Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
Tekuila Reģ.: 07.01.2022
0 1 Atbildēt

[url=https://ibb.co/5MJkbqX]

[/url]

Tekuila Reģ.: 07.01.2022
0 0 Atbildēt

Atbrīvotā Bučas pilsēta no vatņikiem.

Tekuila Reģ.: 07.01.2022
0 0 Atbildēt

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Šo te vajag parādīt, visiem rādīt, kam vien var. 30+ gadi pagājuši, tie paši cilvēki tagad slaktē viens otru nost...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Labās sarunas :-/

650 Reģ.: 25.01.2017
0 2 Atbildēt

Uzrodas arvien vairāk materiālu par to, kā rietumu lohdiplomātija nespēja novērst acīmredzamo/neticamo. Wallstrīta journāls nupat rakstīja, ka akurāt nedēļu pirms kara vācietis esot mēģinājis ukraiņiem iestāstīt, ka tomēr lietas labad vajagot atteikties no iestāšanās Nātō un steidzami pasludināt neitralitāti.Francūžu kundziņš arī tur tās pāris "pirmssvētku" nedēļas kko drudžaini mētājās un zvanījās, taču beigu beigās visi korī smagi apkākājās.Jautājums arī, kas īsti šajā laikā tika "sacīts" (un solīts) no otrpusdīķa puses.Jo arī visuvarenajie amērikas politiķi tiek savās mājās zākāti par šo tuvredzību.Nu tagad tālākais attiecīgi uz ukraiņu tautas rēķina.Iespējams arī, ka kādas aprindas ar to visu notikumu gaitu var justies itin apmierināti.Cik tad var visu ražot un uzglabāt, ik pa laikam taču vajag atsvaidzināt iemaņas un uztaisīt kādu pablisko feijerwerku.Jā.

Ps, poļi šodn paziņojuši, ka labprāt savās mājās uzņemtu amerikāņu ātomieročus...

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 1 Atbildēt

"Jo arī visuvarenajie amērikas politiķi tiek savās mājās zākāti par šo tuvredzību.Nu tagad tālākais attiecīgi uz ukraiņu tautas rēķina."

Tas nav tik vienkārši. Amerikāņi intensīvi mēģināja iestāstīt ukraiņiem, ka viņiem uzbruks. Ukraiņi nav gribējuši dzirdēt: atbilde bijusi : mūsu izlūkdienestu dati par to neliecina. Mēs negribam kara ažiotāzu, jo tas atbaidīs investorus. Nebija nekāds noslēpums, ka ar Ukrainas vadību un specdienestiem saistītas personas bija ne tikai prokremliski noskaņotas, bet pat Krievijas aģenti. ( Atcerieties, ka vienu kadru no Ukrainas delegācijas sarunām ar Krieviju paši ukraiņi nošāva, ar paskaidrojumu: pretojās arestam )

Tātad, amerikāņiem bija pietiekami iemesli domāt, ka ukraiņi krievu agresijai, ja pretosies, tad tikai simboliski, jo Ukrainas vadība brīdinājumus neņēma vērā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Šis it kā tas video ar aģenta aizturēšanas mēģinājumu - youtu.be/jKFIlP25LU0

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Tas delegācijas kadrs ir cits: Deniss Kirejevs "Mar 5, 2022 — Denis Kireev, a member of the Ukrainian delegation for talks with Russia, was killed during his detention by the Security Service of Ukraine"

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Jā protttams,Vienkārši nav.Bet vienkārši ir kāreiz tas,ko LV vid/stat loham nestāsta kasjaunss ikdienā.Bet par ko runā ASV pašmāju politikas analizatori.Par ko viņi pamatoti pārmet politiķiem.Jo kāreiz tieši politiķi visu to suudu reāli ievārīja.Tāpēc ukraiņi/regulārie par TO samaksās ar savām dzīvībām un iedzīvi un uttt..Savukakārt,LV un pārējie euro lohi dos savu artavu,pērkot apsolīto 3eur/l zampu un samazinot dušas apmeklējumus un ierobežojot ledusskapja virināšanu..Un uzvārass eiforijā būs sen aizmirsuši tos LV un euro tautas varoņus un businessa spīdēkļus,kuri visu šo laiku bija pie krievu/pupa kāri piezīdušies.Nebij jautājumu,no kurienes/kas.Vajg jums zelta passi vai pusmiljarda jahtu vai pārsimt miljonus pārskaitīt uz/no- okk, ludzdzu,viss būs,par jūsu (godīgo) naudu jebkādas vēlmes.Jā.

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 0 Atbildēt

Tā jau ir kā saki. Kaut kur kādā mirklī manīju kur rakstītu, ka tikai apmēram 5% no lohiem parastajiem ir spējīgi domāt un saprast notiekošos procesus. Ar tiem 5% tad var dažādos veidos tikt galā - sarauztīt gabalos, uzsēdināt uz mieta,sadedzināt sārtos, giljotinēt, nošaut, aizvest uz guulaagu, Mordovijas nometni vai nobanot purnagrāmatā.

Principā Voldis tos tautu vadoņus un bussinesa spīdekļus ir paglābis no giljotīnām un iecēlis saulītē. Nu tos pašus, kuri šamo zampu uzmaisīja

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Es principā jau kopš konflikta sākuma tieši eiropas valstis uzskatu par atbildīgām par visu šo situāciju. 8 gadus Eiropa noskatījās satelītos kā Donbasā iebrauc tanki, bet izlikās par beigtiem. Pirms paša kara arī visi tur brauca pie Putina nolūgties nekarot, kaut gan bija pilnīgi skaidrs, ka karš būs. Makrons vispār kačāja reitingu ar tekstiem, ka viņam tur viss praktiski sarunāts. Līdz ar to nekas no tā ko darīja vai nedarīja amerikāņi neattaisno tieši vecās Eiropas bezdarbību un ieroču tirdzniecību krieviem. Ja amerikāņi neko nebūtu teikuši Nordstream 2 arī būtu palaists, un vācieši vispār būtu pēcpusē. Tik daudz, ka vācieši ir sapratuši situācijas nopietnību un sākuši kaut ko darīt lietas labā, kamēr Makrons saviem uzņēmējiem iesaka vēl padomāt par aiziešanu no Krievijas tirgus.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Nav ļaunuma vez labuma. Rietumu mīkstums radīja apstākļus Putina iešanai uz visu banku. Lai gan nu jau parādās, ka īstais iemesls steigai ir tas ka Putinam vēzītis un laika maz, grib vēl pieredzēt sapņu īstenošanos.

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Drīzāk pirmais variants. Būtu rietumi decembrī piedzinuši tankus pie robežām tā kā tas ir izdarīts šobrīd Putins būtu noraustījies ar vēzi vai bez.Tagad mēs kopā ar pārējo Eiropu samaksāsim par nopietnu lēmumu trūkumu pirmskara periodā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Noraustījies Putins nebūtu tas. Pievāktu Donbasu un joprojām būtu izsalcis.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

M-karrons kāreiz viens no glumākajiem glumekļiem.Lab ka sen nav Rix nolaidies, sazin ko vēl būtu te iz-instruējis.Tāpat vācieši ar savu to e-banno jā/nē kanalizācijas trubu.

Tas pats tagad- pabliski drist lažu par putainā fizisku izslēgšanu, tai pat laikā aizkadrā bīdot variantus un principā (kā izskatās) diezko reāli nesajēdzot krievu mentalitāti kā tādu.Tikai galējs Lohs var ticēt, ka tagad nu vispārējajā uzvāras eiforijā kāds tā nu paņems un aizslēgs aizgaldā visus passaules krievus,LV pavalstī mītošos ieskaitot.Jā.

Un ko "mēs" tagd darīsim ar tām "konfiscētajām" jahtām un villām.Utilizēsim, vai kā? Tur ko- ja līdzšinējo caru veiksmīgi nogāzīs, tad tas viss pēkšņi kļūs balts un pūkakains un likumīgi iegūts?

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Eiropas lielo valstu izpildījumā visvairāk kaitina tieši divkosība - visus šos gadus vecā Rietumeiropa ir runājusi par demokrātiju, dirsusi virsū visiem, kam nepatīk bēģļi un citas minoritātes, stūmušas visādus zaļos kursus, bet tagad, kad reāli vajadzētu braukt demokrātiju ar tankiem aizstāvēt uzreiz iestājas "eu nē džeki, nu mēs tur tā nevaram, padziļināsim krīzi, utt., lai amerikāņi brauc". Bet Baidenonkuls pasaka "neko nezinam, sūdi jūsu kontinentā un pašu radīti, līdz ar to pi*aties paši". Un tā arī Eiropas vadoņi pi*ās jau 5 nedēļu, bez nekādas konkrētas rīcības. Vācieši vismaz šo brīdi izmantoja lai pasludinātu bruņošanos pie sevis un arī uz Ukrainu kaut ko nosūtītu, bet es tā arī nevaru atrast ko ir nosūtījuši tie paši franči.

Un šī visa kontekstā rodas jautājums - a NATO mums vispār palīdzēs, vai franči un itāļi arī mūs pārdos krieviem? Tik daudz pozitīvi, ka papildus NATO esam arī ziemeļvalstu un Britu apvienībā JEF, zviedriem varbūt paliks žēl naudas ko pie mums ieguldījuši.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tā 2kosība ir vienkārši paranormāli ārprātīga.Visi ir gudri, akurāt līdz tam brīdim, kamēr būtu jāsāk atkauties konkrēti uz savas zemes.

Ir jau vēl citi organizātoriskas dabas jautājumi.Piem., ja sagrauta konkrētās bankas ēka, vai darbojas tās izdotās bankaskartes.Vai pierobežas bēgļu koridoros ir pienācīgi daudz tualetes,mobilo ierīču uzlādes pointi un/vai bankomāti.Ko jāņem līdzi, kad/ja cilvēks (vienvirzienā) atstāj savu deklarēto dzīvesvietu.Kas un kā mainās tad, ja gadījumā šī vieta bijusi iegādāta līzingā.Kam un kā jāziņo par personiskā tr-līdzekļa bojāeju, ja apdrošinātājs neceļ klausuli, bet pasts un/vai e-pasts nedarbojas.Hmm.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 1 Atbildēt

Tādas sankcija, kādas Krievijai uzlika tagad, vajadzēja uzlikt jau brīdī, kad Krievijas armija iegāja Gruzijā 2008. gadā. Krievu impērisko nacismu aka "krievu pasauli" bija jānožmiedz jau tad. Tad nebūtu arī Ukrainā 2014-15 gados un Sīrijā bojā gājušo.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
5 3 Atbildēt

Pamēģini pārlasīt paša rakstīto vairākkārt un varbūt palēm sāks pielekt, ka nevar visā notiekošajā vainot vienu Putinu, bet līdzvainīgi ir arī viņa atbalstītāji un finasētāji - tā pati ES un ASV, kas visu šo laiku ir finasējusi gatavošanos šim karam. Un Baidens, kurš tagad ir apmetis kažoku otrādi, līdz pēdējai dienai pirms uzbrukuma intensīvi skandēja, ka Krievija uzbruks, bet ASV palīgā nenāks.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 1 Atbildēt

Neviens nav kažoku apmetis. Baidens konkrēti pateica, ka iznīcinās Krieviju ekonomiski pat bez militāras iejaukšanās, ja šie spers šādu soli. Rietumi tik nespēja aptvert, ka Krievijas vara ir tik stulba, ka nerēķina tālāk par vienu gājienu, un nesaprot ar ko tas beigsies.

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 0 Atbildēt

Iespējams arī, ka kādas aprindas ar to visu notikumu gaitu var justies itin apmierināti.Cik tad var visu ražot un uzglabāt, ik pa laikam taču vajag atsvaidzināt iemaņas un uztaisīt kādu pablisko feijerwerku.Jā.

Pavisam noteikti ir aprindas, kuras labsajūtā berzē roķeles un priecājas par savas labklājības ieaugumu. Noteikti, ka abās pusēs tādas aprindas ir. Tik ukraiņi parastie patreiz tiek laisti cauri gaļas ceham... par to sāpe, liela sāpe

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Nu amerikāņi eiropiešu mīkstumu jau izmanto pēc pilnas programmas - tanki Polijai, F-35 Vācijai, gāzes piegādes, utt. Eiropa tikmer turpina noskatīties gan uz pieaugošo līķu skaitu Ukrainā, gan uz ASV ietekmes pieaugumu, un turpina pieņemt tikai "drošus" lemumus.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 1 Atbildēt

Nu pilnīgi skaidrs.Bet nav vairs Brežņeva laiki, kad ideologi loham/regulārajam skaidroja passaules uzbūvi un vismaz daļēji radināja pašam domāt/izvērtēt.Tagad lohs vairs nemāk klausīties principā un maximums ko tam "skaidro", ir ka viņam nav pamata uztraukumam par to, ka viņš ir lohs.Jo viņš nav vienīgais.Kopā/siltāk (drošāk) un taa.

Publisks feijerwerks ir jebkuŗa petaržu un/vai hlapušku ražotāja kvēlākais sapnis.Tāpat, kā ārkārtas situācijas/valstī pasludināšana jebkurai pie varas esošajai kompānijai.

Ja ticēt dažiem populāriem Asv apskatnieku izteikumiem, tad misters Bidēns drīzumā būs "gatavs" šādu situāciju izsludināt tieši svētku/uguņošanas piederumu ražošanas jomā.Jo vairs nav īsti ko ziedot, drīz viss būs izlietots un pašiem nebūs ko ēst.Jā.

Gaļas cehs tika noorganizēts kāreiz tieši slideno glumo politiķu (bez)darbības rezultātā.Kuriem pēc idejas ir bijis viens/galvenais uzdevums- sargāt savus cilvēkus.Viņi tur varēja savā starpā kaut cits/citu nosist vai viens otram atcūkāt, taču nedrīkstēja pakļaut tautu šādam slaktiņam.Priekš kam mums bumbas,raķetes un sazin kas vēl- par ko kladzina, ka tas viss ir veltīts atturēšanai un mieram virs un zem zemes un vispārējai cilvēku labklājībai.Lielākā krāpšana aiz vīrusa afēras- brīnumi, ka vēl (pagaidām) neviens nav tā nopietni pievērsies abu šo te 21mā gs brīnumu savstarpējās saistības izpētei.

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Tos 21mā gadu simteņa brīnumus kaut kad izpētīs vēsturnieki, kad pēc gadu desmittiem varbūt atslepenos arhīvus. Varbūt arī ātrāk, ja kāds hakeris uzlauzīs un nozags tos digitālos dokumentus

wons Reģ.: 26.07.2017
4 1 Atbildēt

Viens labums, ja tā var teikt ir tas, ka Putina krievi parādījušu savu īsto seju-slepkavas, izvarotāji, zagļi, padibenes, nelieši u.t.t.

Nav ilūziju. Kā saka ukraiņi pēc iespējas vairāk tos dabūt zem zemes.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Krievu armija nebeidz pārsteigt: Marodieru tirdziņi. Krievu karavīri Baltkrievijas Gomeļas apgabala Narovļā netālu no Ukrainas robežas ierīkojuši kara laupījumu tirgu. Marodieru tirgū tiek piedāvāts plašs Ukrainas civiliedzīvotājiem nolaupīto preču klāsts - veļas un trauku mazgājamās mašīnas, ledusskapji, dārglietas, automašīnas, motocikli, velosipēdi, trauki, paklāji, mākslas darbi, bērnu rotaļlietas, kosmētika un citas mantas. Tikmēr Baltkrievijas Moziras pilsētā kareivji no armijas kravas mašīnām izkrauj saiņus ar salaupīto, ko Krievijas pasta sūtījumu piegādes kompānija SDEK pārsūta uz Krievijas Federācijas teritoriju.

www.tvnet.lv/7491683/baltkrievija-pie-ukrainas-robezas-krievi-ierikojusi-kara-laupijumu-tirgu

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Totāls vājprāts

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Pilnais video no pasta novērošanas kameras 3 stundu garumā. Tur dažiem trofeju vācējiem arī adreses un telefonus redz.

www.youtube.com/watch?v=6vyY4rnJ7lA

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Kārtējā totālā vairs ne 2kosība bet jau 6kosība.To jau nedēļu runā, taču politiskie glumekļi tam krievam to acīmredzot aizmirsuši atgādināt.Un krievs pateiks, ka tā ir vienkārši dezinformācija.

Latvieši un amerikāņi nesavtīgi ziedo savu iedzīvi, bet pa to laiku krievu marodieri netraucēti pako laupījumu.Un nava visā ne varenajājā vispassaulē tāda spēka, kuŗš pa to suuda krieva pastabuudu varētu Trāpīt.Pat Romānijas Paavests ir bezspēcīgs un Pravoslavnajam Templim never nava neh*uja neviens kamments.Nee,jo tad var izcelties Passaules Kaŗš.Ceturtais vai piektais vai hvz tur kuŗš jau.Jā.

Tekuila Reģ.: 07.01.2022
2 0 Atbildēt

Vēsture atkārtojās.2.pasaules kara beigās kad krievu armija iegāja Vācija ari zaga visu ko varēja aiznest.Pēctam krievu duņkas apakšsvārkos gāja uz ballēm.

wons Reģ.: 26.07.2017
2 0 Atbildēt

Krievijai spranda jāsalauž tagad ! Pilnigi pareizs viedoklis www.tvnet.lv/7492022/asv-generalis-hodzess-krievijai-sprandu-jasalauz-tagad

650 Reģ.: 25.01.2017
3 0 Atbildēt

-prottams,apķērīgajam ģenerālissimusam taisnība, ka tieši Tagad ir tas īstais laiks.Un nekādi nebija pirms/tagad, ta kur nu vēl pirms feb24..Nee.Vēl taču ne visa ukraiņu tauta ir pagalovna apšauta, vēl var paturpipināt.

Putainais notekti savu sprandu nolauzīs jau nākamnedēļ, kāpjot pats savā pagrabā.Jo tur būs izdegusi ķīņiešu spuldzīte un nebūs/nedos Sveta.Lifts būs apsstājies starpsstāvā un usps caur počta rossiji nepiegādās tam rezerves/daļu.

Kāds varētu hronoloģiski piesekot šo te kareivīgo gaišreģu prognozējumu piepildes procentam.Savādāk katrs jaunais senaciciOnālais murgojums liek aizmirst visu iepriekšējo.Jā.

MMX Reģ.: 03.03.2022
3 0 Atbildēt

Itkā jau pareizi visu saka, bet kas tad ies? Amerikāņi ar poļiem itkā varētu, bet amerikāņu iesaiste eskalētu pasākumu. Praktiksi vajadzētu pašiem eiropiešiem savus sūdus risināt, bet tad no gribētājiem vispār paliek tikai Baltija, kas pati jāsargā un poļu/UK apvienība, nu vēl pēc pāris nedēļām varbūt vācieši frontes aizmugurē pieslēgtos. Pārējā eiropa vispār labprāt atdotu to Ukrainu krieviem lai netraucē biznesu. 2 pasaules kari Eiropā un eiropieši tāpat nevar savākties lai problēmu atrisinātu saknē, kā viemēr sagaidīsim, kad pretinieks ir ieņēmis Berlīni/Parīzi un lūgsim palīdzību amerikāņiem.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Amerikāņi savā zemē nekaros, tas ir skaidrs pilnīgi un galīgi.Viņiem nav tādas peiredzes un viņi pat nevēlas to iegūt nākotnē.Bat poļiem nav uz citu ko cerēt.Un (acīmredzot) viņiem ir apsvērumi, kāpēc nupat vakar tie izteikuši gatavību uzņemt amerikāņu kodolieročus savā teritorijā.

Savukārt,jau 16x kaklunolauzušais un 64x sazvērestības upura lomā rakā un 128x ešafotā izlocītais putZlers šon reku savā tajā fotožhop las vegas 8k turbo ekakarānā izstās možs un labi atpūties un pat itin veselīgi pie bunkermākslīgās Saules iessauļojies.Kvatitatīvi nogrimēts, unt runā tik raiti,ka neviena ne uzacs, ne pa ne aiz/lūpa tam neraustās.Parīzē, pletj,nevis makkaroni krītot,bet reku snieks/dzeltenais šon esot (16cm) uzsnidzis.Tagd šis viņiem piedāvā to ņemt un bāzt vai nu tukšajā trubā vai aizvaigā.Jā. ;p

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Pieļauju, ka poļi ir sapratuši, ka sūdu gadījumā atkal var palikt vieni paši, līdz ar to jo vairāk bruņojuma jo drošāk. Un nav jau arī viņiem tur apkārt daudz draugu - visādas Čehijas, Slovākijas, Ungārijas, utt. ir pilnas ar visādiem odioziem politiķiem, bet par to cik Vācija būtu gatava palīdzēt kara gadījumā vismaz pagaidām ir daudz jautājumu. Attiecīgi paliek ASV un UK, kas plašāka konflikta gadījumā vispirms glābtu Baltijas valstis, jo poļi nosacīti paši var pietiekami ilgi noturēties.

Attiecībā uz Putina iespējamo slimību - krievu un ukraiņu kanālos pēdējā laikā arvien biežāk parādās doma, ka Putinu varbūt arī nobīdīs malā (ja pats pirmais nenobīdīsies uz mauzoleja pusi), bet varas vertikāle plāno mazliet patīrīties un vienkārši atrast citu vadoni, līdz ar to uz kaut kādām reālām izmaiņām Krievijas politikā Putina nāves gadījumā varam necerēt. Jaunais vadonis kādu brīdi paspēlēs teātri un tas arī viss, atgriezīsimies pie mūsu "mīļā" kaimiņa gopņika/alkoholiķa.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Tikko paklausījos Girkinu ar vēl pāris domubiedriem - pat viņi jau ir aptveruši, ka tikai pilnīga uzvara šajā karā var glābt Krievijas federāciju no sadalīšanas. Tu gan vēl ne...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 0 Atbildēt

Ak dižais analītiķi, tu vēl neesi sapratis, ka pilnīga uzvara ir iespējama arī iekšpolitiski. Pasludināt ka pie neveiksmēm karā ir vainīgi ASV citplanētu aģenti un korumpētie ģenerāļi, kas ir nacionālie nodevēji un piesmējuši dižo vadoni Putinu. Pakar pāris ģenerāļus un uzvara, vēl bonusā ar stekiem padauza tautu un ir ko svinēt.

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Nu lūk, esam beidzot sasnieguši to brīdi karā, kad visai rietumu pasaulei ir iespēja noskatīties arī uz civiliedzīvotāju izšaušanu www.washingtonpost.com/world/2022/04/03/bucha-ukraine-graves-war-crimes-calls-icc/

Ziņa protams vēl krimināltiesiski nav apstiprināta, bet šī kara kontekstā tas nebūtu liels pārsteigums. pilnam komplektam vajadzētu vēl ķīmiskos ieročus, jo baltā fosfora un kasešu bumbas jau bija.

Kara 2. nedēļa biju ielicis komentāru, ka NATO spēki Ukrainā visiem būtu lētāks risinājums uz ko man norādīja vai es traks. Šobrīd esam kara 6. nedēļā, Ukrainas infrastruktūra tiek sagrauta, ekonomika gan Krievijai gan Ukrainai ilgtermiņā ir pakaļā, kara noziegumi arī tuvojas pilnam komplektam un ir pieejami gandrīz tiešraidē, Eiropas ekonomika arī kaut ko sāk buksēt, uz Eiropu aizbēguši ~3miljoni ukraiņu, pārtikas cenas šogad būs kosmosā, āfrikāņiem šogad būs iespēja ēst mazāk un karš izskatās, ka turpināsies vēļ pāris mēnešus. Jā, šis noteikti ir lētāks risinājums visiem.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Tas raksts ir par maksu. Vieglāk pieejamas bildes zemāk. Tiem, kam nav labi redzēt nedabiskā nāvē mirušos, labāk neskatīties.

censor.net/ru/news/3330918/ulitsy_useyany_telami_v_buche_v_bratskoyi_mogile_pohoronili_280_chelovek_mer_fedoruk_fotoreportaj_18

Šobrīd sāk izskatīties ka pasaulei ātrāk un lētāk būs tieši palīdzēt Ukrainai izmest politūras pudelē dzimušos lopiņus ārpus 1991. gadā noteiktajām robežām. Atstāt aiz žoga, kamēr izjūk līdz galam un tad izlaist caur programmu "atomieroči pret pārtiku".

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Es ceru vismaz, ka ukraiņu virsniekus jau trenē lietot NATO bruņojumu ( bez īpašas reklāmas presē ). Tas nav tik sarežģīti : lai tankists apgūtu lietot citu tanku, vajag 2-3 nedēļas, lai iemācītos lietot Patriot sistēmu: tikpat. Ar lidmašīnām sarežģītāk, tur vajagot 3 mēnešus apm.

Katrā ziņā karot gribētāju ukraiņu pusē diezgan, blogeris Švecs atsaucoties uz Kijevas avotiem teica, ka viens no Ukrainas kara komisariātiem armijas papildināšanai gribējis 560 brīvprātīgos, atsaukušies 7000.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tik neaizmirstam, ka Eiropa labprāt ķer migrantus, un biežāk jā, nekā nē, migranti uzlabo arī ekonomiku, pat ja acumirklī viņi ir "problēma" ....

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

Visādi pēckautiņa pravieši vienmēr čakli uzpeld pēc tam.

Es arī biju pārliecināts, ka 21. gs Krievijā bus kas mainījies un tās taktika ir vairāk uz hibrīdrisinājumiem vērsta. Kā Krima.

Domāju, ka ES noskaņa bija tuvu manējai. T.i. šādu barbarismu 21. gs neviens negaida un nerēķinās. Attiecīgi arī pretsoļu radikālisms ir PĒC nevis PIRMS kārtējā RU barbarisma līmeņa pieauguma.

Attiecībā uz ekonomiku - ekonomika vienmēr sakārtojas. Bēgļi gan rada pieprasījumu, gan rada piedāvājumu. Neturottos nometnēs ekonomika ātri salāgosies. Pārtikas cenas pieaugs un tās aizņems lielāku daļu izdevumos. Secīgi zaudētāji būs Bangladešas bērni, kas par mazu naudu šuj daudz džinsus un kreklus izlaidīgajiem eiropiešiem. Tgd pieprasīs mazāk

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Krievu barbarismu Eiropas vadība redzēja jau Sīrijā, tāpēc NATO gatavojās arī ķīmiskajiem uzbrukumiem. Viss bija redzēts un zināms, bet līdz bildēm deguna priekšā ignorēts. Vienīgais ko Eiropa, un daļēji arī es, negaidīja ir Ukraiņu pretošanās, jo kara sākumā tiešām nebija skaidras informācijas par krievu un ukraiņu reālo spēku sadalījumu un organizāciju.

Protams, ka ekonomika sakārtosies, bet tas vienmēr prasa laiku un kaut kādu pārkārtošanos. Eiropas vecās valstis krīzi izvilks uz bēgļu nodarbinātības un iekšējas migrācijas rēķina ES līmenī, bet mēs visticamāk atkal zaudēsim kaut kādu daļu strādnieku.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 4 Atbildēt

Krievijas barbarisms, ja tāds Sīrijā bija [vai tad krievu armijas vienības tur vispār karoja?], atbilda pārējajām karojošajām pusēm un tāpēc nekādīgi neizcēlās.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Mazliet pievēršoties situācijai pašu mājās - Kalvīts ir gatavs par gāzi maksāt arī rubļos: www.db.lv/zinas/latvijas-gaze-krievijas-prasiba-maksat-rublos-ir-iespejama-507112

Tā teikt te nu mēs esam, ja kāds domā par mājas pirkšanu, iesaku izskatīt variantus Itālijā - klimats labāks, īpašumi lētāki. Kad krievi būs pabeiguši "specoperāciju" Ukrainā, gan jau atnāks arī mūs denacificēt, kā redzams biedri jau cenšas izsist labākās vietas.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Kalvītis var būt gatavs nez uz ko, bet kopš 1. aprīļa Latvija vairs nesaņem Krievijas gāzi. Un kad krievi būs pabeiguši specoperāciju, sāksies Krievijas fedrācijas sadalīšana, kur ar ļoti lielu ticamību uz apsūdzēto sola Hāgā būs arī vāciešu un amerikāņi.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Murgo, kā parasti. 1) Krievijas gāzi nesaņem, jo visu martu pumpēja kā traki, pietiek gandrīz gadam. 2) Kas un ko sadalīs, ir pilnīgi nezināms lielums, un 3) nekādu amerikāņu un vāciešu nebūs uz nekāda sola. Ļoti iespējams, ka arī krievu nebūs. Jo nekāda tribunāla nebūs, ja krievi savējos neizdos. Un, ja izdos, tad jau stīvus.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 3 Atbildēt

1) tu vienkārši melo, jo neko citu nemāki 2) nezināms, bet prognozējams, 3) tev jau gribētos, lai tev mīļie kara noziedznieki paliek nesodīti.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
2 0 Atbildēt

Un tavas 'prognozes' nāk no Fox news klauniem.

par pumpēšanu gāzes krātuvē bija ziņa februārī - ka ātrāk kā citus gadus sākusies iepumpēšana. Tā ka ziņotājs bija Latvijas Gāze, nevis Latvenergo vai Conexus, loģiski pieņemt, ka pumpēja no Gazprom puses. Vairāk nepumpē šobrīd - jo rūmi vajag pasūtītajiem gāzes kuģiem. Simples.

par Hāgām, Nirnbergām, un citiem tribunāliem - jā, man jau arī patiktu, ka Krieviju paplucina tā kārtīgi. Bet. Ir divi varianti, kā Putinam nokļūt uz apsūdzēto soliņa. Vai nu viņu izdod paša aprindas, vai nu iekarotājarmija viņu izķer.

Nedomāju, ka kāda iekarotājarmija viņu izķers. Pat netaisās.

Un nē, par kremlis man nav mīļš. Te tu man nezinkāpēc to piedēvē - bet esmu jau sen - kopš 90. gadu Čečenijas kariem - uzskatījis, ka no viņiem vajag baidīties un gatavoties viņu imperiālismam.

Tu piedēvē nezkādus ļaunumus Vācijai un ASV - bet esmu jau teicis, ka tā ir tikai normāla parādība, ka viņi grib iztikt bez kariem - labāk slikts miers, nekā...

piedodiet, drusku uzvilkos, atkal tas trollis bradupus mani ir 'aizkustinājis'. Apsolos turpmāk arī censties uz viņa murgiem nereaģēt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Iedomas par Fox. Ak nē, ne iedomas - vienkārši tepat izlasīts melīgs ad hominem.

Par paumpēšanu pats atzīsti, ka tev ir tikai kaut kāds pieņēmums, bet patiesībā nemaz nezini par ko runā. Apbēdināšu - gāzes krātuve ir visai tukša - ātrā iepumpēšana ir valdības lēmums, ko īstenoja Latvenergo ar Kataras gāzi caur Būtiņģi - tikai, lai pietiktu līdz rudenim.

Kremlis tev ir mīļš, jo tu uzvelcies, sāc gānīties un mēģini par katru cenu agresīvi noliegt viedokli, kas tavam mīļajam Kremlim varētu būt par sliktu.

Es nepiedēveju ASV un Vācijai "nez kādus ļaunumus", bet gan ļoti konkrētu un mērķtiecīgu ilgstošu Krievijas finansēšanu, vienlaikus investējot "aizdsardzībā" - pirmais šo jautājumu tiešā veidā Stoltenergam atļāvās uzdot Tramps - kādēļ ir nepieciešams NATO, kas pieļauj, ka tā dalībvalstis finansē ienaidnieku dāsnāk, kā pašu NATO. Bet tevi nez kādēļ atkal uzvelk norāde, ka par Ukrainas kara finasēšanu uz apsūdzēto sola var nonākt Krievu energokompoāniju līdzīpašnieks un pie viena eks-kanclers Šrēders vai Putina bijusi STASI kolēģe Merkele.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Te tiešām būtu darbs VDD:

www.lsm.lv/temas/latvijas-gaze/

24.03.22 Kalvītis nesaredz iespēju «Latvijas gāzei» ar Krieviju norēķināties rubļos

30.03.22 Kalvītis: Eiropai jārod kopējs risinājums Krievijas prasībai par gāzi maksāt rubļos

03.04.22. LG - norēķini rubļos ir iespējami lg.lv/jaunumi/pazinojums-par-piegadem

10 dienu laikā tikām no "maksāsim tikai Euro" līdz "varam maksāt arī rubļos"

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tas pēdējais paziņojums ir tikpat murgains kà 650 teksti. Būs laikam sācis tur piestrādāt par preses sekretāru.

Faktiski gan nekādi norēķini rubļos nenotiks, maksās kā līdz šim, bet uz rubļiem Krievijas bankas tur kaut ko tipa konvertēs.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Krievijas barbarisms, ja tāds Sīrijā bija [vai tad krievu armijas vienības tur vispār karoja?], atbilda pārējajām karojošajām pusēm un tāpēc nekādīgi neizcēlās.

Un kā vēl karoja, pilsonis parastais vienkārši jau ir aizmirsis, bet konflikts bija ļoti haotisks un asiņains, vienkārši tā kā bija daudz dalībnieku, atsevišķos gadījumos uz kara noziegumiem tika pievērtas acis, jo nebija skaidrs autors. Krievi šajā karā arī savu jaunāko tehniku bija izvilkuši testēšanai - Armata tank, SU-57, pat nabaga Admirālis Kuzņecovs kūpēdams tika aizvilkts uz Vidusjūru, kur pazaudēja divas lidmašinas.

Spilgtākie Krievu piedzīvojumi:

1) Slimnīcu bombardēšana en.wikipedia.org/wiki/Russian–Syrian_hospital_bombing_campaign

2) Amerikāņu uztaisītā 200tā krava "vāgneriešiem"

www.nytimes.com/2018/05/24/world/middleeast/american-commandos-russian-mercenaries-syria.html

3) Civilo mēŗku bobardēšana Alepo www.hrw.org/news/2016/12/01/russia/syria-war-crimes-month-bombing-aleppo

Piekrītu, ka pilsonis parastais par šo visu var aizmirst, 2016. gads tomēr, bet NATO valstu vadītājiem nav opcija pateikt, ka mēs neko tādu neparedzējām. Visticamāk cerēja ka ukraiņi padosies un līdz tam nenonāks, bet to, ka Sīrijas scenārijs ir ļoti reāls saprata visi.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Necerēja ka pēc tam kad pēc vairākkārtēja brīdinājuma par iebrukumu Zelenskis atbildēja, ka iebrukuma nebūs, Ukraina noturēsies.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Nu tur jau arī domas dalījās, Eiropa kopā ar to pašu Zelenski teica, ka iebrukuma nebūs. Zelenskis gan tā teica, jo Ukrainā vairums visticamāk tiešām neticēja, ka krievi uzbruks "brāļu" tautai, kaut gan jau prasīja bruņojumu. Eiropai jau bija savas intereses, Vācijai vispār ieroču piegādes no ASV un UK lidoja apkārt un pat vēl pirms kara sākuma vairākas valstis pārmeta amerikāņiem, ka tie kurinot karu saucot konkrētus kara sākuma datumus un piegādājot ieročus.

NATO valstis, cik zinu, dalās ar izlūkinformāciju, līdz ar to zinot situāciju labāk par Zelenski, tomēr turpināja tam visam pieiet neitrāli un būt par sarunu partneriem Putinam.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 1 Atbildēt

Msh ir konkrēts vatņiks, nav šaubu kādus informācijas avotus lieto uzturā.

Nekrieviskie nekrievu ihtamņeti Vāgnerieši tiešām nekādi neizcēlās, tikai pāris galvas nogrieza un paspīdzināja gūstekņus ar kuvaldu.

Te ir msh elki kas "visu pareizi izdarīja" -

Sākums: mobile.twitter.com/syrianportal/status/1198679835259879424?lang=en

Turpinājums:

mobile.twitter.com/YaBoyHeem103/status/1509586874385506311

P.S. Video nav mani par saturu brīdinu.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Visi visās pusēs gandrīz visu zināja.Iespējamo cenu un starprezultātu ieskaitot.Un katrs lietišķi darīja/savu.Kā rezultātā tagd galāiznākumu vairs nezin neviens.

Interneta lohi un kilkšķu diedelnieki putZleru glabā 16x dienā un tekošā mēneša laikā vismaz jau reizes 60 bunkerī/dziļajā ir noticis apvērsums.Jā.Žurnaāls neKasneJauns jau pārraida foto no šahermaherezādes jahtas,acīmredzot drīz jābūt repoportāžai no paša pagraba.

Vecais čekists wašington Juris svētdien nebij iznācis ēterā.Jau likās, ka arī kādā pagrabā būs nokāpis.Bet šovakar tomēr ir klāt.Gan tāds atkal samērā tramīgs izskatījās un bieži ieturēja pauzes.

Rezumē tāds, ka viena samērā vadoša krievpropagandonu vietne publicējusi kāda pazīstama viņējā politfuflologa rakstu.Kur cita starpā nosprausti tuvākie viņu mērķi.Runa par atnacistošanu tā plavnO pārgājusi jau uz atukraiņošanu/principā.Šai tautai nākšoties krievupriekšā atvainoties,kā arī pats at/utošanass process drošvien notikšot ilgi un turpināšoties arī pēc visu karaaktīvo darbību izbeigšanas.Ļoti iepriecinosa prognoze, bet pats pavērsiens neizraisa gandrīz nekādu izbrīnu.Jo taču ir bijuši precedenti,kad brālīgajā saimē tādām nekaunīgākām tautām arī senāk ir nācies massveidīgi pamainīt savu deklarēto apdzīves vietu..

Ja kādam rodas lieki jautājumi vai neveselīgi secinājumi- lūk, te izsmeļoša laika/pronoze.Pret šito BābaVanga un/vai misters Nosters dĀāmnuss vienkārši var iet na/uj.Video uzņemts precīzi pirms 3 gadiem...Skat. beidzamo minūti, apm no 12:35...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Atjās pseidoanalītiķis un secinās, ka Arestovičš arī ir no Davosas klubiņa un rīkojas Sorosa ietekmē. Aleksejs tādiem analītiķiem ierāda vietu mēslainē.

MMX Reģ.: 03.03.2022
3 0 Atbildēt

Arestovičam pilnīgi reāls viedoklis par situāciju jau tajā laikā, un arī mums jau kopš 2014. gada bija jāaizmirst par visādiem "tiltiem starp Rietumiem un Austrumiem". Tas, ka kaut kad nākotnē mēs karosim ar krieviem ir tikai laika jautājums, pat ja esam NATO. Robežas otrā pusē jau gadu desmitiem tiek kultivēts impērijas un ārējo ienaidnieku tēls, bērnus jau no bērnudārza zombē ar lielvalsts idejām, līdz ar to nenomainoties pāris paaudzēm es neticu, ka Krievijas attieksme pret mums un citām Eiropas valstīm mainīsies. Arī šis karš, pat Ukrainas pilnīgas uzvaras gadījumā beigsies ar to, ka Krievija ielīdīs atpakaļ savā alā, salaizīt brūces, izvilks rezervēs noliktos lūžņus, no 3 tankiem uzmetinās vienu braucošu un meklēs tālāk kādu varonīgu "denacifikāciju". Vai tas būs Putina vai kāda nākamā vadoņa vadībā jau ir cits jautājums. Tāpat jautājums ir par to, kurš tiks "denacificēts" nākamais - no somiem atrāvās, tur vairs nelien, no Ukraiņiem ja atrausies tā līdz galam, tad arī nelīdīs, atliek Gruzija, kas ir pārāk mazs mērķis, vai Polija/Baltija. Protams, ja tauta nometīs Lukašenko, tad Baltkrievija denacificējamo sarakstā pakāpsies uz pirmo vietu.

Otra lieta, kas ir nu jau pilnīgi skaidra - kara gadījumā ar Krieviju iekarotajās teritorijās nedrīkst palikt neapbruņoti civiliedzīvotāji vai vispār civiliedzīvotāji. Kā redzams, uz krieviem neattiecas visādi kara laika likumi, ko civilizētā pasaule ir pieņēmusi kopš 1. pasaules kara.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Moldova un dažādas ...stānas ir nākošās. Priekš pilnvērtīga uzbrukuma NATO ilgi vēl būs jāsaņemas. Bet vienmēr esmu teicis©, ka nav nekāda iemesla Krievijai nepamēģināt kādu no Baltijas valstīm uz zoba, it sevišķi tagad zaudēt vairāk nav ko. Pat pašu zākāto it kā 404 valsti Ukrainu, kuru šiem nevajagot(troļļu arguments) tomēr vajag tā ka nežēlo lielgabaļgaļu nemaz.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Lai tiktu normāli pie Moldovas jābrauc cauri Ukrainai, kas pie šībrīža kartes stāvokļa varētu būt problemātiski. Uz visādām ...stānām jau Ķīna un Turcija pretendē. Paskat kā Kazahstānā sanāca - cik ātri krievi pēc Kazahstānas lūguma ieradās, tikpat ātri pēc Ķīnas mājiena devās mājās. Austrumi un Dienvidi krieviem vairs nav virziens, atliek tik Polija, Baltija un Somija, kam pie robežas var salasīt sauszemes spēkus. Eiropa ir drošāks variants arī no tā viedokļa, ka atšķirībā no turkiem un ķīniešiem, krievu neveiksmes gadījumā NATO nesāks zāģēt Krievijas teritoriju -sados pa muti un atstās, bet turki un ķīnieši kompensācijai simts punkti kādu "vēsturisku" teritoriju nozāģēs.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Uh, cik tu esi pārliecināts, ka nesāks... Rekur tas pats Girkins jau saprot, ka zāģēs gan. Jā - NATO jau to negribētu, jo tā zāģēšana iznīcinās pašu NATO, bet vispār jau tikai divas NATO valstis grib kaut ko zāģēt - un tās nemaz nav tās paklausīgākās. Visi pārējie "zāģētāji" ir ārpus NATO - t.sk. Somija un Japāna.

bet nu tava viedokļa kavlitāti jau parāda vien tas, ka spēj uzrakstīt, ka NATO nesāks, bet turki gan...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu tas Aleksejs jeb Oleksijs taču ir oficiāls Volodimira padomnieks,tapc diez vai kāds pie pilna esošs varētu viņu neņemt par pilnu.Reāli domājošs, un,kā redzams,vārdus/ventilatorā veltīgi nav bārstījis.Jautājums, ko viņš varēja mainīt un ko varēs tagad.Paši rietumi savu to "nolaidību" atzīst galvenokārt aizkadrā starp rindām un varbūt kādās tur analītiķu aprindās.Tagadējā centība visdrīzāk ka morāli atcels prasību pēc atskaites par iepriekš pieļautajām kļūdām.Gluži kā vakakcīnu epopeja tepat pie mums.Bet pat mūsējie nupat attapušies, ka pretgaisa aizsardzības iekārtas varētu izrādīties vērtīgākas par pārdesmit lidmašīnām.

Vakar no rīta SkyTg24 bija īss raksts- gan itāļi, gan vācieši gan vēl kādi tur potenciālie sarunu gaitā piesauktie "miera garantētāji" tagad esot nobažījušies par TO, ko īsti viņiem nozīmētu būt par "garantu".Lai gan pirms dažām dienām turpat pats tas nambervan itālis skaļi paziņoja, ka šamie "piekristu" būt par to garantu.Knapi dažas dienas, un reku jau citāds viedoklis.Jāapdomā, jāpaanalizē,jāpazīlē un uttt.Turklāt, vēl arī paša tā Oleksija izteikumi par to, kas tad īsti ir neitralitāte un ko tā sola ukraiņiem un cik tā varētu realitātē "izmaksāt" ne tikai naudā.Plus tas, ka tagad pēc sekojošās krievu izrunāšanās ir skaidrs, ka krieva izpratnē tas nozīmētu plašas darbības pret ukraiņu tautu kā tādu,lai vispār to padarītu par nulli.Atņemot tai jebkuru patstāvību nākotnē. Tā arī tas sanāk, ka katrs krieva vārds ir ar kādu pakaļējo domu.Kā parasti.

Par kara noziegumiem arī- jebko lai neteiktu rietumi, krievs vienkārši pateiks, ka tas ir apmelojums.Jebkurš, pat acīmredzams pierādījums tiks noraidīts.Kur nu vēl par līķiem, ja nav komentēts pat tas perversais laupījuma pakošanas video no tās pasta nodaļass..

Itāļi arestēja jahtu.Ok.Bet iepriekš tā tur gozējās neviena netraucēta, un nevienam nebij ne mazāko jautājumu vai aizdomu.Pie kam, kāds to nupat burtiski nesen uzbūvēja, un kāds par to visu samaksāja.Kāds itin labi nopelnīja.Turklāt, apkalpe sastāvēja no krieva drošdienesta oficiāliem darbiniekiem un drošvien ka par visu "mūziku" maksāja kādas itin oficiālas krievu iestādes.Hakkeri publicēja telefonu skrīnšotus, kur kontaktos daži tie apsargi un apkalpes locekļi tika minēti bezmaz kā putainera personīgie pārtāvji zemesvisrsū.Tagad reku apkalpe nomainīta pilnībā uz angļu personālu.Kuŗš to nomainīja un kur tad palika tie nomainītie? Kapteiņa māte aizvakar publicējusi, ka viņa "cer", ka viņas dēls tomēr neesot saistīts ar kādām tur nesmukām lietām.Jā.

Markorona misters taču nesen nosūtīja savu aviobāzes traleri papeldēt kkur tur "tuvāk" Rumānijai.Lai varētu ātrāk pielidot, ja nu kādu kārtību būtu jāpagarantē.Jautājums, vai vienkārši tuvāk pie rumāņiem, vai tomēr ar tālredzīgu skatu uz turpat esošo daudzkārt mazāko Moldovu.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Eiropa rīkojas pēc senā principa - paskatīsimies kurš uzvarēs tad arī domāsim. Ja Krievija pēc kara paliks pietiekami stipra, tad kara noziegumu izmeklēšana ieilgs līdz varas maiņai pašā Krievijā. Arī visas garantēšanas un pašas miera sarunas ir kaķim zem astes, jau pašā kara sākumā Zeļenskis minēja, ka jārunā tīri tāpēc lai fonā notiktu šis process, ar krieviem neviens neko īpaši necer sarunāt.

Toties ir garantēts tas, ka Ukraina pēc kara pašu Eiropu valkās aiz matiem par sadarbību ar krieviem un tīri caur vainas sajūtu piedzīs visu ko vajadzēs, nu tipa kā ebreji vēljoprojām Eiropu kompostrē. Merkeli jau ir sākuši bakstīt un domāju, ka viņa nebūs pēdējā.

Redzēs kas vēl būs ar Eiropas jaunajām sankcijām, vismaz pēc tā kā šobrīd izklausās, sankcijas atkal būs nekādas jo atkal par kaut ko nevar vienoties. Kopumā ja pa nakti nekas nemainīsies un pat konkrētu kara noziegumu ēnā Eiropa pieņems kaut kādas mīkstas sankcijas, tad principā varam gatavoties ka pēc pāris gadiem arī mūs mēģinās denacificēt. Krievi jau ir pārgājuši uz minimālas uzvaras režīmu un ja Ukraiņi pēkšņi vienatnē viņus neizspiedīs no savas teritorijas, tad konfliktu turpat Donbasā arī iesaldēs. Eiropa apmaiņa pret palīdzību ietirgos ukraiņiem miera līgumu un tik tālu tas būs tas, Krievijā notiks varas tranzīts un visi gali ūdenī. Tālāk Krievijas jaunajai valdībai būs jārisina problēma ar sazombēto tautu un tur jau tiešām paliek tikai variants par impērijas/savienības atjaunošanu, jo tautai vajadzēs uzvaras, ko likt pretī sankciju sekām.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā.Te vēl varētu piebilst, ka samērā "interesant" būt tas, uz kā pamata šogad varētu notikt iepējamās may9 "svinībass".Kaut kādai "piesaistei" tur tak būtu jābūt,tepat zemāk arī kāds par to jau runā.Kāds ta nu būs tā saucamais "feijerwerks" un kurā/vietā..

Un vēl, kas īsti notiek ap pareizticīgo baznīcu,kurā krievs sevi uzskata par visgalvenāko.Kaut gan tā institūcija ir arī Ukrainā,ar atšķirīgu vadību.Neparvelti tajā tur piemasskavas pļavā to hramu uzslēja akkurāt tieši/pirms.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Ar 9. maiju īstenībā viss ir vienkārši - ja nebūs pilnībā izsviesti no Ukrainas, tad svinēs tos teritoriālos ieguvumus kas būs sanākuši. Hersona vēl joprojām ir krievu kontrolē, varbūt Mariopoli uz to laiku būs "atbrīvojuši" no visa un visiem. Gan jau salasīs ko svinēt un propogandu jau arī virza tajā virzienā.

Te gan NATO sākuši runāt par kaut kādu nopietnāku ieroču piegādēm, bet tā kā neviens neko konkrētu nemin īsti nav skaidrs, kā tas iespaidos fronti. Tā stabili ir zināms par vecajām vācu BMP-1 bruņumašīnām, bet papildus klīda baumas arī par tankiem un kaut kādu riteņu bruņutehniku kam var uzkarināt ar lāzeru vadāmās raķetes (visticamāk Hellfire)

Krievu pareizticīgā baznīca ir devusi savu svētību Ukrainas denacifikācijai, līdz ar to viss kārtībā. Pašā kara sākumā pat bija gadījumu, kad krievu pareizticīgo baznīcās slēpās diversanti un glabājās ieroči

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Baznīcas sakarā runa ir par nopietnu konfliktu.Atceramies kaut vai bijušo dienvidslāviju. Jo "tuvākas" karojošās tautas,jo lielāka nežēlība un vairāk zvērību.Un tikko tiek iejaukta jebkāda reliģija,tā viss kļūst vēl 3kārt sliktāk.

Maijā visdrīzāk svinēs donabassa "atbrīvošanu pilnībā".Varbūt arī pievienošanu/pie.

Amerika tagad dos visu jaunāko.Un da/uja daudz.Un čehi dos tankus (1 duci gab.) un uz maiņām ar slovākiem remontēs veco salauzto.Slovēnija arī dod ko var.Baltija arī.Polija riskē ar savu teritoriju.Kamēr bagātie vācicieši un fraņņči mīņājas un lavierē.Itāļi arī- no rīta kareivīgi pļūta savā zelta podā,bet jau tajā pat vakarā meklē homeopātiskos pretcaurejas līdzekļus.

Un reku LV mēdītāji ziņo priekavēsti,ka izslavinātā bargā Hāgas tribunāla galvenaiss visvis bargākais Porkurors atsakās karu nosaukt par karu...Tas ir no sērijas ka drirst jūtupā par 3kāršu apvērsumu un pēc foto zinātniski pamatot prostātas veezi.Kamēr citur jau pirms nedēļas bija ziņa, ka īstenībā mākslinieciskā vingrotāja ar visiem saviem putnenēniem un zelta franku miljoniem mugursomā sen izkūpējusi kā izmanīga kalnu kaza brīvajā kalnu gaisā. Šveicāriešu varasiestādēm (atšķirībā no LV kasjaunsa) nav izdevies viņu šajā brīnumvalstī atrast. Jā.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Tādā ziņā nav tik taki, cik saprotu ticība ir viena, līdz ar to baznīcu dalīšanai vairāk ir politiska nozīme. Pie tam nedomāju, ka karotāju rindās ir daudz ticīgo, tas armijas templis vairāk domāts lielajiem čiekuriem.

Nu vācieši ir tā kā drusku pamodušies un kaut ko arī dod, kas pie viņu neitralitātes jau ir pārsteigums, bet kopējā zināmā situācija uz šo 22.03 ir pieejama šeit: www.politico.com/news/2022/03/22/ukraine-weapons-military-aid-00019104

Par Hāgas tribunāla prokorora izteikumiem neesmu pārsteigts - juridiski karš nav pieteikts, līdz ar to Krievija darbojas pelēkajā teritorijā uz ko neattiecas starptautiskie kara laika likumi. No vienas puses viņi dara ko grib, no otras arī ukraiņi nav ierobežoti darbībās un principā brīvi varētu braukt uz Krieviju spridzināt HES, naftas bāzes, gāzes vadus, utt. Karš bez pieteikuma būtu bijis ideāls variants, ja krievi būtu savākuši visu Ukrainu, tad visu notikušo varētu paslaucīt zem tepiķa, jo pierādījumu nebūtu un izmeklētājus varētu nelaist klāt. Šobrīd jau Rietumiem būs par šo tēmu jādomā, jo ja nesāksies tiesu darbi ar reāliem spriedumiem, ukraiņiem būs precedents uz kā pamata viņi brīvi varēs nodarboties ar terorismu Krievijā.

Par to cik reāli kādu būs notiesāt - www.bbc.com/news/world-60690688

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Galvenā problēma ir tā, ka te jo vairāk centienu sankcionēt un sodīt, jo atklājas arvien jauni šķēršļi un zemteksti.Kas dažkārt to visu procesu padara par ne tik efektīvu vai pat utopisku.Tam tur nezcikreiz jau apvērstajam/gāztajam ar rahītu un/vai 3pperi slimajam pagraba bandītam ir pārāk garas rokas un paši sodītāji līdzarto ir ķezā.Plus, kuram nu kādi "ģelovijie" sakari bijuši iepriekš un ko tagad kurš svārstās un/vai varbūt pārdomā.

Baznīca ir briesmīga lieta.Tās krieviskā versija svētīja šo karagājienu un turpina to darīt! Turklāt, šai krieviskās versijas institūcija veiksmīgi darbojas arī tepat pie mums un tai ir vērā ņemama ietekme.Rodas pamatots "jautājums"...

Misters Bidēns pagraba valdnieku sauc par miesnieku un bandītu un saka, ka shittāds nekur nedrīkstot valdīt.Taču jau nākamajā teikumā apstiprina, ka ar to viņš nekādā ziņā nav aicinājis šo te monstru vardarbīgi gāzt vai vispār ko tur tajā pagrabā mainīt.Nee.Jā.

Peskovs šodn saka, ka viņš neplāno nogalināt Zelenski.Tie esot meli.Viņam to nevajagot.Tajā pat laikā propagandonu koris jo sparīgāk dzied par to, ka Zelenska "režīims" neesot leģitīms un to esot jāgāž.Uz ko viņiem (krieviem) esot visas tiesības.Jo lūk Asv esot savulaik līdzīgi ieviesušas kārtību dienvidslāvijā un lietas labad nogāzušas milošēvicu.Pilnīgs sviets, bet nav ne mazāko cerību šo te gandonviedokli ietekmet vai izmainīt.Vienkārši nav tādas orginizācijas, kura to spētu.Šodien krievvalsts dome godināja Žirinovska piemiņu.Kura fiziskās atliekas jau teju mēnesi ir sazin neviensnezin kur.Varēja tak pagaidīt līdz 5/9...

ASV dotais attiecība pret "pārējiem" pašlaik ir dramatiski nospiedošā pārākumā.Iespējams ka visi 9:1 vai 8:2 ,vai kkur stingri uz to pusi.Vakar izziņots, ka cita (jaunākā) starpā dos jaunākos dronus ,ko var aprīkot ar prettanku lādiņiem.Bet ir kāda problēma.Tie droni pagaidām vēl nav saražoti.Un pagaidām joprojām nav izsludināts ārkārtas stāvoklis ASV ieroču rūpniecībā.Attiecībā uz vakscīnām tādu pasludināja ātri vien, bet šeit nezko vilcinās.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Krievu militāristiem esot uzdots ieņemt Harkovu līdz 9. maijam, lai Putinam būtu vismaz kaut kas, ar ko palepoties.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

MMX rakstīja: Krievu barbarismu Eiropas vadība redzēja jau Sīrijā, tāpēc NATO gatavojās arī ķīmiskajiem uzbrukumiem. Viss bija redzēts un zināms, bet līdz bildēm deguna priekšā ignorēts. Vienīgais ko Eiropa, un daļēji arī es, negaidīja ir Ukraiņu pretošanās, jo kara sākumā tiešām nebija skaidras informācijas par krievu un ukraiņu reālo spēku sadalījumu un organizāciju.

Protams, ka ekonomika sakārtosies, bet tas vienmēr prasa laiku un kaut kādu pārkārtošanos. Eiropas vecās valstis krīzi izvilks uz bēgļu nodarbinātības un iekšējas migrācijas rēķina ES līmenī, bet mēs visticamāk atkal zaudēsim kaut kādu daļu strādnieku.

Mani pilnīgi nepārsteidza ukraiņu pretošanās. Bruģējot 2014 okupācijas, RU visos plašsaziņas līdzekļos nenogurstoši kladzināja, ka ukraiņiem jābūt beigtiem. Ukraiņi to labi zināja un secīgi viņiem nebija pat kur atkāptiies. Tāpēc tāda klope. Krievi šo tak zināja. Nezinu kāpēc bija iedomājušies Krimu II.

Bet tādu īpašu barbarismu 21 gs neredz gan. Ne Gruzijā, ne Krimā. Biju domājis, ka piekļuve kultūrai nākusi par labu. Izrādās nē

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Es savās prognozēs biju tuvāk ASV viedoklim pirms kara, ka pretošanās būs bet liela Ukrainas teritorijas daļa tiks ieņemta un tālāk aizies partizānu karš. No satelītiem krievu kontingents izskatījās daudz nopietnāk nekā realitātē.

Gruzijā tik tālu nenonāca, jo nebija nopietnas pretošanās, Krimā palīdzēja vietējie nodevēji. Barbarisms sāka izpausties Donbasā, kad tur sākās karadarbība, tur gan bija viss ko redzam šobrīd. Par to gan īpaši neviens neziņoja, jo Rietumi nostājās pozā, ka tas ir "pilsoņu" karš un pat Malaizijas lidmašīnas notriekšana īpaši nemainīja šo pozīciju.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

T.i. tu saki, ka krievu barbarismam ir kautkāds "līmenis", kurā tas ieslēdzas? WTF? Kāpēc Gruzijā nezaga bērnu krosenes, UA zog? Un Kazahstānā? Vai tiem plukatām ir nez kādi morāles principi, kas saka: te laupam, te nē?

MMX Reģ.: 03.03.2022
3 0 Atbildēt

Es vairāk par civiliedzīvotāju slepkavībām runāju, marodierisms pilnā sparā gāja arī Gruzijas kampaņas laikā, kad bija vēl bilde vai video ar krievu kareivi, kas mēģina televizoru pa lūku iebāzt BTRā. Atklāta zagšana un armijas mantas iztirgošana konfliktos, kuros piedalās Krievija, principā pasaulē tiek uzskatīta par normu, kas attiecīgi to tautu jau noliek uz zemāka civilizācijas pakāpiena. Tā teikt nav ko gaidīt morāli no barbariem. Civiliedzīvotāju slepkavības jau ir tas līmenis, kad krievi nokrīt vēl zemāk pasaules acīs nekā bija līdz šim un tālākas sarunas vai bizness jau var notikt tikai kā ar trakiem Āfrikas diktatoriem.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

It kā visu zini un saproti, bet piepeši izrādās ka neko nesaproti... Kāpēc Ukrainā vērojams tāds barbarisms? Nu padomā loģiski. Krievu tautas daļa ar augstāku morāles līmeni visdrīzāk vienkārši nevēlas karot pret savu brāļu tautu - attiecīgi Ukrainā esošajās Krievu karaspēka daļās divkājainu dzīvnieku daudzums ir neproporcionāli augsts, ar visu no tā izrietošo.

Tajā pašā laikā - kāds tam sakars ar "piekļuvi kultūrai"? Es vakar lasīju purnagrāmatā vienu postu no viena histēriska ukraiņu sievišķa, kas, pamatojoties uz šīm zvērībām, aicināja kancelēt krievu kultūru. Varētu padomāt ka tie kas šīs zvērības pastrādāja būtu agrāk apmeklējuši viņas piesaukto, kancelēšanai paredzēto baletu, teātri utt... Visi tie kas tagad aicina uz krievu nīšanu un krievu kultūras kancelēšanu patiesībā palīdz Putinam - ne pie kā cita kā Krievijas sabiedrības radikalizācijas tas novest nevar.

MMX Reģ.: 03.03.2022
4 0 Atbildēt

Es piekrītu, ka krievu tautas daļa ar augstāku morāles līmeni noteikti nevēlas karu, kur nu vēl ar ukraiņiem. BET... es kautkā nemanu kaut kādu reālu rīcību no minētās tautas daļas. Visas šīs situācijas sakarā es tiešām mīlu pašu krievu teicienu "neinteresēsies par politiku, vienā brīdī politika sāks interesēties par tevi". Nacistiskajā Vācijā arī visi nebija SSieši, bet kaut kā sanāca tā kā sanāca, neitralitāte dienas beigās nevienu neatbrīvoja no atbildības.

Kaut kad iepriekš rakstīju, ka Putins nav vienkāršs diktators, kas apvērsuma rezultātā ticis pie varas, šobrīd viņš ir tautas gribas manifestācija un tauta apēdīs jebkurus kara noziegumus, ja tik pa TV stāstīs, ka tie nebijām mēs. Un pat ja kāds negrib karu un ienīst pastāvošo sistēmu, viņš sēdēs klusu, jo saprot, pat ja viņu nepiekaus drošībnieki, tad tajā pašā savā darba kolektīvā viņam dzīves nebūs.

Runāt par radikalizāciju jau sen ir par vēlu, tie kurus varēja radikalizēt jau ir radikalizējušies, pārējiem ir vienkārši pofig. Ieslēdz krievu TV kanālus un paskaties ko tur rāda - diendienā viena specoperācija. Brīvdienās ilgāk paskatījos un sapratu, ka propoganda vairs pat necenšās taisīt kaut kādu vienotu vēstījumu, viņi var parādīt ka Mariopoles teātri sabombordēja viņu brašie piloti, jo tur bija AZOV bāze, tajā pašā laikā pēc 30 minūtēm rāda tanti, kas itkā izvilkta no tā paša teātra pagraba un kura stāsta, ka tie bija ukrofašisti viņus bombardēja. Pat propoganda zin, ka viņu skatītāju sen vairs neinteresē pati ziņa, bet gan ideja par savām uzvarām un visur esošajiem ienaidniekiem.

eidis Reģ.: 07.11.2001
3 0 Atbildēt

Tu tak esi bijis armijā. Ko nozīmē "nevēlas"? Tev kāds prasīja?

Tas taisnība, ka attīstītāki tur nav - tie visi slimi utt. Izvairās kā māk. Bet nekas nav mainījies kopš uzbrukuma Gruzijai.

Krievus jākancelē, jo tikai viņi ir atbildīgi par esošo stāvokli. Un tikai viņi var ievēlēt normālu valdību. Un lai nečīkst, ka tie viņi.... Visi krievi mierīgi noskatījās kā punduris uzurpēja varu 22 gadu garumā. Un neko nedarīja. Tgd jāatbild

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Nevēlas nozīmē nevēlas. Kamēr ukraiņi piesakās dienestam, tikmēr krievi no tā izvairās - jūti atšķirību?

Par kancelēšanu - neesi stulbs. Vāciešus otrā pasaules kara laikā arī kancelēja. Vai tas saīsināja vai pārtrauca karu? Nē, tieši otrādi, palīdzēja iziet uz totālo karu. Pie viena krievu pastrādātās zvērības lieliski noderēja propagandai lai celtu vācu armijas cīnītiessparu. Arī attiecībā uz Krieviju tas sevišķi savādāk nevar darboties. Nu labi, Trešā Reiha piemērs te nebūs īsti pareizais - labāks būs Sadama Irākas piemērs - kur pēc 1991. gada šos arī kancelēja - nu neko, divpadsmit gadu laikā, līdz rietumu iebrukumam, nekas slikts ar Sadamu nenotika, vienīgi parastie irākieši palika nabadzīgāki - un veikli rietumu darboņi palika bagāti, tirgojot pa lēto iepirktu Irākas naftu. Te spīd tieši tas pats.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Ja Krievija savu mistisko ģeopolitisko mērķu vārdā nolēma izmantot savus resursus muļķigam karam, nevis kļūšanai par top ekonomiku pasaulē, tad Krievija ir pelnījusi lai viņu atceļ un pataisa par benzīntanku. Visus šos gadus Rietumi ucinājās ar Krieviju, izvēlējās neredzēt korupciju, kara noziegumus, propogandu, utt., cerot uz to, ka krievi varbūt tomēr kļūs par daļu civilizētās pasaules, bet krievi tā vietā izdomāja uztaisīt klopi ar ukraiņiem, jo tie gribēja dzīvot labāk. Tie paši minētie domājošie krievi Putinu un visu viņa eliti sauc par nodevējiem, bet šobrīd jau ir par vēlu faktu konstatācijai un nožēlai, jo pat ja atcels sankcijas lielais starptautiskais bizness gadiem izvairīsies no Krievijas. Un pat ja Krievijā šī visa rezultātā nomainīsies valdība, viņiem desmitgadēm ilgi būs jāpierāda, ka viņi vairs nav barbari. Arābu valstīm tādā ziņā ir priekšrocība, jo no viņiem tāpat neviens neko daudz negaida, līdz ar to katra civilizācijas pazīme tiek uztverta kā liels panākums, bet krievu tautai, kas gadsimtiem ir bijusi daļa no Eiropas kultūras tādu handikapu nav. Ja viņiem ir vēlme pretendēt uz kaut kādu lielvaras statusu vai vismaz būt par Eiropas daļu, tad vispirms ir jābeidz domāt viduslaiku līmenī un jāsāk uzvesties kā modernai lielvalstij, nevis radīt mistiskus konfliktus kaimiņzemēs un anektēt to teritorijas.

Rietumos saprot, ka sankcijas Putinu un viņa varzu pilnā apmērā neatcels, bet pēc kāda laika gāzi un naftu pirkt ar 50% atlaidi jau būs labs bizness. Ja tauta diženuma vārdā ir gatava pieciest trūkumu, tad viss kārtībā, Rietumiem nav ne mazākās daļas par krievu tautas labklājību.

Un no totālā kara krieviem šobrīd paliek vairs tikai atomkarš, jo atšķirībā no Vācijas, kas profesionāli gatavojās karam, krievi visam procesam piegāja pēc 2. pasaules kara paražām - nomētāsim pretiniekus ar tehniku un cilvēkiem līdz pretiniekiem beigsies munīcija. Un tas ir galvenais iemesls, kāpēc tauta paši neraujas uz karu - ja zaudējumi būtu mazāki un uzvaras lielākas, tad brīvprātīgos salasītu, bet pie pašreizējās statistikas un 2 dienu operācijas, kas ilgst jau mēnesi, ir diezgan liels risks brīvprātīgi parvērsties lielgabalgaļā kādam javelinam.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Ukraiņu pozitīvais skatījums uz dzīvi:

www.youtube.com/watch?v=TZ_a-8sOA2c

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 1 Atbildēt

Tagad jau sāk skatīties sīkāk, ko vāgnerieši sastrādājuši arī Āfrikā: BERLIN, April 5 (Reuters) Vācijas Ārlietu ministrija mudināja Mali veikt neatkarīgu izmeklēšanu saistībā ar ziņām, ka tās bruņotie spēki ar Krievijas ( Russian, var apzīmēt gan krievu, gan Krievijas ) militāro palīdzību pagājušajā nedēļā tur nogalinājuši lielu skaitu civiliedzīvotāju.

Tekuila Reģ.: 07.01.2022
1 1 Atbildēt

1. Чечня - bit.ly/3Ke6PJ5

2. Буча - bit.ly/3ubPAmp

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 1 Atbildēt

Trampa valdīšanas laikā nekas tāds nebūtu noticis.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Trampa laikā Putins vai nu būtu noraustījies, ka amerikāņi tiešām atbrauktu ar tankiem, vai arī Tramps ar Putinu sadalītu Ukrainu laba biznesa vārdā. Sākumā jau dalīšanas doma tika spiesta Baidena virzienā, bet tas atteicās.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Domāju, ka centrālā vara, īpaši USA, ir daudz birokrātiskāka un Tramps nesaskaņoti ar aparātu var tikai muldēt.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Hersona. Daži priekšlikumi krieviem saprotamā valodā.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Paskaidrojiet luuudzu.Ja nu gadijumā notiek brīnums un puttainais, kāpjot savā pagrabā,brīvprātīgi nejauši passlīd un pats sev nolauž/kaklu. Nākamjā rītā krievs paziņo, ka kļuvis Brīvs un lūdz vispārēju piedošanu komplektā ar iestāju EU, NATO un LIZDA-ā.Ko tad daram ar sankcijām un "konfiscētajām" airulaivām? Kas ar to trubu, kuŗa tagd rūsējot bojā mencu aknas balt.jūrā?

fckns Reģ.: 29.11.2020
3 0 Atbildēt

Sankcijas paliks un mantas konfiskācija paliek. Ar tiem dzīvniekiem savādāk nevar, un tur nekas nemainīsies.

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Nu tur būtu interesanti - liberālie krievi visā vaino tikai Putinu, bet Rietumu nostāja ir tāda, ka visi iesaistītie un piesaistītie dabū sankcijas. Es pat īpaši nezinu vai Rietumiem ir plāns sankciju atcelšanai, jo reāli sankcijas varēs atcelt tad kad visas ES valstis tam piekritīs. Bet tas savukārt būs atkarīgs no katras dalīvalsts tolerances - ungāri ganjau uzreiz visu gribēs atcelt, tie paši poļi gribēs lai krievi vispirms atjauno Ukrainu. Pateicoties Eiropas birokrātijai sankcijas ir čakarīgi uzlikt, bet tikpat čakarīgi noņemt.

Līdz ar to visticamāk lielu daļu laivu konfiscēs par labu Ukrainas atjaunošanas fondam, bet tā nabaga truba gan ir nolemta. Eiropā ātrāk uz AES enerģiju pāries nekā to trubu aiztiks.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, blogeris Ivans Jakovina un daži citi uzskata, ka nākamais reālākais kandidāts Krievijas prezidenta amatam ir Kadirovs. Izskan salīdzinājumi ar boļševiku laiku, kad slimo Ļeņinu Krievijas vadībā nomainīja Staļins. Praktiski tas varētu būt visai vienkārši. Čečeni apciemotu vai citādi parunātos ar Krievijas domes deputātiem, ar katru atsevišķi, saprotams, un izteiktu Korleones stila priekšlikumus, no kuriem nevar atteikties. Un Dome mierīgi nobalsotu par nākamo vadoni aiz bailēm vien.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Jā, šīs baumas esmu dzirdējis, bet nevaru iedomāties kā līdz šādam rezultātam varētu nonākt bez nopietnām strelkām starp drošībniekiem. Ar deputātiem kadirovieši protams var runāt, bet tie paši deputāti ļoti labi saprot, ka FSB šādas sarunas neatstās nepieskatītas. Ja "mentu karos" kadirovieši izpeldēs virspusē, tad gan izredzes ir diezgan reālas.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Viņiem taču ir pilna masskava bārdaino aģentu,tas ir neskaitot dažādus sadzīviska mēroga bandītus/regulāros. Turpat netālu piepilsētā bezmaz vesels bataljons esot oficiāli dislocēts,hvz īsti kādam mērķim.Nesen krieva dienvidgalā vispār bija gadījums, kad vienu tur kaut kādu pārāk runīgo tiesnesi vai porkuroru viankārši iemeta busā un aizveda "parunāties" uz savu teritoriju pāri kalnam.Vai viņi uzdrošināsies ar kāju spert pa domes durvīm- nu diez vai.Ja passkatamies uz tiem "domājošajiem"purniem,kas tur sēž un pieņemt ka viņējo aizsargu ministrijā sēdošo pagonu/ordeņu pārnēsātāju ir vismaz uz pusi vairāk un to feisi vēl par kārtu treknāki.Un cik vēl simtiem institūtu,pārvalžu un propagandon kūrētāju.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Jā,ok.Braucot dzirdēju LV rādio, ka vārdā nenosaukta itāļu ziņu aģentūra vēstījusi, ka rītausmā esot aizdegusies propagandon cīruļa villa pie Komas dīķa.Karstums,tāteikt,dara savu.Haus of ze raizing san.. Pārbaudīju, jā,ir: tg24.sky.it/milano/2022/04/06/incendio-villa-solovyev-lago-como

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Kas būs, ja ukraina uzvarēs 9.maijā? Ja 9.maijā ukraiņi atkaros savas teritorijas, vai krievi paziņos, ka atkāpjas.

Kas būs ar dižo 9.maija parādi Krievijā un Latvijā?

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Kas būs Krievijā, nav būtiski. Varbūt piepūšamie tanki ar kartona kareivjiem vai zārku parada ar metāllūžņiem uz platformām. Pie mums - oficiāli nekas. Praksē vate gan jau ka mēģinās sprēgāt. Cerams ka tad paredzētas izmaiņas pilsonības likumā jau būs spēkā un aktīvākie sprēgātāji varēs krāmēt koferus.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Nu, lai krieviem izcūkotu 9. maiju, pietiks jau, ja Krievijas armijai neizdosies aplenkt Ukrainas spēkus Austrumos un ukraiņi atgūs Hersonu. Lieta tā, ka aiz Dņepras, no Rietumiem skatoties ir vairāk kā 100 km plikas stepes, citur arī pat pārsimt ( pie kam kokiem vēl nav lapu ) kuras Ukrainas armijas kolonām vajadzētu šķērsot, lai iesaistītos kaujās, bet krievu aviācija to neļaus. Kamēr Ukrainai gaisā nav pārākuma, papildspēku pievešana ir visai apgrūtināta. Kamēr krievi mierīgi var cirkulēt pa robežas savu pusi un stumt iekšā papildspēkus, kur vajag.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Klausos DW, lai izprastu kas tur liek pa bremzēm

youtu.be/FL2EVFkSEVA

Un kā tad, reportieris stāsta no bundestāga, ka AFD, kas iepriekš tika zīmēta par krievu draugiem, pieprasa stingrāku Vācijas pozīciju Ukrainas jautājumāā

Tieši tas pats kas ar tiem Nord stream gāzes vadiem, nu ne jau opozīcijas AFD viņus būvē un slēdz līgumus.

Kurmji jāmeklē iekš valdošās koalīcijas

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Nu tur jau visa Merkeles, Šrēdera un Šolca partija visticamāk ir pilna ar biedriem Austrumvācijas komunistiem + vēl lielais bizness paraud. Viņi jau arī bija lielie Nordstream 2 cēlāji. Bet redzot, ka ir kustiba pat no tiem kadriem, tātad ir pietiekami liels spiediens vai nu no vēlētājiem vai koalīcijas partneriem. Karam turpinoties vispār var sanākt tā, ka nāksies gan no krievu gāzes atteikties, gan Merkeli zem tanka pamest lai valdība nesadalītos.

Mums jau arī rekur Kalvīts pukst ka kā nu mēs tā uzreiz atteiksimies no Krievijas gāzes, varbūt varam sarunāt kaut kā pakāpeniskāk. Līdz ar to iebaroto biedru pietiek visā Eiropā, gudrākie gan šobrīd tur muti un nezīmējas (piemēram Savickis). Pēc ukraiņu izlūkdienesta datiem krievi mēģināja savervēt kadrus visos politikas un sabiedrības līmeņos, līdz ar to nebrīnītos, ka mīklainie notikumi ap Gobzema teleportēšanos uz Spāniju pāris dienas pēc kara sākuma arī būtu saistīti ar kaut kādām krievu vai mūsu specdienastu aktivitātēm.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Vai tad doičewelli drīkst brīvpŗātīgi klausīties? Un mutiski (rakstiski) retranslēt dzirdēto?? Jā.

ps,- ...(c)..Abi līderi, teikts paziņojumā, "apsprieda dažus aktuālus jautājumus saistībā ar .... tg24.sky.it/mondo/2022/04/06/massacro-bucha-ucraina-putin Hmm..Jā.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Orbāns īstenībā ir kruts čalis, pateicoties viņam Ungārija var kļūt par pirmo valsti Eiropas Savienības vēsturē kurai tiks nogriezts finansējums: www.politico.eu/article/eu-commission-to-trigger-rule-of-law-budget-tool-against-hungary/

No šī kadra būtu jāmācas visiem noderīgajiem idiotiem, kā saprast brīdi, kad pievērt muti un pagaidīt lai sūdi pāriet. Kalvīša izlēciens ar vēlmi turpināt pirkt krievu gāzi uz šī čaļa fona vienkārši nobāl. Ja reāli tiks līdz naudas nogriešanai, tad Orbāns tajā pašā dienā varēs teleportēties uz Maskavu, jo visādos maksājumos no Eiropas ungāri saņem tik daudz naudas, ka tauta vienkārši nesapratīs humoru par to kur pazuda piķis. 2014-2020 gada budžetā Ungārija no Eiropas saņēma 40miljardus eiro, krievi tādu summu var tikai rubļos pa safantazētu kursu sazīmēt.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Šo es lasīju,jā.Nu gan jau viš gluži lohs nav un ir kaut/ko parēķinājis.Bet nez vai tā bargā madāma viņam apgraizīs akurāt visu, jo precedents ar eurorobežas pavirināsanu jau ir bijis un šajos laikos katris eurobiedrs ir nozīmīgs.Ja visus palaist vaļā, ta ko ta treknpagasta pārvalde pārvaldīs,ko ta ēdīs un taa.Ieskaitot arī kaitnieku saraksta otrajā vietā esošos poļus.Ar tiem nāksies runāt ilgi,jo viņiem taču ietekmīgi aizdīķa draugi.Tā ka tuvākās pāris ziemas kurināsim žagarus,kamēr atnāks vispassaules pārTrumpotājs un visu shito taisnīgi sadalīs pa poņaķijām.Izraēļa templis reku arī gaida saimnieku, jau gadu pusotru ka visas 50mljrd detaļas esot savestas un zem klajas debess var sabojājāties..

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Kā es to redzu tieši no poļiem šobrīd ir atkarīgs tas vai Ungārija dabūs pa kaklu, jo lai piegrieztu skābekli ir nepieciešams 55% parlamentāriešu kas pārstāv 65% ES iedzīvotāju atbalsts. Ņemot vērā visādu grupējumu intereses šāds atbalsts varētu arī nesavākties, ja vien krievu atspardīšanas priekšpostenī esošie poļi nevērsīs daļu savu dusmu arī ungāru virzienā. Poļi tomēr visagresīvāk stumj visādas sankcijas un atbalsta Ukrainu, līdz ar to Orbāna māžošanos var arī nesaprast. Paši poļi pateicoties karam Eiropas ietvaros no visādu apspiesto tiesību pārkāpējiem ir kļuvuši gatavo demokrātijas stūrakmeni, kas uzņem bēgļus un atbalsta apspiestās tautas, takā poļi vēl kādus gadus 10 uz visiem uzbraucieniem savā virzienā varēs atbildēt ar "kad mēs palīdzējām Ukrainai jūsu demokrātiju kaut kā nemanījām"

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Poļiem (iespējams, tāpat kā mums) vairs atpakaļceļa nav.Tas ir amerikāņu priekšpostenis eiropā.Tur ir jākaļ vien tālāk, kamēr šamie/dod un aizezera vēlātāji nav pieķērušies pie lielā kalkulātōra.. Bet jā, ar ungāriem viņi vārdiski poliski salamāties varētu.Kaut gan "vienotās" eiropas pastāvēšanas līmenī diez vai.Cita lieta, ka 20 gadu garumā kurn un pēc savam lirām joprojām raud itāļi.Tāpēc reku viņējais Māris šosezon visādam gadījumam tapa ievēlēts par pašu nambervanu.Tāteikt, lai izjūt kopgalda priekšrocības un nesadara kādas muļķibas.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu tur vēl jāskatās, kurš kuram priekšpostenis. Nav tādu vienotu amerikāņu. Polija nemaz nav draugos ar Briseles komunismam draudzīgajiem ASV demokrātiem - tas, ka Baidens pekšņi ir apmetis kažoku otrādi un gvelž kaut ko uz savu galvu tā, ka "gosdepam" pēc tam jātaisnojas, liecina tikai par viņa personīgajiem mēsliem, kas draud viņa klanam, nevis ASV valstisko pozīciju. Ja nu kāds gadījumā ir palaidis garām - Polija visnotaļ draudzējās ar Trampu un Zelenska priekšvēlēsanu kampaņu pamatā finansēja Trampa biznesa partneris. Un rudens vēlēšanās ar vislielāko iespējamību demokrāti savu šī brīža varu samazinās līdz minimāli iespējamajai, kas vien šajās vēlēšanās ir iespējams.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Vēl viens muļķis kam liekas ka viss, kas patlaban notiek, notiek dēļ Krievijas iebrukuma Ukrainā... Cik lasīju kaut kādos komentāros kaut kur garāmejot, tas process sākās tāpēc ka Ungārija pirms pāris gadiem padarīja LGBTWTF ideoloģiju par 18+ pasācienu. Attiecīgi tava doma ir skaidra - "noderīgie idioti, mācieties - kur nāk varavīksne, klanieties līdz zemei!".

Jā, Orbāns ir kruts čalis [žēl ka mums tāda nav], un pat ja eirokrāti tiks līdz šim gājienam, domāju ka politiski vienīgās sekas viņam būs skaļāki ķērcieni no opozīcijas. Tu acīmredzot esi noturējis viņu par ungāru pieKariņu, bet esi palaidis garām ka viņš tāds nav. Tikko viņu ievēlēja ceturto reizi par premjeru, par viņa partiju nobalsojot kaut kādiem 54% vēlētāju - varētu būt vairāk, bet tas tāpat ir vairākums, līdz ar to valdība stāvēs stabili lai vai kas notiktu. Visus šos gadus viņš arī [pamatoti] ir bīdījis tekstus par tēmu "Ungārija pret ES", tāpēc smagāka saķeršanās ar Briseli viņa vēlētājiem visdrīzāk nebūs nekāds pārsteigums. Tāpēc es nemaz nebrīnītos ka ja līdz tam aizietu, Orbāns atbildētu ar, teiksim, iemaksu ES budžetā nogriešanu - kas būtu loģiska un likumsakarīga atbilde.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Man doma jau sāk pārklāties, bet atkārtošu - karš tiek izmantots, lai mēģinātu savākt balsis, kuras normālos aptākļos diezin vai salasītu. Nav tā ka tajā pašā ES visi atbalsta tās modernās ideoloģijas.

Mans viedoklis par Orbānu balstās tikai uz šī brīža situāciju, kad savienības ietvaros, no kuras Ungārija saņem vairāk kā iemaksā, cilvēks izdomā noignorēt visu savienībā sarunāto un sāk kaut ko runāt par gāzes apmaksu rubļos un vispārēju draudzību ar Krieviju. Ja valsts galva uzskata, ka visi savienībā esošie un dienām viedokli skaņojošie ir lohi, tad valsts galva var meklēt citus finansējuma avotus.

Iekšpolitiski viņš varbūt ir labs vadītājs, bet ārpolitiski, šādi manevri vācu nodokļu maksātājam, kas caur ES kasi sponsorē Orbānu, brīdī, kad visa ES gatavojas uzņemties kaut kādus ekonomiskus upurus, liek uzdot jautājumu nah mēs šitam kadram naudu dodam?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Orbāns dēļ personīgās intereses iegūt vēl vienu termiņu pakāsa valsts nākotni. Elektorāts (tāds, kā msh) pavilkās uz viņa "rūpēm" par lētu gāzi tautai šodien. Polija, kas būs nākotnes noteicējs pār ļoti lielu reģionu, šo nepiedos.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Paturpinot domu par Orbānu - kādu laiku atpakaļ tepat formumā pacēlām jautājumu ko Ukrainai vispār piegādā Francija, jo nekur nebija nekādas informācijas. Oficiāli izskatījās, ka franči kaut ko tikai bakstās, kamēr realitātē atradu ziņas, ka Francija uz Ukrainu klusītēm nosūtījusi savus jaunākos prettanku raķešu kompleksus, tajā pašā laikā savos izteikumos agresīvi nenostājoties pret Putinu. Lūk tā ir reālpolitika - ja tu zini ka tava ekonomika iegūs no abām karojošajām pusēm, tad tu arī plāno, kā nobalansēt intereses, nevis kā Orbāns - vienā paziņojumā sadiršās ar Rietumiem un Ukrainu.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Msh kā jau kārtīgs pāķis fano par diktatoriem. Lukašenko ar šim paraugs un elks. Šo pāķu fenomenu pieslieties huligāniem, kas paši pret visu pasauli īsti nesaprotu. Pēc Freida laikam bērnības trauma, apcēla skolā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Žiriks beidzot oficiāli atmetis ķepas. Viņam bija 75 gadi.Krievijas Valsts domes spīkers Vjačeslavs Volodins sacīja, ka Žirinovskis miris pēc "ilgas un smagas slimības". Žirinovskis kopš februāra sākuma atradās Maskavas slimnīcā pēc tam, kad viņam bija pozitīvs COVID-19 tests un attīstījās pneimonija.

www.rferl.org/a/russia-zhirinovsky-dead/31788517.html

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Meli arī par šo.Tas vienkārši šodien bija piemiņas brīdis viņu domē, kas vienlaikus izrādījās arī pirmais oficiālais paziņojums.Tīši novilcināts vismaz par pus mēnesi.Tur izskatās, ka tajā valstī vairs pat nav iespējams (nav paredzēts) normāli nomirt un tapt paglabātam.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Žiriks bija savā rumpī ielaidis 8 (astoņas) vakcīnas pret kovidu. Nepalīdzēja...

mefisto Reģ.: 22.05.2017
2 0 Atbildēt

Ņemot vērā, ka vakcīnas bija Made in Russia...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Ar trešo reizi tomēr izdevās ielīst koka penālī...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Žēl, gribēju tomēr dzirdēt viņa komentārus par atkāpšanos no Kijevas divu dienu laikà.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Pārdomas par Krievijas nākotni krievu ekonomista skatījumā: www.youtube.com/watch?v=kFRRH2Vko7o

Visa intervija ir interesanta, bet pats labākais sākas no 43. minūtes, kad Potapenko izklāsta savu vīziju par Krievijas nākotni. Un tur pavīd interesantas domas - pirmā doma ir ka lielai daļai Krievijas iedzīvotāju ir nepieciešama psihologa vai psihiatra palīdzība sakarā ar propogandas iedarbību, un otra doma ir ka pēc zaudējuma karā krieviem būs jāizdara pareizie secinājumi lai tas neatkārtotos.

Un izejot no šīm domām un ceļojot pa feisbooka krievisko pusi, arī man radās jautājumi par to, kas notiks varas maiņas gadījumā, kas notiks ja Krievija atzīs kara noziegumus, kas notiks ja nākamie vadītāji krievijā nosodīs Putinu? Cilvēki gan Krievijā gan ārzemēs 20+ gadus ir dzīvojuši tajā informācijas telpā, redzējuši tikai vienu vadoni un tad iznāks priekšā kāds cits vadonis un pateiks ka Putins bija lohs, vainīgs pie visa un vispār Eiropas sankcijas ir pamatotas. Tur tak tāda mentālā vingrošana būs jāveic lai to sagremotu, Putina t-krekli jādedzina, utt.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Nu bet tā ir normāla parādība - visas pasaules līmenī. Galvenā atšķirība starp Krieviju un rietumeiropu/ASV, cik var noprast [krievu propagandu nepētu jo tā ir krieviski, rakstīta kirilicā] ir tā ka krieviem brutāli karina makaronus uz ausīm, kamēr mums stāsta ka melns ir balts un balts ir melns tik ilgi, līdz cilvēki tam sāk no sirds ticēt, tb galvenā atšķirība - mums tos makaronus uz ausīm karina izsmalcinātak un profesionālāk. Vakardien purnagrāmatā uzdūros purnagrāmatā rakstam par to ka ES uzsākusi procesu pret Ungāriju lai nogrieztu ES fondu naudu - cilvēciņi komentāros no visas sirds priecājas par šo ziņu, sak, tā tam ļaunajam Orbānam vajadzēja utt. Tas nekas ka paši pirmkārt to saista ar patreizējajiem notikumiem [laikam pie visa kas patlaban apkārt notiek ir vainīgs Krievijas iebrukums Ukrainā, tajā skaitā tā ka patlaban āra sniegs snieg... ], lai arī tur tas pasāciens ir aizsakts pirms pāris trīs gadiem, un otrkārt, pat ja pieņem ka Orbāns patlaban, neskrienot pakaļ citiem lai lektu ārā pa logu, dara kaut ko sliktu, tajā, par ko tā lietvedība tika aizsākta, neko sliktu saskatīt neizdodas. Man kaut kā lasot to rakstu galvā nāca pavisam citas domas - pie tā, kādā dirsā patlaban viss iet, ES izjukšanu akurāt negribētos - un ja tagad eirokrāti, kam ūdens līdz ceļiem, centīsies izdrāzt Višegradu, tad tas pie tā var arī aizvilkt - es kaut kā neticu ka atbilde poļiem vai ungāriem uz šādu ES gājienu būs pakļaušanās...

P.S. Viģikus jāliek spiežot ikonu "pievienot video".

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Par Ungāriju skatīt augstāk manā diskusijā ar 650. Paturpinot tur pausto ideju - naudas piegriešanas process varbūt tika uzsākts, bet reāli bez kara konteksta visticamāk netiktu izbīdīts. Ja procesu atbalstīs lielākie Putina ienaidnieki poļi, tad visticamāk, ka skābekli Orbānam arī piegriezīs. Un pats Orbāns pie tā būs vainīgs - būtu pievēris drusku muti un ļāvis sūdiem nosēsties, būtu turpinājis taisīt biznesu ar krieviem, tāpat kā to darīs pārējā vecā Eiropa. Bet nē, viņam vajadzēja sniegt morālu atbalstu savam draugam Vladimiram, brīdī, kad vismaz uz papīra visa pārējā ES bija pret Krieviju, par ko visus sūdus novaļīs uz viņu. Ja esi valstu savienībā, tad saproti kurā brīdī izteikt savu viedokli un kurā pievienoties savienības viedoklim. Ja šo momentu nevar saprast, vienmēr ir iespēja atstāt savienību. Bet to darīt negribās jo valstij piķi dod ES, bet pašam Krievija un uz Krievijas piķa valsti neizvilksi.

Redzēs protams, kas notiks, kad tas process tiks līdz balsošanai, bet nedomāju, ka Eiropa tā dēļ izjuks - visticamāk visi vienosies kolektīvi drusku paspārdīt ungārus un tas arī viss.

Kopumā arī pati ES vairs pat īsti nevar izjukt, jo visi mēs uz kontinenta esam pārāk saistīti. Britiem ar visu viņu daļēji nodalīto ekonomiku jau bija problēmas, tad visi pārējie vienkārši apsēstos. Tas kas varētu būt reālāk ir kaut kāda ES transformācija brīvākā vai stingrākā savienībā.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Kurš ir tas "morālais atbalsts Putinam" - turpināt izmantot lētu gāzi brīdī kamēr visa ES ir nogrimusi enerģētiskajā krīzē? Jā, cik dīvaini ka ir pat kādas valdības kas dara kaut ko lai saviem pilsoņiem cenu kāpums būtu mazāks - nu nevis kā mūsējie, kas tikai novāvuļo "nodokļu samazināšana būtu slikta, dosim nabagiem pabalstus". Kā reiz vienīgais iemesls kāpēc poļi nedara to pašu ko Orbāns - vēsturiskais poļu naids pret krieviem jau no seniem laikiem, un tāds pats naids pretī.

ES nevar atstāt nevis dēļ kaut kādiem fondiem, bet gan dēļ vienotā tirgus.

Protams ka ES var izjukt, un tas ir neizbēgami, jautājums tikai - kad. Vienīgais kas vēl ES notur kopā ir vienotais tirgus, bez tā jau sen viss tas pasāciens būtu izjucis un višegrada aizgājusi savu ceļu. Britu problēmas bija mākslīgi radītas - daļēji panikas celšanas dēļ, daļēji dēļ darba devēju iziešana uz lēto austrumeiropiešu darbaspēku.

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Ok, tad kādas alternatīvas tu piedāvā Ukrainas kara risināšanai? Ja pieņemam, ka visas valdības aizsargātu tikai savas ekonomiskās intereses un neieviestu sankcijas, tad ko darīt ar Ukrainu? Izteikt līdzjūtību?

Es piekrītu, ka sankcijas ir sūdīgs risnājums, bet es kaut kā neredzu karapūļus, kas būtu gatavi aizstāvēt to demokrātiju.

Un tālāk jau pa ķēdi ko darīt mums? Ja jau 2014. gadā visi sankciju licēji būtu domājuši par ekonomiskajām interesēm, tad krievi būtu stipri labāku tehniku saražojuši un Ukraina jau būtu kritusi. Un kas tālāk? Domā krievi veiksmīgi ieņemtu Ukrainu un brauktu mājās? Domā NATO ar saviem 1000 karavīriem mūs baigi aizsargātu?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tieši otrādi, ja jau 2014 gadā Putina finasētāji būtu apturēti, nekāda kara nebūtu. Bet arī viņi ir vīlušies - nebija domājuši, ka viņu doto finasējumu, kas bija vairāk kā pietiekams solīti spēcīgās armijas izveidei, izzags tik lielā mērā.

Tagad ir jācīnās par to, lai arī viņi nonāk uz apsūdzēto sola kopā ar Putinu. Un, spriežot pēc pēdējo dienu notikumiem Vācijā, izskatās, ka tas notiks - pašreizējie pie varas jau sāk norobežoties un norādīt uz vainīgajiem.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Tas ka jau toreiz sankcijām bija jābūt stingrākām ir cits jautājums, bet vispār bez sankcijām situācija frontē šobrīd būtu stipri savādāka. Krieviem protams visu šo laiku bija finansējums armijas atjaunošanai, ko viņi veiksmīgi apguva jahtu flotes būvniecībā, bet bija ierobežota pieeja ārzemju tehnoloģijām, kas neļāva attīstīties modernai armijai. PSRS metāllūžņus jau pa armijas daļām var salasīt, bet kā redzams ar to ir stipri par īsu pret mūsdienu prettanku ieročiem.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Interesanta gan tā "ierobežotā pieeja" bija. Eiropa darīja visu ko vien mācēja, lai nostiprinātu Krievijas režīmu un armiju, bet novērtēja par zemu krievu spēju visu izzagt un par to tagad maksās kopā ar krieviem, ja neizdosies panākt iesaldēto konfliktu.

www.db.lv/zinas/desmit-es-valstis-pardevusas-brunojumu-krievijai-neskatoties-uz-2014gada-embargo-506887

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pārveidot (vai vismaz daļēji) viņu mentalitāti varētu tikai tiešām reāls līderis.Nevis kaut kāds panisko baiļu imperators vai ielikts nomenklatūrass izsmēķis ar losungu "lai visiem labi".Tas noteikti nebūs ne ekonomists, ne blogeris un diez vai arī kāds šobrīd tur aiz restēm sēdošais.Propaganda ir reāli nekaunīgi šausmīga, bet tas jau viņiem tā pierasts.Ja puttainais tagad atradīs grēkāzi- tas nozīmētu, ka nekur viņš negāzīsies.Bet savus vārdus "atpakakaļ" viņš neņems pilnīgi nevienā scenārijā.Tā visa basņa par apvērsumiem un uttt drīzāk ir vnk ēsma priekš jūtupa blogeriem un viņu faniem.

Reku paskat kāda pasaules pieredze ar bijušajiem aktieriem līdera amatā.Reiganu sākumā izsmēja visi ,kam vien nebij slinkums.Bet ,kad viņš aizgāja, visa pasaule raudāja..

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Nav ļaunuma vez labuma. Rietumu mīkstums radīja apstākļus Putina iešanai uz visu banku. Lai gan nu jau parādās, ka īstais iemesls steigai ir tas ka Putinam vēzītis un laika maz, grib vēl pieredzēt sapņu īstenošanos.

Vēzītis kāreiz rada bažas, ka viņam nav ko zaudēt un tas viss var aiziet arī līdz sarkanajai pogai.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Kas jums ir ar to personības kultu? Nevēlēšanās atzīt, ka viens pats "vadonis" nevar izdarīt neko, bet ir atkarīgs no sistēmas un tautas atbalsta?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Nuuuuu, cik zināms, viņam ir vairāk kā puses "tautas" atbalsta. Sistēma? Ņemot vērā to, kas ir noticis jau līdz šim, šķiet, sistēmā ir tādi paši dalbajobi.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nevis tautas atbalsta, bet tautas pasīvuma. Kamēr pašu neskar kāda starpība kāds vadonis.

Tikai nestāsti, ka Putinam nav teikšana spiest pogi vai nē. Tak tajās sēdēs var redzēt kā visa sistēma dreb kā apšu lapas un valodu rausta, kad vadonis komandē. Ja Putins teiks vācamies no Ukrainas tad izvāksies, tik vienkārši pat PnVE (Pasaules nevaldošā elite) nenoteiks ko šim darīt.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti