msh rakstīja:
anonimikis rakstīja:
251. Aizliegts braukt, ja kaut viena no numura zīmēm nav piestiprināta paredzētajā vietā. Aizliegts numura zīmes aizsegt vai pārklāt ar aizsargmateriāliem.
Neaizliedz braukt ar netīriem numuriem...
GB12 rakstīja: msh, tev nav sirdī iezagusies vēlme braukt atpakaļ uz uk? mums te bez tādiem kā tu būs daudz mierīgāka dzīve un sakārtotāka valsts.
Tiešām? Hm, diez kā tāds cilvēks kā es, kam nav nekādas kriminālas sodāmības bijušas un cepistu datubāzēs par mani glabājas vairāku gadu veca statistika - 40 ls sods par nepārtrauktās līnijas šķērsošanu un 10 vai cik tur ls sods par avārijas izraisīšanu, kaut kā veicina nemierīgāku dzīvi vai nesakārtotāku valsti? Ja tu vēl dzīvotu kādā no nīcas, hm, 7 daudzzīvoklenēm, kurām mans A90q reizi mēnesī pietuvojas līdz vismaz 10m attālumam, tad vēl varētu saprast tavu domu graudu - galu galā veciem cilvēkiem var likties ka vajag sēņot ar 1.3 šujmašīnu, neļaujot tai griezties virs divām štukām, a te, *******ks, kaut kāds psihs jaunietis ar savu 2.3 degvielas kapsētu pat atļaujas izmantot gāzes pedāli un šī degvielas kapsēta briesmīgi rēc un traucē mierīgo iedzīvotāju dzīvi... Bet tā kā tu dzīvo visuma centrā...
P.N. Viss ir relatīvs. Es saprotu, var būt cilvēks uzaudzis visuma centrā, sēņotāju ģimenē, nekad mūžā nav redzējis ilgstoši pats savām acīm kā dzīvo cilvēki laukos, pieradis ka mašīna ir luksusa prece, bez kuras var iztikt, kā arī pie tā, ka visi tuvinieki visu dara pēc likuma, bet nu, beidz tēlot vispasaules pareizo. Kā reiz es esmu uzaudzis tādā likumpaklausīgā ģimenē un esmu vairāk vai mazāk tāds pats sanācis. Tik vien, ka es mazliet loģiski piedomāju līdzi tam, ko daru, nevis tikai vados pēc kaut kādas kuiņas, kas uz papīra ar cirvi iecirsta. Ā, un uz vidējā lauku jaunieša fona ar saviem "pārkāpumiem" es izskatos ļoti pozitīvi
P.P.N. Ja atmet to punktu par sabiedriskā miera taisīšanu ar piecu katlu motoriņu, kas aprīkots ar standarta izplūdi, kā arī dažu lamuvārdu lietošanu, pēc tava tipa sausiņu standartiem es esmu paraugpilsonis Bet pareizi, latvijai tādus nevajag.
nu nu, beidz sevi debesīs celt un lielīties ar savu a90q, it kā tas no zelta būtu.
ļoti daudzās lietās esam diezgan līdzīgi. ļoti labi zinu, kā dzīvo cilvēki laukos, ir daudz nācies komunicēt ar lauku cilvēkiem, tā ka, par manu saprašanu, kā cilvēki dzīvo, neba tev spriest. arī manus uzskatus par mašīnu kā luksuspreci diezvai tev saprast, jo pats dzīvo ārpus rīgas, starp citu, un ļoti labi zinu, ko nozīmē - palikt bez auto. bet tas nav nekāds attaisnojums likuma pārkāpšanai.
ja tu uzskati, ka ir ataisnojama citu apdraudēšana tikai tāpēc, ka kādam nav resursu, lai neapdraudētu, pilnīgi pareizi, labāk tiešām ej un dari to citur.
jā, un tu tā arī neatbildēji, ko ieteiksi savam kolēģim, ja viņš ar savu pusbeigto mašīnu bez octas izraisītu avāriju un dabūtu regresu no ltaba kaklā.
ja tu uz šo jautājumu nevari atbildēt, tad visa tā tava "loģiskā piedomāšana" ir kaķim zem astes, ja ne dziļāk.