Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Vai Ukraina var atļauties apvainot Šteinmeijeru tagad ? Švecs to uzskata par muļķību.

"Ukrainas līderi Vācijas prezidentam Frankam Valteram Šteinmeieram ir nosūtījuši skarbu vēstījumu: Jūs šeit neesat laipni gaidīti.

Šteinmeiers, kurš tika uzskatīts par Vācijas "mīkstās līnijas" simbolu pret Maskavu pirms iebrukuma Ukrainā, otrdien sacīja, ka plānojis Kijevā tikties ar Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski, kā arī Polijas un trīs Baltijas valstu prezidentiem.

Plāns bija “veikt ceļojumu uz Kijevu, lai nosūtītu spēcīgu signālu par kopējo Eiropas solidaritāti ar Ukrainu. Es biju gatavs to darīt, bet acīmredzot — un man tas ir jāņem vērā — Kijevā to negribēja,» viesojoties Varšavā, sacīja Šteinmeiers.

Vācu tabloīds Bild pirmais ziņoja par ukraiņu atteikumu. Tajā citēts kāds Ukrainas diplomāts, kurš sacījis, ka "mēs visi šeit zinām Šteinmeiera ciešās saites ar Krieviju" un ka Vācijas prezidents "šobrīd nav gaidīts Kijevā".

Ukrainas solis ir pazemojums Vācijas valsts vadītājam, kurš iepriekš bija ārlietu ministrs."

www.politico.eu/article/ukraine-rejects-visit-by-german-president-frank-walter-steinmeier/

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu Ukraina nav maza valsts, un ir tomēr tiesīga saglabāt savu "stāju", ar lielu varbūtību esot Ukrainas vietā, mana attieksme būtu līdzīga. Pie kam Vācijas prezidents, pa lielam vienmēr ir "bijusi tukša vieta" ....

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Ne tikai var, bet vajag. Vācijā procesi izmeklēt varnešu draudzību ar Krieviju ir jau iekustējušies - sākot ar Krievijas enerģētikas biznesu magnātu Šrēderu un turpinot ar Merkeli. To, ka pats Šteinmeiers deviņdesmitajos ienāca politikā kā Šrēdera pakalpiņš un pēc tam ir uzticami kalpojis Merkeles valdībā, nedrīkst aizmirst, neskatoties uz to, ka tagad met kažoku otrādi.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Šteinmeijera pasūtīšana jau pēc viņa publiskās atvainošanās bija dumji. Varēja klātienē pateikt visu ko par viņu domā. Un atgādināt, pie ka noveda Gruzijas kara 2008. gadā ignorēšana un gandrīz nekāda reakcija pirmās Krievijas agresijas pret Ukrainu 2014. gadā laikā .

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Dumji tad liekas tikai tādiem, kā tev, kas grib saglabāt līdzšinējo pasaules kārtību ar visu Putinu un viņa draugiem.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Putina iespējamais plāns B karam Ukrainā: Ja Krievijas armija nespēs panākt "uzvaru", tas dos iemeslu Putinam izrēķināties ar Krievijas militāristu eliti. Diezgan interesants Feigina-Arestoviča video:

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Vai viņam drīzāk nevajadzētu uzmanīties, ka elite izrēķinās ar pašu?

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Objektivitātes labad derētu pastīties, ko tie informātori gvelza pirms mēneša un kam/kas "piepildījās".Arestovičšš noteikti ir viens no adekvātākajiem, taču arī viņš mēdz runāt lieku.Iespējams, dažreiz pat tīšām.Tāpat kā vecais vašingtonas čekists Juris.Jāņem visdrīzāk pa vidu un jāpatur prātā, ka loham/regulārajam diez vai kāds teiks taisnību/pilnīgo un nez vai portālā kasnejauns tiks publicēta tiešām slepena info.Puttaino reku "gāž" un sitnost un kaunina un aiz matiem no pagraba ārāvelk un zākā jau nezcik ilgi, taču viņš joprojām mierīgi staigā pa zemi un nekas viņa valodā un žestos neliecina par kādu trauksmi vai vainass apziņu.Pilnīgi nekas,neviena ne uzacs, ne aizlūpa, ne pat valoda viņam neraustās!

Vakar reku, abi ar baķku heliogopterā savu kossmodromu aplidoja.Uz galdiņa demonstratīvi formāls balts (Vef–ā ražots) slepenaiss Telefons..Abi itin mierīgi runājas un kā skolas pacani sirsnīgi priecājas par lejā redzamo.Tas viss esot krieva paša radīts, ne grama ārzemju resursu un/vai materiālu.Gluži kā nestes beznaftas bezdegviela pa 3eur/litrā ,bez neviena piliena naftass produktu.Bet kurai tagd bij jāpielej drusciņ bio.Jā.

Un nav pa ceļam neviena ne gaidītā "drosminieka",ne pat nejauša putna, ne mērkaķa/ar, ne tur arī kādi "divi/vienā", neko nee- visu iespējamo lidaparātu pacelšanās reižu skaits viņiem veiksmīgi sakrīt ar nolaišanās skaitu.Un ne pagraba lifts iestrēdzis dsā, ne pat ne kāds no kortežas ar tiem jaunākā modeļa auruassa mikrobusiem grāvī būtu iebraucis.Brīnumaini!

Šodn arī- tas pats Arestovičšš saka, ka M-polē esot notikusi veiksmīga operācija un ukraiņu spēki spējuši apvienoties/pievienoties.Tamēr puttainie propagandoni ik pēc 5min gvelž,ka esot saņemti (padevušies) gūstā pāri par tūkstoti ukraiņu jūraskājnieku.Rāda kā viņi iet, un dažus pat nes.Kaut gan hvz kur un kad filmēts,jo gūstekņiemdrēbes it kā relatīvi tīras un izskats īsti neliecina, ka šie būtu kādu mēnesi slapjā ierakumu tranšejā sēdējuši.Hvz..

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Šodn arī- tas pats Arestovičšš saka, ka M-polē esot notikusi veiksmīga operācija un ukraiņu spēki spējuši apvienoties/pievienoties. --

Tad Arestovičs šodien pats teica, ka viena daļa esot padevusies, otra apvienojusies ar Azov un turpināšot cīnīties. Attiecībā uz Uzsaukumu Krievijas armijai, saprotams Arestovičs mēģina mulsināt tos krievu virsniekus, kuri viņu skatās. Tā ir , tā sakot, savdabīga propaganda. Tā kā viņš pats pēc pakāpes ir apakšpulkvedis, viņa uzstāšanās noteikti dod lielāku efektu militāristu vidū, nekā ja viņš bijis tīri civilists.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Arestovičs ir "visas Ukrainas psihologs", kurs ir iedomājies sevi esam vismaz par visuma valdnieku. Gluži dumjš viņš nav. Taču drausmīgi lecīgs. Un tas nav labi.

P.S. Vangoju ka "psihologs" šīs desmitgades beigās kļūs par lamu vārdu.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 1 Atbildēt

650

Objektivitātes labad derētu pastīties, ko tie informātori gvelza pirms mēneša un kam/kas "piepildījās".Arestovičšš noteikti ir viens no adekvātākajiem, taču arī viņš mēdz runāt lieku.

.

Arestovič ir irformācijas frontes kaujinieks , gan dezinformātors priekš ienaidnieka . Gan vakara pasaka ar labām beigām priekš ukraiņiem . Pēc kara daudz ko uzzināsim .

Es tagad viņu klausos reti un virspusēji .

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Dezinformators viņš nav, bet pats teica, ka melot nedrīkst tātad, lai nebūtu jāmelo šo to jānoklusē. Problēma, ka viņš sāk atkārtoties un operatīvo info vairs īsti nesniedz, noderigākais ir galvenās prognozes, detaļās neiedziļinās.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu te gan kādas 3-4 lappuses iepriekš ir kāds šokējoši vangojošs video- ko konkrēti tas pats Arestovičšš teica pirms 3 gadiem, 2019jā.Precīzi par šodienas notikumiem..Jā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā, tur tagad ir grūti izvēlēties, ko tad klausīties.Visam laika nepietiks un lielākā daļa ir suuds.Es "klausos" galvenokārt fonā, bet nu cenšos tā no visām pusēm.Man patīk vecais vašingtonas čekists, taču arī viņš mēdz aizrauties.

Tur taču loham skaidrs, ka lielākā daļa par visādiem tur drosmīgiem pagrabā kāpējiem/šāvējiem un apvērsumiem ir klikšķu materiāls priekš lohiem.Visdrīzāk ka viss būs grūti un ilgi un riskanti.Rezultāts var būt visāds.Viennozīmīgi skaidrs, ka bez jebkādas cerības uz kļūdu atzīšanu un krasu kursa maiņu, ta kur nu vēl uz kādu tur piedošanas/prassīšanu. Pats Arestovičšš taču pieļāva- karo karavīri, bet diplomātija neizslēdz arī rokas/paspiešanu pēc kaŗa.Jo tas ir (bija..) diplomātu uzdevums- lai šitāds suuds vairs neatkārtotos.

Šodien pat,reku.Bidēns saka- genocīds esot.Bat tūliņ kurbijkunē,cipcibric,hop,klāt mūsējs švītīgais eurokundziņš- nee, tā tas neesot,unt esot bazaars jāfiltrē.Jā.Jāpaflirtē, e-bio mat na/uj...

Čekists reku jau pirms nedēļas sauca gvaltu- tas tur suuds ria novosķi esot pablicējis rakstu.Atklātā textā plānu.Oficiālā valsts infovietnē, ne kādā tur tenkotavā.Pilnīgi klaju gencīda plānu.Nav nākotnē jābūt ne tai valstij, ne tai tautībai.Krievs to tā noteiks.Un "neitralitāte" viņa izpratnē būšot, ka visus ieročus krāsnī un visai valstij bikses nost.Viņš, krievs, tagd noteiks arī kādu valdību tur likt un kurā dsā kam/ko bāzt un uttt. Jā.

Reku- vienu daļu nupat no turienes izveda piespiedu kārtā.Evakuēja, tāteikt.Uz robežas lika ko tur parakstīt un aizsūtīja kur tur hvz uz kaut kādu sibīrijas čuhņu.Viss tieši tā, kā jau vairākkārt "iepriekš" bijis.Tā ir viņu taktika un būtība.

Donabass.Izlaupīts pussagrauts kolhozs.Aber paskat vakar ko runā- tur pazemē esot europā lielākie litija krājumi! Kura tagad akūti pietrūkst visiem un visur...

Somi brauc uz NATO..Ok.Bet nepagāja ne pus diena, kad krievs jau draud un kārtējā hlamu kolonna jau dodas attiecīgās robežas virzienā.

Vācijas valdnieks aizvakakar gribēja braukt ar ukraiņiem draudzēties.Tie šamo passūtija na...Fraņču madāma reku šon paziņojusi, ka, ja būšot viņa,nu tad uzreiz na/uj gan euro gan Nātō.Austrietis aizbrauca ar dubultnieku runāt- tie tur tagd kasās, ka šis uz savu galvu esot braucis. Eurovienotība lec ārā burtiski pa visiem galiem.Protams, ka mums vajg kko nojaukt tieši Tagad.Gan pieminēkli, gan na/uj to kartupeļ ēdāju sanatoriju, gan vēl viskautko.Izņemot d- un V-pils ostu.Un nav skaidrs,kur "mēs" liksim tos savus vietējos nelatviski nerunājošos.Plet, jau 30 gadus tas "mums" nava ne/uja skaidrs.

Reku te kūrpilsētā mašīnas ar ukr numuriem katru dienu arvien vairāk.Vakar sasstrēgumstundā jāju pār pa tiltu uz sabiedrībai lojālajiem+20, tak viens tāds suuds ar šķību numurzīmi aizp/sa uz kādi vismaz 90, latviski likumīgo 50 vietā.Ok,ne visi ir vienādi, bet pag,viņi te ātri vien šitā te "iejutīsies".Nav jau 1moreiz.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

PS, uii,pavisam aizmirsu- šodien krievs samērā tā oficiāli paziņojis, ka jebkurš transports, kurš tagad piegādājot Ukrainai ieročus (vienalga, vai Euro,vai NATO) tikšot uzskatīts par "militāru mērķi" (nu pagaidām gan ar norādi, ka Ukrainas teritorijā)...un, gadījumā ja tikšot apšaudīta kāda krievu teritorijā esoša karabāze, krievs tad momentā bumbošot Kijivu...-provokakātori jau aun kājass un berzē rokass...

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Pps.,- jūrā/mellajā peldošais un tieši konkrēti nesen naxujpasūtītais raķešu kreiseris ""M asskava" pirms pāris stundām esot saņēmis 2x sveicienu no Ukrainas Neptūna un tiešām aizgājis naxuj... tiekot cerēts, ka bojājumi izrādīsies pietiekoši un varbūt pret rītu tas aizies naxuj arī vertiKālā vizienā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

jebkurš transports, kurš tagad piegādājot Ukrainai ieročus (vienalga, vai Euro,vai NATO) tikšot uzskatīts par "militāru mērķi"

Tak krievi ar dažu nedēļu atstarpi to kādu 3. reizi paziņo. Bez tam tagad ukraiņiem ir S-300. Krievi gan apgalvoja, ka esot to jau iznīcinājuši. Bet iekārtai ir vairāki divizioni, un cik var krieviem ticēt. Īpaši pierādījumi demonstrēti netika.

Attiecībā uz triecieniem Krievijas teritorijā, krievi nekādi negribēs atzīt, ka tas ir Ukrainas spēkos.

Kurskas munīcijas noliktava jau uzgāja gaisā, pēc tam Belgorodas, pēc tam Belgorodas degvielas rezervuāri. Par pēdējo krievi ziņoja, ka to izdarījuši Ukrainas helikopteri zemā lidojumā, pēc tam labojums: tie nevar būt Ukrainas helikopteri, jo mēs jau ziņojām, ka esam 2 x iznīcinājuši Ukrainas aviāciju, "vispār, gaidiet ziņas un pēdējiem meliem ticiet". Par Kreiseri Moskva krievi arī neatzīst, ka tas bijis raķešu trāpījums. Sak, īsslēgums tas varēja būt, jūrnieks iemeta izsmēķi eļļainu lupatu kaudzē, viss kas ar 40 gadu vecu krievu kuģi var notikt.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Rūsa tam krievu kuģim "vienkārš ļoti naidīgi noskaņota uzkrita", un uzreiz lielāk bleķa gabali "tapa cauri" ... Tā ir ar tām "villu un jahtu uzturēšanas īpatnībām" ...

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Tas suuds esot uzskatāms par krieva mellās jūras flotes flagmani un tam tur ir kādu 500 matrožu apkalpe.No kuriem kādi simts (iespējams) esot sprādziena rezaltā nosisti.

Krievs drirš, ka tas esot nenoskaidrotas izcelsmes uguns grēks un ka tā tuppele tagd peldošā stāvoklī esot aizvilkta na/uj uz bāzi.Pažars esot lokakālizēts unt pašam puttainajam jesķestvenna esot doložena.Nu viss kā jau paložena/xujnaložena.Anālogov ņetu.

-ā, pletj, un akukurāt/pirms pažara tuvumā esot planējis amerikāniskais liellaivu izlūkošanas lidaparāts Boeing P-8A Poseidon.Iespējams, ka no tā kāds būs ko iz/uzmīzis vai uzlicis na/uj kādu Lāstu.

Attiecīgi uz rita pusi daži dedzīgi ukraiņi no savas puses "ziņoja", aka jau esot sassvēries un teju jau vispār na/uj nogrimis.Krievs na/uj sūtīja kaut kādus savus 4gab hlamus to dzelsgabalu glābt, bet kkur pavīdēja, ka matrožus esot glābis arī kāds Nātō valsts kuģis.Kā ta tur na/uj bij "izstenībā", to drošvien uz vakarpusi mums na/uj/don "pateiks" vakara ziņas un/vai na/uj kassjaunss.

To, ka rietumu ieročus piegādājošais transports tikšot uzskatīts par militāru mērķi, viņi tiešām ziņoja agrāk, bet tas bij pirms nedēļas/pusotras.Tagad šis te vakardienas paziņojums ir tāds jau krietni oficiālāks.Bažigi ir tas, ka austrumos viņi trenējās spridzināt dzelceļa mezglus, bet būtiska palīdzības daļa brauc tieši pa dzelzceļu.Turklāt interesanti, ka arī beidzamā laika augstie viesi Kijivā ierodas šadā veidā.

Nu šodien tie porngandoni piedraudēja atkārtoti- ka iespējami triecieni pa administratīviem un vadības objektiem, īpaši uzsverot, ka Arī pa tieši galvaspisētā esošajiem.

Vēl viņējie propagandoni šodn pljūta un apspriež, ka arī Trumps esot šo visu nosaucis par genocīdu.Puttainais no sava kabīneta tagd p/is valdību un vadošos ekakonaomistus par to, ka redziet ārzemju patērētāji vajadzīgajā apjomā nemaksājot par eksportētajiem labumiem un ka pārāk kūtri skaitot rubļus.Tajā pat laikā tiek ziņot, ka puttainais esot apsolijis alpu kanceleram , ka tas varēšot itin mierīgi maksāt eurovalūtā.X/uj pajmjoš, ne razberjoš.

-ā, un Labā ziņa (per lohiem)ir tā, ka grafisko šriftu Times New Roman, Arial, Verdana, Tahoma un Helvetica izstrādātājs американская компания Monotype esot zabloķējusi savasšsriftu bibliOtēkass darbību krieva territorijā.Prottams, vienlaikus tiekot atzīmēts, ka VPN lietotājiem (acīmredzot,ne-lohiem;)) tas viss joprojām esot pieejams ;P

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu ko, tavārišči,dokumentējam vēsturi,- tASS, tāteikt, upolnomočen na/uj zajaviķ...

14 апреля 2022, 17:14 (c)Крейсер «Москва» находится на плаву и способен идти своим ходом, заявил пресс-секретарь Пентагона Джон К...«Мы не знаем точно, что там произошло… По нашим оценкам, корабль способен идти своим ходом, что он и делает; сейчас он направляется на восток, как мы считаем. Мы думаем, что он, вероятно, будет доставлен в Севастополь для ремонта. Это действительно все, что мы знаем», – добавил он....

14 апреля 2022, 23:04 ...«При буксировке крейсера «Москва» в порт назначения из-за повреждений корпуса, полученных в ходе пожара от детонации боезапаса, корабль потерял остойчивость. В условиях штормового волнения моря корабль затонул»..сообщение ведомства ТАСС.

Hmm.. Между тем стало известно, что близ российского ракетного крейсера «Москва», на котором произошли взрыв и пожар, ранее пролетал американский патрульный разведывательный противолодочный самолет Boeing P-8A Poseidon. ...don

Oii, uhti... 4 апреля 2022, 21:50

... планируют na/uj взорвать эстакаду над железной дорогой в Краматорском районе, чтобы обвинить Россию в разрушении критически важной гражданской инфраструктуры, сообщил na/uj начальник.. ...заминировали плотину водохранилища Углегорской теплоэлектростанции, в случае ее подрыва затопленными окажутся населенные пункты с 15 тыс. жителей, сообщил na/uj начальник...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Par Boeing lidmašīnu tas vispār iespārda - jūrā kuru no visām pusēm "sedz" Krievijas visi iespējamie brīnumi, pēkšņi iemaldījās ASV lidaparāts ar torpēdām, pie kam ja neklūdos, tad tam tuvumā bija jabūt ASV aviācijas bāzes kuģim, un savukārt ASV aviācijas bāzes kuģis "viens pats" pa "bīstamām jūrām" nestaigā ...

Bet ja nu tā netīšām izrādītos taisnība ... tad krieviem būtu īstais laiks novilkt bikses, lai ātrumā nesanāk "šmucīte biksiņās" ....

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

pie kam ja neklūdos, tad tam tuvumā bija jabūt ASV aviācijas bāzes kuģim,

Harry S Trumen atrodas Vidusjūrā kopā ar apm. 20 citu kuģu grupu. Bet tas Melnajā jūrā nelīdīs, saskaņā ar Melnās jūras valstu nolikumu aviobāzes kuģi nemaz nedrīkst Melnajā jūrā iebraukt. Pat neskatoties uz pašreizējo Turcijas īstenoto liegumu. Un nedomāju, ka arī no militārās taktikas viedokļa aviobāzes kuģis gribētu doties uz šādu akvatoriju, kur iekšā un ārā var tikt tikai caur Bosforu un Dardaneļiem.

Under that treaty, countries along the Black Sea get special naval privileges, and other countries are strictly limited in what ships may enter the sea (for example, no aircraft carriers or submarines), how many at a time, and for how long.Mar 8, 2022

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Pizģec, uzsprāga...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Bet ir jautājumi.Kur palika bojekomplekts.Ja tas nogrima, tad kurš to tagad īsti pateiks, kas un cik īsti tur bija.Vēl jo vairāk, ja daļa uzgāja gaisā un vispār na/uj sadega.Nu un attiecīgi, ja tiešām kāda viena galva no 16 izrādītos bijusi savādāka par pārējām.Gudrāka,tāteikt.Bažass, saproties, passtāvot.Nu protams ka neoficiālas, bet nu tomēr.Jo šitā "bažījās" nevis jūtops vai kasjaunss, bet gan pl.22:15 pats SkyTg24, kuŗš parasti x/ujņu neraksta. tg24.sky.it/mondo/2022/04/14/guerra-ucraina-esplosione-nave-russa

Otrs jaut- kā tā gadījās, ka līdz zobiem bruņotā un ar radiolokakācijas ierīcēm apkarinātā konzervbundža nogulēja veselas 2 raketes.Rasslabons kaut kāds,jau pabedu atzīmēt sākuši un kramā tur visi bija? Tiešām ukraiņu Neptūns ar dakšu iedūra? Vai (varbūt) kāda sagadīšanās? Angļi tur pirms paris d kko stāstīja,ka jūrā tūliņ suudīgi kuģosanas apstākļi būšot... Zem NATO karoga peldošie turki reku paši pirmie pamanījušies būt klāt un kādu pussimtu to degošo krievu paspēja izglābt.

Boeings,tas tak nav parasts lohboeings,kuŗš bumbo kamazus uz tukšas autostrādes.Nu neparvelti krievs to šodien visu dienu piemin.Tas ir pēc būtības radiolokācijas un elektroniskās izlūkošanas komandpunkts.Ir taču bijuši precedenti- reku pat missters dŽ.Bonds mācēja no sava kaškaja izlaist dūmu aizsegu un bermudassu 3stūrī ik pa laikam uzpeld kuģi bez apkalpes.Hmm.

Un kas būs tālāk.Kurā vietā un kādā veidā tagad nāks atriebība.Ar ko viņi tagd močīs pa vakar pieminētajiem ukraiņu "administrācijas" centriem.

Un ko krievs tagad teiks "tautai". Jo tajā masskavas feijerverkā miroņu drošvien izrādīsies ne mazāk kā savulaik uz Kursk, kurš vienkārši "nogrima".Pie kam, tie nogrimušie šoreiz nav kādi tur neuzskaitīti krematorijas klienti no hanti mansijskas džungļiem,kurus par veiksmīgu karošanu solīja paaugstināt dzīvokļu rindā.Un kur diez palicis tas pazudušais kontraadmirālis šoiga,kuru neviens Pentagons joprojām nevar sazvanīt.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Taču tas automātiski nozīmē to ka "peldošās nenoenkurotās " mīnas par kuru "klejošanu" tik naski visi bļaustījās turkus vispār nesatrauc t.i.to tur visticamāk nav ...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Zem NATO karoga peldošie

≠==========

Nevajag piedomāt Kad kuģis grimst-tiek padots SOS signāls un NATO vai ne NATO tuvumā esošie kuģi atsaucas. Tā ir visur. Tuvumā bija tirdzniecības! kuģi no Turcijas un Rumānijas.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Tu tos jautājumus otrādi sarakstīji - pirmām kārtām tiešām nav saprotams kā tika raķetes nogulētas, bojegolovkas, tās ir tikai sekas...ļoooti nepatīkamas sekas. Arī tas, ko nu tautai teikt par ņe pobeģimij, analogov ņet, možem povtoriķ.... Puttainajam & Co pakausis jāpakasa, nu jau pamatīgi jāpakasa

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Šis ir srakaZms- nu prottams, ka sos signālu pieņem jebkurš tuvumā esošs.Tikai interesant,ka krieva flāgmaņa "tuvumā" pirmais kāreiz sagadījājās turks.Flāgmanis, e bio mat na uj, taču "elektroniski aizsargāja" visus pārējos tajajā mellajā dīķi peldošos krievu dzelzgabalus.Un še tev...

Tam suudam esot bijusia laicīgi neatjaunota radarsistēma.Kuŗa sākotnēji paredzēta cīņai ar 40g veciem raķešu lidošanas paradumiem.Toreiz viss lidoja lielā augstumā, bet tagad lido jo zemak jo labāk.Sākotnēji nolidoja elektroniskais monstrs boeings, tad pielidoja kaut kāds bayraktārs, rezultātā tam krieva suudam sajuka orientācija un visas smadzenes un tikai tad to apmeklēja "īstais" babĀāh.Vai neptūns, vai tomēr garpūns ,vai abi/kopā,nu to hvz.Jālasa būs kasjaunās vakara ziņass un ko vašington čekists vakakarā teiks.Varbūt.

Šodien krievs iesniedzis Vashingtonai notu.Ka,pletj, na/uj, neesot pieļaujams, ka tā šitik daudz ieroču piegādā.Ka "sekass būšot neprognozējamas" un (kāāārtējoreiz) agrāk/nepieredzētas.Jā.

Un taj pat laikā tiek ziņots, ka puttainais pa nakti esot dusmās saplēsis savas sausās tOletes pissuāra izlietni un flaitradars ziņo par abnormāla daudzuma bortu izlidošanu no masskavas aerokosmodromiem.Jā.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Njaa, ar katru dienu, ar katru stundu arvien interesantāk paliek. Bezsakars visā šajā pasākumā arvien lielāks un lielāks. Paskatījos tikko flaitradaru - uz Sočiem un Kaukāzu mauc pāri Kazahstānai, Ukrainas tuvumā neviena borta... kā senos laikos - virs visas Spānijas skaidras debesis....

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā, bezsakars izvēršas.Vakar viņi plātījās, ka esot izgudrojuši superduper 3per technoloģiju lidmašīnu turbīnu lāpstiņu izgatavošanā.Passaulē tikai kādas 6 valstis kaut ko līdzīgu mākot..

Un šodn valsts mērogā reku tiek izskatīts Jautājums par to, kāds sāvoklis esot parastā lohmetāla Naglu ražošanā.Ar to viņi spēšot sevi nodrošināt/pilnībā un jau tagad viņu Rūpniecība apmierinot tekošās iekšējās Vajadzības aš pa trekniem 70%..Jā.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Jā, no sērijas fantastikas pasaulē. Nelaiķis Zadornovs kādreiz iesmēja - tikai mūsu (kriev)cilvēki ir spējīgi taciņu uz lauka tualeti apgaismot ar pēdējā modeļa īfonu.... naglas 70% apmērā...savulaik padomjzeme, pasaules lielākais naglu tērauda ražotājs, vispār neražoja auksti velmēto tēraudu auto virsbūvēm. Pirka no pūstošajiem kapitālistiem. Pats savām acīm redzēju un savām rokām taustīju RAF rūpnīcā virsbūvēm ievesto Kruppa tēraudu. Gandrīz 40 gadi pagājuši, un apmēram turpat vien ir....

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Var noskatīties jaunāko Šveca video, ietverts aculiecinieka audioapraksts par sagrautu Krievijas karaspēka grupējumu, kurš pirms dažām dienām devies Harkovas virzienā, Švecs uzskata, ka ieraksts nav feiks.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Šādu zīmogu iekš vojennij biļet dabū tie, kas atsakās karot specoperācijā:

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Pasaule atgriežas viduslaikos. Tikai ar nesalīdzināmi lielākām tehniskajām iespējām nekā ļaužiem bija tolaik... baisa pasaule...

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Tikko tik pamanīju - šiem laikam laika mašīna - c 13.5.2022 izkļjučen iz spiskov...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Līgumā būs paredzēts, ka nevar uzreiz izmest.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Var jau būt. Es gan nekad un nekur savām acīm tādus dokumentus - ar tālas nākotnes datumiem kā notikušu faktu pagātnes formā - tādus neesmu redzējis. Ir manīti ar piebildēm - derīgs no....., stājas spēkā...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

tu domā, ka tas dokuments ir feiks, vai ka tas Žarovs neprot labi krievu valodu? Dokumenta izcelsme sekojoša:

zona.media/news/2022/04/13/stamp

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Neko īpaši nedomāju, vnk konstatēju pamanītu faktu. Pats zini, ar šodienas tehnoloģijām visvisādus dokumentus var saražot steriem. Pārāk daudz dīvainību un neloģismu visā šajā pasākumā, tas nu jau paliek pat pārāk skaidri redzams

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 1 Atbildēt

Vislielākā dīvainība ir tā, ka Puttainajam jau sākotnēji no ši kara uzsākšanas nebija un nav neviena, un nekāda ieguvuma. Kāpēc tas bija vajadzīgs un viss tiek turpināts jau gandrīz 2 mēnešus...? Pat savu visglaunāko kreiseri padirsa....

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Ar kādas "kvalitātes faktiem" tika barots, tādus lēmumus arī pieņēma, Mr.Pakaļa izdomāja ka ja grimst "impērija" tad vismaz ar lielu troksni ...

P.S. Bet citādi kopš neatminamiem laikiem "cari" savus muižniekus, vasaļus utml. regulāri nodarbināja ar karadarbību, lai nesadomā caram/karalim mietys pakaļā saspraust ....

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu tas ir Ārprāts.Vojennij biļet ir 1:1 kā pirms pusgadsimta.Interesanti, kur un kā tie ieraksti/rokrakstā šodien tiek veikti un kāds ir to rakstvežu skaitliskais sasstāvs.Kur glabājas pati "uzskaites karte".Cikkārt dārgāka ir šāda loh techno loģija, salīdzinot ar santīmus vērtu id card.Un kādas ir viltojumu iespējas.

Nu labi vismaz, ka starptautisku pielietojumu un taisnīgu skaidrojumu ir guvis jēdziens na/uj.Gluži kā bārdainā ččena piekoptais "don" katra vārda galā.Tas viņiem esot vienkārši bezpersonisks vārdu saistījums emocionālas izteikšanās gadījumā.Tipa "koroče" (īsāk sakot,tātad)..

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Kaut kur kādreiz redzēju starptautisku skaidrojumu apzīmējumam pizģec - very difficult situation without any solution

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Nogrimušā kreisera jaunumi

leonard17.livejournal.com/1607204.html

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

VašČekists vakar neko tādu jaunbūtisku nepateica,izņemot kādu samērā interesantu baumu.Vispār jau tās "viņa" teiktās baumas mēdz vismaz daļēji piepildīties.Uz na/uj aizgājušā kuģa esot bijis kāds reliģiskas izcelsmes amulets.Tīšām tur ievietots.Tā iet, kad reliģiju sāk izmantot demagoģijai un slepkavošanas attainošanai.Šis nav 1moreiz un tikai loham/galējajam var nerasties "jautājumi" par pirms neilga laika piemaskavas pļavā steigšus uzslieto "jaunbūvi". Redzēsim, kas vēl notiks tur, jo tā aura ir galēji slikta..

Neparvelti ir "atcerējušies" to, ka savulaik pats Staļins bij aizliedzis kuģus saukt pilsētu vārdos un vispār plātīties ar vietvārdu pielietojumu.Kā arī likumsakarīgas "baumas" par to, ka kuģa nogrimšana būtībā ir krievam "nāruku".Jo, ja būtu aizvilkts, būtu acīmredzami saredzamas sprādziena sekas.Bet tā, visigali/udenī un, jo mazāk liecinieku, jo labāk.Gluži kā savulaik ar Kursku.Ja visi kopā neuzsprāga, vnk jāpagaida- kamēr atlikušie noslīkst.Kaut gan ukraiņi saka, ka viņiem kaut kāds video tomēr esot.Ko publiskošot "tad", kad pienākšot "īstais" laiks.Nu varbūt ja kādi Svētki, vai kkā/tā.

Plus vēl "apdeits" varbūtējajos na/ujsūtīšanas scenārijos.Boeings visdrīzāk precizēja situāciju,pēc tam pāris konkrētāki bayraktāri pielidoja un ar mazas jaudas lādiņiem sabojāja tam sūdam galvenos radarus.Ja tā tas vienlaikus pa perimetru "kontrolētu" 8-12gab pielidojošos mērķus, tad tagad vienu bortu praktiski izslēdza na/uj.Vienlaikus pārraidot smalkāku informāciju jau izlidojušajām raķetēm.Jo tās trāpīja tieši pa tiem munīcijas kambariem.Kur viena tā draudīgākā raķete ir vismaz 3x lielāka par tām pielidojušajām, pie kam vēl esot saturējusi vismaz 5 tonnas raķešdegvielas.Teicams plāns, perfekts izpildījums.Redzēsim, ko vēl "paveiks" tas ceļā esošais simtpacmit gab garpūnu sūtijums no angļiem.Krimas tilts un kasturvēl jau tiekot apspriests...

Protams, paliek gan jautājums uz "zasipku"- ja tur bija 1 vai 2 tās "gudrās galvas"- kas tagad vispār notiks ar to nogrimušo dzelzsgabalu.Vai tiks izslēgta iespēja, ka "kāds" tur kko varētu nopzizģīt un pēc tam kkur pielietot.

Bet vispābā jābrīnās, cikdaudz visādu lohu jūtupā ir saradies, kuri vienā laidā kko tur komentē un anaālizē.Viens pat vakar bij nokrustījis čen don/bārdaino misteru par reālu nākamo presidentu... Pat latvijeiešu televīzija nestāv līdzi ar saviem regulārajiem purniem un 15min tampamponu rekaklāmām ik pēc katrām 7min.Anaālīzes un anamnēzes vietā drošvien noderīgāk būtu rādīt kko līdzīgu šim:

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Pentagona saraksts, ko Ukraina esot saņēmusi/saņemšot:

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Te divas pozīcijas interesantas savā ziņā: velkamās haubices, ( ne pašgājējas ) , skaitā 18, kāpēc tik maz uz 40 000 šāviņiem ? Jādomā, amerikāņi grib ļaut ukraiņiem vispirms drusku uz tām uztrenēties ( tām ir digitālais koordinātu uz GPS pamata asistents ). Tas manāmi atvieglo dzīvi, jo vairs nevajag busoļ, tabļici streļbi un varbūt arī bez "panorama" var iztikt.

Otrais. Peldošie krasta apsardzes droni, par kuriem neviens neko nezin. Tips ir noslēpums. Jādomā, tās ir jaunas sistēmas, ko Pentagons ļoti vēlētos notestēt, jo tamlīdzīgas ieroču sistēmas iecerēts ( tā ir spekulācija, bet ticama ) piegādāt Taivānai aizsardzībai pret Ķīnas iespējamo jūras desantu nākotnē.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Ja tās haubices spēj aizbliezt lādiņu virs 30 km robežas, tad tehniski pirms kāds līdz tādai tiks - paspēs notīties. Parasti municījas daydzums korelē ar to cik ilgi teorētiski konkrētā tehnikas vienība būs kaujspējīga.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

152 mm krievu d20 ir līdzīgi parametri. Bet nevajag aizmirst, ka slovāki ukraiņiem dod savas pašgājējas haubices ZUZANA arī, tās arī izmanto 155 mm munīciju un "Zuzannu" max sniedzamības distance ir apm. 40 km.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Šnurs savā elementā

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Gaišreģis..Un reku zālē sēdošie apgarotie lohpatrioti tik smejās un visikorī aplaudē.Vēl viņiem itin trekna piecgade priekšā,uztraukumam nav pamata.Plet,nu kur šitā apdristies..

Propagandon ziņas šovakar rāda, kā pats vmf glavkoms apmeklējis sevastopoļ.Ticies ar ļičnij sasstāvu, tāteikt. Burtiski tāds pusminūtes garāmejošs sižets. Stāv placī tā ierinda skursteņsalauķu formās,neko ne daudz,purni tā apm simts vai hvz drusku vairāk.Sākumā drusku tādi kā tipa oficieri,laikam pāris kaprazi un pa kādam kap2, tad garāks bariņš prapormičmaņu un tiem galā bars duhu ar plikām pagonām,izbiedētiem ģimjiem un noskūtām galvām.Tā esot no tā na/uja Evakuētā "apkalpe".Kaut gan tika teikts, ka tur gandrīz visiem bija jābūt virsnieku līmenī, nerunājot par pašu augst vadību un peldošā komandpunkta statusu. Nevienu ģīmi tuvplānā, nekā personīga.Pats glavkoms bij kamerai dsu uzgriezis,laikam pamazām trenē rakompozu.Ne vārda(!) par to, cik tad īsti sadega/noslīka un cik izglāba.Pat ne par to, cik tad viņu vispār tur bija.Pzc, nu kā viņi domā tālāk vispār dzīvot ar šo..

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Gaišreģis..Un reku zālē sēdošie apgarotie lohpatrioti tik smejās un visikorī aplaudē.

Eh. Šito klipu kāds TV tehniķis tagad varētu uzgrūst Krievijas televīzijā.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Tu gadījumā neesi kāds spiegs, kā var tikt pie propagandon kanāliem, ja visi tie ir bloķēti? Ja nopietni, tad ar to flagmani arvien dīvainākas lietas lien ārā - noslīcināts kā veca konservbundža, ar visu ļičnij sostav...un klusums, tāds miers...tiešām psc...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

tur nav jābūt spiegam, to var apskatīt arī bbc

Russian warship: Moskva crew 'shown for first time since sinking' Tas var būt vai nu vecs video, vai pirmie jūrnieki pareizie bet tālāk, ko nu varēja savākt kazarmās. Izglābušies no degoša kuģa vētrā pēc munīcijas eksplozijas, bet nevienam pat deguns nav pārsists, ne roka apsaitēta.

www.bbc.com/news/world-europe-61129151

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nē, es ne spiegs;)) -ja nu vienīgi tik cik "labā" nozīmē.Jo šitam gan nepiekrītu, ka individuāls indivīds nedrīkstētu skatīt propagandonu agoniju.Man kāreiz ar viņiem seni rēķini tieši šajā jomā.Bet nu jā, iespējams ne visiem to var rādīt un lielākā daļa lohu spēj atšķirt vienīgi balts/melns.Tak lai katrs interesents sev ielādē kaut vai pabliski brīvi pieejamu īsto pārlūku.Trīsburtu kombinācija, tagd kāreiz poppulāri;)).

Tā ierinda skaidrs ka feiks pilnīgākais.Taču psiholoģija ir tāda, ka piem kaut kāds regulārais tiešā lohētera vērotājs nekad neievēros detaļas.Galvā paliks vispārējā bilde un propagandonu pavadteksts, ne jau kādas tur vizuālās nianses.

Nabaga krievu jūrnieki, tas sevastopoļ tak cits citu pazīst un visiem jau sen zināms, kurš/kur dienēja un ir pazudis nebūtībā.Puttainajai varai ir pilnīgi pie dsas, vai tur kaprazs vai parasts matrozis vai sekstrādes zvaigzne- gandrīz visi šajā valstī ir vnk kusok mjasa, kā jau tas pats Šnurs dziedāja.Vibori/vybori, kanģidati pi....

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 1 Atbildēt

Man šis viss sāk atsaukt atmiņā Rusta pārlidojumu uz Sarkano laukumu - piedirsa na/uj visu sojuz ņerušimij pretgaisa aizsardzību un visu pārējo. Pats tolaik biju krievos, mums to visam ļičnij sostav tā klusi, tā garāmejot pieminēja.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Jo šitam gan nepiekrītu, ka individuāls indivīds nedrīkstētu skatīt propagandonu agoniju.

Bet redzi, pēc saulvežu domām individuāls indivīds to nedrīkst darīt. Nu gluži kā tajos senajos laikos, kad visvisādi zāģi tika laisti pāri aizrobežas raidstacijām

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā,sanāk ka indivīds vienkārši nedrīkst būt informēts.Pat tad, ja viņš ir vienkārši entuziasts un (gribētu) būt informēts vienk pats priekš sevis. Pat ja viņš gribētu vnk kādam pavēstīt vai apstiprināt to, cik ārprātam neaptverami ir to propagandonu meli un cik bezcerīga ir cerība uz to, ka viņi kādreiz kaut vai daļēji tos atzīs par meliem.Ar ko mums darīšana, ar kādu drausmīgu mahīnu.Un cik naivi ir cerēt, ka mums izdosies uzcelt žogu un no šīs gandon klātbūtnes sevi norobežot.

Jā, personīgi es savulaik par Chernobyl notikušo uzzināju no Luxembourg radio, ko naktī šad tad klausījāmies no nesankcionēti iegūta radioaparāta.Pirmajās dienās toreiz brīdinājumu nebij itin nekādu- ne baumu,ne dienesta un pat ne sadzīves līmenī. Visādi brīnumi sāka atklāties tikai vēlāk.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Krievijas valdība - humoristi:

Krievija diplomātiskajā notā brīdināja Čehijas pusi, ka tā nevar piegādāt trešajām valstīm padomju izcelsmes ieročus bez tās piekrišanas. To sestdien ČTK pavēstīja ārlietu ministrs Jans Lipavskis. Pēc viņa teiktā, Čehijas ministrija ( uz to ) nereaģēs.

www.novinky.cz/domaci/clanek/ruska-nota-cr-bez-naseho-svoleni-nesmite-poskytovat-sovetskou-techniku-40394056

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Vot/vam, reku,ludzdzu, jau atsauksmes ir.. Минобороны РФ опубликовало видео со встречи главнокомандующего ВМФ с моряками затонувшего крейсера «Москва». В начале ролика, где могли оглашать численность экипажа, нет звука...

..Как отмечает «Новая газета. Европа», на первых кадрах, где звука нет или слова неразборчивы, происходит развод личного состава. Во время этой процедуры командир обязан доложить о численности состава, сообщить сколько человек присутствуют в строю, сколько выбыло, в том числе в результате ранения или гибели.

«Таким образом, данные о числе выживших моряков крейсера „Москва“ остаются неизвестны», — пришли к выводу журналисты. В свою очередь The Insider насчитал в ролике около 100 моряков.

Кроме того, на первых кадрах видео появляется командир крейсера Антон Куприн, пишет «Новая газета». Накануне в официальном телеграм-канале Госпогранслужбы Украины со ссылкой на российское военное ведомство заявили о его смерти. ... meduza.io/feature/2022/04/16/minoborony-rf-opublikovalo-video-so-vstrechi-glavnokomanduyuschego-vmf-s-moryakami-zatonuvshego-kreysera-moskva (lūdzu nejaukt ar p-gandoniem, šis ir "labais" krieviskais resurss).Kuģa komandieris tas kaprazs *uprins tiek rādīts dzīvā veidā, kaut gan jau pirms tam ziņots, ka viņš uzsprādzis gaisā.Nu kur te kāda kaut elementārākā "cieņa".Vienīgi ka sen zināmās paraŠas tradīcijas, tas gan.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

16. aprīlī beidzās termiņš, pēc kura Krievijas un Baltkrievijas auto pārvadātāji vairs nevar strādāt ES teritorijā, atskaitot tos, kuri ved pārtiku, pastu, medikamentus un energonesējus.

Šajā sakarībā pie Polijas Koroszczyn robežpunkta ar Baltkrieviju izveidojusies 80 km gara kravas auto rinda.

qz.com/2155842/an-80-km-line-of-russian-trucks-is-trying-to-escape-eu-sanctions/

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 0 Atbildēt

Kāds gandarījums par flotes flagmaņa došanos, kurp to pasūtīja. Visa RU elite burtiski vārās

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Te ir viens video, kas nav nekas sevišķs, bet no 30:50 tur ir fragments ar dullo večuku Bortko ciemos pie propagandoniem, to ir vērts redzēt ;)

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Progandoni šodien aktīvi musina, ka viniem izdevies izlūkot kārtējo neģēlīgo plānu.Pareiz ticīgo liel dienās esot gaidāmi uzbrukumi reliģiskām vietām.Par ko tikšot apmeloti un vainoti atkal bezvainīgi nevainīgie.юю..

Kā arī, krievs nupat esot steigšus "aizliedzis" un no visurienes izdzēsis kārtējo 73šā gada filmu.Šoreiz ne par komunistiem vai simpisoniem, bet gan pašu ražojuma multeni,"Cокровища затонувших кораблей".

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Paejot cauri dažādu valstu ziņu lentēm ir skaidrs, ka karš šobrīd ir tupikā. Krievi varbūt savā pusē kaut kādus spēkus salasīs, bet pēc flotes flagmaņa zaudēšanas principā kaujas morāle ir pakaļā, ukraiņi atkal tikai tagad saņem uzbrukuma bruņojumu, bet transports un loģistika prasa laiku, līdz ar to frontē īpaši lielas pārmaiņas negaidu. Kremlī notiek tīrīšanas, Putins bunkurā, Šoigu slimnīcā, Kadirovs arī piebremzējis ar retoriku pēc Surkova aresta, kopumā elitē stāvoklis neskaidrs un visi kaut ko gaida.

Un tas noved pie situācijas, ka krieviem vairs nav labu scenāriju pat godpilnam zaudējumam, līdz ar to atliek vien bombīt pa visu kas kustās. Būtu 2-3 nedēļā babahnuļi pa Poliju, šobrīd jau NATO būtu varonīgi atbrīvojuši Ukrainu un noslēguši kaut kādu mieru. Tagad pat vairs no šī varianta vairs nav jēgas, atliek tikai varianti par to, ka kāds novāc visu Krievijas eliti, vai arī "babahnuķ ves mir v truhu''

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, patlaban notiek krievu armijas uzbrukums Austrumu frontē, krievi sakoncentrējuši bruņutehniku, vecu, bet daudz, ieņēmuši pilsētiņu Kreminna, bet viņu tanki jau redzēti Zaričnē 20 km tālāk Doņetskas apgabalā.

49.01714909406987, 37.93532112458076

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Tieši tur tā problēma, reāli kaujas spējīgās vienības (visādi desantnieki, jūras kājnieki, utt.) jau ir iznīcinātas vai sadalītas, palikuši algotņi, obligātā dienesta kadri, tiktokeri un cita vate. Tagad vairs nebūs "atbrīvošanas", tālāk sekos tikai līķu kaudzes un izdegusi zeme 2. pasaules kara stilā, līdz krieviem vienkārši beigsies lielgabalgaļa. Morāles trūkums jau nenozīmē to, ka neies uzbrukumā, vienkārši ejot uzbrukumā aiz bailēm šaus pa visu kas kustās un nekustās. Uz masu jau arī vēl kādu laiku var braukt, bet tikko tā masa nonāks līdz labi nocietinātām ukraiņu pozīcijām, tā atkal būs līķu skaits debesīs.

Čornobajevkā jau 16!!! reizi tiek iznīcināti krievu uzbrucēji, tas vien jau liecina, ka visiem iesaistītajiem jau sen ir pofig uz visu, brauks uzbrukumā kamēr ir ar ko braukt, kad nebūs ar ko braukt ies kājām.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Esot daudz ukraiņu, kuri jau šobrīd atgriežas mājās… neiztēlojos gan sadzīvi utt. Tomēr tas apliecina, ka ne jau viņu mērķis ir tikai iedzīvoties ārpus Ukrainas. Cilvēkiem velk uz māju pusi, un briesmas tos neattur.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

"Esot"

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Jaunas Moskva bildes ( jādomā, uzņemtas no turku kuģa ), kas liecina : vēl daudzas stundas kuģis bija virs ūdens, jo foto uzņemts dienā, nekas to nebuksē, jūrā nav bijusi vētra, jo jūra tik ātri nenomierinās. Un negadījuma cēlonis tomēr izskatās pēc raķešu trāpījuma, nevis matroža smēķēšana neatļautā vietā.

edition.cnn.com/2022/04/18/europe/ukraine-moskva-warship-sinking-images-intl/index.html

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tas ir vienkārši ārprāts.Kass notiek..Nekaunība pilnīgi izgājusi ārpus jebkāda kauna un saprāta.Lohiem šobrīd var iebīdīt pilnīgi dajebko, viņi tāpat neatšķirs raķešpakešu Kreizeri no vecām riepām apkakarināta reņģu nozvejass agregāta ;P

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 0 Atbildēt

Priekšu no pakaļas bilžu licējs arī neatpazīst. Kārtējais musinātājs.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Iespējams, ka tev sajukusi telPiskā orientācija,kas mūsdienu sasspringtajā dzīvesritmā nav brīnums.Pirms lielās drirsššannas derētu rūpīgāk sagatavot tā saucamo pamatojumu.Uzskaitīt, tāteikt, iespējamās sakritības un/vai atšķirības.

Sākot ar to, kurā diennakts laikā vispār tas suuds aizdedegās un cik tad ilgi tas dega un kas īsti tam nodega.Un kas īsti tur uzsprāga, kopā ar iespējamajiem 450 apkalpotājiem.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu principā tā Moskva ir veca un stipri nemoderna tupele, ne jau tāpat vien RU gribēja dabūt Mistral(us) kas ir stipri vien lielāki, labāk bruņoti un ar tikai trešdaļu nepieciešamās apkalpes ...

pat salīdzinot ar LV kuģniecības tankeriem šie kreiseri ir 1/3 masas, un diezgan krietni mazāki ...

Arī Tallink prāmji Rīga Stokholma līnijā ir diezgan lielāki par to tupeli ...

Bildes orģināls šeit:

www.19fortyfive.com/2022/04/meet-the-moskva-how-ukraine-nearly-sank-russias-black-sea-flagship/

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

ne jau tāpat vien RU gribēja dabūt Mistral(us)

Nejauc, lūdzu, apelsīnus ar āboliem. Mistral ir desanta kuģis, resp. prāmis tankiem un helikopteriem.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Palasi vien tālāk, kam krievi Mistralus gatavoja ...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

P.S. principā man visu laiku neliek mieru doma, ka Krievijas "lielā interse" ir savākt visas iespējamās militāras nozīmes rūpnīcas/būves Ukrainā, tajā skaitā kuģubūvētavu utml.

sldinfo.com/wp-content/uploads/2014/06/Mistral-Export.pdf

russiandefpolicy.com/2011/03/30/russia-not-likely-to-buy-ukraina/

...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Te varētu būt "interese" par to, cik lielā mērā attēlā redzamais degošais kuģis "atbilst" oriģinālam.Ja tas tomēr atbilst- tad konkrēti kas bija tas, kas tur uzsprāga.Vai degošajā attēlā redzamie bojājumi ir pietiekošs pamats uzskatīt, ka no tā sprādziena varēja (kā ziņoja daļa avotu) iet bojā "lielākā daļa" apkalpes.Konkrēti, kur tur ir saskatāmas (vismaz uz šo vienu bortu skatoties) kuģa galvgalī pa abiem bortiem izvietotās 4x2 trekno raķešu palaišanas iekārtas.Vai to atliekas.Ja (?) palaistuvju atliekas ir redzamas- tad kur ir pašas raķetes.Ja tika ziņots, ka katra no tām satur vismaz 5 tonnas raķešu degvielas.Ja tās bija pagrabos- ok, nu tad jau tai bundžai brīnumains metāls, paskat kā pirms 50 gadiem "mācēja" uzražot.Nav analōgu.

Tas, kas tur tajā attēlā deg (vai gruzd) drīzāk izskatās pēc radaru torņa atliekām.Ja "detonēja munīcija"- nu tad jau acīmredzot krietna tās daļa atradās šajā radartornī.Tornis beigts, bet borti veseli.Ja tiešām gāja bojā liela daļa apkalpes- nu tad jau varbūt uzsprādzis viss apakšklājs kopā ar tehniskajām telpām,raķetēm,to degvielu,pārējo munīciju un apkalpi.Vai nu tās ukraiņu raķetes iekļuva pagrabā caur torni, vai nu no otras (kāreiz no nenofotografētās) puses būtu jābūt kādam caurumam/melnajam.

Gogels com ziņo, ka nupat esot atslepenota krievu slepeno objektu apskatīšana.Tajā pat laikā visas pasaules Ziņkārīgie nezin nedz kad tas kuģis nogrima, nedz cik tālu to aizvilka un/vai vispār vilka.Piekasīgi vērtētāji teica- krievam tas ir izdevīgi,lai slīkst nost un visi gali ūdenī.Uzlies cementu,sametīs ālās neļķes pa virsu un ok.Nezcik tautas piedalījās glābšanā- neviens nav neko citu nofočējis, izņemot šo izplatīto miglubildi..Runa bija, ka sašauts tieši tumšajā diennakts laikā,vēlu vakarā.Kad īsti tas nogrima- ziņu nav.Daži krieva progandonu portāli par "vilkšanu" publicēja atsauci uz 5tagona avotu, bezmaz citātu.Jocīgi gan.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Sāc darbināt ne tikai pakaļgalu, bet arī augšgalu un varbūt sāksi atpazīt labo bortu no kreisā. Anālists.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Sāc normāli runāt.Un izvelc acis no/pakaļas.Acumēru piemet,itin īpaši proporcionaāli uz to "daļu",kur treknie dūmi beidzas.Savus personīgos epitetus pietaupi pie sevis, savādāk ka neiznāk kā pagājušreiz.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Telpiskās izjūtas tev nav tas nu ir skaidrs, nu tad meklē kamēr atrodi identisku rakursu, ja tik grūti ar perspektīvas uztveršanu. Redz kur augstāk WALA pavisam īsu kuģīti ielika, galīgi acis var izmezģīt.

Zeme ir plakana, jā.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Man nav jāmeklē, jo konkrēti es biju tas, kurš šeit ievietoja info par pašu sašaušanas faktu.Drošvien kādas krietnas desmit stundas pirms,kamēr tu izlasīji "oficiālo" ziņojumu.Tu vienkārši te uzvedies kārtējoreiz savā gaiļa manierē, kā arī mana jautājuma būtību ar savā anaalizātora nogurdinātajām smadzenēm neesi spējīgs uztvert.Šaubos, vai kādreiz kāds lohs no malas vispār uzzinās patieso izklāstu un ieraudzīs kuģa priekšgala "patieso" bezdūmu bildi vakara ziņās.Tā ka aizrijies ar savu acumēru un loha cienīgajiem skaidrojumiem.Ar tevi normāli runāt nav iespējams, tas ir sen zināms un nezcikreiz pierādījies.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 3 Atbildēt

》jo konkrēti es biju tas, kurš šeit ievietoja info par pašu sašaušanas faktu.

Malacis, ka ieliki citādi vēl nebūtu nogrimis, būtu palikuši neziņā un neticētu tagad bildītēm. Saki ka sašauts, bet pats tā kā netici, interesanti, interesanti.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Patin gan,jā,plus vēl turpat ir "precīzi pimprognozēts",ka tas suuds varbūt pret rītu aizies na/uj pavisam.Tā ir,kad vienkārši te ienāk kādam uz galvass uzkākāt.Tieši tāpat kā par krievu multeni te bija vēstīts jau kādu pusotru diennakti pirms.

Un runa ir NE par pašu sašaušanas vai nogrimšanas faktu,bet gan par to pašu infirmācijas pasniegšanu.Ne tur šāvēji,ne viņu pārstāvji to miglubildi tādu radīja.Nav ko lohiem mālēt lētu suudu- ja reiz slepeni,tad tā arī vajag teikt, par to nav ne lieka bazara ne kādu "pretenziju".

Prezidenta padomnieks tev taču aizvakar pateica- "īsto" patiesību publiskosim "īstajā" laikā un vietā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 3 Atbildēt

Kā savādāk ļaut vispirms propoagandonistiem izpausties un tad barot pa porcijām, lai šie lokās. Tas tev te ir sacensības, kurš pirmais kaut ko iemetīs, tas nav noteicošais, citādi sanāk iekāpt sūdā atkal un atkal. Vismaz beidzot saprati kur kuģim priekša prognozētāj.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Moskva un Slava klases kreiseri ir diezgan īpatnējs starp saviem sugasbrāļiem - uz tā atrodas celtnis kurš jūrā ir itkā noslēpts korpusā aiz visiem kaujas radariem. Degošajam lūznim var redzēt, ka tas ir pacelts, un ir kā izskatas nocēlis glābšanas kuteri un iespējams vēl kaut ko ...

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 0 Atbildēt

Vēl viens blakus efekts karam Ukrainā ir, ka tas diskvalificē Krieviju kā ieroču ražotāju. Amerikāņi jau bija Indijā, rezultātā indieši vairs nepirks krievu helikopterus. Arī citur noteikti būs klāt un uzdos jautājumu: vai jūs gribat krievu dzelžus, ar kuriem tagad nosētas visas Ukrainas ceļmalas un lauki, jeb bruņojumu "īstiem vīriem" ;)

Skaidrs, ka arī Moskva lietu rūpīgi pēta visu karaflotu speciālisti, vispirms jau ķīnieši.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tikko Orlen naftas sastāviņš caur Zemitāniem izgāja nu tā uz vagoniem 60+ ...

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Palasi vien tālāk, kam krievi Mistralus gatavoja ...

Kam gatavoja ? Es patiešām nezinu . Pirmā dzirdēšana par citu mērķi .

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tās protams tāpat ir spekulācijas no "sagrābstīta info" , taču bija aizdoma, ka tie tēmēti zemūdeņu un avio bāzes kuģu ķerstīšanai un iet kā vadošais kuģis grupā kurš aizvietotu to pašu kreiseri Maskava, kā stipri modernāks verķis. Otra lieta ko Krievi gribēja, bet viņu kuģubūvētavas nespēj (un tāpēc iespējams interesepar Ukrainas) ir būvēt modulāru kuģi kā Mistral ...lai attīstītu savus specifiskus kuģus - flagmaņus ...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tieši tas kreiseris Moskva bija domāts aviobāzes grupu ķerstīšanai, jo tās palaistuves priekšā 8 katrā pusē domātas 16 pretkuģu raķetēm Vulkan ar sniedzamības distanci 550 km.

Bet Mistral ir desantkuģis ar auto, resp. tanku klāju 2600 m2, vēl ir mazāks helikopteru klājs 16 helikopteriem, virs tā 6 helikopteru palaišanas vietām.

Ja tikai 2 kuģi, tad taktiskā nozīme ir uzbrukt militāri vājām valstīm. Ja Baltijas jūrā, tad Baltijas valstīm, ja Melnajā jūrā, tad sveiciens Suhumi un Batumi, varbūt vēl Bulgārijai un Rumānijai, nu un Ukrainai, saprotams. Ne vairāk. Paši francūži atzīst, ka naidīgos ūdeņos vajag papildus kuģus pašu Mistrālu sargāšanai.

"Mistral-class ships considered under-equipped for self-defence in such a situation.Consequently, Mistral and Tonnerre cannot be deployed into hostile waters without sufficient escorting ships.

Mistral-class ships can accommodate up to 450 soldiers, although this can be doubled for short-term deployments. The 2,650-square-metre (28,500 sq ft) vehicle hangar can carry a 40-strong Leclerc tank battalion"

Nu, 40 tanki tā kā nav piemēroti uzbrukšanai aviobāzes kuģim, nu, varbūt tikai tad, kad tas atrodas ostā.

en.wikipedia.org/wiki/Mistral-class_amphibious_assault_ship

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tu visu pareizi uzrakstīji par Mistral orģinālo dizainu, taču krievi pasūtīja būtībā 2 Mistral no FR, un pārējos 2 plānoja ražot iekš RU, ar lielu varbūtību ka varbūt pat Ukrainā, kuras kuģubūvētava bija ar daudz lielākām iespējām un pieredzi lielizmēra karakuģu būvē ...

FR liktie Mistral bija "pliki", un jau būvniecíbas gaitā bija plānoti kā helīšu bāzes kuģi, kuri Krievijā tiks papildināti ar vārdā neminētu RU ražotu bruņojumu ...

Un vēl no FR man šķiet šamie būtu dabūjuši modernus sakarus un kaujas vadības tehniku, kas jamo ieliktu pozīcijā virs kreisetiem a la Moskva, un pat ticams ka virs tādiem kā "Pjotr Velikij" .

Bet sava universālā pielietojuma dēļ noteikti ka ar to varēja ne to vien izdarīt ...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Viņi jau oriģināli ir helikopteru bāzes kuģi. Tur neko nevajag pārbūvēt. Bet angārs paredzēts desantam. Gribi teikt, ka krievi gribēja šo pārbūvēt par pavisam citu ko? tas dizains nekam īpaši citam nav piemērots. Applūdināmais ambībiju klājs:

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 1 Atbildēt

Z esot apzīmējums fašistu kuģiem, tā Sojuzmultfilm skaidro. Proval:

youtu.be/Nj6MXyOZ06w?t=0m30s

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Un par Mistral bija bažas, ka Krievija tos var izmantot pret mums. Tieši desanta kuģu statusā. Var palasīt, kuri parakstījuši protestu. Mūsējie tur bezmaz pilnā skaitā, Kalnieti, Kariņu un Zīli ieskaitot.

www.eppgroup.eu/how-we-make-it-happen/with-eu-countries/estonia/news/meps-protest-against-mistral

gunbox Reģ.: 23.12.2016
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Vai viņam drīzāk nevajadzētu uzmanīties, ka elite izrēķinās ar pašu?

Mani nedaudz pārsteidz, ka izrēķināšanās jau sen nav notikusi. Žiriku novācis. Šoigu brīdinājis ar sirdstrieku. Laikam salikti ģenerāļu vietā vieni duraki. Kaut gan neteiksim, ka Putinam ir pilns rublis, ja neredz, kādā stāvoklī ir Krievija ārpus lielpilsētām.

Un vēl mani pārsteidz, ka miljoni tiek likti ieročos, kaut gan tā vietā varēja izsludināt atlīdzību par fašistiskā terorista galvu. Kas zin, varbūt jau pirmajā nedēļa karš būtu beidzies.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti