Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Jauns vai vecs auto?

taaneko Reģ.: 30.07.2008

Cienīti iauto lietotāji paskatoties uz to kas notiek šajā portālā pēdējā laikā nolēmu aizskart tēmu kapēc mēs mainam vai tieši otrādi gadu desmitiem lietojam vienu auto. Rejamies, diskutējam, bet kopsaucēja kā nav tā nav. Nu tad lūdzu īsumā- (45000 zīmes )motivācija mainīt vai tieši otrādi nekādā gadijumā nemainīt auto...

x_rays Reģ.: 22.04.2003
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Paga paga - es nevarot atļauties S2 - bet tu hoķ to i40 vari atļauties tādā pašā uzskatā kā es nevaru atļauties S2 - proti, izvilkt no kabatas un noskaitīt to summu, bez jebkāda līzinga? Ja to ikmēneša summu, kas man aiziet detaļās, es noliktu priekš S2, es baidos ka mana spēja atļauties S2 būtu vismaz kādas 4 reizes lielāka nekā tava spēja atļauties i40, lai arī mans tēriņš būtu vairākas reizes mazāks

Var redzet, ka tev nav ne mazakaa prieksshtata par to, cik maksaa s2 uztureshana kartiibaa. Ar to es domaju- visas apkopes pec reglamenta ar originalajaam detaljaam. Cipars butu par kartu lielaks nekaa vidusmera lamatas uztureshanas izdevumi. Un lasi rupigi, es nekur savaa tekstaa i40 kaa etalonu neesmu pieminejis, atskiribaa no tevis, kas visur censhas audii izcelt kaa vieniigo un neatkartojamo uubermarku. Ja tev dzivee paveiksies, un bus iespeja pabraukt ar normalu mashinu, sapratiisi.

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

Šams jau neizceļ audī. Šams jau tikai atzīst to savu šrotu kā autobūves augstāko lidojumu. Jo redz tur ir 2,3 litri iekš 5 cilenderiem, ar neaprakstāmu jaudu (laikam dzīves sākumposmā bija 130 zirgi), un pļaujmasšīnas cienīgu griezes momentu.

Viss pārējais, kas tapis pēc tam nav viņa uzmanības cienīgs.

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja: Šams jau neizceļ audī. Šams jau tikai atzīst to savu šrotu kā autobūves augstāko lidojumu. Jo redz tur ir 2,3 litri iekš 5 cilenderiem, ar neaprakstāmu jaudu (laikam dzīves sākumposmā bija 130 zirgi), un pļaujmasšīnas cienīgu griezes momentu.

Viss pārējais, kas tapis pēc tam nav viņa uzmanības cienīgs.

Mshaa jau nav iedomajies, ka tas pats 20 gadigais s2 normalaa stavoklii maksaa pie 10k euras + tur savi 2-3k tapat bus jaieliek jebkuraa gadijumaa. Taa kaa cenas zinjaa nekaa salda tur nav + vel zupu rij taa uz 15-20l , ja iemin griidaa. Jaa, iet labi, par to nav runa. Pazinjam taads bija, tapec daudzmaz zinu, par ko runa ir. Tas apparats gadus 5 atpakalj tika notirgots deelj neadekvatajam uztureshanas izmaksaam.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

x_rays rakstīja:

msh rakstīja:

Paga paga - es nevarot atļauties S2 - bet tu hoķ to i40 vari atļauties tādā pašā uzskatā kā es nevaru atļauties S2 - proti, izvilkt no kabatas un noskaitīt to summu, bez jebkāda līzinga? Ja to ikmēneša summu, kas man aiziet detaļās, es noliktu priekš S2, es baidos ka mana spēja atļauties S2 būtu vismaz kādas 4 reizes lielāka nekā tava spēja atļauties i40, lai arī mans tēriņš būtu vairākas reizes mazāks

Var redzet, ka tev nav ne mazakaa prieksshtata par to, cik maksaa s2 uztureshana kartiibaa. Ar to es domaju- visas apkopes pec reglamenta ar originalajaam detaljaam. Cipars butu par kartu lielaks nekaa vidusmera lamatas uztureshanas izdevumi. Un lasi rupigi, es nekur savaa tekstaa i40 kaa etalonu neesmu pieminejis, atskiribaa no tevis, kas visur censhas audii izcelt kaa vieniigo un neatkartojamo uubermarku. Ja tev dzivee paveiksies, un bus iespeja pabraukt ar normalu mashinu, sapratiisi.

nu vispar S2 uzturesana ir drizak leets nekaa daargs, ja neskaita degvielas paterinju. taksto piemers nevietaa.

0 0 Atbildēt

Ja dara pie vasjas ciema garazhaa, amputee visu 'tipa lieko' tad jaa. Bet ja dara taa, kaa tas buutu jadara pec reglamenta ar originaalajaam detaljaam, tad ne tuvu tas nav leeti.

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

Neesmu audī specs, man jau vispābā liekas ka vw grupas auto ir tikai drusku labāki par tūdu, it sevišķi 20+ gadīgi , bet teitan esošie www.ss.lv/... neviens nav dārgāks par 5k airo

0 0 Atbildēt

x_rays rakstīja: Ja dara pie vasjas ciema garazhaa, amputee visu 'tipa lieko' tad jaa. Bet ja dara taa, kaa tas buutu jadara pec reglamenta ar originaalajaam detaljaam, tad ne tuvu tas nav leeti.

a nafig likt uz S2 origjinalas daljas, ja tadas var dabut no aftermarket razhotajiem. piekam s2 ari nav jaremonte tikai pie dilera, jo tadu auto var remontet jebkur, vins jaunu ipasi neatskiras no citiem audi.

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja: Neesmu audī specs, man jau vispābā liekas ka vw grupas auto ir tikai drusku labāki par tūdu, it sevišķi 20+ gadīgi , bet teitan esošie www.ss.lv/... neviens nav dārgāks par 5k airo

Var tik apsveikt drosminiekus, kas pa 5k savas naudas tiek pie s2. Es nerisketu.

0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja:

x_rays rakstīja: Ja dara pie vasjas ciema garazhaa, amputee visu 'tipa lieko' tad jaa. Bet ja dara taa, kaa tas buutu jadara pec reglamenta ar originaalajaam detaljaam, tad ne tuvu tas nav leeti.

a nafig likt uz S2 origjinalas daljas, ja tadas var dabut no aftermarket razhotajiem. piekam s2 ari nav jaremonte tikai pie dilera, jo tadu auto var remontet jebkur, vins jaunu ipasi neatskiras no citiem audi.

Tu vinju redzejis esi vispaar? Neatskiras tikai aareeji. Motori, karbas, ritoshaa, bremzes - viss ir specifisks un tikai tam modelim. Aftermarkets nepastaav kaa suga.

0 0 Atbildēt

x_rays rakstīja:

Shiirs rakstīja:

Tu vinju redzejis esi vispaar? Neatskiras tikai aareeji. Motori, karbas, ritoshaa, bremzes - viss ir specifisks un tikai tam modelim. Aftermarkets nepastaav kaa suga.

kursh tad te no mums vinu nav redzejis. aizej uz www.grosauto.lv interneta veikalu un apskaties ja man netici

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

DekstersFF

Nezinu gan, man parasti visi auto uz ziemenēm ir bijuši ar mīkstāku gaitu. Ziemai paredzētās riepas ir mīkstākas ,jo -20,30 grādos kas notiks ar jau tā cietu gumiju? Un kas notiks ar mīksto vasareni + 30 grādos?

Var jau būt,ka es kaut ko nesaprotu.

======================

Zini, man arī, bet iemeslu es zinu - ziemas riepas es vienmēr izvēlos kādu mēru šaurākas par vasaras riepām ,bet ar augstāku profilu. Un jāsaka, ka starp profila augstumiem "65" un "70" starpība ir jūtama pat ar notirpušu sēžamvietu Vienkārši es esmu speciāli čamdījis vienādu izmēru riepas un ziemenēm sāni allaž bijuši stīvāki. Ja augstāks profils, tad "mīkstums" braucot saprotams. Bet riepu sānos ar mīkstākām / cietākām gumijām īpaši nemēdz operēt - to dara protektora daļā, un tur jau ir iestājusies pilnīga izvirtība

0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja:

x_rays rakstīja:

Shiirs rakstīja:

kursh tad te no mums vinu nav redzejis. aizej uz www.grosauto.lv interneta veikalu un apskaties ja man netici

Aizgaju, paskatijos. Konstateju, ka to, ko vinji teoretiski grib pabazt zem s2, pec saderibas listes tur nepas. Savukart high performance daljas weblistaa nav. Grosauto malachi zem s2 saprot parasto 20v kupeju.

0 0 Atbildēt

x_rays rakstīja:

Shiirs rakstīja:

x_rays rakstīja:

Shiirs rakstīja:

Aizgaju, paskatijos. Konstateju, ka to, ko vinji teoretiski grib pabazt zem s2, pec saderibas listes tur nepas. Savukart high performance daljas weblistaa nav. Grosauto malachi zem s2 saprot parasto 20v kupeju.

nu tad panjem un pazvani jo tu smagi kludies.

0 0 Atbildēt

izskatas ka ari e-parts.lv un daudzi citi kluudaas.

stulbie rezerves dalju tirgotaji vai ne?

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

vo pļā staipītāji

neviens pat negrasās pirkt to lūzni, bet visi dročī

nu kas ta tur tāds ir? kautkādi nieka 220/230 ēzelīši no 2.2 turbomotora...

jebkurš mūsdienu divlitrinieks izpogā to lūzni vienos vārtos...., pat nevajag mūsdienu - pietiek paņemt padsmitgadīgu micuku....

0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: izskatas ka ari e-parts.lv un daudzi citi kluudaas.

stulbie rezerves dalju tirgotaji vai ne?

Da man pofig, ne jau man tads ir ipashumaa. Ja vajadzetu, pazvaniitu. Visdrizak sanjemtu atbildi, ka datu baazee ir kljuda, un detalja speciali jasuta (pec piedraudeshanas riekstus noraut, ja nederees suutiitaa no weblapas)

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Kapēc nevar salīdzināt? Tam audi, sekojot taviem vārdiem, viss ir labāk un superīgāk- lielāks motors, zs vairāk, vieglāks.... Nu labi griezes moments kā zālespļāvējam

Bet nu pieņem to domu, ka jebkura iauto jūzera braucamais, pat indženera skorpis, ir būtiski pārāki par tavu šrotu, jo.... Tie visi ir braucami, un lietotājiem nav jāgaida algas diena, lai nopirktu sauju ar uzgriežņiem, ar domu ka kaut kad tā izrūsējusī skrūvju bundža brauks pa koplietošanas ceļiem.

Uzmini nu, kāpēc gan es piesaucu i40 benzīna topmodeli, nevis ahūni baudāmo 1.7 kuļmašīnu...

Bet ar ko tie tevis nosauktie aparāti ir pārāki - ar TA nakļeni. Man kaut kur ir aizķēries viģiks kur es bez salona, bez spārniem, haubes un citiem smukuma pribambasiem mēnesi pēc atceļošanas no šrota mazliet atvelku pa granti, jebšu bija braucama...

Pirmais rakstīja:

emeshā katru mēnesi no mammas dotās kabatas naudas un bišķi arī no Ômas penzijas atlicina un nopērk SFEC firmas jaunas rezerves daļas

PN

slaaists Reģ.: 04.06.2004
0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Man kaut kur ir aizķēries viģiks kur es bez salona, bez spārniem, haubes un citiem smukuma pribambasiem mēnesi pēc atceļošanas no šrota mazliet atvelku pa granti, jebšu bija braucama...

argumenc

0 0 Atbildēt

x_rays rakstīja:

x_rays rakstīja:

Mshaa jau nav iedomajies, ka tas pats 20 gadigais s2 normalaa stavoklii maksaa pie 10k euras + tur savi 2-3k tapat bus jaieliek jebkuraa gadijumaa. Taa kaa cenas zinjaa nekaa salda tur nav + vel zupu rij taa uz 15-20l , ja iemin griidaa. Jaa, iet labi, par to nav runa. Pazinjam taads bija, tapec daudzmaz zinu, par ko runa ir. Tas apparats gadus 5 atpakalj tika notirgots deelj neadekvatajam uztureshanas izmaksaam.

Paga paga - kopš kura laika "normāls stāvoklis" = "kā jauns, ar mazu nobraukumu"? Nu labi, izvelīgiem cilvēkiem tā varētu būt, bet kāpēc tad uzreiz 2-3 štukas vēl jāiztērē, ja jau reiz laba mašīna nopirkta? 10 štukas normāls eksemplārs maksāja varbūt kādus 10 gadus atpakaļ.

Tas teksts par apkopēm arī ir labs - pēc kā tad tavs čoms to S2 regulāri atkopa - pēc ieskrējiena sienā? Teksts par "oriģinālajām detaļām" arī ir labs - varu saderēt uz kaut ko ka tu un tavs čoms ar to saprot detaļas, kas pirktas AR un ar vismaz 100% uzcenojumu par kastīti ar četriem riņķiem Realitātē es gan uz sitiena vienīgo lietu, kas parastā apkopē,tb siksnas, eļļas manam vienkāršajam motoriņam izmaksātu lētāk - es varu atļauties liet sūdīgāku eļļu [bet kaut kad nākotnē tāpat pāriešu uz sintētiku] un vēl tam 20vt laikam bija divi eļļas filtri Remontos - blīves un blīvslēgi lielākā daļa būs tie paši - es pieņemu ka viss komplekts victor reinz [tas ir OEM] blīvslēgu manam motoriņam paceltos uz 80-90 ls, tam 20vt varbūt vēl kādi 20-30 laši klāt. Un ja tiešām labs saimnieks, jauna turbīna būs dārgs prieks

x_rays rakstīja:

A kas ir "hai performanc daļas"? Principā 20v kupeja par uz vismaz daļu to punktu arī atbilst S2. Bremzes tās pašas, tikai piecu skrūvju diski [var gadīties ka no A200 10vt derēs]. Par piekari neesmu pētījis, nebūtu pārsteigts ja S2 kupejai tā būtu tā pati kas 20v kupejai, vienīgi, protams, no rūpnīcas jau automātiski tāda opcija kā krutāki gāzes amarti, kaut kāds sēdinājums un tādi sīkumi. Motori? Tā 2.3 20v atmosfēra ir ļoti tuvos rados ar veco 2.2 20vt 3B motoriņu - ne jau par velti jeņķi, kuriem S2 nebija, ļoti daudzus 20vt projektus sāk tieši no tā motora - bloks un kloķene tie paši [arī manam motoram], tikai cilindriem mazāks diametrs, galva tā pati, tikai 3B galvai ir papildus dzeses šķidruma kolektors lai labāk dzeses šķidrums cirkulētu [lielā dīķa tai pusē tās atmosfēras galvas arī mēdz pārbūvēt par turbiķu galvām], sadalenes, protams, citas, bet priekš ļurbomotora taisni labākas. Kārbas - nu jā, iekš S2 bija sastopamas arī 6 robu kārbas kādas parastam B3 vai B4 nebija, laikam 01E skaitījās [neesmu iedziļinājies] - bet nāca arī UrS4, UrS6, laikam vēl V8 un A8. Arī nekāds retums.

0 0 Atbildēt

slaaists rakstīja:

argumenc

A ko? Ja neskaita kaut kādus samainītus sīkumus piekarē un pie dzīvības dabūtu ABSu, pa tehnisko pusi nekas īpaši nav mainījies un nešaubos ka vēl pēc dažu sīkumu nomaiņas arī iziešu TA Tātad, kas ir galvenais iztrūkums? Pareizi, nakļene.

slaaists Reģ.: 04.06.2004
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

slaaists rakstīja:

argumenc

A ko? Ja neskaita kaut kādus samainītus sīkumus piekarē un pie dzīvības dabūtu ABSu, pa tehnisko pusi nekas īpaši nav mainījies un nešaubos ka vēl pēc dažu sīkumu nomaiņas arī iziešu TA Tātad, kas ir galvenais iztrūkums? Pareizi, nakļene.

Jā, nakļene ir vienīgais iemesls cilvēkam jaunu auto pirkt. Nebūtu tās sasodītās uzlīmes vajadzīgas, LV būtu viens liels automuzejs.

Met savu skolas somu/pusdienu paciņu savā bagijā un gāz vesals pa grants ceļiem uz skolu/darbu. Lai sirds gavilē!

Tikai nebāzies virsū kā miegs ar savu pieticīguma mērlentu cilvēkiem, kuriem nedaudz vairāk ambīciju vai vēlēšanās vai gribēšanas vai varēšanas apsvērt jauna auto iegādi.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

tobiš ******* tad jābrauc virsū emeshā, ka šis nepērk jaunu rs3, ja tomēr pakaļa par kārnu lai atļautos nopirkt audī

Kur es msh kaut ko teicu par rs3 ??

0 0 Atbildēt

slaaists rakstīja:

msh rakstīja:

slaaists rakstīja:

argumenc

Jā, nakļene ir vienīgais iemesls cilvēkam jaunu auto pirkt. Nebūtu tās sasodītās uzlīmes vajadzīgas, LV būtu viens liels automuzejs.

Met savu skolas somu/pusdienu paciņu savā bagijā un gāz vesals pa grants ceļiem uz skolu/darbu. Lai sirds gavilē!

Tikai nebāzies virsū kā miegs ar savu pieticīguma mērlentu cilvēkiem, kuriem nedaudz vairāk ambīciju vai vēlēšanās vai gribēšanas vai varēšanas apsvērt jauna auto iegādi.

Nu nez, es nevēlos gan, ka tāds lauķis ar savu sapratni par tehniku gāž pa koplietošanas ceļu.

0 0 Atbildēt

Redz kur baudāms auto,tā lūk foto2.inbox.lv/...

Galerijā pirmajā bildē gan ir baudāmāks, bet ar to nelaiž uz ielas, to var pabaudīt ierobežotā teritorijā.

Un,protams, šis ir riktīgi baudāms pasākums foto2.inbox.lv/...

0 0 Atbildēt

slaaists rakstīja:

Pieticīguma? Pēc šitentā tofika lielākās postotāju daļas mērlentas es esmu tas ambiciozais, vēlmēm pilnais cilvēks kas vēlas braukt ar audī kuram ir vismaz piecu katlu motors, pilnpiedziņa un visāds aprīkojums - kamēr te liela daļa jūsmo par jaunāko kia šrotors vai kujdai megarullz limited izlaisto brīnumu ar 1.0 šujmašīnu zem haubes...

DekstersFF rakstīja:

Nu nez, es nevēlos gan, ka tāds lauķis ar savu sapratni par tehniku gāž pa koplietošanas ceļu.

Vienīgais lauķis par kuru varētu nevēlēties lai tāds gāž pa koplietošanas ceļiem esi tu

P.N. Kādam problēmas ar roku leņķi:

Pieeja liegta!

Šis albums ir privāts

Lasītākie raksti

Jaunie raksti