Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
1.. 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ..86
eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

Atceroties RU piedzīvojumus ar vakcināciju, es sliecos domāt, ka mēs pārvērtējam vidējā RU iedzīvotāja nostāju attiecībā uz nostāju kara jautājumā. Visticamāk vismaz 60% RU pilsoņu ārpus pavisam lielajām pilsētām pozīcijas nemaz nav / ir vienalga. Gan jau vismaz 60% no tiem nemaz nezina par tādu. Līdzīga situācijanoteikti ir arī Maskavas un St. Pet piepilsētās

Šoks būs kad par algu varēs nopirkt mazāk vodkas un desas. Otrs šoks būs kad darba nemaz nebūs (un pakārtoti vodka + desa). Organizācija protestos gan šiem ir absolūti neiespējams.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 4 Atbildēt

Kaut kā piemirsi lielāko šoku - kad ienāksies realitāte par bojāgājušajiem - to nevarēs noslēpt bezgalīgi.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 1 Atbildēt

Tā nebūs liela problēma - vietējiem kotlešniekiem nebūs grūtību iestāstīt, ka dēliņi gājuši bojā varoņu nāvēs, cīnoties par taisnību un atbrīvojot pasauli no fašisma.

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
2 0 Atbildēt

Pofig par mirušajiem. Mierīgi noslēps. Vodku un desu arī izzi var subsidēt. Atvien vairāk piekrītu tiem krievu politologiem kas apgalvo par pilnīgu mirušu protesta iespēju. Vidējais krievs ir palicis par iebiedētu mīzalu ar stipru aizvainojumu pret rietumiem. Cars mūs paglābs.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Moš mēs nepareizi pieejam situācijas risināšanai, moš Latvijas Balzāma utml. produkciju uz RU steriem jāsūta, gan Ukrainā būs miers, gan Rietumi vairs tik slikti "caur graņjonku" neizskatīsies ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Laikam jau atkal nezini, ka LB ir Luksemburgā reģistrēta krievu šnabja tirgotāju SPI Group apakšdivīzijas Amber Beverage Group uzņēmums, kas nodzirda Latvijas tautu ar dzērieniem, kas ražoti no Krievijas spirta.

(Bilde no SPI group mājas lapas, nevis kautkāda meme)

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Īstais laiks nacionalizēt

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt

Ar ko beidzās nacionalizācija, Lielajā tēvijas karā cīnoties pret Hitleru, tev ir zināms? Ja nav, aizstagā līdz piemineklim, kuru grib nojaukt, lai vēl mazāk cilvēki atcerētos pie kā noved šāds "risinājums", kuru piedāvā.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nezinu kā tev, bet man SPI dzīvot netraucē, tevi tip dzert kāds spiež ???

Kam tà ir problēma - veidu kā nodzerties atradīs. Vienīgais kas mani besī, ka brīvā tirdzniecībā nav pieejams pārtikas spirts, līdz ar ko logu šķidruma vietā jālēj kaut kāds sūds ar piejauktām smaržvielām un bieži atjaukts ar metilspirtu ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu tā bija ironija par tavu piedāvājumu LB izmantot, lai nodzirdītu krievus, ja nesaprati. Man dzīvot traucē ne vairāk, kā jebkurš cits krievu kapitāla un izejvielu uzņēmums - un tik, cik alkoholu lietoju, interesē vīnogu, kaktusu un cukurniedru izstrādājumi, kas noteikti nav krievu stiprā puse.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Un tu acīmredzot nesaprati ka jau sākotnēji tā bija ironija ...

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

Nu nē. Manuprāt tā masa vnk dzīvo ārpus infotelpas. USA tādi paši ir dienvidos - latinosi. RU vnk viņi ir nomācošā masā. Kopš USSR laikiem tur nekas nav mainījies. Domāju, ka pat mirušie neradīs milzu rezonansi. Arī normalizēts.

Vienīgais ierocis ir ekonomiskais. Domāju, ka RU, atšķirībā no ES, praktiski nav iespējams izdzīvot bez stabiliem ienākumiem. Un naftas uzturētā sociālā sistēma ārpus centriem būs ļoti vāja. Jo IKP zems.

Secīgi pamattrieciens tai publikai ir rūpnīcas apstāšanās t+2 termiņā. Tiem mužikiem neviens neko nesubsidēs.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
9 2 Atbildēt

Nu, tā, esmu atpakaļ. Atgriezos vakar no rīta. Īsumā - tajā galā baigais bardaks. Pirmais stresiņš tika piedzīvots netālu no Lublinas, kad sāku meklēt, kur uztankoties - bāņa malās dīzeļdegviela nebija pieejama. Man kompis rāda, ka palikuši kādi 40 km (līdz pirmajam pointam jābrauc cēl ap 120). Daži gudrinieki tur mazliet nostāk stāv ar atvērtiem bagāžniekiem un kannām, piedāvā "alternatīvas". Beigās dikti ekonomiskā režīmā braucu iekšā pilsētā un pirmajā BP uzpildījos. Pašā Lublinā laikam problēmu nebija, tikai bāņa DUSos.

Pirmais pitstops bija Polijas pilsētā Chelm, kur vairāki latvieši ar to vien nodarbojas, kā braukā uz robežu un ved cilvēkus uz pagaidu bēgļu centru, kas iekārots baznīcā. Visur tikai sievietes (līdz 50 apmēram) un bērni. Pensorus praktiski neredz, jo tie pārsvarā izlēmuši palikt UA. Kovida, šķiet, tur vispār nav, maskās neviens nestaigā, brīdinājumu nekur nav, karoče, citas problēmas. Es tā iedomājos, interesanti, kas būtu, ja kāds saslimtu.

Ceļā no Chelm uz galapunktu Slovākijā mazliet paķēru adrenalīnu uz to, ka navigācija mani veda caur kaut kādu galīgu pakaļu ar briesmīgiem ceļiem un vienmuļām vietām. Vienā brīdī astē iesēdās pagalam vecs un nograbējis Audi A4. Pārāk uzkrītoši tuvu, nekādas distances. Visur, kur griezos es, šams sekoja. Tad vienā brīdī it kā atpalika, bet pēc brīža atkal uzradās. Vienu brīdi pagalam neomulīgi palika, bet tad vienā brīdī, kad ceļš nebija tik traks, izmantoju trīslitrīgā dzinēja, tā teikt, potenciālu un atrāvos no viņa. Bet šams arī īpaši nemēģināja man turēt līdzi. Gan jau kaut kāds random braucējs bija, bet tas, ka šams tik tuvu iesēdās, samulsināja.

Galā nonācu divos naktī. Reāli paveicās, jo koordinators, kuram man bija tie medicības loriņi jāved, brīdī, kad pateicu, ka būšu divos naktī, uzreiz prasīja, kur domāju nakšņot, un piedāvāja izmitināt "bēgļu centrā", kas beigās izrādījās viņa privātmāja. Viņš stāstīja, ka nedēļas laikā caur viņa māju izgājuši 17 civēki. Satiku vienu meiteni no Kijevas, kura brauc tālāk uz Poliju. Teica, ka uzreiz atgriezīsies mājās, tiklīdz būs tāda iespēja.

Pie pašas robežas līst nevajadzēja. Cilvēki, kuriem braucu pakaļ, robežu šķērsoja ātrāk, jo tur bija 2-gadīgs bērns. Mammas ar maziem bērniem laiž bez rindas un viņa robežu šķērsoja pusstundas laikā. Ceļš vienā virzienā pēc navigācijas aizņem 15.5 stundas, reāli - ap 18. Pasažieri palīdzēja neaizmigt. Bērns kopumā turējās labi, reizēm sāka histēriju, bet pārdzīvojis bija elli. Kā mamma stāstīja, trakākais bija brauciens ar vilcienu (18 stundas kā lopu vagonā, tur bērnam esot baigā histērija bijusi). Naktī gan mazais murgoja pamatīgi - miegā, histērijā sāka kliegt kādas 5 reizes. Tā viņam nekad iepriekš neesot bijis. Tad kādas 4 stundas pirms galapunkta sīcis pamodās un sāka stresot. Beigās, lai nomierinātu, atļāvos pārkāpt noteikumus un ļāvu ierāpties sev klēpī, lai "pastūrē". Braucu, protams, lēni un uzmanīgi. Bērns tik omulīgs un mierīgs palika, kādu pusstundu pasēdēja man klēpī, tad pats, kad apnika, aizrāpās uz aizmuguri, iekārtojās un visu atlikušo ceļu mierīgi sēdēja, skatījās savas multenes un 15 minūtes pilms galapunkta aizmiga...

Lielos vilcienos. Bēgļi šobrīd iedalās trijās daļās. Vieni ir tie, kuriem ir konkrēti sarunāti radi kādā valstī un viņi konkrēti zina, kur braukt. Otrie - plāno palikt pēc iespējas tuvāk UA ar cerību uzreiz atgriezties. Tie tad paliek Polijā/Slovākijā u.c. kaimiņvalstīs. Trešie - izmanto iespēju mainīt dzīvi un brauc uz Vācijām u.c. labklājības zemēm. Līdz ar to, uz Latviju neviens īpaši neraujas. Kā pastāstīja ceļabiedre, diemžēl ir daudz sieviešu ar bērniem, kuras paliek turpat UA, arī viena viņas draudzene, kura tā arī pateica - es ar trīs maziem bērniem netikšu galā. Dzīvo viņa pašā Odesā un jau ir piedzīvojusi elli.

Pierobežā iet vaļā cilvēktirdzniecība, jābūt uzmanīgiem, un policija šobŗid jau diezgan vaktē, ko laist pie robežas. Tāpat ir uzradušies zagļi, kas aptīra gan bēgļus, gan mašīnas. Tāpat ir uzradušies biznesmeņi, kuri par lielām naudām piedāvā nogādāt viņus, kur vēlas. Vai viņi reāli nogādā, nezinu. Karoče, daži cenšas izmantot cilvēku izmisumu, lai iedzīvotos. Nekā neparasta.

eidis Reģ.: 07.11.2001
3 0 Atbildēt

Gan jau pēc kara stāsti būs stipri vairāk. Visticamāk tur ir daudz draņķu pierobežā.

Domāju, ka pasaule labi ieinvestēs atjaunošanā, tāpēc pārgaidīt netālu no UA ir varen saprātīgs solis. UA būs daudz darba un naudas.

darklight Reģ.: 29.10.2013
2 0 Atbildēt

Prieks, ka ir cilvēki, kas ne tikai gudri runā, bet arī kaut ko dara! Forši, ka padalījies!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
4 7 Atbildēt

Dara daudzi, tikai ne visi ar to lielās.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

TV1 tagad diskutēs par gāzi, enerģētiku, cenu kāpumu.

Pa makro, protams! Bez skaitļiem, kilovatstundām un konkrētām tehnoloģijām.

lr1.lsm.lv/lv/raksts/krustpunkta/krustpunkta-diskusija-sankciju-ietekme-uz-latvijas-ekonomiku.a157207/

Kaapeec Reģ.: 23.09.2003
3 3 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Ar ko beidzās nacionalizācija, Lielajā tēvijas karā cīnoties pret Hitleru, tev ir zināms? Ja nav, aizstagā līdz piemineklim, kuru grib nojaukt, lai vēl mazāk cilvēki atcerētos pie kā noved šāds "risinājums", kuru piedāvā.

Hm, kas ir "Lielais tēvijas karš"? Es zinu tikai 2. pasaules karu... Āža kāja ārā lien...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 3 Atbildēt

Par to jau runāju - tādi kā tu nezin, ka nacionalizācija bija rīks tiem pašiem, kas šo karu sauc par "Lielo tēvijas karu" un norādu, ka ir jāpadomā pie kā šādu "risinājumu" izmantošana noved. Tieši tādēļ iebilstu arī pret pieminekļa nojaukšanu - lai būtu atgādinājums par to, kas notiek kad komunistiem atļauj uzvarēt "Lielo tēvijas karu" nacisma sagrāves vārdā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Par to ir jāmāca vēstures stundās un jārunā ģimenēs. Pieminekļa nojaukšana vai nenojaukšana te nepalīdzēs. Varētu padomāt, ka tagad jebkurš, kurš brauc garām tam piemineklim, to uzlūko tieši ar tevis pieminēto funktieri. Tikpat labi varbūt nevajadzēja novākt arī ļeņinekļus - lai būtu atgādinājums par to, kas notiek, kad tādi ļeņini nāk pie varas...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 2 Atbildēt

Jā, pilnīgi noteikti visus ļeņinekļus novākt nevajadzēja. Lai bērnam garāmejot ir jautājums, ko uzdot, nevis vienaldzība.

Bet tev ir tiesības, tāpat kā BLM, Antifai un Islāma valstij aicināt iznīcināt vēsturi un graut pieminekļus.

uupis Reģ.: 13.01.2004
1 5 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Ar ko beidzās nacionalizācija, Lielajā tēvijas karā cīnoties pret Hitleru, tev ir zināms? Ja nav, aizstagā līdz piemineklim, kuru grib nojaukt, lai vēl mazāk cilvēki atcerētos pie kā noved šāds "risinājums", kuru piedāvā.

Beidz dirst!

Nav tāda lielā tēvijas kara – tā ir vēstures sagrozīšana! PASAKAS! Ir Otrais Pasaules Karš! Pierādījums Nr1 ka tu esi melis!

Otrkārt – uzvara ir psrs svētki (nevis Latvijas), krievija ir psrs mantiniece, Latvija nav! Tad kāpēc viņi mums uzspiež savus svētkus un pieminekļus? Ir kaut kādi argumenti?

Treškārt – krievs ir piedzīvojis VISAS KARA ŠAUSMAS – kāpēc viņš to turpina darīt Ukrainā? It kā bija jākļūst gudrākam un nedrīkst bombardēt mierīgos iedzīvotājus! Bet bradypuss jau atbalsta bērnu un sieviešu nogalināšanu!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 8 Atbildēt

Nu tu tak esi debils. Tieši uz to, ko mums ir nodarījuši lielā tēvijas kara uzvarētāji, kuru rokās mūs nodeva sabiedrotie, es norādu. Tieši tādēļ lietoju šo uzvarētāju, kuru varā nokļuvām, terminoloģiju, nevis to, kura mums nebija lemta.

Jā, tie IR PSRS svētki. Tie ir komunistu svētki. Tie ir svētki tam, kas notiek ja komunisti uzvar nacistus. Nu kā vēl tev pastāstīt, kādēļ es ienīstu komunistus un padomju savienības?

Bet pareizi - tieši tas jau tev sāp - ka ienīstu un saucu vārdos tev mīļos komunistus, tādēļ nākas pretīgi melot.

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 2 Atbildēt

Nu bet tad nahuj to sūdu – sazāģēt un sakrāmte vagonā – 2 toč saies un prom uz krieviju to pieminekli!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Varbūt tapēc, ka jau toreiz tajā piemineklī izdevās iekodēt to, ka tā ir piemiņas zīme upuriem, nevis uzvaras simbols? Kur esi vēl redzējis pieminekli, kurā padomju zvaigznes ir ar melnām apmalēm?

Bet ar tevi viss skaidrs - tev ir jāiznīcina viss, kas atgādina par to, ko aiz sevis nes komunisma uzvara.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
3 1 Atbildēt

Neko tur nav izdevies iekodēt, ja nu vienīgi glorificēt vienu reketieru ienākšanu pilsētā, kuru citi reketieri bija jau dažas dienas kā pametuši.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Polija beidzot dod savus Migus. Rokādes veidā: Polija it kā nodod tos ASV, Izskatās, ka tā beidzot ir patiesa informācija, par to raksta The Guardian u.c.

Polija ir gatava nekavējoties bez maksas nodot ASV valdībai visas savas lidmašīnas MiG-29, lai tās nodotu Ukrainas gaisa spēku lietošanai Krievijas iebrukuma atvairīšanai, paziņojusi Polijas valdība.

"The authorities of the Republic of Poland, after consultations between the President and the Goverment, are ready to deploy – immediately and free of charge – all their MIG-29 jets to the Ramstein Air Base and place them at the disposal of the Government of the United States of America.

At the same time, Poland requests the United States to provide us with used aircraft with corresponding operational capabilities. Poland is ready to immediately establish the conditions of purchase of the planes.

The Polish Government also requests other NATO Allies – owners of MIG-29 jets – to act in the same vein.

www.gov.pl/

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Un kur tad palika pareizais viedoklis, ka ukraiņi paši atteicās?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 3 Atbildēt

Un kādēļ šobrīd tās lidmašīnas tiek aizvāktas drošā attālumā no Ukrainas - uz Francijas pierobežu? Lai no turienes veiktu operācijas Ukrainā?

Bet es neteicu, kas tas ir "pareizais" viedoklis, bet gan man ticamākais no tajā brīdī pieejamajām versijām, atsķirībā no tevis, kas pasludināja vienīgo pareizo, nepieminot, ka ir citas versijas.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nemot vērā to, kā sāki lamāties, tava izlocīšanās, ka "es netiecu" ir visai smieklīga. Bet es tevi trīs reizes aicināju iemest linku uz citām versijām, kas apstiprinātu tevis teikto. Tā arī nesagaidīju.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Nepaspēji pat atbildēt uz pirmo jautājumu, kad Baidena politiskais blefs jau ir kritis: "Polijas Ārlietu ministrijas otrdien publiskotais paziņojums par kaujas lidmašīnu MIG-29 nodošanu ASV ir pārsteidzis gan ASV Valsts departamentu, gan Aizsardzības ministriju, kas šādu operāciju neuzskata par iespējamu."

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Amerikāņi tak nemāk.lidot ar MiG, tāpēc jāizlocas "ar godu" ... Jo tehniski ja gribēs iebrauks pār robežu pa zemi un varēs lielu fakuci uz sāna zīmēt ...

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Skats no mazliet neitrālām pozīcijām

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Neliekas, ka vēsture atkārtojas? Vai ir vērts diskutēt, kurš no sabiedrotajiem pirmais taisījās uzmest otru un kurš reāli uzbruka - Hitlers vai Staļins? To darīt ir vērts tikai vienā gadījumā - ja uzskati, ka Staļina bija laimes un labuma nesējs.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
4 1 Atbildēt

Nonsenss. 1) Nekāds rakstisks līgums nekur nav atrodams, ka Nato, lūk neizpletīšoties. Viss, uz ko Kremlis var atsaukties, ir kāda tā laika atmiņas un memuāri. 2)kas lika Kremlim jaukt gaisu Piedņestrā 1992, Abhāzijā 1992, Čečenijā, Dagestānā, 1994? Tas viss pirms NATO 1999. gada paplašināšanās, ja kas, nerunājot nemaz par 2007. gada paplašināšanos, kas vēl vispār nebija iecerēta. 3) ja arī Kremlis izmanto NATO paplašināšanās draudu kā ieganstu, tad tādu ieganstu viņi varētu atrast cik tik uziet, un vienalga uzsākt kariņu 4) to arī atzīst šitie indiešu žurnālisti - attaisnojuma karam nav. Krievu uzsāktajam karam, ja kāds nesaprot.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 2 Atbildēt

Vispār kaut nojaut, par ko ir runa? Neviens neattaisno Hitleru. Bet "laimi" mums atnesa uzvarētāji - nu tie, kas kopīgiem spēkiem to Hitleru uzvarēja.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
3 1 Atbildēt

'Laimi' mums atnesa reālpolitika. Tā nu tas ir. Amerikāņi un angļi sarokojās ar Staļinu, lai sakautu Hitleru. Bet. To faktu pārmest mūsdienu politiķiem... ir tāpat, kā pārmest zviedriem Vidzemes atņemšanu Polijai 1629. gadā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 5 Atbildēt

Nē, es norādu uz vēstures atkārtošanos, nevis pārmetu to laiku notikumus. Tas, ka Putinu pelnīti pielīdzina Hitleram, daudziem liek aizmirst faktu, ka eksistē arī viņa pretinieka mūsdienu ekvivalents. Jā, mūsdienu "Staļins" neeksistē vienpersoniski, bet pavisam zīmīgi mūs glābt klātienē vakar ieradās viens no pasaules vadošajiem komunistiem, kas vēl dažas dienas atpakaļ nežēlīgi izrēķinājās ar savas tautas pārstāvjiem, kuri atļāvās iebilst viņa režīmam.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 0 Atbildēt

Kurš tad ir tas nelietis???!!! Faktus studijā!!!! Kam viņš nežēlīgi atļāvās ko? Pateikt fuj????!!!!

PN - Salīdzinār ar Putinu - nē nu var jau, galu galā velnu ar dievu jau arī var salīdzināt...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt
topinamburs Reģ.: 12.04.2019
3 1 Atbildēt

Tu jau salīdzini. Trudo ar Putinu. Tikai nemēģini apgalvot, ka viens no šiem diviem man ir dievs - Es tikai saku, ka piedēvēt Trudo 'komunismu' un 'represijas' ir, mazākais, idiotiski.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 7 Atbildēt

Atkal melo! Es tieši un konkrēti salīdzināju Putinu ar Hitleru! Tu pats teici, ka tas ir kā salīdzināt velnu ar dievu - tātad tavā ieskatā viens no šiem ir dievs!

Laikam jau savādāk nespēj attaisnot Trudo komunismu un represijas, kuras izmisīgi mēģini noliegt.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 1 Atbildēt

Cita skaitā tiem indiešiem ir stipri vienkāršota - Krievijas skatupunkta - izpratne par vēsturi.

Kā piemērs ir viņu minētas 'Zviedru uzbrukums Krievijai 1710. gadā'. Kas patiesībā notika - Pēteris 1. izveidoja savienību ar Saksijas karali Augustu, lai apkarotu Zviedrijas dominanci Baltijas jūrā. Pēteris vēlējās 'izcirst logu', bet Augusts - atņemt Rīgu un Vidzemi. Jo Augusts amatu apvienošanas kārtībā bija arī Polijas karalis Zviedri, apžilbināti no pirmajām uzvarām, ieķēpājās avantūristiskā uzbrukumā senajos Polijas īpašumos mūsdienu Ukrainā. Tas arī ir viss, ko šie sauc par 'Zviedrijas uzbrukumu Krievijai'

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 2 Atbildēt

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
4 1 Atbildēt

nu, šito komediantu jau nu nevar ņemt par pilnu rubli

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Diezgan pretīga nostāja. Šis noteikti ir viens no momentiem, kuru Fox un Takera nīdēji varēs pamatoti likt par ad hominem piemēru.

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Tas brīdis kad Republikāņu pārstāvis pārmet demokrātiem iesaistīšanos karā Tramps vai Bušs sen jau būtu ar visu amerikas armiju abraukuši un Takers stāstītu par to, cik drosmīgi lēmumi pieņemti.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 4 Atbildēt

Tas brīdis, kad propagandas kanāla žurnālists tiek nosaukts par "Republikāņu pārstāvi" Un Tramps pielīdzināts Bušam

Interesantais fakts - "faktčekeri" ir pārņemti, lai pierādītu, ka Tramps nav VIENĪGAIS ASV prezidents, kas nav uzsācis NEVIENU karu

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nesatraucies, ja labāk zinātu ASV vēsturi, tad zinātu arī to ka ASV pārtrauca neiejaukšanās politiku WW2 laikā, jo tā izrādījās mega liela kļūda ar nežēlīgu cenu, un vienmēr kopš tā laika ir nesvarīgi kuri ir "vairāk pie varas" - ASV vienmēr iejaucas, vajag to vai ne ....

