Nu es braucu pa koplietošanas ceļiem ar tiem atbilstošu tehniku.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nu es braucu pa koplietošanas ceļiem ar tiem atbilstošu tehniku.
msh, tas, ka tu esi ambiciozs un ar vēlmēm pilns cilvēks, tas tev būs pašam salicies Nu un kas tad ir tie 5 stroķi par tādu kādu nebūt pārākumu?? Un kas tam tavam šrotam ir par tādu aprīkojumu, kas nav KIA,piemēram? Un kas vainas kaut tam 1,2 litru dzinējam?
Kas tāds baisi krutas ir tajā senilajā Audi dzinējā un kas nav 1,2 litros? Drīzāk gan 1,6.
PS. Es tev varu nodemonstrēt atmosfēriska 1,6 litru dzinēja sniegumu pret tavu 2.3 Vēlies?
msh, tā vien liekas, ka esi paaudzies mazliet, bet kopš tīņa vecuma pumpas esi aizmirsis izspiest,tāds saģorgājies izklausies.
Par jauno Honda Civic. Es labpraat to pirktu ar 1,4 litru 100 zirgspeeku benziina motoru otraa knapaakajaa komplektaacijaa par nepilniem 12 tuukstoshiem latu. Nesaskatu jeegu pirkt jaudiigaako 1,8 litru benziinnieku vai 2,2 litru diizeli, jo tas pirkumu nesapraatiigi sadaardzina.
msh
braukt ar audī kuram ir visāds aprīkojums
Piemēram āra temperatūras datčiks, kuram tika taupīts pusgadu, lai varētu atļauties.... Cita aprīkojuma nav, ā vēl ir ne visai gudrs šofers....
Klau man jau liekas, ka tu veselu mūžību lielies ar to ka tulīt, tulīt nopirksi maximā spožos tjūninga ventiļu korķīšus un mauksi uz tehnisko.... Bet kaut kaut kā vēl aizvien tavi teksti ir stiprās nākotnes formā.
Un tā arī nav dzirdēts ar ko tas arhaiskais 5 cilindru motors ir tik stipri labāks par jebkuru šinī gadu simtenī ražoto. Tas motors ir tik laps, tik laps, ka fofāgens nolēma to neražot...
VWfans rakstīja: Par jauno Honda Civic. Es labpraat to pirktu ar 1,4 litru 100 zirgspeeku benziina motoru otraa knapaakajaa komplektaacijaa par nepilniem 12 tuukstoshiem latu. Nesaskatu jeegu pirkt jaudiigaako 1,8 litru benziinnieku vai 2,2 litru diizeli, jo tas pirkumu nesapraatiigi sadaardzina.
Es, ja pirktu, jauno Civic, tad ar 1,8 l benzīna motoru Elegance komplektācijā par nepilniem 14 tūkstošiem latu un uzreiz ieliktu gāzi
DekstersFF
PS. Es tev varu nodemonstrēt atmosfēriska 1,6 litru dzinēja sniegumu pret tavu 2.3 Vēlies?
Vot šito nevajag! Tam puikam tak viņa slapjais sapnītis par kruto audi izkūpēs.... Un kā lai bez sapņa cilvēks dzīvo?
Man jau liekas, ka tam provinces puikam tā braukšana ar to audi ir stipri tālā plānā. Šamam svarīgākais ir nepārtraukti par to jūsmot, čurājot rozā un iršot mazas zaļas bumbiņas, un otrām kārtām nepārtraukti to skrūvēt.
VWfans rakstīja: Par jauno Honda Civic. Es labpraat to pirktu ar 1,4 litru 100 zirgspeeku benziina motoru otraa knapaakajaa komplektaacijaa par nepilniem 12 tuukstoshiem latu. Nesaskatu jeegu pirkt jaudiigaako 1,8 litru benziinnieku vai 2,2 litru diizeli, jo tas pirkumu nesapraatiigi sadaardzina.
Tev vispār citas kaut kādas intereses ir, izņemot staigāšanu pa saloniem un spriedelēšanu,ko labāk pirktu?
CRDI rakstīja: Tas motors ir tik laps, tik laps, ka fofāgens nolēma to neražot...
Nu bet protams, laba daudz nevajag
CRDI rakstīja:
DekstersFF
Vot šito nevajag! Tam puikam tak viņa slapjais sapnītis par kruto audi izkūpēs.... Un kā lai bez sapņa cilvēks dzīvo?
Man jau liekas, ka tam provinces puikam tā braukšana ar to audi ir stipri tālā plānā. Šamam svarīgākais ir nepārtraukti par to jūsmot, čurājot rozā un iršot mazas zaļas bumbiņas, un otrām kārtām nepārtraukti to skrūvēt.
Pa lielam ņemot jau tas nav slikti, jauniem puikām savi sapņi, bet nu šis ir sevišķs eksemplārs patrāpījies.
Da lieciet to puiku mierā. Cilvēciņam vienkārši kompleksi. Esat aizmirsuši, kā paši, kad ārā gājāt smilškastē spēlēties un kaimiņpuikam fāterīc bija nopircis jaunu spēļmašīnu, bļaustījāties, kāds sūc tas ir, bet sirds dziļumos pašiem skauda, jo tādu gribējāt? Te ir tieši tas pats moments... cilvēks pats ļoti vēlas, kaut varētu nopirkt jaunāku auto, bet diemžēl kaut kādu apstākļu dēļ tas nav iespējams. Un tad nu cilvēku pārņem skaudība pret tiem, kuri to var atļauties. Un ir rezultāts - īstenībā visi jaunie auto ir sūdi un to pircēji - lohi...
GB12, kur dabūji šitādu reitingu??
msh rakstīja:
... Pēc šitentā tofika lielākās postotāju daļas mērlentas es esmu tas ambiciozais, vēlmēm pilnais cilvēks kas vēlas braukt ar audī kuram ir vismaz piecu katlu motors, pilnpiedziņa un visāds aprīkojums - kamēr te liela daļa jūsmo par jaunāko kia šrotors vai kujdai megarullz limited izlaisto brīnumu ar 1.0 šujmašīnu zem haubes...
Un kas tajā piecu katlu dzinējā tāds īpašs un kas ir tas visādais aprīkojums? Ne jau katlu skaits nosaka dzinēja labumu/sliktumu vai piedziņa braukšanas māku. Par apvidniekiem un traktoriem tak visi zin, tāpēc jau visi nebrauks ar traktoriem.
P.S. Man ir 2 gab volvo ar piecu katlu turbo dzinējiem, bet nevaru atļauties teikt, ka mazāki dzinēji ir sliktāki, sastrēgumā no tiem ponijiem jēgas tāpat nav, tāpat piedziņas atšķirības nav izšķirošais faktors (ir gan awd, gan fwd, gan rwd (ziemai - da best)).
DekstersFF rakstīja: ... šis ir riktīgi baudāms pasākums foto2.inbox.lv/...
Par krānu jautājumu vairums britu arī nemāk atbildēt - tradīcija esot vienu roku saldēt, otru karsēt.
Par baudāmo - V4 summu pilnu uzreiz vai daļās?
recluse rakstīja:
Par krānu jautājumu vairums britu arī nemāk atbildēt - tradīcija esot vienu roku saldēt, otru karsēt.
anglija ir vienīgā vieta, kur esmu tādu stulbumu dabā redzējis - ne tikai izlietnei, arī vannai...
padomjlaikos (laikam pēc angļu parauga) dažās vietās kur bija karstais ūdens bija līdzīgs izpildījums.... tikai tad veikalos varēja iepirkt interesantu pribambasu, kas izskatījās pēc lejkannas uzgaļa ar 2 gumijas trubiņām, ko varēja uzmontēt uz krāniem....
x_rays rakstīja:
Shiirs rakstīja: izskatas ka ari e-parts.lv un daudzi citi kluudaas.
stulbie rezerves dalju tirgotaji vai ne?
Da man pofig, ne jau man tads ir ipashumaa. Ja vajadzetu, pazvaniitu. Visdrizak sanjemtu atbildi, ka datu baazee ir kljuda, un detalja speciali jasuta (pec piedraudeshanas riekstus noraut, ja nederees suutiitaa no weblapas)
tuksplutis tu esi, kas nerubiifisku. aaamen!
Pirmais rakstīja:
padomjlaikos (laikam pēc angļu parauga) dažās vietās kur bija karstais ūdens bija līdzīgs izpildījums.... tikai tad veikalos varēja iepirkt interesantu pribambasu, kas izskatījās pēc lejkannas uzgaļa ar 2 gumijas trubiņām, ko varēja uzmontēt uz krāniem....
Savulaik vēl apdzīvojot Lauku ielas 3 namu bija tāds pribambass. Kamēr nebija karstais ūdens, bija viens krāns, kad ieviesa karsto, bija divi krāni, atsevišķi, ar pribambasu. Vēlāk gan tika pārtaisīts uz kopējo krānu. Bet lai tagad apzināti liktu divus krānus, tad jau arī ar ladu nostaļģijas vārdā jābrauc
es zinu kas taja audi 5 cilindru dizneejaa ir tik iipash!
graboshi kompensatori!
DekstersFF rakstīja: GB12, kur dabūji šitādu reitingu??
Ļoti ekskluzīvs jautājums... Neatceros kuram, bet kaut kad vienam uzdevu šo pašu jautājumu un šis man norāva uz kādu -50. Kad atguvu nulli, par to sapriecājos šeit un kāds labvēlis, tā teikt, manu prieku sagandēja.. Līdz ar to, par manu lielo muti laikam šobrīd esmu vairāk pazemots par Sviestnesi...
a jums nav pouhj reitings????
tas šajā megaportālā tik un tā ir neko neizsakošs prasts skaitlis
Pirmais rakstīja: a jums nav pouhj reitings????
Visi bagānieki saka, ka nauda jau dzīvē neesot galvenais...
GB12 rakstīja:
DekstersFF rakstīja: GB12, kur dabūji šitādu reitingu??
Ļoti ekskluzīvs jautājums... Neatceros kuram, bet kaut kad vienam uzdevu šo pašu jautājumu un šis man norāva uz kādu -50. Kad atguvu nulli, par to sapriecājos šeit un kāds labvēlis, tā teikt, manu prieku sagandēja.. Līdz ar to, par manu lielo muti laikam šobrīd esmu vairāk pazemots par Sviestnesi...
Ā, es ar mazliet pacentos
recluse rakstīja:
Kā vēlies, var arī pa daļām, atpakaļ būšu nākampirmdien.
GB12 rakstīja:
Pirmais rakstīja: a jums nav pouhj reitings????
Visi bagānieki saka, ka nauda jau dzīvē neesot galvenais...
"kāpēc nabagi neatsakās no savas nabadzības" (C) Roberts Šeklijs
Jauns vai vecs auto?
Cienīti iauto lietotāji paskatoties uz to kas notiek šajā portālā pēdējā laikā nolēmu aizskart tēmu kapēc mēs mainam vai tieši otrādi gadu desmitiem lietojam vienu auto. Rejamies, diskutējam, bet kopsaucēja kā nav tā nav. Nu tad lūdzu īsumā- (45000 zīmes )motivācija mainīt vai tieši otrādi nekādā gadijumā nemainīt auto...