+1

Neliels tests uz katra šeit esošā analītiskumu: Kāpēc uz ziemas sezonu siltuma tarifs pazemināts visiem, bet elektrības tarifs nē, tikai balstīs mazturīgos?

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

Būtu kādam no šeit gudrajiem-Pirmajam, Jugasvilli....

pirmais gudrs? nu bāc, kādus paklājus pats šodien sapīpējies?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti