msh rakstīja:
Paga paga - es nevarot atļauties S2 - bet tu hoķ to i40 vari atļauties tādā pašā uzskatā kā es nevaru atļauties S2 - proti, izvilkt no kabatas un noskaitīt to summu, bez jebkāda līzinga? Ja to ikmēneša summu, kas man aiziet detaļās, es noliktu priekš S2, es baidos ka mana spēja atļauties S2 būtu vismaz kādas 4 reizes lielāka nekā tava spēja atļauties i40, lai arī mans tēriņš būtu vairākas reizes mazāks
Var redzet, ka tev nav ne mazakaa prieksshtata par to, cik maksaa s2 uztureshana kartiibaa. Ar to es domaju- visas apkopes pec reglamenta ar originalajaam detaljaam. Cipars butu par kartu lielaks nekaa vidusmera lamatas uztureshanas izdevumi. Un lasi rupigi, es nekur savaa tekstaa i40 kaa etalonu neesmu pieminejis, atskiribaa no tevis, kas visur censhas audii izcelt kaa vieniigo un neatkartojamo uubermarku. Ja tev dzivee paveiksies, un bus iespeja pabraukt ar normalu mashinu, sapratiisi.
Jauns vai vecs auto?
Cienīti iauto lietotāji paskatoties uz to kas notiek šajā portālā pēdējā laikā nolēmu aizskart tēmu kapēc mēs mainam vai tieši otrādi gadu desmitiem lietojam vienu auto. Rejamies, diskutējam, bet kopsaucēja kā nav tā nav. Nu tad lūdzu īsumā- (45000 zīmes )motivācija mainīt vai tieši otrādi nekādā gadijumā nemainīt auto...