ValdisM rakstīja:
Arsmens rakstīja: Būsim reāli- lai cik skarbi tas neskanētu, patreizējā situācijā mūsu te ir pa daudz t.b. visiem te nav ko darīt. Tāpēc nesaprotu tos, kas pārmet aizbraucējiem. Dabīgs process, jau izsenis cilvēki vienmēr ir pārvietojušies klimata izmaiņu vai citu taml. lietu rezultātā. Tagad klimatu un taml. ir aizstājis ekonomiskais "klimats". So...
nē nu lai brauc prom- ja ir tāda vajadzība, man tas protams ne pārāk patīk, bet ja dzīve piespiež, tad neko darīt.
Man nepatīk , ka liela daļa no šiem prombraucējiem, līdz ko izkāp Hītrovas lidostā, sāk disrt uz Latviju un uz palicējiem, tipa no sērijas-cik nožēlojami ir šeit dzīvot, cik šeit viss ir slikti, cilvēki nemaidīgi, darba devēji pārāk dr*tē.... - bledj, a ko man viņam darbā vēl cepumus un tēju pienest, ja cilvēks nejēdz pat tik elementāras lietas, kā nešķērdēt lieki papīru (piem, ja drukā apskatīšanas melnrakstus vai vajag kaut ko paskicēt, var taču izmantot jau no vienas puses apdrukātu papīru, kurš nolikts darba galda malā smukā kaudzītē, nē bjle loši pa slinku lai to ieliktu printerī un vienalga defaultā visu drukā uz tīra papīra).
Un vēl man nepatīk, ka līdz ko loši izkāp Hītrovā , tā par savu pilsoņa pienākumu-aizvilkties reizi 4 gados uz vēlēšanu iecirkni vispār aizmirst, bet gudri disrt-to gan māk katru dienu, īpaši par palicējiem.
tie, kas izkāpj Hītrovā nedirš. Dirš tie, kas izkāpj Stanstedā.
Aptauja krīzes laikos ...
Pēdējā laikā daudz ir runāts, ka krīze ir klāt vai arī tuvojas. Daudzi to esot pamanījuši visdažādākajās dzīves situācijās, notikumos, procesos, taču mans jautājums Jums ir šāds - ko Jūs esat manījuši, kas garnadžiem šobrīt no auto lietām patīk visvairāk?
.. man dažiem kolēģiem jau ir "aiznesti" parking sensori, kas iestrādāti bamperī uz vienas "lentas".