Jā, protams, ir tās mucas ar sintētikām, tik jautājums kas tur ir iekšā... Manis pieminētais mehs kādreiz strādāja lielākā dižās pilsētas servisā, kurš lietoja čempiona mucas - rezultāti bija divdomīgi. Abet par to "neviens ar kanniņām nepisas" - tu gribēji teikt - "visi, kam pohuj par mašīnas tehnisko stāvokli, ar kanniņām nepisas" - tie, kam nav, mēdz uz servisu braukt ar savām detaļām grabažniekā, kur nu vēl oriģinālu brenda eļļas kanniņu grabažniekā. Jā, ja tas tev ir jaunums, eļļas kanniņas arī mēdz viltot - tad ej nu vēl uzmini ko tev no mucas motorā ielies :D
Abet par to "krutas kanniņas" - nu piedod - pilnais teksts "kruta ražotāja kanniņas" - tiem, kas nedzīvo burbuļī, kā tu, shell/castrol/motul u.c. ražotāju izstrādājumi, kur 4l kanniņa maksā 40 eiras un uz augšu, tādu kanniņu pirkšana ir ekstra, nevis obligāta lieta - es personīgi vispār līdz šim piekopu to tavu "normālo servisu" ceļu un vienkārši pirku izlejamo čempiona sintētiku veikalā pa 5e/l, bet nu jau sāk man rasties fobija pret to čempionu... :D
P.N. Tu neatbildēji uz manu iepriekšējās lapas komentāru - man ir interesanti, kādas kvatras priekšrocības tad tu izmantoji... 
Jēzusmarija msh..
2019. gadā JEBKURA kaut cik jēdzīga ražotāja lētākā eļļa būs labāka par 1990. gadā top ražotāju premium eļļu (ar tā laika ražošanas un ķīmiskajām tehnoloģijām!), kuru lēja tavos izslavētajos golfos un audi.. Tagad 2019. gadā tu saki, ka ja tādā vecā klucī lietu lētāko eļļu vai kādu longlife, kuras ražošanas tehnoloģija ir ievērojami attīstījusies, uzreiz (lasīt pēc dažu gadu litošanas), motoram uzreiz pizģec? 
Es pēc šīs tavas loģikas līdz šim arī esmu atļāvies liet lētās, izlejamās sintētikas savos motoros, bet man kaut kā mazliet ar viņiem neveicas un nav 100% pārliecība ka tur tikai pie vainas izdilums... :D