Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
core Reģ.: 03.01.2017
0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Kur es tā apgalvoju? Tu vienkārši apgalvo ka esot pieņemami taisīt sūdus par atbidi citiem sūdiem. Un kā kārtīgs globālistu trollis lieto terminus "krievi" un "ukraiņi", lai arī ir runa par divu valstu armijām.

Kurš ir tas, kas tic Krievijas propagandas mēdītājiem? Jebkurš, kurš atsaucas uz to sludinātajiem kara mērķiem - kuri ir acīmredzams bleķis.

Nē, runa nav tikai par armijām. Domāju ka lielais vairums ukraiņu ar sajūsmu sagaida ziņas, par viņu armijas ieiešanu dziļāk krievijā.

Kādiem mērķiem? Lielākajam vairumam šī kara mērķi vispār nav saprotami.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Kara mērķi nav saprotami ja klausās retoriku un oficiālo propagandu - bet tie ir pilnīgi saprotami ja vadās pēc principa "seko naudas plūsmai" - vien jāizmet no galvas doma ka kara organizatori atrodas Krievijā...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tie pirderi tur dedzina riepas, iesildās/Pirms. Bet euroLohi turpina elpot svaigo gaisu un gavilēt/Par!

Puthainais sūta armijniekus na/uj, turpmāk "karos" fsb : www.moscowtimes.ru/2024/08/11/putin-poruchil-glave-fsb-bortnikovu-vmesto-gerasimova-rukovodit-operatsiei-protiv-vsu-vkurskoi-oblasti-a139147

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tātad, patlaban Kurskas apgabalā iegājušas apm. 5 Ukrainas brigādes, ap 10 000 vīru. Krievi beidzot sākuši pārvietot daļas no Ukrainas,  no Vovčanskas apkaimes un it kā no Krimas arī , ne no galvenā krievu "spiediena" virziena. Vidējā komandas posma līmenī Krievijas armijā, Rosgvardijā u.c. spēkos Kurskas apgabalā valdot juceklis. Domājot pat piesaistīt privātās apsardzes firmas robežas sargāšanai. Pa to laiku ukraiņi saņēmuši gūstā arī kādus pārdesmit "Ahmat sila" karotājus. 

KTO galvenais stratēģis pēc likuma ir 72 g. jaunais FSB šefs Aleksandrs Bortņikovs, redzēs ko īsti viņš iesāks. Noteikti patlaban pieprasa visiem ziņot par situāciju uz vietas; problēma tā, ka situācija visu laiku mainās ;)

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Gājiens neslikts. Orku jauniesauktie nav karā rūdīti un padodas pie pirmās izdevības, bet lai atsistu iebrukumu krieviem nāksies piesaistīt pieredzējušās vienības, kas nozīmē atvilkt no citām pozīcijām.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Protams, tagad šodien komentē visi kam nav slinkums, bet šamais (hitrijs)Dmitrijs kā parasti izsakās samērā "tālredzīgi".Kurš te var kko "garantēt" 'buļbašenkam- nu protams, ka tikai "zapads".Kā (arī!) pēkšņi izrādās, ka (jau iepriekš neglābjami slimais un pirmstam vismaz 16x jau nosprāgušais) misters Ramazāns nu nekādā gadījumā "neesot lohs".Tāpat arī viņa tie ahmatpatssani nemaz neesot nekādi tādi ne tiktokieši,tā tik tāda atmazsska.Viņi visi savas tautas dēli un visi korī 1reiz noteikti iešot/pret, tas tikai laika jautājums (un to nepirmoreiz dzirdam).Puhtainie ģenerāļi tagad ļoti dusmīgi,mafijas pamatlikums apdraudēts.Ko jādara? Nu tak skaidrs, ka "pārdomās iekritušos" ir kaut kādīgi steidzami Jāpērk! Veiksmes gadījumā jāiedod kaut kādas "garantijas".Kā senāk,tajā vecajlabajā 90tajā! Jā. 

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Svitana pārdomas, kāpēc 600 km Krievijas robežas faktiski palikušas nesegtas ar militāru spēku. Viņš domā, ka Putinam bijusi vienošanās ar Vašingtonu par to, ka Ukraina šajā virzienā noteikti neies. ( Tātad, kaut kas lielajā politikā mainījies, pieņemu, ka nozīmīga loma bija Hamas iebrukumam Izraēlā un Krievijas intensīvā sadarbība ar Irānu un ZK, tas pamatīgi varēja nokaitināt Vašingtonu )

youtu.be/ahnEXR7rO_Y?t=625

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Un, saprotams, ASV prezidenta vēlēšanas, kur demokrātiem jāuzrāda kaut kādi rezultāti arī šajā Baltā Nama ārpolitikas lauciņā. Viena pēc otras tika noņemtas "sarkanās līnijas". ATACMS ne tikai tika piegādātas, bet piegādātas arī iespaidīgos apjomos. Beidzot uzradās F16.

Kurskas sakarā Belousovs jau četras reizes atkal esot zvanījis uz Pentagonu.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Šis viss pilnīgi iespējams.Tuvajos A drošvien kaut/kas briest, reku jau USS Georgija peld, kā arī ĀbramsL un TeodorsR arī jau esot "uz vietas".Palieciet,tāteikt, katrs/savā..  www.moscowtimes.ru/2024/08/12/ssha-napravyat-nablizhnii-vostok-atomnuyu-podlodku-iz-za-ugrozi-iranskogo-udara-poizrailyu-a139218

Ziņots gan tika, ka Kurskas krievi esot bijuši Kursā/Par šo ukraiņu akciju jau 2ned iepriekš.Jautājums, kāpēc neko nav "darījuši".Vai nu galīgie lohi (kas mazāk ticams), vai nu (visrīzāk) kāda aizkadra noruna tomēr bijusi.Ahmētoffci neko sliktu "nepamanīja", armijai arī dzan "nebij dota komanda".Ramazānu visu ceļu visi lamāj no beidzamajām panckām ārā, bet te reku tomēr izrādās, ka šamais joprojām pie veselības un saprātīgs savas tautas Dēls un tāa.Ārestavičšš arī nupat bij beidzamais lohs, bet te reku hitrijs Dmitrijs par viņu (atkal) dikti diplomātiski izsakās.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 3 Atbildēt

GB12 rakstīja: Bija tāds āksts, kandidēja uz Saeimu no vateņu saraksta "Tautas kalpi Latvijai", pilnas sūdzības.lv par viņu. Solīja latu atjaunot un kaut kur bija video, kurā šis stāstīja, ka specdienesti mēģinot viņu noindēt. Bet šis tikai apliecina, kādā informatīvajā telpā tas Nīcas pajoliņš dzīvo - te uz padomju glorificētāju un alimentu nemaksātāju Kadišu atsaucas, te uz šitādu dīvainu Straķi, te uz vakcīnrealitātes Duņecu, kura apgalvo, ka, atrodoties blakus vakcinētam cilvēkam, sākas visādas veselības problēmas, ka mums uz galvas sazin ko kaisa un 5G vispār ir pizģēc... Un saka, ka citi dzīvo propagandas telpā... 😜

Bet vai tad nedzīvo? Paskaties uz sevi, Talsu pajoliņu, un cik tu izmisīgi rīkojies lai nekā cita kam ticēt, kā vēlamā propaganda, nebūtu - jārullē ad hominem pret nevēlamajiem avotiem/autoriem, izmisīgi piepisoties kam vien var, lai tad uz tā pamata atmestu visu, ko attiecīgais cilvēks raksta/publicē 😂 Kadiša piemērs uzskatāmi parāda tavu plānā galdiņa urbšanu - cilvēku, kuram šķiršanās procesā bijusī sieva novilka pēdējās apenes - jo viņai palika ne tikai četri dēli, par kuriem viņa bija nospļauties, bet arī māja, zeme, lauksaimniecības tehnika - tu sauc par "alimentu nemaksātāju", jo pēc pēdējo apeņu novilkšanas viņam nebija no kā maksāt piespriestos alimentus, un tas ir iemesls kāpēc viņš ir slikts... 😂 Bet par visu pārējo - es atsaucos uz to, kam es piekrītu, nevis to, kam es nepiekrītu - piemēram, Straķa teiktais labi sasaucas uz to, kas šajā valstī notiek - bet nu tu, protams, teiksi ka bijušie čekisti pēc "neatkarības atjaunošanas" pārvertās par baltiem jēriņiem un tikai pilnīgas nejaušības dēļ vairāk kā 30 gadu laikā visu laiku tiek ievēlēti tikai pilnīgi mudaki, kas to tik vien zog un izsaimnieko - vainīgi, protams, ir līdzās dzīvojošie "vatņiki", un nevis kaut kas cits - vai ne?

Un jā - man purnagrāmatā daži kontakti mēdz dalīties ar šādiem postiem, tāpēc reizēm sanāk tos palasīt. Jautrs fakts - man tagad tur kontaktos ir arī viens brits, tuvu 60 gadiem, kas publicē par līdzīgām tēmām, tikai no britu perspektīvas - noprotu ka viņš arī noteikti ir vatņiks, kā jau visi citi, kas vēlas demokrātisku valsti, kurā nodokļi tiek izlietoti saprātīgi

P.S. Es nevaru iztēloties cik stulbam ir jābūt, lai ticētu oficiālajai propagandai ka viss ir čikiniekā, lai arī dabā paliek arvien sūdīgāk - bet re ka tas pat ir iespējams...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Kurā vietā es esmu apgalvojis, ka "viss ir čikiniekā"? Sāksi melot tāpat kā te jau viens otrs to izmisīgi dara? Ak jā, tu jau daudz neatpaliec... Vai paliek arvien sūdīgāk? Nu, tiem, kuri to vien dara, kā pie savas sūdīgās dzīves vaino "kariņa-levita režīmu", "globālistus", "specdienestus" vai citus tumšos spēkus, varbūt. Manā, tā teikt, sociālajā burbulī cilvēki kopumā nesūdzas un ar vaimanoloģiju nenodarbojas. Jā, nav viegli, jā, ir diezgan smagi jārukā, bet, ja ir galva uz pleciem un/vai rokas aug no pareizās vietas, dzīvot LV var diezgan neslikti. 

Bet attiecībā uz to, ko tu tur atsaucies - hmmm, visai dīvaini, ka gandrīz vienmēr tie tavi avoti ir tādi purva dīvainīši. Kaut kā neatceros, kad būtu uz kādu normālu informācijas avotu atsaucies. Bet nu jā, tāds tādu atrod...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Tā kā tev ja saka sliktu, tad "vatņiks", tātad viss ir kārtībā. Bet uz "purva dīvainīšiem" jāatsaucas, jo, iedomājies tikai - nopirktie masu mēdītāji par sliktajām lietām runā tikai tik, cik lai tās normalizētu un notušētu. "Manā, tā teikt, sociālajā burbulī cilvēki kopumā nesūdzas un ar vaimanoloģiju nenodarbojas" - jā, jo nākotnes gigantiskajām problēmām vai nu liek mīksto, jo nevar neko izdarīt, vai arī ir pārāk stulbi lai tās saprastu. Uzdosim tev divus kontroljautājumus:

1) šī valsts tiek apzināti dzīta arvien lielākos parādos - nu jau tālāk seko RB afēra kas vēl pieliks lielu summu tam visam. Kā tu iztēlojies tā parāda samaksāšanu, kas un kā to darīs?

2) kas, tavuprāt, maksās tev pensiju, pie esošajām demogrāfiskajām tendencēm - kuras atkal ir vairāk vai mazāk apzināti radītas - ?

Skaties ka nepadari sevi par vatņiku...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

"noteikti ir vatņiks, kā jau visi citi, kas vēlas demokrātisku valsti, kurā nodokļi tiek izlietoti saprātīgi"

Nu tāda vēlme ir naivs idiotisms, nesaprotot demokrātijas būtību. Tam nav nekāda sakara ar to vai cilvēks ir vatņiks, vai briseles komunistu elektorāts.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Tas ir tanku bučotāju un "neatkarīgo domātāju" fenomens, kas sociālismu uzreiz asociē ar PSRS un tagad automātiski ar Krieviju, līdz ar to kļūst par vatņiku, jo iekrīt uz kremļa propogandas kanāliem. Tas brits ar garantiju ir vatņiks.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Izklausās jau ka pats vien esi iekritis komunisma propagandā, kas rāda ar pirkstu uz fašistiem un saka, ka komunisms tur jāmeklē. Tikai neaizmirsti, ka vēsture jau ir pierādījusi, ko komunisti izdara ar savu tautu, kad bijušos sabiedrotos fašistus nodod un sakauj.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Maskavā pastiprina drošibas mērus.

Baidās no diversijas grupām t.me/OmTVchannel/14372

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Kur tad tas uzticamais piemasskavas pievārtē dislocētais 3000galvainaiss labāko Čečenijas Dēlu pulks? Vai ta tie neko neaizstāvēs (nepārstāvēs) un nevienam pat ne rīkli/neizraus?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Interesanta animācija, tikai figsazin par kuru īsti dienu: www.facebook.com/reel/1219884799028310?locale=sq_AL

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tā animācija no 2023g par to kā varētu izskatīties veiksmīgs pretuzbrukums. Tad Zalužnijam nesanāca un nācās vien rietumiem atzīt, ka bez F16 nekādi.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-ā,ja, bet tad jau kāds gurais extra-sensējs būs to animējis.Šis reku arī tāds novecojis, bet joprojām aktuāls: www.facebook.com/reel/853520506317225?locale=sq_AL

pss..,- ВСУ воздерживаются от применения недавно поставленных самолетов F-16. Их собираются задействовать для укрепления противовоздушной обороны (ПВО), а не для более рискованных наземных атак вблизи линии фронта ...  www.moscowtimes.ru/2024/08/14/ukrainskaya-aviatsiya-prisoedinilas-koperatsii-vkurskoi-oblasti-a139390

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

msh rakstīja:

GB12 rakstīja: Bija tāds āksts, kandidēja uz Saeimu no vateņu saraksta "Tautas kalpi Latvijai", pilnas sūdzības.lv par viņu. Solīja latu atjaunot un kaut kur bija video, kurā šis stāstīja, ka specdienesti mēģinot viņu noindēt. Bet šis tikai apliecina, kādā informatīvajā telpā tas Nīcas pajoliņš dzīvo - te uz padomju glorificētāju un alimentu nemaksātāju Kadišu atsaucas, te uz šitādu dīvainu Straķi, te uz vakcīnrealitātes Duņecu, kura apgalvo, ka, atrodoties blakus vakcinētam cilvēkam, sākas visādas veselības problēmas, ka mums uz galvas sazin ko kaisa un 5G vispār ir pizģēc... Un saka, ka citi dzīvo propagandas telpā... 😜

Bet vai tad nedzīvo? Paskaties uz sevi, Talsu pajoliņu, un cik tu izmisīgi rīkojies lai nekā cita kam ticēt, kā vēlamā propaganda, nebūtu - jārullē ad hominem pret nevēlamajiem avotiem/autoriem, izmisīgi piepisoties kam vien var, lai tad uz tā pamata atmestu visu, ko attiecīgais cilvēks raksta/publicē 😂 Kadiša piemērs uzskatāmi parāda tavu plānā galdiņa urbšanu - cilvēku, kuram šķiršanās procesā bijusī sieva novilka pēdējās apenes - jo viņai palika ne tikai četri dēli, par kuriem viņa bija nospļauties, bet arī māja, zeme, lauksaimniecības tehnika - tu sauc par "alimentu nemaksātāju", jo pēc pēdējo apeņu novilkšanas viņam nebija no kā maksāt piespriestos alimentus, un tas ir iemesls kāpēc viņš ir slikts... 😂 Bet par visu pārējo - es atsaucos uz to, kam es piekrītu, nevis to, kam es nepiekrītu - piemēram, Straķa teiktais labi sasaucas uz to, kas šajā valstī notiek - bet nu tu, protams, teiksi ka bijušie čekisti pēc "neatkarības atjaunošanas" pārvertās par baltiem jēriņiem un tikai pilnīgas nejaušības dēļ vairāk kā 30 gadu laikā visu laiku tiek ievēlēti tikai pilnīgi mudaki, kas to tik vien zog un izsaimnieko - vainīgi, protams, ir līdzās dzīvojošie "vatņiki", un nevis kaut kas cits - vai ne?

Un jā - man purnagrāmatā daži kontakti mēdz dalīties ar šādiem postiem, tāpēc reizēm sanāk tos palasīt. Jautrs fakts - man tagad tur kontaktos ir arī viens brits, tuvu 60 gadiem, kas publicē par līdzīgām tēmām, tikai no britu perspektīvas - noprotu ka viņš arī noteikti ir vatņiks, kā jau visi citi, kas vēlas demokrātisku valsti, kurā nodokļi tiek izlietoti saprātīgi

P.S. Es nevaru iztēloties cik stulbam ir jābūt, lai ticētu oficiālajai propagandai ka viss ir čikiniekā, lai arī dabā paliek arvien sūdīgāk - bet re ka tas pat ir iespējams...

cilvēki nezin ko nozīme termins "vatņiks".

Mūsdienās to lieto visur kur vajag un kur nevajag.

Pat es, antivatņiks, antikrievu tik tok kanāla veidotājs esmu nosaukts par vatņiku, tāpēc, ka es teicu slikti par ukrainu.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
2 1 Atbildēt

mūsdienu paradokss:

Patriots ir tas, kurš mīl svešu valsti.

Ja tu nemīli ukrainu, tad tu neesi Latvijas patriots

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

en.wikipedia.org/wiki/Vatnik

Cilvēciņš te ne reizi vien ir atvēmis ru propagandas naratīvus, kā arī citējis psrs/ru slavinātājus gan šajā, gan citos topikos, gan pirms 22.02.2024, gan pēc. Kas te ir nevietā?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: "noteikti ir vatņiks, kā jau visi citi, kas vēlas demokrātisku valsti, kurā nodokļi tiek izlietoti saprātīgi"

Nu tāda vēlme ir naivs idiotisms, nesaprotot demokrātijas būtību. Tam nav nekāda sakara ar to vai cilvēks ir vatņiks, vai briseles komunistu elektorāts.

sākumā derētu uzzināt, kas ir demokrātija un kas ir Republika.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Jā, derētu gan - tiem, kas nesaprot, kādēļ demokrātija ir garantēts ceļš uz elli.

P.S. Tiem, kas tankā - ir runa par moderno "iedzimto", nevis oriģinālo demokrātiju.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 1 Atbildēt

demokrātija var būt laba, ja visi nedabū balsstiesības, vai tās nav vienādas.

Es ierosinu tā:

piedzimstot automātiski 1 balss.

profesionālā izglītība +1 balss,

augstākā izgl. +1

maģistrs +1

doktors +1

ar nepilngadīgiem bērniem +1 

cilvēks, kas nodarbina 10 darbiniekus -+2 

kas nodarbina 100 cilvēkus +5 

utt.

ņemot vērā cilvēku ieguldījumu, nodokļu maksāšanas lielumu, utt.

Bet pabirām -  apsūdzētiem, bezpajumtniekiem, pensionāriem,  utt balsot nedrīkst, vai noņemas konkrēts  balsu skaits, ja to ir daudz.

Ja LABI izstrādāt, tad tāda balsošana būtu objektīvāka. Ja cilvēks valstij daudz maksā, tad viņš arī visvairāk lemj ko tērēt - bezpajumtnieku virtuvei vai ceļiem. 

p.s.

maniem cipariem ilustratīvs raksturs

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Sasmējos - ja tam par to nodarbināšanu vēl varētu it kā piekrist, tad tas par to izglītību ir pilnīgas auzas - kā rāda 3 gadus veci notikumi, cilvēks ar augstāko izglītību ar lielu varbūtību ir ar izskalotām smadzenēm - kas, protams, ir diezgan loģiski vairāku iemeslu dēļ, tajā skaitā dēļ tā, ka izglītība nav tas pats kas intelekts...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kurskas operācija visur tiek raksturota kā veiksmīga, bet tā gluži nav bez jebkādiem zaudējumiem.

Pagaidām lielākā sakāve ukraiņiem fiksēta pašos Kurskas rajona dienvidos pie Girji ciema. Tas atrodas Pless upes dienvidu krastā. Tur itkā čečenu- vagneriešu spēki esot iznicinajuši 7 BTR Bucefals un vienu saņemusi gūsta neskartu. Aptuveni 50 ukraiņu krituši

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 1 Atbildēt

Latvietis parastais vispār domā, ka zaudējumi ir tikai krieviem, bet ukraiņiem zaudējumi tikai civilie.

Praktiski neviens nesaprot, ka krieviem raķetes ir deficīts* un neviens nelaidīs to pa māju, kurā ir 2 civilie.

70% iespējamība, ka tur atradās ukraiņu militāristi.

* ASV bombardējot Dienvidslāviju 2 nedēļu laikā izlaida tik pat raķetes, cik krievi 1,5 gadu laikā. Fakts.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

* ASV bombardējot Dienvidslāviju 2 nedēļu laikā izlaida tik pat raķetes, cik krievi 1,5 gadu laikā. Fakts.

Ciparus, "fakts" .

Reuters :Feb 22, 2024 — Russia has launched more than 8000 missiles and 4630 drones at targets in Ukraine since its invasion two years ago. tas būs par 2 gadiem.

Kopumā es varēju atrast tikai pieminētas apm. 240 spārnotās raķetes minētas kā NATO izlietotas Balkānu karā. Bet tas nav galvenais, jo aviobumbas tika lietotas daudz vairāk.

"Praktiski neviens nesaprot, ka krieviem raķetes ir deficīts* --Visi to saprot, citādi krievi nemeklētu raķetes Irānā un ZK.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tur itkā čečenu- vagneriešu spēki esot iznicinajuši-

Šādi spēki vispār ir dīvainība: Viens čečens intervijā Gordona viesos ( laikam ) izstāstīja, ka kopš Čečenijas kara krievi izvairās čečenus militāri izglītot. Otra Dudajeva vai Mashadova vairs nebūs. Tas Ausladinovs, ja pareizi atceros, esot gandrīz pēdējais, kas viņiem ir. Tā saucamie čečenu komandieri tādi ir vārda pēc, militārā ziņā viņi neko neprotot.

Te izskatās, ka viens Himars tiešām iznīcināts.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

No rīta lasīju ziņas- krieva galv.dalboēbs DmitrijsM (šo reiz) esot neparasti kluss, nevienam nesola Bumbu.Ok. Bet,nepagāj ne dažas h, kad jau atskan diplohmēta urlātu Zinātnieka ieteikumi: www.moscowtimes.ru/2024/08/14/uralskii-fizik-predlozhil-putinu-otrezat-ukrainu-otevropi-yadernimi-udarami-pozapadnim-oblastyam-a139485

Drusciņ gan iepriecina nākamā vēsts, vienīgi ka pagaidām nav zināms Dzīvnieku aizsargu viedoklis: www.moscowtimes.ru/2024/08/14/ukrainskie-voennie-nachali-ispolzovat-nafronte-sobak-robotov-a139403

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Pie Korņejevas esot iznīcināta vēl viena krievu karaspēka personālsastāva kolona ( krievu vojenkori spļaujot zēveli par to ). Jautājums kāpēc nebrauc viens auto aiz otra kādus 300m, bet saīsinātas distances. Ideja tā, krievu komandieri vienkārši baidās, ka kāds auto ar sročņikiem var izmantot izdevību, nogriezt sānceļā un pazust.

Maskava jau pieprasot gūstekņu apmaiņu, galvenokārt gūstā kritušo čečenu dēļ, tas tāpēc, ka Kadirova režīms Čečenijā balstoties uz to, ka ar nevienu vai gandrīz nevienu čečenu nekas slikts nenotiks.

Pastāv ideja, ka Kurskas apgabalā ukraiņi aptuveni ieņems aizsardzību aiz upes Seim. Tāpēc iznīcina tiltus pār to.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Girkins no cietuma prognozē, ka visa Kurskas operācija esot uzmanības novēršana, jo neesot iesaistīta smagā tehnika un F16. Galvenā trieciena virziens būšot Dienvidi un Krima. Tas šķiet ticami, kāpēc tad ukraiņi visu laiku apstrādā Krimas pretgaisa aizsardzību.

Krimas amatpersonas  apgalvo, ka Kerčas apkaimē notriektas 12 ATACMS raķetes.

Pie Lukašenko aizsūtīts Putina emisārs ( kāpēc ? Lukašs neatbild uz zvaniem ? ) Tās sarunas fragmentus ievietojis blogeris Cimbaļuks. Tā emisāra seja izskatās kā dzīvs jautājums, vai Lukašs viņu tiešām cūko, vai tikai tā izskatās.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Viņš kad skaidrā, tīri normāli runā, var paklausīteis.Perestal bratj trubku Puhtina ;p - Štirļic vzjal zaPisku Bormana.., Borman gromka zakričal

-to jau pāris dienas runā, ka nupat esot "istais" laiks pa to tiltu iepsist

msh Reģ.: 16.04.2007
0 2 Atbildēt

core rakstīja:

msh rakstīja: Atrodi purnagrāmatā tādu Ruslanu Straķi - viņš agrāk mēdza publicēt aprakstus par politisko ķēķi, ar konkrētiem vārdiem un uzvārdiem - es tos uzvārdus galvā noturēt nespēju.

Mani vajadzētu pakārt? Es neesmu nevienu pašu miljardu notrallinājis un nevienu pašu fabriku vai sanatoriju nozadzis. Bet par "labuma trūkumu" - pie esošā nodokļu līmeņa pat es ar savu mazo aldziņu pabaroju vismaz trīs ierēdņus - tātad laikam labums tomēr ir

Neesmu feisbukā, nevaru pameklēt, bet nu atkal, visticamāk, kaut kas no sērijas, viena tante teica.

Tiešām? Var kaut kādu aprēķinu, kā tu pie tāda rezultāta nonāci? 😂

Ir kaut kur dzirdēts apgalvojums ka pilnais nodokļu slogs esot ap 80% - tātad, es ne tikai samaksāju nodokļos četrciparu skaitli katru mēnesi, saņemot aldziņu kas nav tālu no minimālās, bet ierēdņi valstij faktiski izmaksā 20% no tā, ko viņi nomināli izmaksā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Iepatikās Sazonova komentārs par Kurskas okupāciju

Завоевать симпатии российского местного населения оказалось очень просто. Достаточно не ругать их за мародерство в магазинах и они счастливы. Думают, что Брежнев сдержал свое слово и они теперь живут при коммунизме...

core Reģ.: 03.01.2017
2 0 Atbildēt

msh rakstīja:

core rakstīja:

msh rakstīja: Atrodi purnagrāmatā tādu Ruslanu Straķi - viņš agrāk mēdza publicēt aprakstus par politisko ķēķi, ar konkrētiem vārdiem un uzvārdiem - es tos uzvārdus galvā noturēt nespēju.

Mani vajadzētu pakārt? Es neesmu nevienu pašu miljardu notrallinājis un nevienu pašu fabriku vai sanatoriju nozadzis. Bet par "labuma trūkumu" - pie esošā nodokļu līmeņa pat es ar savu mazo aldziņu pabaroju vismaz trīs ierēdņus - tātad laikam labums tomēr ir

Neesmu feisbukā, nevaru pameklēt, bet nu atkal, visticamāk, kaut kas no sērijas, viena tante teica.

Tiešām? Var kaut kādu aprēķinu, kā tu pie tāda rezultāta nonāci? 😂

Ir kaut kur dzirdēts apgalvojums ka pilnais nodokļu slogs esot ap 80% - tātad, es ne tikai samaksāju nodokļos četrciparu skaitli katru mēnesi, saņemot aldziņu kas nav tālu no minimālās, bet ierēdņi valstij faktiski izmaksā 20% no tā, ko viņi nomināli izmaksā.

Ko tu te murgo? Četrciparu skaitlis no minimālās 😂

fckns Reģ.: 29.11.2020
5 2 Atbildēt

msh rakstīja: Sasmējos - ja tam par to nodarbināšanu vēl varētu it kā piekrist, tad tas par to izglītību ir pilnīgas auzas - kā rāda 3 gadus veci notikumi, cilvēks ar augstāko izglītību ar lielu varbūtību ir ar izskalotām smadzenēm - kas, protams, ir diezgan loģiski vairāku iemeslu dēļ, tajā skaitā dēļ tā, ka izglītība nav tas pats kas intelekts...

Tev nav ne viens, ne arī otrs.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Insaids par Kursku

Sūtiet viņus ārstēties t.me/bahshiddemon/1378

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Labas kvalitātes pārtverta saruna, ja feiks, tad tiešām labs:

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Kam interesē Latvijas drošība?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

100% vatņiki (c) GB12

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Izrādās, ka tā Krievijas naftas bāze, kura deg jau piektto dienu, ir vēl 100 km aiz Rostovas:

46.69814 41.78751

Vēl ukraiņi uzlaida gaisā, un loģiski, nolaida dibenā  otro dzelzceļa prāmi, kurš kursē starp Novorosijsku un Krimu ( pirmais cieta raķešu un dronu uzbrukumā Kerčas apkaimē pirms kāda laika )

---------------------------------

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 1 Atbildēt

Vakar uzmočīja vēl vienu dronu pa turieni, bet laikam petrolejas cisternām tomēr netrāpīja. Lai nu kā, būšu "morālais kroplis" dažu iauto štata vatņiku izpratnē un paziņošu, ka uz šo skaisto skatu varētu stundām skatīties...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt
imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Šveca jaunākais video; saturs: Putina ilgās sarunas ar Modi ietekmē Krievija rakstīs bargu kodoldoktrīnas jaunu redakciju, bet praksē Ukrainas sakarā kodolieročus nelietos;

Vadlīnijas propagandai: Ļaunie Rietumi grib piespiest Krieviju lietot kodolieročus, lai civilizētā Pasaule novērstos no Krievijas, bet Krievija ir gudra un kodolieročus nelietos.

Švecs skeptisks par Kurskas operāciju;

Durova piedzīvojumi tiešā saistībā ar Krievijas vēlmi startēt kriptovalūtu; šo te: ton.org/

Jau 1.septembrī Krievija gribot startēt Maskavas un Pēterburgas biržas ar norēķiniem kriptovalūtā, saprotams, sākumā eksperimentāli.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: "Kam ir izdevīga pēc iespējas vairāk novājināta Ukraina? Pirmkārt tiem izbijušajiem Putina draudziņiem, kam pēc uzvaras gribas saglabāt savu komunistisko varu - un tieši tam spēcīga Ukraina ir drauds - Brisele ārkārtīgi baidās jau no Polijas...tādēļ tev ir uzdevums troļļot, ka ukraiņi ir tādi paši krievi, kuru iznīcināšana ir laba."

Atbilde:

1) Briseles viedoklis ir lai ātrāk beidzas karš ukrainā, lai ātrāk varētu atkal no krieviem pirkt gāzi un krieviem sūtīt visu, ko šie pērk, kā arī turpmāk saņemt konvertes ar otkatiem, pateicībām un dāvanām. Viss ko grib brisele un tevis minētie putina draudziņi. Viņiem tā ukraina ir pie dirsas.

2) Ukraiņu mīļi sapņo kā vācieši otrajā pasaules karā - ka krievi tūlīt izsmels savas rezerves un tūlīt, tūlīt zaudēs. Vai vispār valsts izšķīdīs pa gabaliem. To vācieši rakstīja pat pašā kara sākumā.

3) Ukraiņu mīļi nesaprot, ka ukraiņi ne ar ko neatšķiras no krieviem. Ar ko abas šīs "kultūras" atšķiras?Vai tu skatījies Arestovča – feigina sarunas kara pirmajās dienās? Vai tu ievēroji, ka arestovičš visu laiku piemin, ka ukrainai jāpārņem krievu vieta austrumeiropā?

4) Vai bradipussi skatījās raidījumu – “Sluga narodu”? Kur filmējās zeļenskis? Tur ir arī par Eiropu un Baltijas valstīm. Tikai skaties uzmanīgi.

5) Tie muļķi ( ukraiņi) ar krieviem kopā būdami tūkstošiem gadus ir tik stulbi, ka paši nesaprot, ka ar krieviem neko sarunāt nevar, un brīnās par viņu metodēm. Man dažreiz smieklīgi, kad kaut kādi muļķa ukri raud – “viņi iznīcina mūsu pilsētas”, lai gan paši to darīja kopā ar krieviem Afganistānā, Čečenijā un otrajā pasaules karā.

6) Mans viedoklis nav ukraiņus novājināt. Tas nav arī Briseles viedoklis, kas pierakstīts 1.punktā.

Mans viedoklis, lai pēc šī kara dzīvi paliek tikai 10 miljoni krievu un 1 miljons ukraiņu.

Šitā sērga ( krievi) ir jāiznīcina līdz saknēm. Un lielie krievu-ukraiņu plašumi jāsadala starp pārējiem.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Man kā krievulogam par šo ir jāsaraksta vesala grāmata. Šie punkti ir tikai galvenās tēzes, publikai saprotamā līmenī. Analizēt var ar cipariem, skaitļiem, faktiem un datiem, bet 1000 lappušu garu komentāru neviens nelasīs. ( man jau tā nācās komentāru samazināt, jo rādīja, ka nedrīkst būt garāks par 2000 simboliem)

p.s.

Kā teica man viena pazīstama UKRAINIETE – “Gorod Daugavpils koņešno horošij gorod, toļko latišej mnogo”

p.s.s

retorisks jautājums.

Pieņemsim, ka ukraina uzvar. Vai latvieši kopā ar ukraiņiem sāks svinēt 9.maija uzvaras dienu? Vai tik un tā spītīgi atteiksies svinēt. Naši že pobedilļi.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

7)  Kāpēc ukraiņi gribēja saglabāt kodolieročus? Pret ko tie kodolieroči būtu vērsti? Un kāpēc ASV draudēja ukraiņiem ar sankcijām?

8) Kuru pusi izvēlējās ukraina 1992? gadā? Eiropas civilizāciju - vai stepju bandītus?

9) Ko paši ukraiņi uzskatīja parbrāļu tautu un sabiedrotos?

10) Ar kuru valsti ukraiņi militāri sadarbojās līdz 2014.gadam?

11) Pret kurām valstīm ukraiņi gribēja karot savās kopējās militārajās mācībās?

12) Caur kuru valsti krievi iegāja Moldovā, lai tur izveidotu piedņestru?

13) Tev kā īstenam ukraiņu fanam - ierosinu aizbraukt uz odesu un atstāt puķītes pie pieminekļa, kas veltīts Afganistānas kara upuriem. Pieminēt labos laikus, kad ukraiņi devās karot afganistānā kopā ar krieviem.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti