Dark_Side rakstīja:
Seene rakstīja:
Raacens rakstīja:
smaidiigais rakstīja: incanti kas kavē vitronic un csdd apstrādāt datus nākošajā dienā, kāpēc laiks, kurā VAR nosūtīt rēķinu ir 4 mēneši?
No kurienes tie 4 mēneši? Tad ko, es bez riska vairs nevarēšu nopirkt Latvijā brauktu auto, lai pēc tam netiesātos ar bijušo īpašnieku par soda naudām? Ja vēl ņem vērā pilsoni, kas dienā fotogrāfijās "nobrauca" 800 Ls (ziftiņš runāja).
Pareizi saprati
IDIOTU BARS!!! ja pārkāpums ir 25.12.2012 un 27.12.2012 es pārdodu mašīnu, tad kāda x pēc pārkāpuma foto būtu jāsaņem jaunajam autosa īpašniekam??? tak CSDD ir dati, ka 25.12.2012 saimnieks esmu es! SĒNE - tu vienkārši esi DURAKS vai izliecies??? kroč anus (burtus gan vietam samaini, lai sanāk dzīvnieciņš)
A kā no bijušā īpašnieka var piedzīt nesamaksāto? Tāpat kā no vadītāja! T.i. nekā - bet auto var uzlikt CSDD liegumu un lai esošais īpašnieks pats piedzen
Lai jau es būtu DURAKS, bet tu esi apdrošinātājs, kas pat nezina par OCTA garantijas fonda eksistenci
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .