juha rakstīja: Nu kuš, kuš. Ka tik kaujoties nesākam lamāties!
Es varu piekrist, ka ir negodprātīgi policisti, kuri, cerot uz kukuli, centīsies piesiet nepamatotu pārkāpumu, bet, kukuli nesaņēmuši, aiz atriebības sastādīs protokolu. Taču lielākais vairākumus tādu nav. Kā jau rakstīju iepriekš - nekad uz tādiem pats neesmu uzrāvies un arī no personīgajiem paziņām nav dzirdēts par šādiem incidentiem. Atliek secināt, ka cilvēkam, kurš regulāri uzraujas uz "sliktajiem" policistiem, vaina būtu jāmeklē sevī pašā, jo visticamāk, ka šāds tipāžs nepareizi traktē ceļu satiksmes noteikumus, vai arī vienkārši uzskata sevi par vienlīdzīgāku nekā pārējie.
Novēlu arī tev sastapt policistu (par kuru tevi būs brīdinājuši trīs pretīmbraucošie), kurš tevi apturēs un lepni paziņos, ka esi pārniedzis atrumu tāpēc jāmaksā sods un, ka viņam radars nav jāuzrāda, jo tev ir spidometrs utt. Un vērēsi traktētr CSN kā vien vēlies
Iespējams, ka tu tādu policistu jau sen esi sastpis, bet par cik regulāri pārkāp CSN tad viņam nekas nebija jāizdomā
P.S. tikai dalījos savā pieredzē , lai citi ņem vērā, ka arī tādi policisti var gadīties. Tas ka mani nekad nav apzaguši nenozīmē, ka zagļi neeksistē. Un ja cilvēks pēc apzagšanas dalās personīgā pieredzē nenozīmē, ka viņš nepareizi traktē notikošo
P.P.S. Ļoti cenšos nepārkāpt CSN. Uz rokas pirkstiem varu saskaitīt cik pārkāpumi šajā gadsimtā man ir bijuši(fiksētie). Kā piemēram par neieslēgtiem tuvajiem dienas laikā, par izdegušo tuvās gasimas spuldzi, par neparādītu pagriezienu (vietā kur citi virzieni nav atļauti) utt.
Nezinu kāpēc policisti tik ļoti nemīl mani un gandrīz vienmēr (izņemot 2x '90 g.) piespriež maksimālo sodu.
Es saviem draugiem parasti saku, ka man laikam uz pieres rakstīt: "nokās man naudu", jo esu mēģinājis visādi ar tiem policistiem, gan runāt, gan nerunāt, gan visādi rezultāts gandrīz viemēr viens un tas pats. Tāpēc nolēmu maksimāli ievērot CSN, lai nevajadzētu maksāt. Bet tad parādās negodīgie
Labi apmnika man rakstī.
POLICISTS NESTĀDAS PRIEKŠĀ un...
KOPŠ, KURA LAIKA POLICISTAM NAV JĀSTĀDAS PRIEKŠĀ?
+
PASAŽIERIS BIJA PIESPRĀDZĒJIES, POLICISTS ARVIS RJABOVSKIS - PASAKA, KA NEBIJA PIESPRĀDZĒJIES un NEUZRĀDA NEKĀDU FOTO/VIDEO, KUR FIKSĒTS PĀRKĀPUMS !!!
PASKAIDRO, PIETIEK, TIKAI AR TO, KA POLICISTS PASAKA, TU NEBIJI PIESPRĀDZĒJIES UN UZRAKSTA PROTOKOLU 20 LS
IT KĀ PASAŽIERIS UZLICIS SIKSNU, KAD POLICISTI BRAUKUŠI AIZ MUGURAS!!!
VAI TIEŠĀM NAV JĀBŪT FIKSĒTAM PĀRKĀPUMAM???