B8 ar līdzīgu komplektāciju līdz 71 kkm ir nogļukojis skārienekrāns - mitros rītos vai nu nereaģēja, ja reaģēja tad neadekvēti vai pats spaida ko pats grib (nomainīts pēc ilgstošas gļuku reportēšanas). Iesākumā negribēja riktīgi strādāt angļu valodā izvēlne (ik rītu grozīja pulksteni), ja atstāja vāciski viss strādāja! Pēc 3 atjauninājumiem strādā kā nākās. Interesanti, ka VW nav varējis sariktēt meņuci Latviešu valodā. Piemēram, volvo jau sen ir!
Sīkums, bet patīkami - brīvroku sistēma ļauj pievienot uzreiz 2 telefonus paralēli!
Trūkst vilkmes izkustoties, iesākumā bieži noslāpēju. Un tad ir jāpaciešas lai pats piestartē, kaut raksta - start engine Manually. Šitais baigi kretinēja. Nu ir pierasts un vairs neslāpēju. Otrajā arī vilkmes pamaz, sāk līdzināties fraņčiem, bet ne tik drastiski, ar pirmo drusku vairāk jāieskrienās.
Un ir ap 65 kkm pārtrinies kāds vadiņš pie turbīnas, vismaz tā man teica Mollers un tad auto bija bezturbo, režīmā - klibot uz servisu ar startstop kļūdu panelī. Piekarē nekas nav mainīts.
Mazliet kaitina briļļu nodalījums griestos...
Un, jā - ar 60 profila baloniem uz R16 trepi nejūt vispār un vienlaicīgi auto ir gana apbrīnojami vadāms, ņemot vērā svaru un piekares mīkstumu.
Salons milzīgs, aizmugurē iesēžoties pašam aiz sevis (1,80m) vietas ir kā karalim! Grabažnieks kā jau šādas klases vagonam - MILZĪGS! Vai auto ir lēts? Nu nezinu teikt... Salīzinot ar, manuprāt viegli "overpriced" T-Roc teju pa lēto... :D
Vai es gribētu vadāt ar viņu skursteņus - nezinu. Ceļot 4- atā - varētu eleganti, piecatā domāju, ka gana ciešami.
Vai es teiktu ka B8 ir mans sapņu auto - nedavelk, kaut viss tur lielos vilcienos ir labi.
Par LV valodu gan izbrīnīji, manam viss menu ir latviski, pie tam pilnīgi nevainojamā valodā, bez nevienas gramatikas kļūdas utt.
Jā, ar R16 ļooti komfortabls brauciens.
Salons IR milzīgs, piekrītu.
Varbūt neesmu čekojis Latbviešu valodas esamību pēc pēdējiem atjauninājumiem. Iesākumā nebija un pēcāk vairs nemeklēju...
Jāaiziet brīvbrīdī, jāpalūr...
Palūrēju - nav latviešu valoda pieejama...
P.S. degvielas patēriņš nu tā
var ilgos pārbraucienos, nebraucot ātrāk par 90 km/h iegūt ciparu 4,8 litri. TIkko brauc ātrāk par 100 jūtami pieaug patēriņš. Braucot pa LT bāņiem ar atļautais +10 km/h ēd vismaz 6 litrus. Ne mazāk! Ziemā vidējais patēriņš ~6,7, puse pilsēta, puse šoseja. Tīri pilsētā būs visi 7.
18 000? 4 maksimums 5 mēneši.