Tā ka Takeram minimums vajadzētu savas valsts vēsturi pastudēt ...

p.S. un Takers ir idiots - nav ne mazākās nojausmas cik lielā pakaļā ir Krievija ar visiem kodolieročiem, kuru Krievijai pat tuvu 1000 gabaliem nav, jo nespēj tos yzturēt ...

Krotow Reģ.: 09.09.2008
4 4 Atbildēt

Tramps turpinātu laizīt Putinam un priecātos, kā orki "denacificē" Ukrainu un pārējo Eiropu. Bušs.. pēc "ieskatīšanās acīs Putinam" - nu nez. Izskatās ka Putins ir ļoti infekciozs un tiešā kontaktā izplata psihiskas kaites.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Baidens precīzi noraksturoja Putinu - Putins ir slepkava un viņam nav dvēseles.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Takers ir ļoti labs dažos aspektos, piemēram, kā demokrātu t.s. "progresīvā spārna" kritiķis. "Progresīvo" spiediena dēļ, piemēram, Baidens sāka ierobežot degvielu ieguvi pašās ASV, nepievēršot uzmanību tam, ka degvielas lielos apjomos importē no Krievijas. Vēl progresīvo bagāžā ir dīvainā "kritiskā rasu teorija", ko mācot vai gribot mācīt ASV skolās.

Bet kā ārpolitikas komentētājam Takeram pietrūkst spējas vai vēlēšanās saskatīt "lielo bildi". Ārpolitikā Takers ir praktiski trampists.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 1 Atbildēt

Vēl liela kaudze ar meliem par naftas biznesu, ASV naftas ieguve maksā ap 36 USD par barelu, Krievijas sayszemes "operācijas" - 18 USD, bet transports minimums 12 USD, offshore Arktiskā ieguve Krievijai - 120 USD ...

Nejēgām nevajadzētu komentēt finanses un politiku ...

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
13 3 Atbildēt

Es nevaru ne apstiprināt ne noliegt to, ka bradypus ir noderīgais Kremļa idiots

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 4 Atbildēt

Nez kā tu mani lamāsi, kad tev tik mīļo Kremli iznīcinās, kopā ar Putinu, ko es pielīdzinu Hitleram.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
8 1 Atbildēt

kas tie par slima sliņķa murgiem

vienkārt, neviens Kremli neiznīcinās - drusku paspaidīs, kremlis simboliski piekāpsies, kreivi drusku paburkšķēs, un gaidīs kamēr Putlers nobeidzas no vecuma

otrkārt - kāpēc tu melo, ka man kremlis esot mīļš?

treškārt, kāpēc man būtu kāds jālamā, ja kremli hipotētiski iznīcinātu?

Neloģisku apgalvojumu čupa.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 16 Atbildēt

Tu perfekti apraksti to iznākumu, kas tev un taviem elkiem ir vajadzīgs - Putinu tikai "drusku paspaidīt".

Tu izmisīgi mani lamā par to, ka atļaujos ienīst un saukt īstajos vārdos komunismu un totalitārismu.

Tev Kremlis ir mīļš ar to, ka tas ir nepieciešamais ārējais ienaidnieks, ar ko var piesegt un attaisnot visus tev tuvā režīma nodarījumus.

Bet atceries - reizē ar Putinu mirs arī ES un NATO, kuriem Putins ir vienīgā eksistences jēga. Un tieši par to tu esi sabēdājies tik ļoti, ka baideis no Putina pilnīgas iznīcināšanas.

Mans naids pret komunismu un totalitārismu paliks un tev vajadzēs izdomāt jaunus lamuvārdus, kad "Kremļa trollis" vairs nederēs.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Pat Kremļa propagandists #1 jau pieļauj Kremļa iznīcināšanu, bet tu vēl neesi attapies

www.facebook.com/watch?v=270678268430436

WALA Reģ.: 19.06.2002
4 0 Atbildēt

Kā ir Bradypus, uzbrukums ir "labākā aizsardzíba" ???

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 4 Atbildēt

Aizsardzība kam un pret ko?

WALA Reģ.: 19.06.2002
5 0 Atbildēt

Lielākoties pret savu muļķību, jo uzbrukt valstij ar mērķi pavairot "ienaidnieku" skaitu ir izcili drosme un stulbums reizē ....

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 9 Atbildēt

Varētu sīkāk par to "uzbrukt valstij ar mērķi pavairot "ienaidnieku" skaitu"?! Kurā prātiņā kaut kas tāds ir radies? Nosapņoji?

WALA Reģ.: 19.06.2002
5 0 Atbildēt

Protams nosapņoju 2014 gadā ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 12 Atbildēt

Malacis, iespējams esi vienīgais pasaulē, kas ir nospaņojis tādu mērķi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Luk ko saka krievs, kamēr vietejie komunisti rusofobi Putinu grib "tikai paspaidīt".

www.facebook.com/watch?v=441973171037823

uupis Reģ.: 13.01.2004
4 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Ar ko beidzās nacionalizācija, Lielajā tēvijas karā cīnoties pret Hitleru, tev ir zināms? Ja nav, aizstagā līdz piemineklim, kuru grib nojaukt, lai vēl mazāk cilvēki atcerētos pie kā noved šāds "risinājums", kuru piedāvā.

NAV lielā tēvijas kara! Tās ir krievu fašistu pasakas par karu!

Reāls ir tikai Otais Pasaules Karš, kurā krievi ir agresori un kara uzsācēji! Piemineklis ir uzbūvēts kurā gadā? Pēc uzvaras pār Berlīni? Ak nē tas ir būvēts 1985. gadā! Kāda uzvara 1985. gadā? Ak tu neraža un mani vecāki vēl par to sūdu maksāja rubuli mēnesī un atņēma man saldējumu vairāku gadu garumā – un bradypuss (fašistu advokāts) tagad saka ka tas pieminiklis ir simbols, bet mana nauda tajā ir nekas!

uupis Reģ.: 13.01.2004
5 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Varbūt tapēc, ka jau toreiz tajā piemineklī izdevās iekodēt to, ka tā ir piemiņas zīme upuriem, nevis uzvaras simbols? Kur esi vēl redzējis pieminekli, kurā padomju zvaigznes ir ar melnām apmalēm?

Bet ar tevi viss skaidrs - tev ir jāiznīcina viss, kas atgādina par to, ko aiz sevis nes komunisma uzvara.

Kādi upuri 1985. gada piemineklī?

Tu esi pie pilna rubļa?

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
6 5 Atbildēt

Eu bet Bradypusijs tak ir riktīgs vatenis no galvas līdz kājām. Banu vatesmēslam!

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Tikai tagad pieleca?

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
2 0 Atbildēt

Jap. Palagu rakstītāju tekstus reti kad lasu. Šoreiz palasīju....

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 3 Atbildēt

Smieklīgi, ka cilvēks, kas ienīst komunismu, totalitārismu un cer uz Putina režīma pilnīgu iznīcināšanu, nevis "tikai paspaidīšanu", kļuva tavās acīs par "vateni", tiklīdz pateica kaut ko neglaimojošu par tavu elektroķerru.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
3 0 Atbildēt

Ko tu tur murgo. Man pietika ar to ka betona svifeli nosauci par pieminekli un ka varētu atstat pāris ļeninēkļus.

Uzreiz viss skaidrs. Nevienam latvietim tie vateņu simboli nav vajadzīgi, vislabāk ja tur būtu tukša vieta.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Protams, ka viss skaidrs. Esi BLM, Antifas un islāma valsts piekritējs. Tiem ir svarīgi iznīcināt vēsturi - kā jau visiem jaunās paaudzes komunistiem, ir janoslēpj visus atgādinājumus par to, ko pasaulei nodarīja komunisms.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
5 0 Atbildēt

Mums ir tāds okupācijas muzejs, tur ir visa šī vēsture. Betona zicele un ļeņina statujas nav vēsture, bet okupācijas simboli, kurus pielūdz okupanti. Ko tu tur lej vispār.

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
0 2 Atbildēt

tur tak vācu fašistu ģenerāļi publiski pakārti 1944. gadā.....

wons Reģ.: 26.07.2017
0 1 Atbildēt

Latvijai vajadzētu apturēt visas Krievijas pilsoņiem izsniegtās vīzas!

fckns Reģ.: 29.11.2020
2 0 Atbildēt

TUA jau lēnām tiek terminētas.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Nē nevajadzētu gan, Krievijas pilsonis vēl nenozīmē ka ir aptaurēts Pūst-inists, selektīvi dažiem kretīniem - jā vajag, bet noteikti ne visiem !

wons Reģ.: 26.07.2017
0 0 Atbildēt

Nē, vajag visiem, lai rusņā aug neapmierinātība ar pastāvošo režimu ! Iphonus un McDonaldus ar nepārdot visiem, ne tikai putinistiem. Totāls ignors!

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Drusku pārvērtē normālu cilvēku spējas "pārbļaut" idiotus uz vietas ...

wons Reģ.: 26.07.2017
1 0 Atbildēt

Piekrītu, ka tur ir normāli cilvēki, bet nevajag aizmirst, ka šie normalie cilvēki strādā, tātad maksā nodokļus, bet no viņu nodokļiem pērk patronas, raķetes u.t.t. ar ko viņu valsts nogalina cilvēkus Ukrainā !

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Perfekti pateici. Par vāciešiem. Kas apmaksā patronas, raķetes, lai varētu sēdēt lētā siltumā un pielūgt Grētu. No vietējo nodokļiem tām raķetēm nepietiek.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Vēsturē līdz šim labi strādājis joks - nogaidīt līdz pareizam brīdim "trimdā", izveidot spēcīgu kopienu tur un tad atgriezties ar "papildspēkiem" un ieviest dzimtenē "jaunu kārtību" ... uz vietas esot tas tikai augsta ranga militāristiem ir strādājis, un arī izņemot Krieviju, tur visi dabūjuši "pa galvu" izņemot Ļeņina līdzskrējējus, un arī tad Staļiņs daudzus pamanījās likvidēt no tās kompānijas jau mazliet vēlāk ....

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tāpēc jau tavi trimdas komunisti ar papildspēkiem cenšas Latvijā ieviest "jaunu" kārtību.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Kas ir jauna kārtība?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Ja jautājums man, tad jaunu kārtību var teiksim LV gadījumā definēt, kā lielāku draudzību ar "rietumiem" utml.

RU gadījumā, varētu sākt piemēram ar rūpniecības attīstību, jo vidējam krievam no tālas darbības rādiusa kodolraķetēm jēga ir ar "stipri lielu mīnusa zīmi". Tas nekas ka savā infantilajā prātā liela daļa ir "za djeržavu" ...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Brady, tas ka tev nav "pa ceļam" ar esošo valsts varu, un attīstības virzienu ir saprotami, taču tavs atbalsts absolūtam idiotismam gan man nav saprotams ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Atbalsts kam? Kas ir tas, ko esi iedomājies un sauc par absolūtu idiotismu?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 3 Atbildēt

Varam sākt ar Trampa atbalstīšanu, brīnos, ka šams nav aiz restēm. Kā var nonākt līdz tam ka prasta šmaukļa politiku vari atbalstīt ... ir diezgan intersanti ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tikai tavā melnbaltajā iedomu pasaulē jebkurš, kas neklanās taviem komunistu dieviem uzreiz ir Trampa atbalstītājs. Bet aiz restēm, cerams drīz nonāks tavējie - kas nav "prasti šmaukļi", bet starptautiska mēroga noziedznieki.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Nepareizi, mēģini aizstiept domu prom no fakta, ka tev bija vienalga ko Tramps dara, lai tikai Dem. nenāktu pie varas, un te sadziedāji daydz slavas dziesmas viņa "darbiem", kas drīzāk bija nedarbi ...

Bet aiz restēm nonāk agri vai vēlu, ja ir par ko.

Tas kurš radis visus apčakarēt tikai esot un paliekot POTUS var izvairīties kādu brīdi no # .

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pats mēģini kaut ko kaut kur aizstiept. Jā, es priecājos par Trampa uzvaru tikai tādēļ, ka viņš novērsa Klintones uzvaru. Un arī pēc tam nekad neesmu slavējis viņu kopumā, bet gan atzinīgi vērtējis atsevišķas konkrētas lietas. Konkrēts piemērs - viņa panāktā Nordstream2 celtniecības apturēšana un Baidena steiga sankcijas atcelt skaidri parāda, kurš atbalsta Eurokomunistu finansējuma nodrošināšanu Putinam. Tava izmisīgā vēlme aizstāvēt Putina atbalstītājus ir nožēlojama.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 3 Atbildēt

Nožēlojams ga esi tikai tu pastāvīgi sagrozot faktus pēc saviem ieskatiem.

1)Nav nekādas Nordstream2 celtniecības apturēšanas, un nekad nav bijis ...

Te tev faktuālai atmiņas atsvaidzināšanai, ja esi palaidis garām:

www.forbes.com/sites/davekeating/2019/12/21/trump-imposes-sanctions-to-stop-nord-stream-2--but-its-too-late/

2) Piem. Konkrēti tevis pozitīvi vērtētā Trampa sienas būvniecība ir lielākais un stulbākais projekts kas kādam ir ienācis prātā + tā burtiski pāris gadu laikā būs pati sabrukusi ... tā iet kad (sa)steidz visu, lai pakārtotos politiskai huiņai.

3) Eurokomunistu finansējuma nodrošinājums Putinam nav "tikai" tevis nīstās "zaļās politikas" rezultāts, bet nu tas ka tev patīk stumt tuftu tā vietā lai galvu pielietotu un izprastu cēloņus un sekas kā "līdz tam esam nonākuši" mani neizbrīna.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

1) tu tupi melo - ja tam nebija jēgas, tad ar kādu mērķi taviem komunistiem to vajadzēja tik ārkārtīgi lielā steigā atcelt.

2) "Mūris" uz robežas eksistē jau sen liela daļa robežas un to ir cēluši pirms Trampa un turpina pēc. Politiskajā narativā es aizstāvu Trampa nostāju par robežkontroles nepieciešamību pretstatā tev mīļajai brīvai cilvēku un narkotiku tirdzniecības plūsmai.

3) nekad neesmu teicis, ka tas ir "zaļās politikas rezultāts" - tieši otrādi "zaļā politika" ir aizsegs īstajiem mērķiem, kuros ietilpst nepieciešamība finansēt Putinu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 3 Atbildēt

1) acīmredzot vai nu esi patētisks melis, vai absolūti nezini, kurš Trampa prezidentūras laikā "stiepa garumā" ar sankciju piemērošanu Krievijai tieši daļa kas attiecas uz Nordstream 2, un tas nav nemaz tik grūti atrodams, ja vien pameklē drusku tālāk par Trampa un/vai Fox News dzīto huiņu ...

1A) acīmredzot absolūti nesajēdz kapēc Tramps ar to vilka garumā un kādēļ Baidens praktiski uzreiz atcēla šo sviestu. Grūta galva tev starptautiskajā ekonomikā un politikā ...

2) Pastāsti kaut ko jaunu par Meksikas robežu, lai būtu to vērts izlasīt, metāla fufelis nav robežkontrole, un es ceru ka tas nav jāskaidro, metāla sienas augstums nekādu neierobežo gribētājus, tiesa sienas neesamība protams pārkāpējiem palīdz, bet Tramps tajā pēc būtības neko nemainīja, kā palika redzami robi "sienā" tā tie joprojām tur ir un par sienu samaksāja paši amerikāņi, lai ko tur Mr. Tykšpļūtis nebutu no augstas tribīnes muldējis. Vienīgais ka siena kopsummā ir kļuvusi par 15-20 jūdzēm garāka, nekā tā bija iepriekš, un tajā ir apnēram 350 jūdžu garumā aizvietota vecā daļa, un kopumā var cerēt ka ar Trampa roku parakstītā budžeta ietvaros tā nosegs 700 jūdzes no 2000.

3)Nu ja jau centies būt analītisks, tad stabili vari arī labāk, Vācijas AES kuras tika aizvērtas jau savu bija nokalpojušas, tehnoloģiski novecojušas, un "tehnoloģiski jaunākas" neko daudz no esošajām problēmām Vāciešiem nerisināja, bet ari tas nav vienīgais iemesls, bet nu ļaušu parādīt tev pašam kādu elementāru sapratni un spriestspēju par reālo (nevis izdomāto) "situāciju" Eiropas enerģētikā ...

Velu veiksmi loģikas vingrinājumā !

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Ar tevi par ASV politiku diskutēt ir tāpat, kā Putina elektorātam iestāstīt, ka Ukrainā ir karš, nevis banderovci.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 2 Atbildēt

Klau, man neko nevajag "iestāstīt", parādi vienkārši reālus faktus kas kaut vai drusku ir tajā virzienā ko te deklarē.

Man savukārt pie rokas ir gana resursu (pašu Rep.) kurus tev būs grūti apstrīdēt, tāpēc man ir ļoti intersanti kā grasies "izlocīties" no situācijas kurā pats sevi esi "iespiedis" ...

Bet mani vari justies brīvi un "nodirst no galvas līdz kājām", tas nemainīs faktuālo "aizmuguri" vai tās trūkumu, tavām puspatiesībām un meliem !!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Turpini vien... Ar katru savu izmisīgo izvirdumu jau taču pierādi, ka "tikai iesmej"...

"Tomēr Berlīne ir iebildusi pret pilnīgu Krievijas enerģētikas resursu importa aizliegumu, brīdinot, ka tā rezultātā ziemā var trūkt energoresursu un pieaugt inflācija, kas var novest pie Eiropas lielākās ekonomikas nestabilitātes."

Tādi ir tavi eurokomunisti - nelielas ekonomikas grūtības nav tā vērtas, lai cīnītos par ukraiņu dzīvībām.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Ne es vienkārši nevaru ciest ka nekritiski attiecies un vēl te piepublicē prasti melīgu info kas atbilst tavam naratīvam, bet par tevi gan es "tikai iesmeju".

Ja reiz publicē kārtējās muļķības, tad atsauci uz avotu neaizmirsti ielikt ! ;)

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Paskaties spogulī. Psiholoģijā to sauc par projekciju.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Atkal mēģini nolīst no tēmas ??? Kur links kas apstiprina tevis citēto izvilkumu, vai jebkuru citu šeit iztirzāto domu graudu ???

P.S. tikai es jau pārbaudīju, ka tā ir kārtējā tufta, un arī nojaušu kā līdz tādām muļķībām mūsu žurnaļugas "aizdomājās" ....

P.P.S. un pārtrauc lēkāt starp tēmām, tāpat redzams ka neko nesajēdz nevienā no tām ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt
WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nekas nav jāattaisno. Tieši tāpat kā Tramps (vismaz veselu gadu) Kongresa sagatavotās sankcijas (sankciju pakete bija stipri plašāka) Nordstream2 projektā iesaistītajiem "marinēja", lai galigi nesadirstos ar Eiropu, tā arī Baidens, lai attiecības ar ES un īpaši Vāciju uzlabotu praktiski momentāni konkrēto sankciju daļu atcēla, tā kā Vācijas nostāja visiem bija labi zināma ...

Problēma gan bija faktā, ka Trampa sankciju dēļ oriģinālie ES būvnieki projektu pameta, un to pabeidza krievi, kas tad arī radīja tās lūžņu kaudzes sertifikācijas problēmas ...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt
WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Pastāsti kaut ko jaunu puis, Mistral atceries (from France "with love" ) jeb jau bija piemirsies ???

Nauda nesmird gan tepat LV gan visā citā ES un NATO, tik problēma ir faktā ka stratēģi un analītiķi gan ir kapitāli aplauzušies ...

Neizliksimies, ka visi neesam tā vai citādi "pievēruši acis" ....

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tu uzraksti "Baidens, lai attiecības ar ES un īpaši Vāciju uzlabotu praktiski momentāni konkrēto sankciju daļu atcēla, tā kā Vācijas nostāja visiem bija labi zināma ...", lai argumentētu, ka man nav taisnība par Briseles un Vašingtonas atbalstu Putinam...

Un ja "nekas nav jaattaisno" iepriekšminētajā, esi tieši apstiprinājis, ka atbalsti Putina kara finansēšanu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Kas tyr bija nesaprotami uzrakstīts, pat negrasos attaisnot, nauda prasti uzvarēja, bet tas nebija atbalsts Putinam, tā bija politiska piekāpšanās objektīvai Vācijas ekonomiskajai vajadzībai, kurai piedevām nav absolūti nekāda sakara ar "jauno zaļo enerģiju". Tas ka tā izrādījās galīgi netālredzīga, to es domāju nevienam nav vairs jāskaidro, taču nav nekādas nepieciešamības izplatīt melus par to ka Tramps būtu rikojies citādāk, vai ka Baidens pēkšņi sāka atbalstīt Putinu. Abi izpildījās praktiski 1:1 tā ka faktisku šķēršļu Nordstream2 pabeigšanai nebija...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nevis nauda. Bet nauda UN vara. Komunistu nauda un vara - tev mīļo noziedznieku intereses.

Jautājums tev, kādēļ aizstāvi Baidena atļauju turpināt celtniecību, nekādi nav "meli par to, ka Tramps būtu rīkojies savādāk". Tev mīļais Putina atbalstītājs rīkojās tieši tā, ka rīkojās - ko pats apstiprināji un acīmredzami atbalsti. Tam nav nekāda sakara ar to, ko kāds cits būtu vai nebūtu darījis savādāk.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tramps deva tieši tādu pašu atbalstu, un tikai prezidentūras beigās piekāpās kongresa apstiprinātajai sankciju paketei arī daļa par Nordstream2. Tas faktiski nozīmēja, ka nav nekādu šķēršlu gāzesvadu pabeigt ... tātad visi tavi apgalvojumi par pilnīgi neko, nekas reāli netika apturēts, un arī nekas de fakto nemainās ja Baidens sankcijas atceļ ... Tāpēc arī saku pietiek malt muļķības, ASV šajā pasākumā neko neizšķīra ...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Nu vienkārši apbrīnojami "analītisks prāts" kurš nodarbojas ar muļķību izplatīšanu ....

Briselei vispār ar to nav nekāda sakara, un nekāda nauda vai atbalsts Putinam līdz šim nav ticis, ne vārdos, ne darbos ...

tas ir palabošu kopš Trampa laika, jo Tramps vismaz vārdos bija liels Putina atbalstītājs ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu pastāsti - kurš te tā īsti vārdos atbalsta Putina finansēšanu - Tramps vai tomēr Stoltenbergs?

youtu.be/Vpwkdmwui3k

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Visi uzsvari pareizi, tik sankcijas tāpat pieturēja, līdz ar ko jautājums ir tikai par to - kas "tika iztirgots" Vācijai, vai varbūt pašam Putinam.

Tiesa nebūtu arī pirmā reize, kad Trampa runas nesakrīt ar paša darbiem ...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Te būs links, kur sniedz preses konferenci pēc tikšanās un pieskaras gāzes vadam un LNG piegādēm no ASV:

youtu.be/cwxqOoIyWm0

Ap 18:50 kur krievu žurnālists uzdod jautājumu, un Tramps skaidro nostāju ....

Politikā nav tādu "nevainīgo", tas vienmēr ir jautājums ko "ietirgoja/notirgoja" ....

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pasakaidro beidzot, kādēļ atbalsti Baidena palīdzību Putinam, nenovirzies uz Trampu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 3 Atbildēt

Kas tur būtu tāds ko mēs tur nezinātu ?

Un vēlreiz nav nekādas palīdzības Putinam

eidis Reģ.: 07.11.2001
3 0 Atbildēt

Sliecos piekrist wonam. Un Walam. Nav visi krievi aptaurēti, bet IR līdzvainīgi par savlaicīgu trauksmes necelšanu, kas rezultējās tās personas atrašanos tronī un secīgu šāda ārprāta radīšanu. Šobrīd šie krieveļi ir ieņēmuši ļoti ērtu pozīciju bez izejas: ko ta mēs, mēs visu laiku bijām pret un tagad bēgam. Šāda pozīcija dienas beigās rezultējas ar nelojālo / pseido nelojālo pilsoņu pilnīgi aizvākšanos un uz vietas paliek vates vates. No tām vatēm mēs tak nesagaidīsim pundura izraidīšanu? Ja to darīs NATO, tad tā ir intervence.

Secīgi: lai viņi brauc uz Krieviju un tur veic tīrīšanu. Kad pabeigs: welcome

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
1 1 Atbildēt

WALA rakstīja: Nē nevajadzētu gan, Krievijas pilsonis vēl nenozīmē ka ir aptaurēts Pūst-inists, selektīvi dažiem kretīniem - jā vajag, bet noteikti ne visiem !

Vajag apturēt visiem , un stiprināt pilsonības iegūšanas likumu .

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
1 0 Atbildēt

Sanāca aprunāties ar vairākiem ukraiņiem pēdējā laikā un visi kā viens Krievijas uzbrukumu uzskata par lielu pārsteigumu. Jā, bija info par karaspēka pulcēšanos utt., tomēr visi līdz pēdējam ticēja tikai “muskuļu demonstrēšanai”…

Atkārtošos, pazīstot Kijevas ikdienu, joprojām nespēju aptvert, ka tas viss ir izpostīts un apstājies. Vienkārši sirreāli.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Tas tiešām vēl arvien ir pārsteigums. Iracionāli. Jau pirms iebrukuma bija pilnīgi skaidrs, ka uzvarēt to viņiem nav nevienas iespējas. Tikai prasta slaktēšana par kuru būs jāatbild.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 3 Atbildēt

Pirms iebrukuma visiem tā organizatoriem bija pārliecība par plānotā zibenskara izdošanos un nekāda pārsteiguma no šīs puses nebija. Pārsteigumu sagādāja ukraiņi un viņu atbalstītāji.

eidis Reģ.: 07.11.2001
3 1 Atbildēt

Nu taču nē. Jau kopš 2014 krievu internātos ir populāri, ka ukraiņi ieņēmuši krievu zemes un ukraiī ir puscilvēki. Jebkurš Jakutskas zeltracis ir par to pārliecināts. Un ukraiņi to zina un krievi ir lietas kursā, ka ukraiņi to zina. Līdz ar to ukraiņiem padoties vnk nav opcijas. Un tā jau diezgan sen ir. Zibenskarš noteikti nav iespējams. Partizāņi obligāti. Pat neprofesionāli redzams feils

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt
Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
4 0 Atbildēt

Bradypus apstiprinās, ka aiz tā tiešām stāv Geitss un Soross. Citas opcijas nav.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt
raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 1 Atbildēt

Prezidents Levits TV24, intervija Latviesi.com

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 2 Atbildēt

wons rakstīja: Latvijai vajadzētu apturēt visas Krievijas pilsoņiem izsniegtās vīzas!

Latvijas ienaidnieki numur 1, numur 2 un numur 3 dzīvo mūsu robežas pusē, iespējams, mums kaimiņos.

Ukrainas kara scenārijs - latvijā nostrādātu 100%. Desmit raķetes uz Ādažu armijas bāzi, 2 helihopteri - vienā helihopterī divi cilvēki - pilots un karavīrs, otrā helihopterī 10 cilvēki. Viens nosēžas daugavpilī, otrs rīgā, un divas garas rindas tirgū pēc puķītēm, garantētas.

Tie krievi, kuri brauc uz Latviju no Krievijas pēc 2014 gada brauc uz Latviju, jo NEGRIB krievijā.

Sevišķi tagad - bēg ar visām ģimenēm un kaķiem.

Krievi, kuriem ir iespēja un nauda, negrib palikt ziemeļkorejā, bet tas nabagu slānis, kuriem NAV iespējas pārbraukt uz Latviju, - arī ir galvenais pundura elektrolāts.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 2 Atbildēt

Kaut kāds Avenss, kurš fotografējās ar punduri, ir lielāks latvijas patriots, kā 51% rīdzinieku, kuri balsoja par komunistiem.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Nu, ne velna nenostrādātu. Domā, ka visi pārbītos no dažiem "vareniem krieviem" ? Daudzi latvieši nebaidās ne no kā, piem Jurašs aizdevās karot uz Ukrainu. Kā tad mēs vispār atdalījāmies no PSRS un taisījām piknikus Rīgā pie ugunskuriem, neskatoties uz vareniem omoniešiem un vareno interfronti ? Tos tavus 20 okupantus novāktu ātrāk, nekā priekš viņiem paspētu puķītes nopirkt.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Nabaga "nenormāli bailīgo" latviešu strēlnieku un leģionāru mazdēli un mazmazdēli noteikti tupētu "krūmos no bailēm" ...

lai pec mirkļa visiem tiem (j)okupantiem mietus un dakšas pakaļā iedurtu ...

Tas ka atklātā kaujā latvieši ar lielu varbūtību neuzvarētu (vismaz ne vieni paši), tas nenozīmē ka nav veidi kā teiksim tos pašus krievus Latvijas purvos prasti nogremdēt ...

Te lai iekarotu ir loti nepateicīgs reljefs, pilns ar upēm, ezeriem, purviem, pakalniem, mežiem utt. Uzbrūkot tas viss rada lielas problēmas, un pat ja infrastruktūras svarigākos punktus te nones, tad izmēru dēļ no R Eiropas te ko ir daydz vieglāk atstiept, neka to izdarīt no Krievijas puses ...

Tàpēc jau te savulaik Krievija bija piedzinusi pilnu ar saviem lūžņiem, jo kaut ko piegādāt aizņem minimums 48 stundas ... Bet 48+ stundu "piegāde" nozīmē ka tur karotāju vienkārši vairs nav ...

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Par šo tieši brīvdienās ar radinieku runājām - Latvijas reljefs un ceļu tīkls, itsevišķi Latgalē, uzbrukumam no Krievijas un Baltkrievijas ir tik neizdevīgs, ka pie līdzīgas pretestības kādu izrāda ukraiņi nekāda braukšana uz Rīgu pa 24 stundām nekādā veidā nesanāktu. Jā, tuvākās pierobežas pilsētas noteikti ieņemtu, bet tālākais brauciens Rīgas virzienā tāpat būtu elle zemes virsū ar mūsu 2m grāvjiem, purviem, pakalniem, ciemiem un meža masīviem ik pēc pāris km. Galvenais lai tik visiem karotgribētājiem pietiek ieroču. Un atšķirībā no Ukraiņiem mums arī īsti nav kur atkāpties, jo ir skaidrs, ka pirmais mērķis būs Suvalku koridors, un ja tas ir ciet, tad no Latvijas var tikt prom tikai pa jūru. Attiecīgi vai nu atkal padodamies vai visi uz fronti.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

WALA rakstīja: Kas tur būtu tāds ko mēs tur nezinātu ?

Un vēlreiz nav nekādas palīdzības Putinam

Kā tad nav? Pats atzini: "nauda prasti uzvarēja, bet tas nebija atbalsts Putinam, tā bija politiska piekāpšanās objektīvai Vācijas ekonomiskajai vajadzībai"

Ja Vācijas "ekonomiskā vajadzība" ir finansēt Putinu un Baidens to politisku motīvu vārdā atbalsta, tad tas ir atbalsts Putinam, lai vai kā tu to gribētu sagrozīt.

Un droši vien nekā jauna nav - tu esi tipisks ASV komunistu propagandas produkts - tāds pats, kā "russkij mir" urrāpatrioti - tikai no citas infotelpas. Atbalsti komunismu un pastarpināti Putinu, Orvela dubutdomas stilā spējot pats sevi iedomāties, kā Putina pretinieku.

WALA Reģ.: 19.06.2002
3 3 Atbildēt

Zini atklāti sakot jau vienkārši nejūtu jēgu ar tevi diskutēt, negribi redzēt to kas notiek, nevajag, tas ka manis nosauc par komunistu, kādu tur upuri utml. mani par tādu nepadara. Dzīvo vesels ar tam savām muļķībām!

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
2 0 Atbildēt

pie šāda secinājuma neizbēgami nonāk ikviens

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Es domāju stāvoklis ir ievērojami sliktāks.

Kremļa propoganda ES ir vērsta uz to, lai pilsonim liktos, ka procesi notiek slepus un viņš nevar tos ietekmēt. Tādejādi paša acīs samazinot pilsoņa lomu un ietekmi valstī.

Šis ir exactly ko Brady šeit lej. Gobzems tajā pašā virzienā darbojas.

Tiem tekstiem jēga ir samazināt pilsoņu pretošanos brīdī, kad Kremlis ir nomainījis lokālo varu.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Interesanti. Pastāstīsi kāpēc regulāri šī te "kremļa propaganda" (c) tu nāk no amatpersonu mutēm? Piemēram, pa ziemu brīdinājumi no policijas nemēģināt neko ietekmēt... Pastāsti arī ko tad īsti pilsoņi spēj ietekmēt - kaut kā nav īpaši sanācis pamanīt, ne pie mums, ne citur - dažādas protesta akcijas, rietumos lielākas, pie mums mazākas, lielākoties dīvainā kārtā neietekmē neko - nu laikam valdoņi ES valstīs būs ietekmējušies no kremļa propagandas ka cilvēkus nevajag ņemt pierē...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Neapvainojies, bet tie pēdējā gada "aktīvisti" vienīgais ar ko ir izcēlušies ar stulbumu, brīdinajums kaut ko darīt vai nedarīt, nenozimē ka visus uzreiz ietupina "ar skatu uz rūtotu sauli". Izdotie likumi IR jàievēro, un VP nav pienākums auklēties ar lohiem, viņiem ir pienākums nodrošināt sabiedrisko kārtību ...

Tas ka zābaki nejēdz vai negrib apstrīdēt to ko vajag pēc būtības, tas jau ir drusku cits jautājums ... un man gribētos tikai uzzināt vai tas kas netika darīts ir tāpēc ka "politisko kapitālu" bija jāaudzē, vai tam vēl kas cits ir apakšā ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Es jau varētu... Bet izskatās, ka mana taisnība tiks pierādīta un tava muļķigo iedomu pasaulīte sabruks ļoti smagi. Pēc jaunākās informācijas ir pieķērušies vēl vienam krievu enerģētikas biznesa oligarham - Gerhardam Šrēderam. Ja tas tiešām notiks, tad Vācijai draud vieta Hāgā blaukus Putleram un kopā ar ne vienu vien Briseles eirokumunistu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Te ir kas jauns un aktuāls ar pie rokas jeb pastāvīgi kaut ko šausmīgi vecu un labi zināmu jāvelk ārā?

Un lai tik stājas visi pērkamie mēsli tiesas priekšā, no tā "manai pasaulei" ne silts be auksts ....

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Brīvi piejamā pasaules militāro jaunumu un ieročtirgoņu apskatnieku lapa deagel com savulaik kādā tālajā un visnotaļ lab-klājīgajā 15jā bija publicējusi šokējošu prognozi par iedz.skaita,nac.kopprodukta un mil.budžeta izmaiņām visās pasaules valstīs tuvāko 10g laikā.Uz 2025to, tāteikt.Bet līdz pat šodienai tā arī nav pieejama daudzmaz ticama info ne par šīs lapas ideju, ne info avotiem,ne tās saimniekiem.Dīvānu pētnieki tur kko murgo par saistību ar kkādiem Asv izlūkdienaestiem,pati lapa dibināta jau 2003šajā, taču nekur nekā tāda ticama vai konkrēta.

Nupat nesen šī te prognožu sadaļa ir no šis lapas pazudusi un pieejama vien arhīva veidā dažās citās lapās.Pievērsiet uzmanību visnotaļ interesantajiem Ukrainas,Vācijas,fraņču ,krievu un ASV "datiem".

ps.,- šis ieraksts nesatur nekādu apgalvojumu vai acinājumu/uz, un arī LV dīvānāsēdētājiem nekādi īpašu apdraudējumi te netiek piesolīti. Vēl jo vairāk, ja sajmas priekšstāvji drošsirdīgi kaŗo Ukrainā un pieņemam, ka vietējā daudzbērnu oligarhāta redzamākās ģimenes (driošvien..) cītīgi gatavo (savas) pubertāti sasniegušās atvases obilgātajam SavasValstsAizstāvēšanas procesam/klātienē.Jā. archive.ph/iXJA4

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Tāpēc arī izdzēsa, ka saprata, ka hu**u sarakstīja.

Un paskaidro normaliem cilvēkiem, kā Krievija, kurā 2015.gadā IKP bija 1,3 triljoni, var 10 gadu laikā uzlēkt līdz 4.3. Kas tas par tādu Solovjova vai Skabejevas analogov ņet, ekonomikas lēcienu?

p.s.

Tagad, 2021 krievijā IKP ir 1,5 triljoni.

Tāpēc nezinu kas ir dīvaināk - lasīt to marasmu, vai to apspriest?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pag, tie tur solovejs un skabējeva ir kādi tavējie radinieki? Tu viņus pers pazīsti un katru dienu viņiem pakākaļu aposti?Vai (varbūt) tev gribās uz kādu privāto diskusiju uzprasīties? Tas marasms tur tā veselus 7gadus brīvi pieejams karājās.Nerunājot par samērā sakarīgiem citiem datiem un apskatiem.

Tu labāk izdzēs savu huijņu par iespējamo krievu desanta izcelšanos rīgā, kuru te pats beidzamajā diennaktī ievietoji.Ka tevi kāds neuzvelk uz miisli par pārmērīgu mutes palaišanu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Taupīgie vācieši dos ukraiņiem Strela raķetes. Sākumā bija runa par 500, bet Vācijas ekonomikas ministrs ar plašu žestu grib dot visas 2700. Kāds sakars vāciešiem ar Strela ? Austrumvācu mantojums no laikiem varbūt vēl pirms Brežņeva-Honekera vēsturiskā skūpsta. Un cienījama vecuma dizains. No pag.gs.60.gadiem. Tās nav sevišķi ātras un sevišķi letālas.

Vācu laikraksts Der Spiegel ziņoja, ka aptuveni 700 no 2700 Ukrainai apsolītajām pretgaisa raķetēm nevar tikt izmantotas un tiek glabātas kastēs, kas ir tik sapelējušas, ka jāpārvieto izmantojot aizsarglīdzekļus. Citējot ziņojumu, Bild norādīja, ka raķetes ir vismaz 35 gadus vecas un 2012. gadā tika uzskatītas par nelietojamām, jo "munīcijas degvielai bija mikroplaisas, kas izraisīja koroziju/ oksidāciju".

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

šķiet, ka nevis 'dos', bet jau iedeva. 3. marta preses ziņa.

Šaubos, ka dod nelietojamas; taupīgie un praktiskie vācieši gan jau ir zinājuši, kā munīciju glabāt.

Piedevām vēl piegādāja 500 Stingerus.

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Hm, vai nevarētu būt, ka skopie friči ir sajaukuši puses, kam jādod?

Ņemot vērā viņu pašreizējā fīrera lunkano mugurkaulu (ja tāds maz ir), visai iespējams.

1.. 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ..86
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti