- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Motorolers rakstīja: A kad tad brauksi ar to ko gribās? 65-70 gadu vecumā? Kkā neesmu pārliecināts, ka izdosies piedzīvot bezrūpīgo vācu pensionāra dzīvi, braukāt ar kruīza kuģiem apkārt pasaulei ar sirmu galvu un pilnu maku. Kaut gan arī viņiem tie saldie laiki beidzās, cenas visur aug, bet pensijas līdzi netiek. Sūdzējās man viens, agrāk varējis atļauties ko gribās, tagad jāskaita.
Protams, protams. Dzīvojam vienreiz. Kaut man ir citi uzskati, Runājot par Vāciju un bēgļiem....tur viss nav tik vienkārši. Apakšā slēpjas vācu ierēdniecības vēlme "apgūt" nodokļu naudu, tāpēc marinē tos cilvēkus tajos apmešanās centros ļoti ilgi. Paši "vācu pensionāri" nav apmierināti ar Merkeles velkomistu politiku.
aigi rakstīja: ES vajadzētu nākt. Jautājums ir pēc cik ilga laika. Multivanā jau vispār kā dīvānā, pirms 2 gadiem braucām slēpot uz Austriju, perfekti. Bet lidot tomēr foršāk ![]()
Sieva arī domāja, ka lidot ir foršāk, līdz pamēģināja. Tagad brauc atkal ar visiem kopā ar auto un nedomā muļķigas domas. Piedevām lidoja bez mantām, neuzzinot pat pilno laimi, kā ir stiept visu.
msh rakstīja: Par to automātiku, tas gan. Par grādiem un pusgrādiem - droši zini ka tā ir jābūt? 20 gadus veciem audī klimatiem bija pusgrādi, kuri pārvērtās par apaļiem grādiem ja klimatam radās nopietnas problēmas ar motoriņiem.
Mnu mk6 golfam ar climatronic tur nemaz nav kur parādīt to pusgrādu, arī radio displejā regulējot vini parādās kā veseli grādi
kasinsh79 rakstīja: Ibio peso, arī Passat (pirms laika identiski par P508 rakstīju) sāk kaitināt parkinsensoru prāta juceklis -teju visu laiku braucot ir manuāli jāslēdz tie ārā, citādi skaņas signāls un atzīme displejā par tūlīt gaidāmo bums
Ko lai dara, ka mums ziemā tāds klimats, kad uz auto ir sniegs un pat ledus plānā kārtā? Vai arī ražotājs uzskata, ka auto jānotīra līdz pēdējam vienmēr un visur? Starp citu, baigas snigšanas gadījumā pirmā stopējas adaptīvā kruīzkontrole - neesot uztveres signāla. Tad līdz ar tās stop nestrādā intensīvā sniegā vairs arī citas brīnumekstras (ceļazīmju atpazīšana, vienu reizi - pat Dynamic light assist Led brīnumgaismām). Nu, nu ![]()
Relax, par pāris kārtām dārgakiem auto tādas pašas problēmas www.drive2.ru/b/519801269930426374/
nomiks rakstīja: Nupat ar savu visnotaļ jauno Multivan atgreizos no īsa ceļojuma uz Hof Badgastein (Austrija). Mugura nesāpēja pat pēc nobrauktiem 1800 km. Tāpat šajā ceļojumā lieliski sevi parādīja zem motora pārsega esošie 204 ZS. Ar piedāvāto jaudu pat stāvākos kalnos uzbraukt likās tīrais nieks un nebija bažas, ka auto tiks saplosīts gabalos. Un jā, ar bākas metodi izmērītais degvielas patēriņš bija 9,12 l/100 km, kas manā ieskatā ir labs rādītājs, jo īpaši ņemot vērā braukšanu pa kalnainu apvidu, kā arī ilgstošu braukšanu pa automaģistrāli. Tiesa gan centos braukt ar atļauto ātrumu un ne vairāk kā +10 km/h. Diez, no Austrijas nāk fotoradaru sodi? Viena bilde tapa. 100 vietā bija kādi 115.
Njā un šis pierāda kāpēc auto ar lielu aizvēju ir ārkārtīgi dārgi ceļošanai. Salīdzinājumam hibrīdkoijots Norvēģijas kalnos vid. patēriņš 3,2l/100. Principā ar busu / kemperi var ceļot tikai tad, ja tas piekrauts pilns līdz lūpai ar degvielas apmaksas dalībniekiem.
eidis rakstīja:
nomiks rakstīja: Nupat ar savu visnotaļ jauno Multivan atgreizos no īsa ceļojuma uz Hof Badgastein (Austrija). Mugura nesāpēja pat pēc nobrauktiem 1800 km. Tāpat šajā ceļojumā lieliski sevi parādīja zem motora pārsega esošie 204 ZS. Ar piedāvāto jaudu pat stāvākos kalnos uzbraukt likās tīrais nieks un nebija bažas, ka auto tiks saplosīts gabalos. Un jā, ar bākas metodi izmērītais degvielas patēriņš bija 9,12 l/100 km, kas manā ieskatā ir labs rādītājs, jo īpaši ņemot vērā braukšanu pa kalnainu apvidu, kā arī ilgstošu braukšanu pa automaģistrāli. Tiesa gan centos braukt ar atļauto ātrumu un ne vairāk kā +10 km/h. Diez, no Austrijas nāk fotoradaru sodi? Viena bilde tapa. 100 vietā bija kādi 115.
Njā un šis pierāda kāpēc auto ar lielu aizvēju ir ārkārtīgi dārgi ceļošanai. Salīdzinājumam hibrīdkoijots Norvēģijas kalnos vid. patēriņš 3,2l/100. Principā ar busu / kemperi var ceļot tikai tad, ja tas piekrauts pilns līdz lūpai ar degvielas apmaksas dalībniekiem.
sekoju hibrīdtoijotu forumiem, jo ģimenē viens tāds jauns ir, ar 3.2 litriem sanāks vidējais tikai no Norvēģijas kalniem lejā braucot
u ![]()
msh rakstīja: Neesmu; nav man sanācis lietot šādu mašīnu. Bet šaubos ka brīdī, kad stikls sāk atkust, tas klucis vēl turas piesalis tik ļoti ka logu tīrītājs nespēj to ledu no stikla atraut.
Turas. Visiiem auto turas. Tiem kuriem nav pieķēries VAG to kluci var atraut ar rokām un izlauzīt.
msh rakstīja: Tu laikam pārāk maz gadus esi lietojis šo forumu, ka neesi pamanījis kā izkārtojas atbildes - ES VISPĀR ATBILDĒJU EIDIM. Bet par to tavu/lolvo problēmu - vispār jau jālej traukā sezonai atbilstošs šķidrums, nevis jāžēlojas ka konstrukcija neļauj iepist kapeiku. Ja tu tā dari, jāprasa, pēc cik nobrauktiem kilometriem tu vispār vari sākt izmantot apmīzējus; tb pēc cik kilometriem trauka saturs ir atkusis... Man vispār bija maza vēlme turpināt izmantot vasaras apmīzēju šķidrums, jo man golfā apmīzēju šķidruma trauciņš ir spaiņa tilpumā, šķidruma patēriņš tāds ka pielejot pilnu trauciņu, tas tiktu izlietots gada laikā, ja ne ilgāk, mašīna stāv garāžā, kur zem nulles temperatūra nenoslīd, trauciņam blakus stāv reduktors, kas sasilda šķidrumu, vēl tik vajadzētu uzlikt silstošas sprauslas - bet tad padomāju, nah tā ākstīties, vēl piedevām tas šķidrums izšļākts uz auksta stikla noteikti pārvērtīsies vižņos, un liekais šķidrums visās malās apsals...
Škidrums tiek lietots atbilstoši sezonai - acīmredzot neesi pamanījis tādu īpašību, ka ilgākā laikā arī spirtotais vaļējā galā sasalst, spirtam iztvaikojot. Tieši šī iemesla dēļ ir izdomātas apsildāmās sprauslas - kas ideāli atrisina problēmu mašīnām, kam trubiņas atrodas motortelpā. Bet nu katram jau skats no sava skatu punkta - tev tik iepišana prātā ![]()
Bradypus rakstīja:
msh rakstīja: Tu laikam pārāk maz gadus esi lietojis šo forumu, ka neesi pamanījis kā izkārtojas atbildes - ES VISPĀR ATBILDĒJU EIDIM. Bet par to tavu/lolvo problēmu - vispār jau jālej traukā sezonai atbilstošs šķidrums, nevis jāžēlojas ka konstrukcija neļauj iepist kapeiku. Ja tu tā dari, jāprasa, pēc cik nobrauktiem kilometriem tu vispār vari sākt izmantot apmīzējus; tb pēc cik kilometriem trauka saturs ir atkusis... Man vispār bija maza vēlme turpināt izmantot vasaras apmīzēju šķidrums, jo man golfā apmīzēju šķidruma trauciņš ir spaiņa tilpumā, šķidruma patēriņš tāds ka pielejot pilnu trauciņu, tas tiktu izlietots gada laikā, ja ne ilgāk, mašīna stāv garāžā, kur zem nulles temperatūra nenoslīd, trauciņam blakus stāv reduktors, kas sasilda šķidrumu, vēl tik vajadzētu uzlikt silstošas sprauslas - bet tad padomāju, nah tā ākstīties, vēl piedevām tas šķidrums izšļākts uz auksta stikla noteikti pārvērtīsies vižņos, un liekais šķidrums visās malās apsals...
Škidrums tiek lietots atbilstoši sezonai - acīmredzot neesi pamanījis tādu īpašību, ka ilgākā laikā arī spirtotais vaļējā galā sasalst, spirtam iztvaikojot. Tieši šī iemesla dēļ ir izdomātas apsildāmās sprauslas - kas ideāli atrisina problēmu mašīnām, kam trubiņas atrodas motortelpā. Bet nu katram jau skats no sava skatu punkta - tev tik iepišana prātā ![]()
Man ir bijušas dažādas mašīnas, bet nevienai nekādi "Vaļējie gali" nav saluši ciet ja tiek lietots ziemas šķidrums. Piekrītu viedoklim, ka jālieto atbilstoši šķidrumi (vismaz -20), nevis kaut kādi -4 vai -12, vai vasaras atšķaidīts ar spirtu utt.
Arī rudenī pirms pāriet uz ziemas šķidrumu ieteiktu visu vasaras šķidrumu izliet un tikai tad liet klāt ziemas.
Šovasar bija tik maz lietainās dienas, ka līdz pat rudenim no pavasara bija saglabājies ziemas šķidrums ![]()
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
1