Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
gunbox Reģ.: 23.12.2016
0 0 Atbildēt

1984 rakstīja: Tu tos jautājumus otrādi sarakstīji - pirmām kārtām tiešām nav saprotams kā tika raķetes nogulētas, bojegolovkas, tās ir tikai sekas...ļoooti nepatīkamas sekas. Arī tas, ko nu tautai teikt par ņe pobeģimij, analogov ņet, možem povtoriķ.... Puttainajam & Co pakausis jāpakasa, nu jau pamatīgi jāpakasa

Kāpēc tev liekas, ka pasaulē trūktu tehnoloģijas, par kurām netiek skaļi runāts, tieši lai šādu situāciju izveidotu ar kuģi, kad krievs domā, ka viņām ir kaut kas attīstītāks par Canon 350D ar ģešmansko 17-55mm objektīvu? Ņemot vērā, cik RU ir attīstījusi tālu savu tehniku, es nebrīnītos, ka tā kuģa radaru varēja noslāpēt raķetes ceļā nolikti bairaktari, par ko arī baumo.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 1 Atbildēt

Nav grūti nogulēt raķetes, kurām nav "tāls ceļš veicams", un uz degošā vraka ir redzams, ka ne visi radari/sakaru ierīces bija aktīvā stāvoklī, tātad kuģis "prasti gulēja" un "izrādija varenību", bet ne reālas kaujasspējas vai kaut kādu kaut elementāru piesardzību un/vai gatavību ieasistīties karadarbībā ...

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 1 Atbildēt

Nu, tas, ka ukraiņi apgalvo, ka raķetes bija Neptūns, pavisam nenozīmē ka tās patiešām bija Neptūns. Tās varēja būt arī vienas no vismodernākajām ASV vai britu raķetēm izmēģināšanai uz reālu mērķi. Pat Arestovičs, kad viņam jautāja par raķetēm, izvairījās no tiešas atbildes.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Kaut kur bija ukraiņu puses pārspriedums, ka raķetes visticamāk bija Neptūns, bet lai kaut ko tiešām ar viņām nogremdētu bija nepieciešama apstākļu sakritība, kad kuģis ierodas viens, piebrauc pietiekami tuvu un Bayraktars atšauj radaru un novērš uzmanību. Tālāk jau čaļi normāli atstrādāja pa mērķi.

Bet šis trāpījums ar savām raķetēm jau sajauc kārtis krievu flotei, jo viņi tagad zin ka ukraiņiem ir gan pašiem savas raķetes, gan kaut kas labāks no NATO un saprast kas pa viņiem tiks izšauts un kā uz to reaģēt jau būs sarežģīti. Tāpēc arī flote ir atgājusi tālāk no krasta, lai neizaicinātu likteni. Bet ukraiņu vadība vispār pieturās pie versijas, ka kāds uz kuģa nevietā uzpīpēja, lai vēl vairāk papistu prātu krieviem.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, ideja par Bairaktaru it kā pirmā esot parādījusies krievu blogeru aprindās kā attaisnojums krievu neveiksmei, tāds pats kā šausmīgā vētra. Ukraiņu blogeri to labprāt pārtvēra, pilnīgi iespējams, ka Erdogans apsolījis iedot ukraiņiem dažus Bairaktarus papildus, ja ukraiņi tos kārtīgi izreklamēs. Jautājums vēl, ko īsti tas Boeing P8 Poseidon darīja virs Melnās jūras pareizajā vietā un laikā.

Jautājums Google: Is the p8 Poseidon armed? Atbilde: It is armed with torpedoes, Harpoon anti-ship missiles, and other weapons

Uzzināsim pēc kara, bet nav izslēgts, ka arī pēc kara notikums paliks, tā sakot, noslēpumā tīts.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Par TO, ka boeing/poseidonss tika "manīts", te tika teikts pie pašas pirmās info tikko pēc kuģa sašaušanas.Un tieši par TO (uzsverot!) konkrēti un jau pirmajā lassījumā ziņoja paši krievi.Un tieši šodien to ir "ievērojuši" arī acīgie angļi.Nu tu tik passkat ko.Kāda sagadīšanās. www.dailymail.co.uk/news/article-10733677/Moskva-sinking-Did-supply-Kyiv-location-Black-Sea-flag-ship.html ... un ... www.thetimes.co.uk/article/ukraine-war-us-spy-plane-on-patrol-in-black-sea-before-sinking-of-russian-flagship-moskva-fblbg0znd

Objektivitātes labad vajadzētu pieminēt, ka tie ir "tie paši" angļi, kuri dažas dienas iepriekš kāreiz solīja piegādāt tā saucamos harpunizācijas piederumus.Cīņai ar peldlīdzekļiem, tāteikt.Kā arī- pēc šodienas "pētījumiem" ir versija, ka uz kuģa bijuši gan obligātā dienesta sročņiki, gan arī tieši kāds no tiem ir ziņojis par veselu 3 (trīs) raķešu klātbūtni.

Tas, ka pēc vērienīgiem "glābšanas" (vai glabāšanas) darbiem "internetā" joprojām ir tikai viena un tā pati miglubilde- tas liecina par vērienu un iespējām.Gan no trāpītāju, gan slīcēju puses.Turklāt miglubilde arvien tiek "uzlabota" un dūmi kļūst arvien caurspīdīgāki.Bat tā arī neviens nezin- vai vilks, vai nekur nevilks,vai tepat p/sīs ,vai ko.Nav ne vairs aculiecinieku ne satellītu,nekā nav.Na ņet i suda ņet.Baš na baš.Kā nekā, ir taču vērtīga savstarpējā pieredze ar Kursku.

Lūk šovakar ŠvecČekists arī ir thetimes izlasījis- tiešām,viņš drošvien ir maksas abonents,un viņam kā parasti ir taisnība.Ko un kur darīja tas posseidons ar 3st izslēgto transponderi.Hvz ko,laikam vnk uzpīpēt bija izbraukuši.Plus vēl ir samērā šausmīgi TAS, par ko viņš tur runā tālāk.Par mīklainajiem palīdzības līkločiem un nejaušajiem piedāvājumiem ieroču tirgos.Diezko rožainas "cerības" tas viss nerada.Vienīgi labi, ka igauņi mūs ir apsteiguši- rusiš progandoni šovakar ziņo, ka esot apgānīts kaŗa pieminēklis Tallinnā.Reakcija jau ir-gandon sļedstvennaiss kamiķets ir na/uj uzvozbuģījis ugalovno ģēlu..Jā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Jā, es arī noklausījos Švecu, nepatīkama lieta ar to iespējamo palīdzības izzagšanu. Tas tik būs jautri, ja kādi ukraiņiem paredzēti Javelin nokļūs pie Hezbollah Izraēlas tuvumā. Tad nu Zeļenskim tiks uzdoti daži nepatīkami jautājumi, ne publiski, bet vienalga nepatīkami. Pieņemu gan, ka Javelin verķiem vai to futrāļiem varētu būs iestrādāta GPS sekošana, un raidītājs sāk pingot, ja ierīce ir nepareizajā ģeogrāfijas vietā.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Ja P8 ir bruņots, tad tas nelido diez ko tālu t.i. ja pilda kaujas misiju, tad tā max sniedzamība ir ~ 1000km, kas ir max 500 km turp un tad pārējais atpakaļ. Savukārt kā izlūks jams var 7000+ km nolidot.

Tātad atliek saprast vai degvielas "sniedzamíba" teorētiski pieļauj šo faktu, un/vai var atrast no kurienes tādu varēja palaist/tas varēja pacelties ...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Pirmkārt, viņš var nebūt maksimāli bruņots, tad jau lidos tālāk. Otrkārt, uzpilde gaisā tagad ir diezgan izplatīta lieta. Es pēdējās nedēļas laikā šad tad paskatījos flightradar, un Rietumu lidojošie tankeri patlaban ir visai izplatīta lieta Krievijas ietekmes sfēras tuvumā. Iespējams, ka, Baltkrievijas robežas tuvumā atsevišķi NATO lidaparāti varētu būt gaisā nepārtraukti, nu, saprotams, kamēr netiek nomainīti pret citiem. Piemēram, pamanīju, ka viens britu Royal air force tankeris taisīja 4 cilpas no Varšavas līdz pat 60 km no Brestas un atpakaļ, uzpildīja kaut ko un ne jau vienu lidmašīnu vien.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Tas tiesa, bet daudz vērtīgāks šis gaisa kuģis ir kā spiegošanas un aizsardzības verķis, nekā uzbrukumam. Uzbrukumam daudz lētāk būs dronu palaist ...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Attiecībā uz kuģiem lieta varētu būt savādāka, jo pretkuģu raķetes ir smagas, droni tās diez vai spēs panest. Attiecībā uz spiegošanu, vakar forte 10 aircraft alias Northrop Grumman RQ-4 Global Hawk drons izlidojās visu Melno jūru visā garumā un atpakaļ.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tur viennozimigi ir skaidrs, ka tas boeings ir iesaistijies pasākuma "veiksmes" nodrošināšanā.Un visdrīzāk pat būtiski.Tieši nevis šaušanas, bet elektronisko datu piegādes jomā.Tās raķetes ir šausmīgi "gudras"- tat ja palasa ang'

lu garpūna aprakstu.Lidoja burtiski virs viļņiem, nakts tumsā.Kamēr tā suuda radara algoritnms tiksa smalki izpētīts un hvz ar ko īsti un kā tas tika "patraucēts".

Citadi, pat nebūdams šausmīgi "jauns", tas suuds varot peilēt vienlaikus 12 pielidojušos mērķus.Vai noglušīja, vai apstaroja vai uzspļava/sāšāva- nu to mnu mēs diez vai uzzināsim.

Šodn nupat puZins tikās ar šoigu,pie galda, bilde ne/feiks šoreiz.Teikts ka moskva, bet protams hvz kur.Putainais manām nervozēja, knapi noklausījies šoigas lasījumu no/lapiņas, uzreiz bez kādas pauzes "prikazal" pārtraukt uzbrukumu Azovstaļam, ..taču ar sekojošo kārtējo cilvēknīdēja cienīgo piebildi...ZB..

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Iespējami trīs varianti:

1) Ugunsgrēks tehnisku kļūdu dēļ. Kuģis bija vecs lūznis, kuru 2 ( !!!) reizes jau gribēja norakstīt.

pierādījumi - tika ziņots par ugunsgrēku, un tad tikai uzsprāga uz kuģa esošā munīcija. Ukraiņu puse klusēja.

un jāpiemin, ka propogandisti vainoja ukrainu. Bet tiem ticēt nevar.

2) Notrieca ukraiņi

Neptun raķetes ( un citas pretkuģu raķetes) krievi varēja neredzēt, jo uz "Maskavas" ir tikai 1 ( !!!) radars un pat tas, padomju laika ražotais. Un tehniski nav spējīgs redzēt zemu lidojošus objektus

Bet lai zinātu, kur raķeti vajag palaist, vajag zināt, kur atrodas kuģis. Un tad te nu nāk palīgā vai amerikāņi, vai bairaktars ( otrais varēja iznīcināt to minēto radaru)

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Militārie resursi gan ziņo, ka tas radars nemaz tik suudīgs neesot bijis.līdz pat 12gab pielidojušie mērķi viņam neesot solījuši nekādu īpašu problēmu.Cits jautājums, ka suuds ar īpatnēju darbības algoritmu.Kuru KĀDS visdrīzāk bij smalki izpētījis..

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

Kad tas radars tika taisīts, nebija ne dronu, ne spārnoto raķešu, kuras lido dažus metrus virs jūras līmeņa.

Un uz kuģa bija 3 līmeņa pretgaisa ieroči, no kuriem, pret tāda tipa ieročiem bija tikai 1.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Zenīta iekārtām 3 ešeloni:

1) Tālā darbība - "S300" - darbības augstums - no 100m - 20 000m.

vidējā darbība - "osa " darbības augstums - no 50m - 5000m. Bet "neptun" lido 2-3 m augstu

3) ešalons 6 stobru 30 mm lielgabals. Tas bija vienīgais, kurš var kaut ko izdarīt.

Tikai jautājums ir cits - kurš "iezīmēja" krievu kuģi? Jo jebkurai raķetei vajadzīgs zināt, kur tai lidot. Kaut kas - vai lidmašīna, vai kuģis, vai drons identificēja "Maskavas" lokāciju, kura visu laiku mainās ( jo kuģis peld).

Ticamāk - ASV lidmašīna, kura tajā laikā riņķoja pa melno jūru ( Flaitradar dati), vai pašu ukraiņu drons ( Bairkatar)

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ar to vajdzēja sākt- poh/uj kurš, tāpat skaidrs, taču "iemīzēts" tika izcili un cepurnost izplānots.Pie kam, trāpija nevis vnk pa bundžu, bet tieši kur vajadzēja.Precīzi.

Militārissti no ārzemēm vispār stāsta, ka bairaktārs nevarēja tai sistēmai neko ne ietekmēt ne nodarīt.Pirms tam gan bij pavīdējis jēdziens "mazjaudīgs lādiņš" un "apžilbināt".Tagad ir arī apkappes nolaidība.Bet hvz vai tur visi lohi bija salasīti, jo iepriekš ziņots, ka visa pamata apkalpe esot virsnieku līmenī.Turklāt, tas bijis čf komenpunkts ar visu vēl augstāko personu klātbūtni.Vot ķebe i boeings...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Viens sročņiks, kurš tur bijis, stāstījis, ka trieciens bijis pa klāju un "rubku" ;Погибли все, кто был на палубе и в рубке корабля!

www.youtube.com/watch?v=0iQisqSjUcE

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

To vakar rādīja gan ukraiņi, gan ārzemnieki.Bija sazvanījuši to matroža māti.Tā katru dienu zvana pa instancēm un meklē dēlu.Teicās, ka braukšot arī klātienē razbiracca.Viņai esot zvanījuši arī augsti k-gi no militārām aprindām ,un visi kā viens "zaverjaļi", ka dēls esot dzīvs un noteikti drīzvien atradīšoties.

Bet šodien..Nu puttainais tajā klātienes sarunā ar šoigu bij ritīgi dusmīgs.Tirināja kāju kurpē un ar labo roku bij iekrampējies galda stūrī.Savukārt šoiga bija uzvalkā/melnā un feisu rādīja tikai no profīla,izskatījās saguris un/vai nepilnīgi atlabis.Knapi ļāva šoigam nolasīt to depešu no lapiņas,un uzreiz spēra vaļā ka "prikazivaju otmeņiķ šturm".Un ka ņe/uj begaķ tam za ņimi po eķim katakombam un ka zablokirovaķ ih tak, štob ot tuda ņe odna muha/neviļeķela.Tā ka "osada" tagad būs nepajokam, na/uj ebio mat..Zb.

Āa, un vēl rādīja, ka krievs šaujot pa Azovstaļu aģitācijas snarjadus ar aicinājuma/padoties skrejlapām un visu dienu maujot pa gromkogavarīķeļiem zdavacca.

Vēl progandoni šon slavina to jeobano raķeti, kas 18 kkm varot nolidot pāri pa dienvidpolu un hvz tur ko pa visu passauli visiem aiznest un nogādāt.Tagd esot pzdaaa/amērike un itd..Ukraiņi arī nupat kko esot nesmuki aprunājuši krimass tiltu- par to viņus vajagot sodīt/nemedļenna.

Nu hvz kā tur iet ar to angļu garpūnu sūtījumu- cerams, ka tas pienāks laicīgi un ka drīzvien varbūt uzjobņīs gaisā kāda no tām nupat pa 200km na/uj atpeldējušajām tuppelēm.Kā arī tas zelta/tilts jau nemaz nav tik tālu un ir pietiekoši gaŗš..

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Lai tas neizskatās pec propogandas meliem, pieraksti tālāk - pogibļi 40-50 cilvēki.... no 500.

Tā arī propoganda strādā, kad daudz ko "aizmirst" pieminēt.

Prātā nāk izvarotās ukraiņu bēgļu sievietes, kurām atļaus veikt abortu... protams, pagaidām nebija NEVIENA tāda sieviete, kura teiktu, ka ir izvarota un grib abortu...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, viņš taču nesaka par visu kuģi, viņš saka par to, ko pats zina konkrēti.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ne nu prottams, obiligātā dienesta matrozis, kurš atradās kambuzā/narjadā, norteikti ka varēja gan izvērtēt bojāgājušo skaitu, gan ari trāpījušo raķešu skaitu.Nerunājot nemaz par to izcelsmi.Tur,plet, uzreizi Notārs bij klāt, kuŗš visu to apliecinājāja.Līdz tai dienai īsti nebij skaidrs, cik un vai un kur tie ukraiņu neptūni ir, bet te ludzdzu, viss skaidrs.Tiiko paziņoja par angļu garpūniem, uzradās arī ukraiņu neptūni.Trīs/vienā.Un visigali/ūdenī.Jā.

Pēc vienām ziņām 50 bojāgājušo, pēc otrām- knapi 50 izdzīvojušo.Pēc trešām- no 510 personām vismaz 2/3 beigti.Pēc ceturtām- tur bija ne 510, bat visi 700.,Bet reku, nekur nekakādi ne Līķi nepeld, arī uz klāja hvz kas tur mētājas vai nemētājas.Turki glāba, krievi glāba,nezcik tur to purnu ņēma dalību itin visā tajā jezgā.Amerikāni speciālu pavadoni virs turienes nupat pakakarināja- lai tik labāk var redzēt.Un gogels. com un pieeju deva itin visam.Bet še tev- visam cauri uz passauli/ārējo ira izsūkusies tikai 1gab miglubilde, kuru hvz kuŗš un h/ujviņzin kā bij uzdrošinājies nofočēt.Un kuras kvalitāte pa div sutkām būtiski uzlabojusies.Un nezin vai vilka,vai nevilka, un kurš ko glāba un cikdaudz izzvejoja un cik pa klāju sasslaucīja.Nu tu paskat ko.Vesela pus diennakts bij pagājusi, ārā sen gaisma uzaususi, viss skaidri redzams pa kilometru horizontāli un pa 300km vertikakāli.Bet nee.Nu kā tad taa.Un kā tad šitā.Ui.Jā.

MMX Reģ.: 03.03.2022
3 0 Atbildēt

Kaut kādus 50 izglāba turki, tiem pieskaitam 50 oficiāli mirušos, un attiecīgi visi pārējie 400 gab pagaidām ir aizgājuši papīpēt nezināmā virzienā. Paši krievi spriež, ka reālos datus uzzinās tikai tad kad sāks izrakstīt no slimnīcām tur nokļuvušos kadrus un tad jau skaiti kļūs skaidrāki. Man kaut kā neticās, ka pilnīgi visi 400+ gab ir gatavi, bet tas, ka zaudējumi ir lieli, ir viennozīmīgi skaidrs.

Tas noprotams arī pēc tā, ka krievu ziņās kuģa zaudējums tiek minēts tikai tā starp citu un vienīgajā video ar itkā izglābto apkalpi ir stipri par maz cilvēku priekš tā kuģa.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Reālos datus diez vai kāds vispār uzzinās.No krieva puses slēpts tiks vēl negantāk kā par Kursk.Plus tas, ka šodien krievu sabiedrībā bailes/runāt ir nesalīdzināmi lielākas, nekā toreiz.Kā ari, pavīdēja hipotēze, ka viņiem izdevīga gan npgrimšana, gan apkalpes pazušana. Arī tas "vienīgais" foto nedēļas laikā to lieliski "prognozē".Klusē arī otra(trešā) puse, kuriem neapšaubāmi ir informācija.Atceramies nesen demonstrētos slaktiņa attēlus- tur to bija da/uja, bet par šo ceturtdaļkilometra garo baržu tādu nav..Un vel piepluso to, ko Arestovičšš sacīja- ka (pagaidām) nav īstais laiks publiskot.Tā ka atliek vien gaidīt nākamās nejaušās sakritības.Ar cerību, ka pašu šāvēju klusēšanai tiešām ir tehniskas dabas cēloņi, nevis kādas aizmugurējas vienošanās par visu procesu kopumā.

Šodien, nupat- reku atkal Čekists ciemos pie Gordona, piemin to pašu Poseidonu un korupciju un politisko eurosituāciju..Ap 50to min.boeings un ap 36to laikam bij jautājums- vai(vai) krieva oligarhi spēj ko ietekmēt un (vai) tie vispār ir oligarhi kā tādi.Un kāpēc tie nespēj neko.Un vakar pie Gordona bija Kiseļevs.Kurš izsmeļoši atbildēja uz jaut,vai putainais ir urālu dziļurbuma bunkurā, vai tomēr pagrabā/regulārajā tepat piemasskavas mazdārziņos.Jā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Un vēl jaunums. Pirmie sīrieši un lībieši pagalam Luhanskas reģionā. 48°37′N 38°25′E Ziņoja aizsardzības sekretāts Daņilovs.Tātad, tomēr daži tādi krieviem tomēr ir.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Etiopieši stāv rindā, lai brīvprātīgi pieteiktos Krievijas cīņām Ukrainā

www.reuters.com/world/ethiopians-queue-up-volunteer-russias-fight-ukraine-2022-04-21/

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Viņiem realitātē būs tik slikti ka jau galīgi vienalga kurā pasaules malā dabūt galu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 1 Atbildēt

Etiopiešus reģistrē, bet pagaidām neņem, bet tā sīriešu-lībijiešu vienība Luhanskas rajonā 20-25 sastāvā esot pilnībā nobliezta.

Valodas barjera taču arī. Nevajag aizmirst, ka vairums no viņiem cilvēku ;) valodā nerunā.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 0 Atbildēt

Milzu pārsteigums no Ukrainas liela klienta vakar - pilnas kravas svaigā siera (izmantojams siera kūkām un desertiem) pasūtījums Kas savukārt apliecina, ka tur veikali atsākuši strādāt, cilvēki pērk (un tātad arī strādā, pelnot algu) un pieprasījums milzīgajā valstī aug. Patiešām izskatās, ka Ukraina varētu adaptēties arī šādai situācijai un tomēr turpināt arī reālo biznesa vidi. Valsts ir ļoti liela, karadarbības nav visā Ukrainā.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Man kolēģis darbā arī komunicē ar ukraiņiem par dzelzsbetona konstrukciju piegādes iespējām uz vasaras beigām un vismaz šobrīd izskatās, ka dabūsim arī piedāvājumu, jo ražošana itkā neesot apstājusies. Tik daudz ka galvenais birojs vēl pagaidām atrodas Lietuvā.

Līdz ar to jā, rietumu apgabalos dzīve sāk atgriezties normālajās sliedēs (ja neskaita random raķešu triecienus)

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 2 Atbildēt

Zinu, ka to rakstīju jau sen, gribu atkārtoties. Dažs labs aizdomāsies.

Karā NAV civilo. Vieni karo, citi pērk viņiem patronas, vēl citi spiego un ziņo.

Un tikai meļi un liekuļi teiks, ka tā nav. Ka civilais uz balkona, kurš ziņo savai artilērijai, kā virzās ienaidnieks, kur tēmēt ir neaizskarams, bet formā tērpts karavīrs, kurš strādā pie zupas katla un dod ēst karavīriem frontē - ir militārists un ir iznīcināms.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 1 Atbildēt

Viens reāls "civilā" bojā iešanas atgadījums Bučas tuvumā. Tas tika padots kā krievu noziegums, bet maz kas lasīja starp rindiņām.

Brīdinu - raksts ņemts no UKRAIŅU mēdija, nevis krievu. Un tajā ukraiņi apvaino krievus kākara noziedzinioekus, nevis krievi taisnojas.

Gāja BTR kolonna pa ciemu. Vīrs ar savu bisi sāka to apšaudīt ( nu debils??? ) viņu ievainoja. šis kliedz - aizvediet mani uz slimnīcu!!! Viņu aizveda. Tas pazuda.

Vēlāk viņu atrada pagrabā mirušu ar sitienu pēdām uz sejas.

Noziegums? Jā. Bet vai kaut kas negaidīts un šokējošs? Nē. Pašnāvnieks, Darvina prēmijas laureāts sagaidīja to, kas bija paredzams.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Un kā tad paliek ar tām sievietēm, kuras izvaro ? Vispār, ja par vēsturi nesen Ņevzorovs savā video citēja viena divkārtēja krievu ordeņu kavaliera un kara varoņa atmiņas par 2. pasaules karu ar sīkākām detaļām: piem. krievu armijas kolona stāv uz ceļa, saķertu vācu meiteni varo viss vads stāvot rindā ar nolaistām biksēm, kad process pabeigts meiteni nogalina ar šāvienu galvā. Virsnieks no auto ņirdz un uzmundrina. Vēlāk pilsētā mājā ejot no stāva uz stāvu, gandrīz katrā katrā guļamistabā gultā nogalināta sieviete ar vagīnā vai anālajā atverē iespraustu pudeli. Un, tā kā to aprakstīja "dekorēts" krievu kara varonis, krievi neteica, ka tas tā nav bijis, tikai pārmeta: nu, kāpēc tas aprakstīts tik sīki. Domā, krievu armija daudz labojusies no tā laika? Vēl nevajag aizmirst, ka krievu armijā arī čečeni, dagestānieši un burjati ar visai plānu civilizācijas kārtu, pie kam vēl piedzeras un salietojas ripas.

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 0 Atbildēt

Atradu to Ņevzorova video; viņš citē Rjabičeva memuārus; video no 8:33 apm.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Vēl piemērotāks būtu jautājums par To, kas tad īsti pēc savas būtības ir tur tas krievgarīgais līderis pops guņča.Kuŗš apsvētīja gan piemasskavass pļavā uzcelto angāru, gan visu šo ubļudak naxuypassākumu kopumā.

ps.,- šo arī ieteicams būtu pakalausīties, tā apm no 37min..

MMX Reģ.: 03.03.2022
3 0 Atbildēt

Nu redz, kā es to saprotu, ja onkulis šāva viņš vairs nav civilais, krievi principā viņu varēja nošaut un tas nebūtu kara noziegums. Tā vietā viņi viņu sašāva un aizveda sev līdzi padarot par karagūstekni, kas viņam atkal sniedz nelielu aizsardzību, jo karagūstekņu spīdzināšana un likvidēšana arī ir kara noziegumi. Taču tā kā krievi veica minētās darbības, tad jautājums atkal ir Hāgas kompetencē.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Par civiliedzīvotāju situāciju jau ir aizdomājušies kopš 1. pasaules kara, un civilizētā sabiedrība cenšas nekarot tādā veidā, ka nediskriminējot tiek iznīcināts viss dzīvais. Kāpēc tad amerikāņi čakarējas ar precīzajiem ieročiem kaut kādā Irākā vai Afganistānā, ja varētu vienkārši atdzīt paris B-52 un ciemu nolīdzināt līdz ar zemi?

Caur brutālajiem 1. un 2. pasaules kara laikiem, civilizētā pasaule ir pieņēmusi vispārējus principus par kara vešanu un necenšās darīt citam to, ko negribētu lai dara ar viņiem tieši civiliedzīvotāju jautājumos. Visi saprot, ka jebkurš civiliedzīvotājs ir iespējamais kareivis vai ziņotājs, un ņem to vērā savos plānos. Armijnieki noteikti var pastāstīt plašāk kādā gadījumā civilais kļūst par kaujinieku un uz viņu attiecas kara laika likumi.

Bet tā kā kā krieviem viņu pašu cilvēki neskaitās cilvēki, plānošana ir sūds un virsnieka gods ir svešs jēdziens, tad principā jā, tādā modelī visi kas nesagaida armiju ar ziediem ir ienaidnieki un nošaujami uz vietas.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Armijnieki noteikti var pastāstīt plašāk kādā gadījumā civilais kļūst par kaujinieku

Krievu okupantu gadījumā gan būtu interesanti paklausīties, kādos gadījumos armijnieks skaitās marodieris un kāpēc virsnieki pieļāva marodierismu tādos apmēros, ka kaimiņvalsts Baltkrievijas pierobežas pilsētās tika atvērti marodieru tirdziņi, kur izpārdeva to salaupīto, ko negribēja sūtīt mājās uz Krieviju pa pastu.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Ar krieviem ir savādāk, tās ir nacionālās karošanas īpatnības. Vienkārši mūsdienās labāk strādā kurjierpasts, līdz ar to tā visa mantība nav jāstiepj pašam līdz bāzei lai tur to notirgotu. Kas attiecas uz virsniekiem, tad tie visticamāk savāca labākās mantas un pārējo palaida pašplūsmā.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 0 Atbildēt

Krievijas kritušo karte ar fotogrāfijām.

Tie, kuri ir atpazīti. bet lielākā daļa šajā statistikā neiet jo daudz kur vēl nav atpazīti, daudz kur kaujas, daudz kur pazuduši ( drupās, zem zemes, utt) un daudz tādi, kurus nevar atpazīt.

www.google.com/maps/d/viewer?ll=44.141867674490335%2C62.03889904477447&z=3&mid=1TJ8zbdzBV-Q5_WYUEtV13QGOL9LF8nbQ

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nuja, masskavass un ļeņigradass gubernja te ir acīmredzami nepārprotami pārliecinošos līderos..tur tos 2simtos melnos iepakakojumus drošvien krauj štābeļos jau smoļnijā,srakanajā laukumsā un/vai pašā domes ēdnīcā.Jā.

GTD2 Reģ.: 18.10.2004
0 0 Atbildēt

No maskavas un ļeningradas salīdzinoši maz tiek iesaukti karot, tas ir viens no iemeslie, kaspēc krievi nezin par lielo daudzumu viņu 200nieku,

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Daudziem par krievu armiju ir daudzmaz normālas atmiņas, jo bija rezerves leitnanti sboros pēc augstskolas, vai arī kā sročņiki kopā ar citiem tādiem. Vēl ir virsnieki no kara akadēmijām. Bet kas veido krievu armijas kadru kareivjus un apakšvirsniekus ? Atzīstos , saklausījos vairākus blogerus, bet izklausās ārkārtīgi ticami:

Apmēram tā. Daudzbērnu ģimene no glubinkas, tēvs dzer un sit māti, sit puiku arī. Ģimene nabadzīga, saprotams. Puika dabūjis vienu sitienu pa galvu par daudz, tā lāgā nestrādā. Kad izaudzis, grib kļūt par mentu, nesanāk, neprot protokolus rakstīt. Spēļu zāles un fabrikas apsargu vietas jau aizņemtas, nu, tad atlikušais ceļš - varenā krievu armija.

aigi Reģ.: 01.08.2005
1 0 Atbildēt

Tie FB ieraksti blakus okupantam, vispār iespārda. Kritis varonīgi cīņā pret nacionālistiem un nacistiem...

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Tas Šveca saceltais skandāls par ukraiņu armijas apgādi pamazām pieņemas spēkā. Arestovičs tikai atmahājas, sak nav labi, bet tā ir tā, sakot, sistēma. Un vispār, kur pierādījumi ? Vēl tāds zināms blogeris Romāns Cimbaļuks, kuram ir savs fonds, sadabūjis autokravu armijas pirmās palīdzības komplektus, nopircis sabiedriskā kārtā "ejot līdz pat Briselei" par kādiem 50 000 EUR, un tagad tos mēģinās nogādāt frontē. Pārskaities, saprotams, nemērā. Jāatzīstas, Arestoviča oreols manās acīs sācis izbālēt.

О помощи США Украине/ № 202

www.youtube.com/watch?v=KPnF9kmXPHM&t=43s

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Arestovičs tēlo "visas Ukrainas psihologu". Taču patiesībā desmitreiz vairāk muld kā dara. Būs jāpiekrīt Švecam, ka mazgabarīta palīdzības aizgādāšana no rietumu robežas uz fronti ukraiņiem vajadzēs komandu, kas par palīdzības aizvešanu līdz galam atskaitās pa tiešo amerikāņiem, angļiem u.c., kuri šo palīdzību nosūtīja. Un jau saņemot uz robežas zina, kas un cik no atvestajām lietām uz kurieni jāved. Vai tie ir tikai ukraiņi vai kopā ar rietumu ihtamnetiem, vairs nav būtiski. Un nebūs vairs "sistēmisko" problēmu

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Vispār, rezultāts tam visam ir. ASV nozīmē atvaļinātu ģenerāli palīdzības koordinēšanai. Tā kā ģenerālis atvaļināts, viņš neskaitās aktīvā dienestā, līdz ar to Baidena tēze, ka ASV karavīri nebūs Ukrainā, formāli atbilst patiesībai.

White House brings on retired three-star general to help coordinate Ukraine assistance

edition.cnn.com/2022/04/21/politics/official-coordinating-military-assistance-to-ukraine/index.html

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 3 Atbildēt

Tiem, kuri vēl nav sapratuši, kā ir iespējams, ka es nicinu woke vērtības, nekļūstot par Putina atbalstītāju, bet varu klausīties Arestoviču.

www.youtube.com/watch?v=5GOC6W5n9ys

P.S. nešaubos, ka vienlīmeņa "domātājiem" šis materiāls ir par sarežģītu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
4 0 Atbildēt

Tas materiāls par "moderna sabiedrību un tās krīzi, kā arī par tās antipodu, ko šajā gadījumā simbolizā Krievija" vispār ir Arestoviča "koņoks", ak cienījamo daudzlīmeņu domātāj Bradypus, nav īpaši sarežģīts un neizprotams, tikai vismaz 3x garāks, kā vajadzētu.

"Tiem, kuri vēl nav sapratuši, kā ir iespējams, ka es nicinu woke vērtības, nekļūstot par Putina atbalstītāju"

Visticamāk, ka absolūtais vairums iauto publikas par to apvainojošā kārtā galvu nemaz nelauza ;)

Krotow Reģ.: 09.09.2008
2 0 Atbildēt

Varu derēt ka "daudzlīmeņu domātājam" būs paslīdējis garām Arestoviča vakardienas uzbrauciens Cimbaļukam par vēstuli, kurā tas jautāja par nekārtībām medicīnisko līdzekļu piegādē frontei. Pēc Cimbaļuka atrunāšanās stila izskatās ka "visas Ukrainas psihologs" nesmādē autoritāras metodes un pats sāk "pārvērsties par pūķi". Cerams, ka viņu laicīgi piebremzēs, lai neaizraujas par daudz un nesavāra kādas Ukrainai katastrofālas ziepes. Starp citu aizraušanās ar visa veida ezotēriku ir kaitīga kritiskajai domāšanai. Pacients tā sāk nekritiski uztvert dajebkādu sviestu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Jā, jā... Tieši viņu jāpiebremzē, nevis tevis atbalstītos komunistus.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Izlasi augstāk teikto par ezotērikas sekām

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Runā par būtību - par vienas monētas divām pusēm: Putinu un woke pasauli, nevis novērsies uz ad hominem pret konkrētu cilvēku, kam ar šo ir mazs sakars.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 6 Atbildēt

Tik nesarežģīts, ka absolūtajam vairākumam viss ir melnbalts ar nespēju iedomāties, ka Putins ir vajadzīgs gan ES, gan NATO un šīs organizācijas ir kļuvušas atkarīgas no Putina eksistences, kas nozīmē, ka ies bojā kopā ar Putinu.

Bet tu visticamāk nepamanīji par to, ka tevis citētā frāze nav par godu kaut kādam vairākumam, bet atbilde uz konkrētu uzbraucienu par to, kā es varu klausīties Arestoviču, ja jau man tik ļoti nepatīk Rietumu pasaule.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Pat ja būtu kā tu domā, bez Putina pasaulē ir citi ļaunumi, par kuriem tu pēc pudura bojāejas varētu teikt, ka ES un NATO ies bojā kopā ar to - Ziemeļkoreja, piemēram. Arī ISIS nekur nav pazudis.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 6 Atbildēt

Turpini vien aizstāvēt savus komunistus un izlikties, ka nesaprati, ka es domāju, ka ES un NATO ir ļaunums. Viņi paši ir Putina finansētāji savas esksitences attaisnošanai, nevis labdari, kas cīnās ar ļaunumu. Ziemeļkoreja un ISIS nepavilks viņu eksistences attaisnošanu.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā, es,piem, biju brīnīts pa to, cik precīzi A-tovičšš pirms 3g izteicās par šodienu.Taču beidzamajā laikā tomēr kādas šaubas iezogas.Jo nu pārāk tā, teiksim, diplolomātiski viņš visu izrullē.Nu un reku tagad Švecčekists.Nu kas tie viņiem diez par "rietumterritoriju spēkiem",kuri tur to visu piegāžu loģistiku tagad pa savam šādi te izbīda.Reku pats T-rumps par to savulaik runāja, kā arī Afganistānā bija tas pats.Gāz tik iekšā megatonnām un simtmiljardiem visu/ko, bet hvz kur tas paliek.Kamēr visiem tas apnīk un beigās pasūta dst.

Kā arī, šitas te pornoparadums arī no otras puses.Kad plašsaziņa lohiem izpablicē mēnešiem vecus jūtupa "sazvērnieku" sižetus.To vingrotāja šveicārijā, to bunkerā aiz urlātiem 600m zemzemē, aber reku izrādās tomēr turpat masskavā,skaisti ar sportu nopdarbojas un pozē foto grāfiem.Jā.

Vismaz labi, ka arī passaules vērotāji bij pamanījuši acīmredzamās uzvedības nianses vakardienas puttainā uzvedībā.Tur, prottams, jābūt 6x diplohmētam specam, lai katrs pie pilna esošais paš/acīgi to pamanītu.

Interesaniti, ko tas puZlers "atbildētu", ja viņam reāli konkrēti uzdotu jaut par pasta pakās sūtāmajām laupījuma megatonnām un izvarotājiem un tiem viņu atstātajiem reāli/brūnajiem suudiem likumīgo pilsoņu guļamtelpās.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Izskatās, ka Putins sāk ārzemēs novākt cilvēkus, kuri zina pārāk daudz par kontiem.

Bijušais Krievijas gāzes giganta "Novatek" augstākais vadītājs Sergejs Protosenia, viņa sieva un viņa meita atrasti miruši kādā īrētā villā Spānijā, 21.aprīlī ziņoja vietējie mediji. 55 gadus vecais miljonārs tika atrasts pakāries, savukārt viņa sieva un meita 19.aprīlī tika līdz nāvei nodurtas villā Loretas de Maras pilsētā netālu no Barselonas, citēta policija.

Tiek ziņots, ka policija izskata divus iespējamos scenārijus - Protosenia nogalināja savu sievu un meitu un pēc tam pakārās vai kāds nogalināja visu ģimeni un pēc tam inscenēja noziegumu, ziņo Spānijas ziņu vietne Telecino. Protosenia, bijušais Novatek galvenais grāmatvedis, savulaik bija enerģētikas uzņēmuma direktoru padomes loceklis. Viņa bagātība tika lēsta aptuveni 400 miljonu eiro (433 miljonu ASV dolāru) apmērā.Novatek ir lielākais neatkarīgais dabasgāzes ražotājs Krievijā

www.rferl.org/a/russia-novatek-manager-protosenya-dead/31814581.html

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Papildinājums. Izrādās šis tikai ir pēdējais no četriem ar Kremļa gāzes biznesu saistītiem darboņiem, kuri vai nu "paši padarījuši sev galu" vai kāds palīdzējis:

Tikai dažas dienas iepriekš uzņēmuma vadītājs Vladislavs Avajevs (51), bijušais Gazprombank viceprezidents un bijusī Kremļa amatpersona, tika atrasts miris savā Maskavas penthausā kopā ar sievu Jeļenu (47) un pusaugu meitu Mariju.

2022.gada 25. februārī, 61 gadu vecā Gazprom finanšu un drošības amatpersonas ģenerāldirektora vietnieka Aleksandra Tjulakova līķi atklāja viņa mīļākā ( vai mīļākais) Viņa kakls bija cilpā, tomēr ziņojumi liecina, ka viņš bija smagi piekauts īsi pirms "atņēma sev dzīvību".

Pirms trim nedēļām tajā pašā Ļeņinskas apkaimē Ļeņingradas apgabalā 60 gadus vecais Gazprom Invest amatpersona Leonīds Šulmans tika atrasts miris ar vairākām durtām brūcēm asins peļķē uz savas vannas istabas grīdas.

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
2 1 Atbildēt

“Nozagt klozetpodu un mirt.” Zelenskis izsmej Krievijas armijas karavīrus

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

MMX rakstīja: Man kolēģis darbā arī komunicē ar ukraiņiem par dzelzsbetona konstrukciju piegādes iespējām uz vasaras beigām un vismaz šobrīd izskatās, ka dabūsim arī piedāvājumu, jo ražošana itkā neesot apstājusies. Tik daudz ka galvenais birojs vēl pagaidām atrodas Lietuvā.

Līdz ar to jā, rietumu apgabalos dzīve sāk atgriezties normālajās sliedēs (ja neskaita random raķešu triecienus)

Dzelzbetona konstrukcijas pārvadāt tādā baisā attālumā ir ekonomiski bezjēdzīgi, ļoti augstas transporta izmaksas. Attālums un vēl robeža komplektā. Vēl kas - dzelzbetona konstrukciju pārvadāšanai tomēr ir nepieciešams varāk vai mazāk specializēts transports, ar stipri ierobežotām iespējām kravu vest abos virzienos

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Līdz karam minētās konstrukcijas tika vestas no Baltkrievijas, jo tiek ražotas tikai bijušajā PSRS blokā. Līdz ar to vai nu pasūtītājam jāmaina risinājums, ko pasūtītājs visticamāk neplāno darīt, jo tas jau ir darbs, vai arī jāved no Ukrainas.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Darīt var visu, protams. Tikai transportam cena būs vismaz x3 vai x4. Iespējams, pat vairāk - no biznesa plāna jāsvītro pilnas bākas ar Baltkrievijas degvielu. Ja jāved krava mēnesī - var saspiesties un to izdarīt, ja pāris kravas dienā - tad jau pavisam cits galarezultāts

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Šodien redzēju Scania ar LV numuriem un pilnīgi jaunām KAMA riepām.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Tik nesarežģīts, ka absolūtajam vairākumam viss ir melnbalts ar nespēju iedomāties, ka Putins ir vajadzīgs gan ES, gan NATO un šīs organizācijas ir kļuvušas atkarīgas no Putina eksistences, kas nozīmē, ka ies bojā kopā ar Putinu.

Bet tu visticamāk nepamanīji par to, ka tevis citētā frāze nav par godu kaut kādam vairākumam, bet atbilde uz konkrētu uzbraucienu par to, kā es varu klausīties Arestoviču, ja jau man tik ļoti nepatīk Rietumu pasaule.

Raksti, ka neesi putina atbalstītājs, bet pats šo glorificē.

Ar punduri vai bez, - nato NAV vajadzīgs, kopš PSRS sabrukuma. Aplūko, kā tavam pundurim iet ukristānā. Neko krievija nespēj izdarīt, kā tikai muldēt.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Juceklis ar vācu "tankiem" turpinās. Marder nav tanki, bet t.s. viegli bruņotas kājnieku kaujas mašīnas. Tagad procesu bloķē Šveice, jo Marder komplektējot ar Šveicē ražotu munīciju, bet Šveice kā neitrāla valsts nevarot pārdot kara materiālus jau esoša konflikta gadījumā.

Pirms tam bija runa, ka Marder un Fuchs došot Slovēnijai, bet tā atkal savus vecos T-42 tankus Ukrainai. Bet tādā gadījumā nav skaidrs, kur problēma. Ja Marder dod Ukrainai, tad, šveiciešiem par prieku taču varētu sūtīt Marder bez munīcijas, bet pēdējo pārdot konfliktā neiesaistītajai Polijai vai citai valstij un sakomplektēt tur. Īsumā -bazārs nav skaidrs. Pilnīgi iespējams, ka vācieši pa kluso pačukstējuši šveiciešiem izspēlēt šo triku.

www.reuters.com/world/europe/swiss-veto-german-request-re-export-ammunition-ukraine-paper-2022-04-24/?utm_source=reddit.com

www.euractiv.com/section/politics/short_news/germany-makes-swap-deal-with-slovenia-to-get-heavy-weapons-to-ukraine/

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt
Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Nez, tiešām Marder mašīnām ir tik nestandarta munīcija, ko nekur citur neražo? Nav jau vadāmie lielgabalu šāviņi, ko oficiāli ražo tikai 3 valstīs.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Turpini vien aizstāvēt savus komunistus un izlikties, ka nesaprati, ka es domāju, ka ES un NATO ir ļaunums. Viņi paši ir Putina finansētāji savas esksitences attaisnošanai, nevis labdari, kas cīnās ar ļaunumu. Ziemeļkoreja un ISIS nepavilks viņu eksistences attaisnošanu.

Un pēc šī tu vēl brīnies, ka tevi te par vatņiku sauc? Tu pats piekop tieši to pašu taktiku, kuru tevis lamātāji.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 3 Atbildēt

Nebrīnos, sen esmu pārstājis brīnīties par tupumu. Par vatņiku mani sauc tie, kuru iedomātajā pasaulē Putins ir varonis, kas no nekā ir radījis Krievijas varenību, nevis Vācijas u.c. rietumu atbalstītāju finansēts bubulis, kas vajadzīgas pašu ekonomiskajām un politiskajām interesēm.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Gribējās ko iekākāt sakarā ar Pareizo Liel Dienu svinībām, bet kaut kā iekrita blakus tēmā.Acīmredzot kāds vīruss..

Tamēr progressīvā passaule ir neizpratnē vēl par dažām citām lietām.Slavenajā aizvakakardienass apspriedē pie galda tomēr neesot sēdējis pats šoiga.Viņa augšdaļa profīlā esot bijuse professinaāli piemontēta pie mazkustīgās apakšdaļas.Žakete esot bijusi apzināti pagarināta un dibens nedabiski stīvs sasskarē ar krēslu.Puttainais esot turējis krampī to gala stūri tāpēc, lai (lohiem) sajauktu orientāciju telPiskajā laikā un žestikukulējot neradītu kādas liekas ēnass.Jā..plet,slinkums entoreiz atkakārtoti skatīties uz to stīvdirsu..

Par augstākpieminēto gāzes darbiniekus pļaujošo vīrusu arīdzan nav vienprātības.Vai nu pa to burzmu kāds bija obščaka līdzekļus nejauši kkur ieskaitījis kā savus personīgos,vai nepoareizi nokonvertējis, vai arī nelaikā sadomājis no vilciena nolekt, vai nu vienkārši (visticamāk) ka sagadījusies kāda Sagadīšanās.Diezin vai te varētu būt tā versija, kuru pirms nedēļas izteica tas vecais tenkuvācele vašingtončekists.Ka,iespējams,dažiem tikšot izteikti kādi tādi grūtiatvairāmi piedāvājumi saglabāt viņu likumīgos 25% ,taisnīgā apmaiņā pret taisnīgu info.Hmm.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Nu ar gāzes darboņu došanos uz Kabzona koncertu ir divi varianti - vai nu elite jau samazina barojamo galvu skaitu, kas jebkurā gadījumā kaut kad notiks, vai arī tas ir brīdinājums pārējiem lai lieki "nešūpo kuģi".

Es vairāk sliecos uz otro variantu, jo divas līdzīgas slepkavības ar visām ģimenēm jau ir tāds spēcīgs mājiens visiem vidēji augstu un zemāk sēdošajiem, ka "visādi dzīvē gadās, dzimteni jāmīl un kuģi vēlams nešūpot". Ja aizies kāds arī no pašas augšas, nu tad gan būs katrs par sevi

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jajā, es ar kko uz to pusi prātoju.Mājiens konkrēts,jautājums tik par ko konkrēti.Vai nu gribēja uzspēt atstāt grimstošo kuģi,iespējams pie viena paķerot līdzi kādu žūksnīti putainos obšcaka līdzekļus,vai nu grasījās izdot uz āru kādu info.Visdrīzāk jau ka apmaiņā pret daļēju savas labklājības saglābšanu.Bat nu "bivših" acīmredzot šajās aprindās "ņebivajet".

Kā jau tur tas viņu bandītģīmainais valsts domes fjūrētājs aizvakar ar zīmīgu smīniņu izmeta- ka "trudnajos" brīžos nevaigot tā saucamo "rōģinu" šitā te pamest/uzmest.

P.s., bet nu tā vakardienas L-dienu svinēšanas norise,ko te nejauši korona tēmā ietrāpīju. nu tas nu ir pzģec/visam.Un, to "izvērtējot",nerodas ne mazāko šaubu, ka viņš joprojām "dostaņet" jebkuru un jebkur..Melu, liekulības un tottālas nekaunības maisījums,vienkārši atklātā textā ņirgāšanās.Pie kam, viss tas viņiem tur notika starptautiskā mērogā un pilnīgi bez jebkādiem traucējumiem- pat nepārtraucot apšaudi un vēl uz raķetēm "svētku" sveicienus uzrakstot.Kā jau viņu daiļā propogandon margrietiņa nesen teica- ja kādam krievam šobrīd par kaut ko esot kauns, tad tas noteikti neesot krievs.

Un ,ja kkur tiešām ir vēl kāds lohs, kam šajā sakakarā joprojām nerodas vismaz kaut kādi kaut vai minimāli reliģiskas vai morālistiskas dabas jautājumi- nu tad tiešām uj viņu zin, kurp ejam un kur kādā na/ujā nonāksim..

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Sākot no 21.00 pēc mūsu laika sāks parādīties francūžu prezidenta vēlēšanu 2. kārtas vēlētāju aptauju t.s. exit polls rezultāti. Bija daži kolorīti virsraksti šonedēļ šajā sakarā: piem. "Makrons kļūst zaļš lai izpatiktu sarkanajiem vēlētājiem" un tiem, kuri 1. kārtā balsoja par kreiso sociālistu Melechnon, latviski "Melanšons", balsot par Marinu Lepēnu vai Makronu esot tikpat ,kā izvēlēties "starp mēri un holēru". Redzēs, kurš ņems virsroku, Mariška, kura esot Putina algu sarakstā, vai Putina psihoterapeits sabiedriskā kārtā Makrons.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Nelauzi galvu veltīgi, Marī neviens nelaidīs pie kloķiem. Jau Jāzepiņš Džugašvili kādreiz teica - nav svarīgi, kas un kā partijā balso, ir svarīgi kā saskaita balsis

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Nu, viņas partija ir pietiekami liela, lai arī paši piedalītos balsu skaitīšanā. Tikai Marī ir pastulba un esot jūtami zaudējusi pēdējās TV debatēs.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Nu re, viss kārtībā

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Skaista bilde:

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

It kā. 58 un 41. Tendence ir.

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Lepēnai principā patraucēja šis karš un asociācija ar Putinu. Ja vēlēšanas būtu notikušas nākamgad, tad vēl būtu reālas izredzes, bet ja pašā kara sākumā parādās ziņas, ka Lepēna vēlēšanu plakātā redzama sarokojoties ar Putinu, tad tas momentā norok visu kampaņu, itsevišķi mēnesi pirms vēlēšanām.

Makrons savu saistību ar krieviem savukārt varēja šajā situācijā samazinot nosacīti atbalstot Ukrainu un pietēlojot mēģinājumus sarunu ceļā atrisināt situāciju.

Un tas arī viss, šajās vēlēšanās daudz mākslas nevajadzēja lai uzvarētu, piekabini galveno konkurentu krieviem un skaties, kā viņa kampaņa aiziet pa burbuli. Ja vēl Makrons drusku pārņem Zeļenska ģērbšanās stilu, tad vispār vieni plusi.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ok, galvenaiss lai viņš uz Rix nebrauc, ne uj viņam te darīt.Jā.

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Cerēsim. Parasti pēc viņa vizītēm Rīgā mūsu vietējie koloniālie administratori sāk pastiprināti žņaugt paši savus aborigēnus

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 1 Atbildēt

Kuri administratori ko žņaudza?

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Kuram vajag, tas sapratīs

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Spriežot pēc šodienas prognozēm, ka viņam esot visas iespējas izvirzīties par visEiropas namberVanu,gan jau arī šoreiz bez tā apmeklējuma neiztiksim.

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Impērija pastāv, kamēr spēj izplesties - tā laikam kādreiz teica Marks Tullijs Cicerons. Tāpēc arī laikam tāda ofensīva ar Ukrainas uzņemšanu Brāļu Saimē - auglīga zeme ir, resursi ir, lēts darbaspēks arī ir. Būs NamberVanam ko darīt

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

precīzāk būtu teikt par visvecEiropas... Un varēs kopā ar kaimiņzemi lūgties pie jaunās Eiropas vārtiem.

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Ja ieraus Ukrainu zilzvaigžņotajā Saimē, tad vēl kādu brīdi visVecEiropa elpos

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kad sāks dauzīt vācu mašīnas?

youtu.be/JfSl1BFuzAQ

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Brjanskā, Krievijā, izcēlās ugunsgrēks naftas bāzē. Vēlāk kļuva zināms par vēl vienu - militārās vienības teritorijā. Par to, atsaucoties uz Krievijas Federācijas Ārkārtas situāciju ministriju un aculiecinieku stāstījumiem, ziņo vietējie mediji.

news.liga.net/politics/news/v-rossii-soobschayut-o-silnom-pojare-na-neftebaze-v-bryanske-video

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Krieviem vienkārši jāatmet pīpēšana, pēdējā laikā viņiem no neuzmanīgas apiešanās ar uguni iznīcinātas 2 naftas bāzes, rūpnīca, institūts un pat kuģis Melnajā jūrā. Kaut kas tur viņiem nav kārtībā ar to ugunsdrošību

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

A varbūt cigaretes kaut kādas kreisās, īpaši uzliesmojošas un tā... Vai jēliek viņiem Saltus pīpēt.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Tikko tieši no ukraiņu puses dzirdēju, ka kaut kas no šiem iekšējiem uzbrukumiem varētu būt arī pašu FSB darbs. Putinam reitings piesēdies, vajag drusku uzpumpēt ar bailēm no teroristiski noskaņotiem ukraiņiem. Ukraiņiem protams šadi notikumi naftas bāzēs arī nenāk par sliktu, bet reāls ukraiņu uzbrukums tik dziļi iekšzemē jau prasītos pēc to ģenerāļu galvām, kas atbild par pretgaisa aizsardzību, pie tam ir jautājums vai ukraiņiem vispār ir ar ko tik tālu aizšaut.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

" ka kaut kas no šiem iekšējiem uzbrukumiem varētu būt arī pašu FSB darbs."

Inside job bija tad, kad tika uzbrukts Brjanskas apgabala vistu kūtīm. Nopietnus objektus viņi paši neiznīcinās.

Bet aizšaut tik tālu nemaz nevajag, var tak iemest kādus pārdesmit kg C4 auto bagāžniekā, un braukt ciemos.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pirms nedēļas kkur lassīju, ka drīzumā "iespējams" krievu teritorijā diez vai iztikšot bez visādiem starpgadījumiem. Apmēram kā pirms 20g.Katrs, kam nebij slinkums, tolaik staipīja cukurmaisus un ik pa laikam kādai 9stāvenei mistiski sagadījās visādas tehniska rakstura sagadīšanās.

Bet reku šodien pavīd ziņas, ka atsevišķās netālās valstīs amatvīri jau sākot uzdot jautājumus par atsevišķu reliģisko personu darbību.Nostāju, tāteikt.Laikam bija uzmanīgi noskatījušies to aizvakardienas krāšņo rituālu..Kā arī, ievērības cienīga ir ziņa par "grēku atlaišanu" atsevišķām sportiski noskaņotām personām.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Tu par tiem Rjazaņas cukura maisiem?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu gan jau iemaņas saglabājušās un kaut kur tiks iecukurots arī tagad.Po/rjazanski, tāteikt.Reku jau atentāta kandidāti gatavi uz jebko, lai tikai iekļūtu kandidātu sarakstā.Kā savulaik tas Šnurs dziedāja- vybori/vybori, kanģidati p..... Cerams arī, ka tur tas trekni melnaiss izwarovska kristāliem pa visu perimetru apkakarinātais popcienīgtēvs ar savām beidzamlaika svētīgajām darbībām stipri pagarinās kvēlo ticētāju rindass.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Nu vispārēja mobilizācija taču kaut kā jāizspiež, bet to bez uzbrukuma pašai Krievijai nevar īsti uzsākt. Tur vajag kārtīgu karu pret terorismu, kam pievilkt NATO iesaisti.

Pie šī brīža tempiem krievu uzbrukumā 9. maijā nebūs ko svinēt, ja paspēs vēl ieročus ukraiņiem atvest, tad var sanākt arī Hersonu papist un tad jau vispār tupiks. Līdz ar to līdz 9. maijam vai nu jāieņem donbass un Odesa, vai arī jāuzsāk plašāks karš, pēc tam jau tukšie veikalu plaukti tautā var pavilkt arī uz dumpi. Tā tauta būtu gatava ciest badu, ja būs rezultāts frontē, bet šobrīd īsti pat rezultāta nav.

Kas attiecas uz to reliģisko personu kustību, tad tur jau sen vajadzēja sankcijas slēgt iekšā. Ja popi brauc majbahos, lido privātajās lidmašīnās, svēta raķetes un vienam otram nogrimušam krievu kuģim aizsardzībai sagādā kaut kādas kristietības relikvijas pa 40 milj, tad es īsti nesaprotu, ar ko minētā reliģiskā organizācija atšķiras no nacistiem, kas pa pasauli meklēja visādas relikvijas lai celtu savu varenību. Un tas pat neminot pašu armijas templi, kas vispār ir špļāviens sejā kristietībai kā tādai, dažus gadu simtus atpakaļ par tādas konstrukcijas būvniecību Eiropa tā tikai būtu salasījusies krusta karos apkarot pagānus un viņu templi.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu zin kaa,spļāvienam jābūt simetriskam.Ja iespļauj vienā acī ,uzreiz jācenšas nostiprināt panākumu un trāpīt arī otrā.Jau senajos 90tajos popi par taisnīgu atlīdzību mēdza iesvētīt dajebko.Pati tā iestāde taču jau izsenis ir visam tam idejiski domāta- 6 dienas lai spļauj, bet 7tajā vnk atnāk Samaksāt.Kuŗš vairāk maksā, tam top jo vairāk atļauts.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Izrādās, ka arī norvēģi ( t.i., ja exxon-mobil netālu no Oslo uzskatām par norvēģiem ) nevar atturēties no lētās krievu naftas iepirkšanas: Greenpeace un Extinction Rebellion kampaņas dalībnieki pirmdien bloķēja tankkuģa no Krievijas naftas piegādes Norvēģijai

www.reuters.com/world/europe/greenpeace-blocks-tanker-delivering-russian-oil-norway-2022-04-25/

www.vesselfinder.com/vessels/UST-LUGA-IMO-9740469-MMSI-477118700

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Deg ne pa jokam. Tas naftas objekts esot naftas vada Družba sastāvā. Ir tāda NASA lapa, kura domāta meža ugunsgrēku noteikšanai, bet, saprotams, uzrāda visus, šajā gadījumā:

firms.modaps.eosdis.nasa.gov/map/#t:adv;d:2022-04-25;l:noaa20-viirs,viirs,modis_a,modis_t,street;@34.5,53.2,12z

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Ukraina nav tālu. Varbūt šamie ietesa pa to naftas krātuvi, tāpat kā Belgorodā?

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Šobrīd klīst baumas, ka tika strādāts no tuvas distances - vai nu paši krievi, vai ļoti profesionāli ukraiņi, kas pamanījās tikt iekšā divos pastiprinātā apsardzē esošos objektos.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Nu, Točka-U, kas viņiem esot, velk 120 km, bet tad jānoliek pie pašas robežas un tad tikai knapi sanāk. Vēl nevajag aizmirst par droniem. Vēl iesp. dažas gaiss-zeme raķetes viņiem arī tomēr ir. Deg 2 objekti, armijas bāze un naftas bāze, pēdējā deg, izskatās, ka 2 vietās. Attiecībā uz robežu attālumi tur lieli un robeža šķidra, gan uz zemes robežsargu pieskatītā, gan pretgaisa aizsardzības jomā. Tā, ka tur var būt viss kas.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Cik tas mūsu militārais drons varēja nolidot? Degviela 90 stundu lidojumam un ātrums 70km/h, tas 120km tur ir nieks, tur ilgi var plivināties. Sīkus zemu lidojošus amatiemodeļu sūdus pretgaisa aizsardzība neķer.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-ā, nuja, 90h lidojums nav nekāds xui/sabačij..,pasaulē slepenākais 121 eksemplāra piegādei paredzētais fēniksas spoks ar savām 6h un ar visu savu infrakrasno kakameru var droši doties na/h.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

"Čelendžs" ja nav 90 stundas nolidot, to māk izpildīt jebkurš aviomodelismā kau ko saprotošs ļautiņš, galvenā problēma ir nepazaudēt sakarus lai vispār būtu iespējams to vadīt, īpaši ja runājam par tāliem lidojumiem.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Kamikaze droniem tie sakari nav nepieciešami. Lai naftas bāzi aizkurinātu tur pat pietiek ar mazu lādiņu un atlikušo degvielu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Attiecībā uz droniem vajadzētu tikt galā ar klasifikāciju: novērošanas droni var lidot tālu un ilgi, jo nenes munīciju, tāpēc ir viegli. Trieciena drons, piem. Bairaktars, nes munīciju, un ir diezgan liels. Un ir "kamikadze" droni, kuri faktiski paši ir lidojošs lādiņš, to priekšrocība ir tā, ka nevajag atgriezties, tāpēc degvielu/baterijas lādiņu vajag vismaz 2x mazāk, nekā ja tas lidotu atpakaļ. Nopietnākais switchblade, 600 sver apm 25 kg. Šos dronus ASV militāristi vispār klasificē nevis kā dronus, bet kā taktiskās raķetes.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Cik tālu diez tas jaunākais fēniksas spoks pa 6h varētu aizvilkt? Kādā augstumā, gadijumā vai nebij visi 15km? Ko viņš var "panest"? Ar kādu atstarojošo gandongumiju tas pārklāts un no kāda attāluma būtu publiski saredzams? Un kāpēc tieši apaļi 121gab, nevis kādi piem 116? Datu neko daudz nav.Nu varbūt beidzoot tiek gatavots kas tāds, ko jau nedēļu iepriekš neapspriež delfos un kasjaunsā.

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Šodien gadījās dzirdēt interesantu ukraiņu pārspriedumu par iespējām notiesāt Putinu par kara noziegumiem. Galvenie punkti šajā parspriedumā bija tādi, ka Putins ļoti veikli strādā gan ar juridiskiem terminiem, nesaucot karu par karu, gan izliekoties ka neko nezin par situāciju frontē. Tas principā velk uz to, ka ja viss saies galīgā pēcpusē, pietiks iznīcināt oficiālās pavēles, lai pārvērstu visu situāciju par kaut kādu armijas pašdarbību, ļaujot visādām elitēm, kas sadarbosies ar izmeklēšanu izpeldēt no soda.

Reāli jau šobrīd kritušo skaits krievu datos nav liels, liela daļa pazuduši bez vēsts mācībās, tad vēl visādi algotņi, sīrieši, utt. Skatoties tīri juridiski tāds pašdarbnieku bars, kas krievu armijas daļās nolaupījuši ieročus un tagad uzbrūk Ukrainai. Jebkurš nopietns uzbrukums no Ukrainas puses Krievijas teritorijai jau būtu traktējams kā kara pieteikums, uz ko attiecīgi varētu pasludināt pilnu mobilizāciju.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Vecčekists šon lieliskā formā.Dažādiem ASV nodokļmaksātāju triljonu tīkotājiem "iedvesmai" noderētu noklausīties uzrunas trešo trešdaļu.Mazums kas, citādi tādus pārāk gudros kādi tādi citplanētieši varot sassniegt un/vai pat nolaupīt..Jā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Varu piezīmēt, ka zem iepriekšējā video, 204. ir parādījies plašs komentārs, kurš sīkāk apraksta Zeļenska biroju, kam interesē, iesaku izlasīt.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Cik ilgi vēl Latvijā strādās VW, BMW, Mercedes dīleri, kāpēc tur nav stikli izdauzīt visām mašīnām?

youtu.be/m7PJJL7iafo

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Nu takā jau paši būtu labāki, rekur Kalvīts no stūra pukst, ka viss hujova ar gāzi, LDz konstatē, ka kravas nāk no Krievijas un būs jāīsina cilvēki, bet lielākais un gandrīz vienīgais metāla piegādātājs ir Severstaļ. Mums te vēl pašiem ir par ko domāt pirms Vāciju sākam presēt. Tāpēc jau poļi, leiši un igauņi ir aktivāki gan sankcijās gan ES bakstīšanā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tai pašā laikā, ja nekļūdos, igauņi savas robežas autotransportam no RU slēguši nav.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Varbūt arī nav, slinkums meklēt, bet ar muti vismaz brauc sparīgāk

Jau pie raksta par to "Latvijas maisījumu" spriedām, ka muhļī visi, vienkārši kuru pirmo uzrauj, vai kurš mazāk aizstāvās uz to arī rāda ar pirkstiem. Vāciešiem rūpniecība lielāka un politisko saišu ar krieviem vairāk, līdz ar to viņiem vieglāk atrast kādu uz ko rādīt ar pirkstiem, kamēr citu valstu mazāki uzņēmumi turpina sadarboties ar Krieviju.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tavi Āss sacīja, ka sankcijas tiek piemērota visā Eiropā, kā to pieprasa Igaunija, Latvija, Lietuva un Polija, taču "diemžēl" pastāv izņēmumi.

"Vai un cik lielā mērā dalībvalstis vēlēsies radīt izņēmumus, rādīs laiks, taču cerams, ka tas nepavērs durvis sankciju apiešanai un sankciju jēga nepazudīs," viņš sacīja.

Dalībvalstis var piešķirt izņēmumus dabasgāzes un naftas, titāna, alumīnija, vara, niķeļa, pallādija un dzelzsrūdas iegādei, to importa transportēšanai “vajadzības gadījumā”.

Turklāt būs iespējams noteikt izņēmumus farmācijas, medikamentu, lauksaimniecības un pārtikas produktu, tostarp kviešu, iegādei, importam vai transportēšanai, kā arī humānās palīdzības vajadzībām. ERR News 09.04.2022

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Tās Eiropas sankcijas vismaz pagaidām tāda māžošanās vien ir. Visas šīs kašķēšanās vietā ko un kā sankcionēt, jau pašā sākumā pēc sankcijām pret Krievijas finanšu sektoru, ES līmenī vajadzēja spriest par to, kā aizstāt visus krievu piegādātos materiālus - metālus, gāzi, naftu, utt. Reāls teksts ar plānu un darbībām kā līdz gada beigām koriģēt ekonomiku lai aizstātu kādu energoresursu ir daudz iedarbīgāks nekā visa šī kliegšana par embargo ar atrunām smalkā tekstā.

Šobrīd itkā visi stāsta, ka kaut kad gada beigās vai vēlāk atteiksies no gāzes, naftas vai vēl sazinkā, bet realitātē vienkārši tiek stiepta gumija gaidot kara beigas lai atgrieztos pie standarta biznesa. ES reāli būtu jāiesaistās, izpētot katras dalībvalsts jaudas un prasības, un kaut vai caur savienības iepirkumiem jārada pašu un starptautiskajiem ražotājiem vēlme koncentrēties uz to produktu ražošanu, kas šajā brīdi ir nepieciešami kādā citā Eiropas pusē. Jā, saprotu, ka velk uz komunismu, bet reāli visa eiropa jau labu laiku ir kara ekonomikā, tik daudz ka dēļ kovidnaudām un ekonomikas inerces dēļ to vēl tā nejūt.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 1 Atbildēt

Prikolīga RU stratēģijas sastāvdaļa:

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti