Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jaunākā propgandonu novosķ časa vēsta to, ka sprādzienus piedņestrass tirasspolē esot orgoanizējuši 3gab terroristi, kuri esot iekļuvuši no ukraiņu puses.Vajadzēšot vairāk/uzmanības pievērst pierobežām.Nuja, parādi rīkot tagad būtu labāk pēc iespējas tālāk iekšzemē.Mazums kass.Jā.Un Rammštainā šon tiekoties 40 valstu golovarezi. Shodka, tāteikt, notiekot.Jā.

Ā, jā,lūk, piedņestrā tagd esot "apdraudētas" kaut kādas tur vairumtirdzniecības bāzes...По данным открытых источников, в настоящее время в арсенале в Колбасне по различным оценкам хранится от 19 тыс. до 21 тыс. 500 тонн боеприпасов: снаряды, авиабомбы, мины, гранаты, патроны объемом в 2500 железнодорожных вагонов...Из них 57% просрочены и не подлежат использованию и транспортировке. Возможная детонация имеющихся боеприпасов может быть сравнима со взрывом ядерной бомбы мощностью 10 килотонн, которая была сброшена на Хиросиму..

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Kolbasņā tiešām esot iespaidīgas munīcijas kaudzes, 21000 tonnu esot pareizs cipars, to arī Arestovičs pieminēja, ar piezīmi, ka ukraiņi to labprāt savāktu, lai liktu lietā. Separātistus tur pārstāvot kādi tūkstoš vai divi tūkstoši krievu militāristu, kuri buhājot no rīta līdz vakaram un apmēram tikpat daudz "Piedņestras pašaizsardzības spēku" ar alusvēderiem un citādā ne pārākā kondīcijā. Taktikas ideja esot vienkārši piesaistīt pāri ukraiņu brigādes Piedņestrai, lai tās nevarētu izmantot citur.

Pie kontrolpunkta Piedņestra-Moldova jau izveidojusies vieglo auto kolonna kuri grib doties prom no Piedņestras.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā, nu skaidrs,tur drošvien kāreiz tos pāris k aluskuņģu noteikt vaidzēs "aizstāvēt".Naših bjut.E bio mat, na uj.Par to nupat 3x atkakārtodamies teica kaut kāds tur tas dnr-a vadonis.

Un šon vēl viņi propagandonē, aka neesot pieļaujami udāri ar ārzemju piegādātajiem ieročiem pa russiš teritorijām.Uz ko angļi pateica, ka šamiem esot po/uj,pa kurieni ar savā rīcībā esošajiem ieročiem šaujot ukraiņi..Attiecīgi gandoni tālāk atgagādināja, ka paturot tiesībass iep/ist po "centram priņaķija rešēņij" Kijivā.Zb.

SkyTG24 pirms stundas ziņo: ..Šodien mēs iedarbinām mehānismu, lai strādātu kopā, lai palīdzētu Ukrainai tagad. un pēc kara”. Ar šiem vārdiem Pentagona vadītājs Loids Ostins atklāja ārkārtas samitu ASV militārajā bāzē Ramšteinā, Vācijā, kur tikās desmitiem valstu aizsardzības ministri.Vācija paziņoja, ka došot panzerus gepard..."Mēs strādājam kopā ar saviem amerikāņu draugiem, apmācot Ukrainas karaspēku artilērijas sistēmās Vācijas teritorijā," paziņoja Vācijas aizsardzības ministre...\

Samitā piedalās arī Izraēla.Tā došot ložuvestes un ko tur vēl.Nu kā nu ne, izraēļiem vienēr zināms/labāk.Jādod ir visiem, jo dots/devējam utt.Aizvakakār piepīpējām krievam blagodatnij agoņ, šon dajoš ukraiņiem kaskas.Ok.Itn sevišķi ši te raksta sakarā, kuŗš nezkapc mistiskā kārtā karājās tajā tg24 jau teju pus gadu tg24.sky.it/mondo/2020/12/09/alieni-israele-usa -..bijušais Izraēlas kosmosa aģentūras (cerams, ka ne/lohs ;p) direktors: Citplanētieši pastāv, tie sazinās ar mums un ASV..Jā.

Un Ukraina šodien atzīmē Černobiļas 36to gadadienu.Āmen.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Spirta noliktavas ir otra Piedņestras bagātība.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
2 0 Atbildēt

Tiem kas atcerās krievu valodu un veco padomju anekdoti par Peķku, Čapajevu un vagonu ar C2H5(OH):

- А мы смотрим, цистерна стоит, на ней какая-то мудрёная формула написана, а в скобках добавлено «ОН». Ну мы попробовали, и правда ОН!

650 Reģ.: 25.01.2017
3 0 Atbildēt

Чапаев ездил поступать в военную академию.

- Василий Иваныч, все сдал?

- Нет, не все, Петька. Кровь сдал, мочу сдал, а математику не смог.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Ir parādījusies interesanta intervija ar "Gazprombank" viceprezidentu, kas aizbēdzis uz Ukrainu. Pie tā ko šis kungs stāsta, arī mūsu drošības dienestiem vajadzētu apmeklēt vietējos piesaistītos darboņus.

Itkā jau neko jaunu nepastāsta, atšķirība tik tā, ka to ko visi jau zina, bet iesaistītie noliedz, stāsta pašu iesaistīto pārstāvis.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Prikolīga RU stratēģijas sastāvdaļa:

Kaut kā tak ir savu sabiedroto politiskos pretiniekus janomelno.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Intersants pats fakts, ka RU ļoti "uztrauc" ASV politiskā dienaskārtība ... tad jau nav atmetuši domu mēģināt POTUS utml. krēslos iebīdīt kādu prokremlisku ķēmu ...

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
0 0 Atbildēt

Domā ka Hilarija kandidēs?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Viņa - apšaubu ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Nav jau neko jāiebīda. Bet satraukums par to, ka to ķēmu var izbīdīt, nesagaidot pat termiņa beigas, ir nevājš.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Vai Vācijas dīvainās gaunerēšanās ar ieročiem cēlonis faktiski nav Šolca kreisā pagātne ( un līdz ar to iespējamu pamatīgu kompromatu Krievijas rīcībā ) (?)

Šolcs pievienojās SPD 1975. gadā kā students, kur iesaistījās SPD jauniešu organizācijā Jusos. No 1982. līdz 1988. gadam viņš bija federālā Juso priekšsēdētāja vietnieks un no 1987. līdz 1989. gadam arī Starptautiskās Sociālistiskās jaunatnes savienības viceprezidents. Viņš atbalstīja Juso universitāšu grupu marksistisko spārnu Freidenbergera kreisu, rakstos popularizējot "kapitālistiskās ekonomikas pārvarēšanu"[7]. Tajā Šolcs kritizēja "agresīvi imperiālistisko NATO", Federālo Republiku kā "lielā biznesa Eiropas cietoksni" un sociāli liberālo koalīciju, kas nostāda "pliku varas saglabāšanu augstāk par jebkāda veida strīdiem pēc būtības". ] 1984. gada 4. janvārī Šolcs un citi Juso vadītāji tikās VDR ar Egonu Krencu, SED Centrālās komitejas sekretāru un SED Centrālās komitejas Politbiroja locekli Herbertu Hēberu. 1987. gadā Šolcs atkal šķērsoja Vācijas iekšējo robežu un iestājās par atbruņošanās līgumiem kā Juso-viceprezidents FDJ miera mītiņā Vitenbergā.[9]

en.wikipedia.org/wiki/Olaf_Scholz

Tik aktīvs kreiso jauniešu līderis Rietumos noteikti piesaistīja Maskavas uzmanību

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 0 Atbildēt

Papildinājums par Vācijas ieročiem : Marder tiešām šaujot ar pamatīgu eksotiku : Rheinmetall Mk 20 20 mm automātiskajiem lielgabaliem, kas uzstādīti uz Marder, ir nepieciešama īpaša munīcija, 20 x 139 šāviņi, kurus sākotnēji izstrādāja Hispano-Suiza. Tas ir vecs lielgabals, kas vairs netiek plaši izmantots. ( reddit )

Gepards: dubults 35 mm zenītlielgabals uz kāpurķēžu šasijas. Arī nav nekas jauns, bet cik tas labs, atkarīgs no modifikācijas, ja pēdējā, diezgan efektīvs, aizsniedz 6 km augstumu, var sašaut arī tanku, ja pēdējais pagriezis mazāk aizsargātu vietu.

Kā redzams, Vācija joprojām mēģina dot drīzāk aizsardzības ieročus, nekā uzbrukuma.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Rekur Ungārija un Austrija taisās maksāt rubļos par krievu gāzi. Vācija arī kaut ko klusi domā tajā virzienā.

www.reuters.com/article/ukraine-crisis-gas-omv/austrias-omv-plans-rouble-accounts-for-russian-gas-ft-idUSKCN2MK0MN

www.db.lv/zinas/ungarija-par-krievijas-gazi-maksas-rublos-507421

Nu ko, gaidam kad beigsies kašķis Ukrainā un pēc tā krievu tankus arī mūsu pierobežā. Tā teikt - piķis būs, ambīcijas ir, jāizceļ tik no lūžņiem tanki, jo iedodot naudu un laiku jebkuru lūzni var piecelt no miroņiem, un var braukt nākamajā kara gājienā. Kā rāda Ukrainas pieredze tad uz visiem iespējamajiem lūžņiem tāpat prettanku raķešu nepietiks.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Tikai Orbāns gan dabūs pa nagiem no ES: "Svarīgi, ka pirmoreiz, ES ierosina samazināt Ungārijas fondus likuma varas pārkāpumu dēļ; In major first, EU triggers power to cut Hungary’s funds over rule-of-law breaches"

www.politico.eu/article/eu-european-commission-rule-law-mechanism-hungary-funds/

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 0 Atbildēt

Nelīdīs krievs pret Nato, viennozīmīgi. Reiz lasīju visai pamatotu abu armiju salīdzinājumu, Nato armija jau tad bija jūtami pārāka. Tagad pēc krievu uzbrukumu atsišanas UA - Krievija pavisam vairs nav spējīga ne uz kādiem kara varoņdarbiem. Šajā situācijā ar sankcijām viņiem nav arī iespēju no jauna bruņoties. Lūk, šobrīd pilnīgi noteikti krievi aptiršas.

msh Reģ.: 16.04.2007
4 1 Atbildēt

Tik nekur jau nav teikts ka tās NATO armijas stāvēs pretī...

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Ja nav nodoma okupēt teritoriju, armijām nemaz pretī nevajag stāvēt. Visu tehniku nosvilina no gaisa, un ko tad darīs atlikušie vaņkas: maršēs durkļu triecienā pāri robežai, kā psihiskajā uzbrukumā no Čapajeva filmas ? no 58:46

www.youtube.com/watch?v=T6KDKMgALps

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

— Василий Иванович, американцы на Луне высадились!!! — Вот это да! Ишь, куда мы их загнали!

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

labais taustiņš - kopēt URL pašreizējā laikā - un click

youtu.be/T6KDKMgALps?t=3527

vuaļā!

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-jā, lai nospiedējs 1mām kārtām noskatitos kārtējo obannuju gugla reklāmu, vivus elvē piemēram;).Visp tas gugels ritīg jau zae/bal gan ar savu to suuda pārlūku, gan visu pārējo pakakalpojumu komplektu.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

nu, jūķūps rāda reklāmas neatkarīgi no tā, ko tu tur nespied vai spied, un vienalga kādā pārlūkā, ne?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tur jau tā lieta, ka "kādā citā" pārlūkā šo reklāmu praktiski nav...es pats par to "brīnos".Pie kam,var ritināt lapu ,kamēr skatāmais materiāls kulturālā lodziņā paliek smuki redzams augšējā stūrī.Plus vēl pats vizuālais dizains.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Pret YouTube reklāmām pārlūkprogrammās labi palīdz Ublock Origin.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Nu loģiskā domāšana liek domāt, ka Krievijai vajadzētu saprast NATO pārspēku, bet skatoties uz notiekošo Ukrainā mani māc šaubas, ka tur vairs kāds draudzējas ar galvu. Pie tam Krievija nedrīkst zaudēt karu Ukrainai, kā minimums karš ir jāzaudē vismaz Eiropas NATO valstīm, lai saglabātu ideoloģisko virzienu. Šobrīt arī tiek aktivizēti konflikts tajā pašā Piedņestrā, kaut ko brauc virsū arī Somijai, Zviedrijai un Kazahstānai. Krievijai un Putinam šobrīd vajag vai nu uzvaru pret kādu citu pretinieku, vai arī zaudējumu pret NATO, jo Ukrainā uzvaras vairs nebūs. Attiecīgi kaut vai plikām kājām ar šķērpiem rokās viens no šiem mērķiem jāsasniedz.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Lai galvenais pahans saglabātu seju, ar kaut ko jāizceļas. Pašlaik ar rezultātiem ir kā ir. Kur pirms mēneša iesprūda, tur arī mīdās. 9. maijs arī tuvojas. Pat kokaīna kravu igauņi savāca Tāpēc pahans kopā ar "zirgu" nes visādus murgus.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
3 0 Atbildēt

loģika arī teica, ka krievs uz Ukrainu neies ar karu - ka tikai blefo. Bet redz, ka aizgāja. Velns viņu zina ar kuru galvu tur kāds nedraudzējas.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
6 0 Atbildēt

Visā šajā mani nebeidz šokēt krievu "cilvēks parastais". Nu, kā var tā nozombētiem būt? Reāls armijas kapelāna (laikam) zvans mammai paziņot par bojāgājušo dēlu, raudiens un histērija mijas ar kara noliegumu, īsts wtf Tad intereses pēc iegāju Laimas Vaikules Instagram, kur viņa nosoda Galkina zākāšanu. Ibio peso, kas par komentāriem Tajai nācijai nav nākotnes.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
5 0 Atbildēt

Tur viss ir samaisījies - dzimtbūšanas verdzība un apspiešanas no pašu varas pārstāvju puses gadsimtu garumā, drausmīga nabadzība un neizglītotība, vēlme vismaz kaut kā izsisties, alkoholisma un psihisko saslimšanu mikslis un visam pāri gribulis ar kaut ko lepoties. Lūk tev sekas.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
3 0 Atbildēt

plus vēl simts gadu garumā gudrākie un spējīgākie ir vai nu izšauti, vai pamukuši kur nu kurais.

un demokrātija kā tāda viņiem nekad nav bijusi - nekad. Mums, lai kā sačakarētiem, tomēr tautas dzīvajā atmiņā vēl bija paliukuši brīvās Latvijas laiki - bet viņiem nekā tāda nebija.

Reiz (laikam 2018. gadā) man viens Pēterburgas krievs - veiksmīgs trīsdesmitgadienieks - tā rezignēti teica, padomā, es jau neko citu, kā viņu (t.i. Putinu) pa TV nekad neesmu redzējis.

MMX Reģ.: 03.03.2022
4 0 Atbildēt

Njā, viens krievu ekonomists diezgan precīzi minēja, ka lielai daļai krievu tautas principā jau būtu nepieciešama psihiatra palīdzība. Propoganda un vēlmes pēc impērijas pilsoni vidējo ir vienkārši nozombējusi, Afganistānas un Čečenijas kara laikā vecāki meklēja savus kritušos dēlus, taisīja protestus, utt. Tagad visiem pofig, galvenais lai veļasmašīnu atved.

Pasaule praktiski pa dienām iet arvien tuvāk tam brīdim, kad ap Krieviju būs jāapvelk sēta - informatīvi, ekonomiski un fiziski. Nu nevar pārējā pasaule attīstīties, ja visu laiku jādomā par kaut kādu mežoņu interesēm.

WALA Reģ.: 19.06.2002
3 0 Atbildēt

Dažiem cilvēkiem patīk izpatikt varai, kuras stulbuma līmenis ir līdzīgs pašu, daļai vajag "stingru roku", un daļai vienkārši maksā, lai info telpa tiktu piekakāta...

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 0 Atbildēt

Švecs atkal ripina pamatīgu mucu Zeļenska biroja virzienā. О сотрудничестве разведслужб США и Украины/ Диверсии в России/ № 208

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 0 Atbildēt
imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Aha. Tas ir tas Navaļnija organizācijas izveidotais saraksts ar 6000 kadriem Krievijā, pret kuriem vajadzētu vērst individuālas sankcijas. Arestovičs jau teica ka saraksts iesniegts Jermakam un tiekot rūpīgi analizēts. Jermaks Arestovičam allaž ir kā saulīte debesīs.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Pret valstīm, kuras atļauj savām energofirmām norēķināties rubļos par Krievijas gāzi, var tikt veiktas tiesiskas darbības, brīdina Dombrovskis. EU countries paying for Russian gas in roubles may face legal action, warns Dombrovskis

www.euronews.com/my-europe/2022/04/28/eu-countries-paying-for-russian-gas-in-roubles-may-face-legal-action-warns-dombrovskis

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
3 2 Atbildēt

Optimista pārdomas

Šorīt agri pārlasot gan LV, gan krievu opozīcijas, gan Rietumu blogus par Krievijas agresiju un vispār. īsais secinājums. Krievi (t.i. Putins un viņa aprindas) sevi ir iedzinuši stūrī. Demokārtiskas opozīcijas, kas var pārņemt varu un deeskalēt sitāciju - nav. Visi vai nu aizbēguši uz Rietumiem, vai iesēdināti, vai iebaidīti. Paliek tikai vēl impēristisāku uzskatu paudēji, kas, ja nāk pie varas, liks Putinam izskatīties kā īstenajam liberālim.

Karā pret Ukrainu krieviem neiet labi - lai saglabātu seju šamie var izplest karu uz blakus teritorijām - kas esam arī mēs. tad viņi varētu paziņot, ka karš ir pret ļaunajiem Rietumiem, un vajag visas tautas mobilizāciju utt. Variants priekš mums - slikts.

Ja Putina režīms izjūk, tad tur sāktos savstarpējās cīņas par varu - un nav izslēgts, ka sūdi smeļas ārā no vannītes. Mēs esam blakus vannītei, variants priekš mums - slikts.

Ja Putina režīms izdomā eskalēt sitāciju ar atombumbām, domājams, ka Rietumi (ASV) momentā ar jaudīgām parastām, ne atombumbām mēģinās neitralizēt uzreiz visu krievijas stratēģisko spēku (atombumbu nesošu) infrastruktūru. Kas no tā iznāktu? Domājams, ka Krievija smagi zaudētu, bet neviens neko skaidri protams nezina un/vai nesaka. Bet variants priekš mums - slikts.

Pašlaik cerams 2 - 3 mēneši vēl karš Ukrainā ievilksies. Rietumi dod jaudīgākus šaujamos, Ukraiņi centīsies atkarot visu teritoriju, izņemot Krimu (nopratu no UA prezidenta padomnieka teiktā). Ja viņiem tas izdosies, labi, bet kas nav labi, ka tādā gadījumā Putina režīms var deeskalēt sitāciju. Skat. augstāk.

imzz Reģ.: 27.02.2015
5 0 Atbildēt

Ja reiz krievi nevar ieņemt Odesu un Harkovu, ar kādiem spēkiem tad viņi izplētīs "karu uz visām pusēm" ?

Atbilde vispārējā mobilizācija ? Ar ko apbruņos tos mobilizētos un cik ilgu laiku tas prasīs ? Nav taču tā, ka no kara komisariāta var tūlīt uz fronti sūtīt. Vajag vismaz 2-3 mēnešus apmācības. Pēc tam formēt tās bataljonu kaujas grupas, apģērbt armiju, barot armiju, nodrošināt piegādes ķēdes. Ātri tas nebūs, un pa to laiku daudz kas var notikt.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
5 0 Atbildēt

Mobilizācija nozīmēs lielu cilvēku skaitu arī bez karošanas prasmēm, ko ukraiņiem viegli iznīcināt. Man tāds viens ir zināms Latvijā, skaitoties RU armijas rezervē. Neko, būs gandrīz garantēta drīza nāve mobilizācijas un nosūtīšanas uz Ukrainu gadījumā.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

Klausies kada sakara LV dzīvo krievijas iekšlietu ministrijas amatpersona kura nav deklarejusies lv iekšlietu ministrija?

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Šaubos vai Krievija finansiāli vispār var atļauties iesaukt lielu cilvēku skaitu. Ģimenei, no kuras cilvēks iesaukts, noteikti jāsaņem valsts pabalsts, otrkārt iesauktais, ja bijis pelnītājs, vairs nemaksā valstij nodokļus, treškārt, saprotams, armijā valstij viņš uz budžeta rēķina jāuztur. Un tas laikā, kad valsts pakļauta sankcijām. Teorētiskos 2 miljonus Krievija iesaukt nevar pilnīgi noteikti.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Tu domā, ka viņus tas krata? Vajadzēs, iesauks un pateiks - ģeņek ņet, no vi ģeržiķesj...

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Esi palaidis garām galveno - pasaules galvenais mohikānis teica, pirms ieslēgt lend līzu : mūsu uzdevums atmest Krieviju tik tālu atpakaļ, lai tā nevarētu atkārtot otreiz šādu karu. Diez vai tas nozīmē melnās jūras flotes braukalēšanu gar Odesu un Krimu. Nāksies arī Kubaņu revidēt.

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 0 Atbildēt

Sadursme starp burjatiem un čečeniem aptuveni Černobajivkas rajonā ar apm. 50 no katras puses. Burjatiem gluži likumsakarīgi nav paticis, ka čečeni ne vien visu laiku uzturas 2. vai 3. līnijā, bet arī pievāc "kara laupījumu".

Šis notikums iezīmē lielāku bildi, proti, lai novērstu konfliktus dažādu "nacmeņu" ( nacmeņšinstva, Krievijas nekrievi ) starpā, jauktas vienības pēc iespējas netika veidotas. Bet zaudējumu dēļ nākas pārformēt kaujas vienības, sajaukt dažādus "nacmeņus", līdz ar to pieaug iekšējo konfliktu iespēja.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Ugunsnelaimes Krievijā turpinās: Sahalīnā liels ugunsgrēks GRES-2 120 MW ogļu spēkstacijā.

twitter.com/Liveuamap/status/1520285786880491522

www.gem.wiki/Sakhalin_GRES-2_power_station

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nav nekāda ugunsgrēka.GRES vienkārši kūp, jo katru 6dienu tiek plānveidīgi novadīts liekais siltums.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Po/uj ka tas GRESs kūp, reku šovakakar ir topā Pariž/Dakar pa 202sek...Tas saatana suuds (kad ieskrienas) lidojot ar 27kkm/h.No kaļinin grādas laikam pa kādi 53sek būšot klāt...Un ka šitāds iep/isīs pa slokas karjeru, ta viss ķemeru tīrelis iet na/uj unt visai dobelei uzreiz ir pz/daa. Jā.Uhhh.Brr.Blet.E bio mat.

Jācer vienīgi ,ka tur tajā K-grādā ne/uja nav un vienīgais ņetuanālogais exemplārs jobņīja aizpagāšgad kkādā tajā sopkā aiz krasnojarskass..

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Krieviem ir lielummānija. Cars "puška", kurš nešauj, cars zvans, kurš nezvana, cars kodolbumba, kurš militāri ir nejēdzība, jo tik smagu verķi grūti nogādāt līdz mērķim, un no materiāliem labāk izgatavot kādas 5 vieglākas bumbas. Nu, kad tas Sarmats izlīdīs, tad tā starts tiks pamanīts ātri tieši tāpēc, ka raķete ir liela, un pārtvērēji uz to noorientēsies.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
1 0 Atbildēt

MMx

Pie tam Krievija nedrīkst zaudēt karu Ukrainai, kā minimums karš ir jāzaudē vismaz Eiropas NATO valstīm,

.

Galvenais uzvara TV . Teorētiski vovans var karu izbeigt tūlīt un sākt svinēt uzvaru ( iekš TV kastes )

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
1 0 Atbildēt

topinamburs

Paliek tikai vēl impēristisāku uzskatu paudēji, kas, ja nāk pie varas, liks Putinam izskatīties kā īstenajam liberālim.

.

Nu šis arguments ir izspēlēts un gan jau pats kremlis to uzturēja ... nāks citi un tie būs vēl trakāki , neprognozējamāki ...

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
1 0 Atbildēt

topinamburs

Rietumi dod jaudīgākus šaujamos, Ukraiņi centīsies atkarot visu teritoriju, izņemot Krimu (nopratu no UA prezidenta padomnieka teiktā).

.

Cerams ne Krimu ne lugandonu necentīsies atgūt . Savādāk ES iegūtu kādus pāris miljonus absolūtu atsaldētu krievu plus kaudzi specdienestu

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
3 0 Atbildēt

nu, par lugandonu - atsaldētie krievi aizlaidīsies prom no UA. Paliks - ja tur tādi vispār vēl ir - galīgie vienaldzīgie un veci babuļi.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Tie kas tur ir tāpat ir plastilīns, ka mīcīsi tāds arī iznāks. Nogriez KremļaTV un būs paraugpilsoņi.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Bija pārtverta saruna ar vienu lugandonieti. Bija kategoriski atteicies karot, tad krievu armijas vienībai viņš tur satīrījis mēslus, vārījis kafiju un pienesis zābakus. Stāstīja, ka krievi atstājot aiz sevis pilnīgu miskasti, bet tuvāk pozīcijām ārkārtīgi jāuzmanās, jo "ukri pamanot un uzreiz šaujot.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Vakar vai aizvakar ukraiņiem izdevies "noklāt" ar kaut ko pamatīgu 2 štābus Izjumas apkaimē ( Harkovas apgabals ), pēc pieticīgām aplēsēm 100 līķu vienā un 200 otrā, no komandsastāva no majora līdz pulvedim no 40 apm 20 pagalam, bez tam arī ģenerālis Simonovs, un pats Krievijas ģenerālštāba priekšnieks Gerasimovs esot ievainots ( vai arī izliekas par tādu ? ) un grib no turienes notīties.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Šodien līst.Attiecīgi nav ko mīst un ir jāpievēršas paķešzinātnei.Reku, tas sramats- esot teikts, ka tos 7,5km/s no kalna tas tiešām varot uzraut. ru.wikipedia.org/wiki/ Сармат_(ракетный_комплекс) (pZdec kkāds , to vispār te neļauj iekopēt..;p) -jautāJums, vai (kādam) ir (un kastasir) pa rokai kāds cits suuds, kas šo suudu varētu lidojumā noķert un vienkakārši nosist na/uj nost.

No otras puses- kuŗš diez to visu dabā uzmērīja un no kurienes dati, ka tas suuds varot tos 18000km nolidot? Pāri D-polam ar mērlenti? Tajā virzienā nekam neesot aizsardzības- a ja nu Gitlers pa to iep/iš no sava šwābu bunkura? Antraktīdā tagd jau tā viss jau pa pusei na/uj nokusis..Un kurš diez "izmērīja" dabā tā uspisiena kinētisko enerģiju un kādas tektoniskās plātnes tas spēj pakustināt? Hmm.

Ja piem Maskis no kāda tā sava izšķirt/spējīgā ssatelīta tagad vienurīt konstatē, ka kenigZbergā viens šitāds šahtas vāks nupat taisās /vaļā.Viņam būtu labi ja kadas pāris min laika piezvanīt/draugam. A ja nu piem misters Makarōns torbrīd vannā mazgā bārdu un neceļ trubu? A varbūt tur kāds vienkārši ko pārbauda- vai nav pa nakti kas nopiZģīts ,jeb vnk miermīlīgi kko Vēdina? Ko tad?

ps.,- jau nākam 6dien, 7jā, tiem imperātorvingrotājas dvīņiem esot dz-diena.Diez ko ta papiks uzdāvinās? Čekists vakar teica, ka piedņestrā gatavojoties kārtīgs svētku zalūts.Kastes sapuvušas, nav vērts kustināt.Hallo, vai Vilks? Nē, nekur nevilks.Tepat pi/sīs..Jā.

Ā,jā. Te pirms pāris ned bija ziņa, ka mazticīgie atejisti melšot to, ka uz tā pagrimušā masskavass kreiZera esot bijis kāds reliģisks taliZmans.Bet šodien reku jau pats kassnejauns autoritatīvi mums stāsta, ka tas priekšmets maksājot 40milj...Ne ta eur, ne ta usd..

JautāJums- po/uj kas un par kādu naudu to pirka, bet nu Kuŗš diez viņiem TO "pārdeva"??? Kā vispār šis ir kvalificējams- ko par to saka piem israēļi un/vai pats Romas Papus? Kurš vispār to skabargu no tā krusta izlauza un kurš atļāva tirgot? Varbūt eBajā?

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Par to "svēto relikviju". Pārdevusi katoļu baznīca, pircis kāds krievu oligarhs. Pēc tam: Krievijas pareizticīgo baznīca 2020. gada februārī paziņoja, ka relikvija ir nogādāta toreizējam Melnās jūras flotes komandierim viceadmirālim Igoram Osipovam un atrodas flotes galvenajā mītnē, gatava drīzumā doties uz kuģi. - toreiz ziņoja ziņu aģentūra TASS.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā.Nu pzsec vienkārši, ar katru dienu aug cieņa un uzticība šai te visnotaļ humānajai institūcijai.Pērk, pārdod un iesvēta pilnīgi dajebko un galīgi uz/dajebko.Vienīg ka derētu neaizmirst, ka nupat arī "mēs" visi korī pa 40m no kāda kaut ko tikām nopirkuši.Gadiem ilgi piekopj to principu 6+1.

Sešas dienas uz pillu klapi laupi un kauj, bet 7jā vnk atnāc un vienkārši Samaksā/par.Un vakakarā vēl ieej speciālā briežaragu izkārnījumu vannā un kļūsti vispār nevainojami Balts.Jā.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt
WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Lielāku idiotismu, kā tālu lidojošas raķetes nolikt pašā vācu, poļu utml pievārtē ... tas laikam tikai krievam var ienākt prātā ... jebko kas atrodas tur no pierobežas gandrīz ar rokas granātām var nomētāt, tā ka stratēģiski ja ir kas tālu lidojošs, tad tikai uz peldlīdzekļa ...

Teiksim tā es tiem stāstiem par kaut kā liela atrašanos K-gradā neticu, praktiski būtu gan jāpieņem ka tur atrodas kas tāds kas tēmētu pa Briseli un lielākajām Vācijas pilsētām vai stratēģiskiem objektiem, no visa cita gan tur nekādas objektīvas jēgas nav ...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Jaunākais Arestoviča video , nav tur nekas īpaši jauns, bet tajā viņš izsaka interesantu ideju, ka krievi izspēlēšot nevis vispārējo mobilizāciju, bet gan brīvprātīgo iesaukumu.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā,plus vēl jautājums par spēlētājiem.Ja puttainais tiešām uz kādu nedeļu ieguls hospitālī to rīkli griezt,kuŗš tad diez iegūs tās tiesības spiest to pogu.Tas tur patrahševs tak esot vēl lielākā mērā ebanutijs.No otras puses- tas sataisa šovu, bat pēc nedēļas augšāmceļas pats saimnieks un pasaka, ka tas sučijs potrahs tagd vainīgs pie visa/optom.

Kaut kā šodien tāds aizdomīgs klusums.Pat progandoni neko,vnk žļembā vecos suudus un velk galus par nedēļu notikušajam.Ja nu vienīgi atkal belgarodā kkāds tas šķūnis bij aizdedzies.Finni būvēšot žogu uz robežas,bet vācu un itāļu fašistu pēcteči tagad lūk esot iesūdzējuši viens otru tiesā par ww2 nodarīto skādi.Vienā ziņā kāreiz īstais laiks.

Kritizē arī tos gepard panzerus.Tas agregāts šaujot 1200 rpm un visā vācijā priekš tiem esot munīcija tikai priekš 1gab očereģ izšaušanas.Viena minūte un viss, pz daa..Karoč, končennijs suuds kkāds.Un tagd,locchi, gāzes vietā saņemsiet sarmatus.

ā, sorrī, ir gan updats- puttainais atkal turējies pie galda/stūra un nosūtijis mesidžu angļiem.Pat uz kanceles uzkāpis, tas to roku tā turējis.Tur pie tās salas peldot kāda tā viņa padlodka, kas izšaušot drOnam līdzīgu torpēdu.Tā ar 200km/h pi/sīšot zem ūdens un pie paša krasta ritīgi jobņīšot.Būšot 200m augsts radiovilnis un salai pZģec na/uj.Jā.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Fantazts, ja pats uzskata ka Urālu kalni ir glābiņš, tad tās britu krasta klintis nav ne ar ko sliktāks "mūris" .

Bet kašķēties ar vecum vecu impēriju kas pamanījās pat vāciešus pārdzīvot ... būs "miets pakaļā" un made in HK nagla zārkā ... kopā ar krokodilu Dandiju, kurš teiks "vai tad tā ir raķete ..."

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Briti jau uz mācībām austrumeiropā taisās vēl 8000 karavīrus sūtīt. Vai nu tās būs episka izmēra mācības, ņemot vērā jau uz vietas esošos NATO spēkus, vai arī karaliene ir izdomājusi pensijas gados sakaut arī krievus. Kā nekā viņa bija klāt arī uzvarā pār Ādolfu 2. PK dienot angļu armijā. Būs ko uzrakstīt uz kapakmeņa.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Ja par mācībām, tad ОПК (UkrOboronProm )ziņo, ka 11 ukraiņu piloti jau apgūstot F16

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Kaut kādas problēmas ar maziem, neapsargātiem dzelzceļa tiltiņiem Ukrainas pierobežā Krievijas pusē, šoreiz starp Sužu un Sosnovij Bor Kurskas apgabalā:

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Šitas tāds jautrs variants. Ja nebūtu blīkšķis, tad tur apakšā arī mētātos vilciens, jo sliežu elektriskā ķēde te pārrauta nav...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Esi pārliecināts, ka tāda tur vispār ir?

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Krievi savā propogandā drusku sap*sušies, Lavrovs ar izraēļiem sakasījies:

www.tvnet.lv/7513238/lavrovs-izraisa-diplomatisku-incidentu-ar-izraelu

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Hehe, israēļi sacerējušies uz savu "izredzēto" statusu. NAV uz passaules tādas vietas un lietas, kur krievs nebūtu sev "garantējis" tiesības iebāzt savu smerdīgo snuķi.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Vispār, ebreji ir pelnījuši, ka viņiem šo to iebāž degunā, tikai Lavrovs laikam nebija speciāli gatavojies. Lai kvalificētos par krutāko, proti aškenazi kastas Izraēlas ebreju, jāveic DNS tests. ( Protams, tiem, kuriem nav stipru papīru savas ēbrejības pierādījumam )

"Kad mani vecāki pagājušā gada beigās nosūtīja savas siekalas uz ģenētisko testu uzņēmumu pārbaudei un pēc dažām nedēļām viņiem pa e-pastu tika paziņots, ka viņi abi ir “100% Aškenazi ebreji”, tas man šķita dīvaini..Šā gada februārī (2019.g.)Izraēlas laikraksts Haaretz ziņoja, ka Izraēlas galvenais rabināts, kas ir augstākā reliģiskā iestāde valstī, pirms dažu laulību apliecību izdošanas ir pieprasījis DNS testus, lai apstiprinātu "ēbrejību"."

www.theguardian.com/lifeandstyle/2019/jun/12/what-does-it-mean-to-be-genetically-jewish

eidis Reģ.: 07.11.2001
3 0 Atbildēt

Lavrovs IMO vienmēr ir bijis tāds gopņika tips un nekāds lieliskais diplomāts. Vnk lecīgs bandīts ar lielu atombumbu. Tagad, kad krievu militārās spējas kļuvušas par apsmieklu, gan jau visai bieži atrausies.

Lavrovs kopumā ļoti pareizi atspoguļo Krievijas politiku: spēle bez noteikumiem, kurā uzvar veiklākais un nelietīgākais. Ļoti bojā vidi un peļņu, jo visu laiku jāuzmanās. Ceru, ka pasaule neļaus šo ievazāt attiecībās

MMX Reģ.: 03.03.2022
3 0 Atbildēt

Nu līdz šim jau krievi vairījās bakstīt Izraēlu, jo pilnīgāko sūdu gadījumā tā paliktu tāda pēdējā miera osta labai daļai krievu elites. Šitā izrunājoties var arī pēdējos draugus zaudēt, tagad tik vēl turkiem un arābiem vajag čupas uzkraut un Krievijas ceļš atpakaļ pagātnē sasniegs jaunu ātrumu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Vecais Lavrovs, uz pohām laikam, atlaidis drusku mēli ;)

Bez tam, viņš darījis zināmu, ka Krievija 9.maija sakarā Ukrainā neko īpašu neplānojot.

"Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs paziņojis, ka Krievijas militārpersonas "mākslīgi nepielāgos" militārās darbības Ukrainā līdz noteiktam datumam, tostarp Uzvaras dienai 9.maijā. Sergejs Lavrovs atgādināja, ka "Padomju Savienībā bija tradīcija pirms svētkiem darīt kaut ko lielu un skaļu", un viņš lika saprast, ka Krievijas armija līdz 2022. gada 9. maijam neko tādu nepaveiks."

Source: Sergei Lavrov in an interview with the Italian TV company "Mediaset," cited by RIA Novosti and TASS

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ticēt šitiem ir sevi necienīt. Lavrovs teica, ka iebrukt ar netaisoties.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Lavrovs turpina savu retoriku. 3. maijs (Reuters) — Krievijas Ārlietu ministrija otrdien apsūdzēja Izraēlu neonacistu atbalstīšanā Ukrainā, vēl vairāk saasinot strīdu, kas sākās, kad Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs apgalvoja, ka Ādolfam Hitleram ir ebreju izcelsme. Krievijas ministrijas paziņojumā teikts, ka Izraēlas ārlietu ministra Jaira Lapida komentāri ir "pretvēsturiski" un "lielā mērā izskaidro, kāpēc pašreizējā Izraēlas valdība atbalsta neonacistu režīmu Kijevā".

Pa to laiku Bobruiskā, Baltkrievijā, sinagoga izrotāta ar "Z"

liveuamap.com/en/2022/3-may-synagogue-in-bobruisk-was-vandalised-with-z-letters

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Vēl kas jauns. Ukrainas vēstniekam Vācijā nosaukt Šolcu par "aizvainotu aknu desu" tomēr nav diplomātam atbilstošas leksikas lietošana.

www.tvnet.lv/7514076/solcs-negrasas-apmeklet-ukrainu-steinmeieram-iedota-kurvisa-del

Ukrainian Envoy Terms Scholz As 'Insulted Liver Sausage' For Stand Against Visiting Kyiv, ( republicworld.com )

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Šolcs pārāk ātri nostājās pozā, konkurentu partijas kadri jau taisās braukt vizītē. No otras puses tas ir labs iemesls viņam izvairīties no Ukrainas apmeklējuma, Putins varētu nesaprast tādu nodevību un Ukrainā varētu tikt uzdoti visādi neērti jautājumi.

Paralēli no Zeļenska puses ir izkanējuši komentāri, ka Ukrainas prezidenta birojs nav saņēmis oficiālu pieteikumu iepriekš itkā noraidītajai Vācijas prezidenta vizītei. Līdz ar to ukraiņiem tādas interesantas attiecības ar Vāciju veidojas.

Katrā ziņā Vācijas valdībai vēl pašiem savā starpā jātiek skaidrībā ar situāciju, vēlētāji spiež uz aktīvāku rīcību, Krievijas sakari un enerģētika spiež drusku piebremzēt ar palīdzību Ukrainai. Kas šobrīd ir skaidrs - ja Vācija un citas lielās Eiropas valstis bakstīsies ar palīdzību Ukrainai, tās var zaudēt savu daļu atjaunošanas procesos un Ukrainas tirgū, kā arī samazināt savu nozīmi Eiropā. Ukraiņi ekonomiski sabloķēsies ar poļiem, turkiem un citām tuvējām valstīm, briti caur NATO uzmudrīs savu nosacīto ziemeļvalstu savienību, itsevišķi ja somi un zviedri iestāsies NATO, bet Rietumeiropa un visādi mazie Krievijas fani - Ungārija, Serbija, utt, paliks savā nodabā ar savām problēmām.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Esi pārliecināts, ka tāda tur vispār ir?

Kas, sliežu pārrāvuma kontrole? Kāpēc lai nebūtu? Kreosan čaļi astoņus gadus atpakaļ Doņeckā pie sliedēm spuldzes slēdza.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Moš internetu ar pa sliedēm varētu padot.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā..Kakoj-to streločņik, p/zda, ostanovil vse pojeZda.

wons Reģ.: 26.07.2017
0 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Vispār, ebreji ir pelnījuši, ka viņiem šo to iebāž degunā, tikai Lavrovs laikam nebija speciāli gatavojies. Lai kvalificētos par krutāko, proti aškenazi kastas Izraēlas ebreju, jāveic DNS tests. ( Protams, tiem, kuriem nav stipru papīru savas ēbrejības pierādījumam )

"Kad mani vecāki pagājušā gada beigās nosūtīja savas siekalas uz ģenētisko testu uzņēmumu pārbaudei un pēc dažām nedēļām viņiem pa e-pastu tika paziņots, ka viņi abi ir “100% Aškenazi ebreji”, tas man šķita dīvaini..Šā gada februārī (2019.g.)Izraēlas laikraksts Haaretz ziņoja, ka Izraēlas galvenais rabināts, kas ir augstākā reliģiskā iestāde valstī, pirms dažu laulību apliecību izdošanas ir pieprasījis DNS testus, lai apstiprinātu "ēbrejību"."

www.theguardian.com/lifeandstyle/2019/jun/12/what-does-it-mean-to-be-genetically-jewish

Kur to var pārbaudīt?

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Gribi pats pārbaudīties ? Būs jābrauc uz Izraēlu.

"One of the quickest, most effective and pleasant for carrying out such DNA tests laboratories is the laboratory at Tel Hashomer Hospital (in Tel-Aviv)"

pz-law.co.il/en/blog-en/repatriation-to-israel-via-a-dna-test/

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti