x_rays rakstīja:
Var redzet, ka tev nav ne mazakaa prieksshtata par to, cik maksaa s2 uztureshana kartiibaa. Ar to es domaju- visas apkopes pec reglamenta ar originalajaam detaljaam. Cipars butu par kartu lielaks nekaa vidusmera lamatas uztureshanas izdevumi. Un lasi rupigi, es nekur savaa tekstaa i40 kaa etalonu neesmu pieminejis, atskiribaa no tevis, kas visur censhas audii izcelt kaa vieniigo un neatkartojamo uubermarku. Ja tev dzivee paveiksies, un bus iespeja pabraukt ar normalu mashinu, sapratiisi.
x_rays rakstīja:
Mshaa jau nav iedomajies, ka tas pats 20 gadigais s2 normalaa stavoklii maksaa pie 10k euras + tur savi 2-3k tapat bus jaieliek jebkuraa gadijumaa. Taa kaa cenas zinjaa nekaa salda tur nav + vel zupu rij taa uz 15-20l , ja iemin griidaa. Jaa, iet labi, par to nav runa. Pazinjam taads bija, tapec daudzmaz zinu, par ko runa ir. Tas apparats gadus 5 atpakalj tika notirgots deelj neadekvatajam uztureshanas izmaksaam.
Paga paga - kopš kura laika "normāls stāvoklis" = "kā jauns, ar mazu nobraukumu"? Nu labi, izvelīgiem cilvēkiem tā varētu būt, bet kāpēc tad uzreiz 2-3 štukas vēl jāiztērē, ja jau reiz laba mašīna nopirkta?
10 štukas normāls eksemplārs maksāja varbūt kādus 10 gadus atpakaļ.
Tas teksts par apkopēm arī ir labs - pēc kā tad tavs čoms to S2 regulāri atkopa - pēc ieskrējiena sienā?
Teksts par "oriģinālajām detaļām" arī ir labs - varu saderēt uz kaut ko ka tu un tavs čoms ar to saprot detaļas, kas pirktas AR un ar vismaz 100% uzcenojumu par kastīti ar četriem riņķiem
Realitātē es gan uz sitiena vienīgo lietu, kas parastā apkopē,tb siksnas, eļļas manam vienkāršajam motoriņam izmaksātu lētāk - es varu atļauties liet sūdīgāku eļļu [bet kaut kad nākotnē tāpat pāriešu uz sintētiku] un vēl tam 20vt laikam bija divi eļļas filtri
Remontos - blīves un blīvslēgi lielākā daļa būs tie paši - es pieņemu ka viss komplekts victor reinz [tas ir OEM] blīvslēgu manam motoriņam paceltos uz 80-90 ls, tam 20vt varbūt vēl kādi 20-30 laši klāt. Un ja tiešām labs saimnieks, jauna turbīna būs dārgs prieks
x_rays rakstīja:
Aizgaju, paskatijos. Konstateju, ka to, ko vinji teoretiski grib pabazt zem s2, pec saderibas listes tur nepas. Savukart high performance daljas weblistaa nav. Grosauto malachi zem s2 saprot parasto 20v kupeju.
A kas ir "hai performanc daļas"? Principā 20v kupeja par uz vismaz daļu to punktu arī atbilst S2. Bremzes tās pašas, tikai piecu skrūvju diski [var gadīties ka no A200 10vt derēs]. Par piekari neesmu pētījis, nebūtu pārsteigts ja S2 kupejai tā būtu tā pati kas 20v kupejai, vienīgi, protams, no rūpnīcas jau automātiski tāda opcija kā krutāki gāzes amarti, kaut kāds sēdinājums un tādi sīkumi. Motori?
Tā 2.3 20v atmosfēra ir ļoti tuvos rados ar veco 2.2 20vt 3B motoriņu - ne jau par velti jeņķi, kuriem S2 nebija, ļoti daudzus 20vt projektus sāk tieši no tā motora - bloks un kloķene tie paši [arī manam motoram], tikai cilindriem mazāks diametrs, galva tā pati, tikai 3B galvai ir papildus dzeses šķidruma kolektors lai labāk dzeses šķidrums cirkulētu [lielā dīķa tai pusē tās atmosfēras galvas arī mēdz pārbūvēt par turbiķu galvām], sadalenes, protams, citas, bet priekš ļurbomotora taisni labākas. Kārbas - nu jā, iekš S2 bija sastopamas arī 6 robu kārbas kādas parastam B3 vai B4 nebija, laikam 01E skaitījās [neesmu iedziļinājies] - bet nāca arī UrS4, UrS6, laikam vēl V8 un A8. Arī nekāds retums.