- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
MMX rakstīja: Man doma jau sāk pārklāties, bet atkārtošu - karš tiek izmantots, lai mēģinātu savākt balsis, kuras normālos aptākļos diezin vai salasītu. Nav tā ka tajā pašā ES visi atbalsta tās modernās ideoloģijas. Mans viedoklis par Orbānu balstās tikai uz šī brīža situāciju, kad savienības ietvaros, no kuras Ungārija saņem vairāk kā iemaksā, cilvēks izdomā noignorēt visu savienībā sarunāto un sāk kaut ko runāt par gāzes apmaksu rubļos un vispārēju draudzību ar Krieviju. Ja valsts galva uzskata, ka visi savienībā esošie un dienām viedokli skaņojošie ir lohi, tad valsts galva var meklēt citus finansējuma avotus. Iekšpolitiski viņš varbūt ir labs vadītājs, bet ārpolitiski, šādi manevri vācu nodokļu maksātājam, kas caur ES kasi sponsorē Orbānu, brīdī, kad visa ES gatavojas uzņemties kaut kādus ekonomiskus upurus, liek uzdot jautājumu nah mēs šitam kadram naudu dodam?
Kāds vispār bija tas paziņojums, kādu saiti varētu? Kaut kā par spīti tam ka visur to Orbānu cenšas nodirst, šāds paziņojums ir pagājis man garām, laikam dīvainā kārtā visi mēdītāji to nebija izkladzinājuši... ![]()
MMX rakstīja: Eu, šis teksts ir nopietni uztverams? Es vēl bērnībā paspēju krievu politinformāciju palasīt, līdz ar to pateikt ka PSRS ideoloģija ir tas pats kas ES jau ir līmenis. ES man kaut kā nestāsta par to, ka apkārt ienaidnieki un ka mēs esam paši labākie, ka partija zin visu un var visu, ka pārējā pasaulē visi dzīvo sliktāk, utt. Tāpat savus pārstāvjus mēs ES vēlēšanās ievēlam paši un mums tur sēž arī Ušakovs, Ameriks un Ždanoka. Ok, ir arī kopīgas lietas, kas saistītas ar izglītību, medicīnu, kaut kādām sociālām jomām utt, bet ar nopietnu seju pateikt ka ES ir PSRS jau ir jā... Cik atceros pievienošanās ES arī bija brīprātīgs pasākums, nevis atbrauca krievu tanki un Krimas stilā tikām pievienoti draudzīgajai PSRS valstu saimei. Un cik zinu jebkurā brīdī mēs varam arī izstāties, mēģinot izstāties no PSRS pie tevis atbrauca laipnie zaļie cilvēciņi un laipni paskaidroja, ka pie mums tas tā nenotiek. Bet labi, varbūt ir zināms kāds pētījums kur salīdzinātās abas sistēmas un ir redzamas šīs kopīgas iezīmes? Es jau vēl jauns, varbūt kaut ko nezinu
Paga, ko?!
"ES man kaut kā nestāsta par to, ka apkārt ienaidnieki un ka mēs esam paši labākie, ka partija zin visu un var visu, ka pārējā pasaulē visi dzīvo sliktāk, utt. " - ??? Tu guli un sapņo ka neredzi kas apkārt notiek, vai kā? :D Jā, apkārt nedzīvo ienaidnieki - ienaidnieki dzīvo uz austrumiem, un partija zina to ka citu valstu iekšejajās lietās jābāž savs deguns jo tur dzīvo nepareizi, un nepareizajās valstīs drīkst bāzt savu degunu. Vienīgais ar ko tas atšķiras no PSRS demagoģijas - jā, tur bija "visapkārt". Bet savādāk vārdos un darbos +/- tas pats, ar vietām šādām tādām niansēm pamainītām.
Pievienošanās ES austrumeiropas valstīm bija brīvprātīgs pasāciens, jā - ar oficiālu dezinformāciju un propagandu. Kā tev šķiet - ja pirms rederenduma būtu masu mēdītājos tiešā tekstā pateikts ka pazaudēsim savu valūtu, ka mums likumus diktēs no Briseles un ka Latvija eiropai vajadzīga priekš lētā darbaspēka - vai vairākums būtu nobalsojis "par"? Es ļoti šaubos. Bet nu tie esam mēs, mums te deva kaut kādu, ar makaroniem apkarinātu izvēli - bet rietumeiropai izvēli vispār nedeva - vienkārši EEK tika piepeši uzkabināti pa virsu politiskie kaklakungi un aizziet.
Visbeidzot, viģiks kurš man kādus gadus atpakaļ atvēra acis.
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23