Mēs esam par braukšanas ātruma palielināšanu Latvijā uz 110, 120 un 130 km/h

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Ceļu policija un CSDD brīdina par ātrumu, ātruma pārsniegšana, bīstami, daudz bojā gājušo utt. Jā, Latvijā ir daudz bojā gājušo pret iedzīvotāju skaitu, bet kas tam ir par iemeslu??? Viegli ir uzvelt visu ātrumam, turklāt to ir viegli nomērīt un piemērot sodu. Bet varbūt pienācis laiks analizēt patiesos avāriju iemeslus un jāsāk tas būtu ar pilnvērtīgu informācijas ievākšanu negadījumos, kad ir gūtas smagas traumas un bojā gājuši cilvēki! Kā tiek organizēt un galvenais plānota satiksme uz Latvijas ceļiem un vai mēs ieraudzīsim zīme 110 km/h, 120 km/h, 130 km/h un vairāk?

 
1.. 5 6 7 8 9 10
darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Matīsa ielā oficiāli ir divas joslas, un nekas tur nav jākrāso. Bet joslā, kā mēs zinām, drīkst braukt vairākās rindās, ja fiziski iespējams. Tas ir tas pats, kas uz Čakenes.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Trīsarpus gadus jau te vāvuļojat

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Nu tad vēl 1,5 gadi un būs jaiet sadzert ;)

...

un izkauties

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
0 0 Atbildēt

Kas ta par jubilejām? Kurš vāvuļo, kurš dzer un kurš grib izkauties?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
3 1 Atbildēt

Šādā variantā pasniegta tēma ir pilnīgi bezjēdzīga un var turpināties tikai kā vāvuļošana. Jo topika varoņu galvenais uzstādījums ir - vajag braukt ātrāk, tāpēc ka es tā gribu.

Pamatojumu nekādu, SWOT analīzes, risku analīzes nav. Kaut kādi linki vai atsauces, reku citur ir tā. Kur viss izrauts no konteksta.

Vāvuļojiet tālāk, nekas no tā nemainīsies.

anoagask Reģ.: 18.06.2019
3 0 Atbildēt

Linkaits jau ir uzzīmējis karti, kur varēs braukt uz 110, 120 un 130km/h. Tikai tas maksā 40? miljardus un latvijā to nekad neuzbūvēs.

Prognozēju, ka parādīsies 2+2 joslas ar 110 km:

-A7 līdz bauskai, vēlāk līdz robežai

-rīgas apvedceļš (pa veco maršrutu vai jauns, tuvāk rīgai

-A1 līdz saulkrastiem, vēlāk iespējams visā garumā, ja igauņi būs uztaisījuši 2+2, un mums pēdējiem būs 1+1

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Via Baltica virzienu pārveidošana par 2+2 ir diezgan diskutabla. Jo ir plānos Rail Baltic. Vai tik nebūs izdevīgāk dotēt dzelzceļu pārvadājumus, kā būvēt jaunu ceļu paralēli esošam ātrgaitas dzelzceļam?

anoagask Reģ.: 18.06.2019
0 0 Atbildēt

paskatījos plūsmas:

jūrmalas apvedceļš-tukums un sēnīte-valmiera 2+2 vajag vairāk kā bauska-grenctāle

tālsatiksmes fūres pārlikt uz dzelzceļa pavirši skatoties izliekas saprātīgi, bet man liekas nekur pasaulē tas nav izdevies

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt
anoagask Reģ.: 18.06.2019
0 0 Atbildēt

Alpu tuneļos var viegli aizliegt braukt fūrēm, uzsèdinot viņas uz vilciena. Suwalku koridorà arī ir viena šoseja, bet vai varētu tur nelaist fūres?

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

nevis par tuneļiem, bet no CZ un DE līdz IT robežai fūres rātni sēž uz platformām

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 1 Atbildēt

no tallinas un Rīgas uz Varšavu braucošos mierīgi varētu uz platformām sēdināt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Galvenais jau ir kaut ko AIZLIEGT, vai tā? Dzelzceļam vajadzētu būt izdevīgākam, nekā braucienam ar auto un attiecīgi saprātīgai izvēlei.

Freijers Reģ.: 06.09.2018
0 0 Atbildēt

Ir tādi ļautiņi - papīra napoleoni, kam tas ir vajadzīgs kā ēst - kādam ko noteikt, liegt, aizliegt vai vismaz kapitāli apgūrtināt. Kās par debīlismu pāri Baltijai fūres uz dzelzceļa vadāt - Jūs ko, karpona zeķes pīpējiet vakaros ?!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Nebūs gluži teisnība - tēmas ietvaros izdevās izvilkt gaismā konkrētu atšķrīgu satiksmes dalībnieku viedokli par satiksmes organizāciju un rīcību pašiem piedaloties satiksmē.

Kamēr msh līdzīgie pārvietosies pa vieniem un tiem pašiem ceļiem ar pimpjiem, nevar būt nekādas runas par ātruma palielināšanu. Izejas ir divas:

1) msh līdzīgie kļūst par pimpjiem un ātrumu var palielināt;

2) pimpji kļūst līdzīgi msh un runas par ātruma palielināšanu atkrīt, jo neviens negrib braukt ātrāk;

msh Reģ.: 16.04.2007
0 2 Atbildēt

...vai arī 3) pimpjiem sadod pēc nopelniem, sakārto satiksmi un paceļ ātrumu.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

core rakstīja:

msh rakstīja: Pārsimt gadus senā pagātnē anglijā bija spēkā kārtība - lai tu varētu balsot parlamenta vēlēšanās, tev bija jābūt īpašumam par x mārciņām, ciparu neatceros - cipars bija mazs, bet tam laikam vērtība - liela. Internetā es esmu šur tur, no noteiktiem personāžiem novērojis viedokli ka es nedrīkstu paust savu personīgo viedokli - citreiz tas tieši balstās uz to, ar kādu mašīnu es braucu, citreiz mazliet abstraktāk, bet nu doma ir skaidra - ja tev nav īpašumā x pakas, savu personīgo viedokli paust nedrīkst. Tā kā šeit, kā redzams, ir vismaz divi šīs augstās kārtas pārstāvji sapulcējušies, tu un kodols, es vēlētos precizējumu - virs cik tūkstošiem drīkst paust savu viedokli, un zem cik nedrīkst - varbūt jābrauc uz kādu novērģiju vai zviedriju pastrādāt, papelnīt naudu lai drīkstētu... Ja man nav īpašumā šo tūkstošu, man personīgais viedoklis, bez izpaušanas, drīkst būt? Kāda cita augstās kārtas pārstāvja personīgajam viedoklim drīkstu piekrist, vai arī tas ir aizliegts?

Neesi iedomājies, ka kādreiz, ja nav ko teikt, drīkst arī paklusēt?

Varbūt tomēr pamēģini atrast labāk apmaksātu darbu? Savādāk tieši tu esi tas, kas regulāri dala cilvēkus kārtās, pēc tā cik viņiem nauda, un ar cik dārgu mašīnu brauc. Izskatās, ka tomēr tev par šo ir baigā sāpe sirsniņā, jo, izņemot tevi, šeit par naudu vispār neviens nerunāja.

Izteikt viedokli drīkst vienmēr, bet nenāktu par ļaunu reizēm to savu verbālo caureju mazliet pafiltrēt, jo tu šeit nosauci par svimpjiem visus tos, kas nebrauc pēc tevis izdomātiem, satiksmi čakarējošiem noteikumiem.

Jūs tur gaterī arī esat simpji, ka dēļus zāģējat ar lentzāģi nevis fuksīti.

Pirmais teikums - paturi to prātā pats. Galu galā, kurš ienāca šajā tēmā un sāka lauķoties?

Šajā tēmā par naudu neviens nerunāja, taisnība - bet nu kaut kādā veidā taču "kungu kārtas" pārstāvji izdomā, kurā gadījumā diskutēt, un kurā nav vērts diskutēt, bet jāsāk bļaut "EU, TU ESI LAUĶIS! LAUĶI KLUSĒ, KĀ TU VISPĀR UZDRĪKSTIES PILSĒTEĻUS MĀCĪT?!" - diez kādi ir kritēriji, pēc kuriem šie cilvēki vadās?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Naudu šajā diskusijā ienesi tu. Pretī dabūji "lauķi".

Tev nepārtraukti visās malās lien ārā skaudība. Un tagad klāt aplauziens, ka esi pats dabūjis pretī to, uz ko uzprasījies.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Iecitē to postu, pirms tā, kuru kodols iecitēja, kurā es esmu piesaucis naudu.

Cerams ka blakus tofikā tu topināmbūrim personīgus uzbraucienus vairs nepārmetīsi? Jeb tu tos pārmet ar domu ka to drīkst darīt tikai tie, kas šo māku apguvuši līdz pilnībai? Īsti nevar saprast, kur aug kājas tai tavai "skaudībai" - vai tā ir daļa no slimās fantāzijas, kuras citus augļus var lasīt iepriekšējajā lapā, vai vienkārši kaut kas par to tēmu, kur pūlī zaglis iebļaujas "uzmanieties no zagļiem!". Liekas gan ka pirmais variants - tavu absurdu dēļ es izveidoju to apgriezienu diskusiju, cerībā ka pats sapratīsi kādas muļķības raksti - bet nu šajā tēmā tu esi uzņēmies topināmbūra lomu ar visām četrām

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Paskaties pats visus tos, kurā norādīju uz tavu skaudību. Visus izkopēt un šeit publicēt garu sarakstu netaisos.

Kādēļ lai nepārmestu personīgus uzbraucienus? Īpaši kādam, kam vispār van nekā cita teikt. Tu vismaz spēj argumentēt, kādēļ mani sauc par pimpi.

Un tajā apgriezienu diskusijā kaut kā neizdevās pamanīt neko, kas apstiprinātu tavus apgalvojumus pirms, izņemot šo konkrēto piemēru ar manevru, kuru šajā video izpildīju speciāli priekš tevis, lai gan nebiju domājis, ka ar tevi ir TIK ļauni.

Sausais atlikums - pierādījām tieši to, ka braukšanu, kādu tev līdzīgie uzskata par agresīvu, var veikt ar jebkuru auto un tam nav nepieciešams "rēcošs V8". Tālāk sapinies apvainojumos un atzinies, ka braukšana divās joslās izsmeļ tavu orientēšanās spēju tik ļoti, ka paskatīties uz zīmēm vairs nevari.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Nūū... Tāpat kā komunists savus pretiniekus skaļi sauc par rasistiem, tu par skauģiem; skaitīt tavus "skauģis!" būtu tas pats kas iedarbināt dīzeli un skaitīt cik reizes tas izdod "klak! klak!" skaņas... Tā jau vēl tos tavus saukļus ņēmu par pilnu, līdz atklājās ka ar tevi ir pavisam bēdīgi; uzzināju ka es braucu +/- mierīgi dēļ savas "bezjēdzīgās dzīves"; paturpinot šo murgaino ideju sanāk ka visi tie, kuri brauc mierīgi jo māk saplānot laiku un/vai kuriem ir mierīgs temperaments - tiem ir bezjēdzīgas dzīves, bet lūk tie nervozie - tiem ir riktīgi piepildītas...

Apgriezienu diskusija izrietēja no tava līdzīgi absurda apgalvojuma - ja ņemtu tavus vārdus par pilnu pēc tā, ko tie nozīmē, es kaut kad pirmo reizi aizbraucis uz tiem dienvidu rajoniem smagi viltos, jo gaidītu ka tur luksī iedegoties zaļajai gaismai, ielās pamostas F1 trase ar skaļiem nemotoru rēcieniem, kur tos kas ir iesācēji vai aizrāvušies var atpazīt pēc tā ka šie atduras pret ierobežotāju pirms pārslēgties uz otru. Bet to visu paturpinot, un vēl paskatoties viģiku, atklājās ka starpība starp skandināvu un itāli ir tāda ka skandināvs min grīdā, kamēr itālis viegli spiež pedāli...

Attiecībā par zīmēm - spriežot pēc tava viģika, es neesmu sliktāks par vismaz 90% dižās pilsētas braucēju; es domāju ka man ar to pietiks. Jā, atšķirībā no tevis, CSN es galvā iekalis neesmu un neparastākas situācijas apgūstu kad ar tām nākas saskarties - cik ļoti pārsteidzoši ka pie ļoti atjautīgās dižās pilsētas satiksmes organizācijas darot kā citi var sanākt izdarīt kaut ko ne pēc noteikumiem... Nerunājot nemaz par to ka jābūt dižās pilsētas iemītniekam lai iedomātos ka ir iespējama tāda pornogrāfija - autobusu josla uz 300 metriem - tu neaizmirsti ka man pierasts vagot pilsētu, kurā ir viena vienīga autobusu josla, piedevām tāda, kurā ar mašīnu nav iespējams iebraukt...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Nu re, jau atkal kažoks uz otru pusi... Tu pirms tam rakstīji, ka NEVARI. Negribēt ir cieta lieta un, iespējams esi pamanījis, es esmu PRET šo procesu un pilnībā piekrītu, ka "Garu gabalu braukāšana uz noteiktā vietā esošu darbu ir viena no stulbākajām iespējamajām nodarbēm."

Tieši tāpat, kā brīvas joslas neizmantošana, kavējot satiksmi, ir vēl viena no stulbākajām iespējamajām nodarbēm.

Izbraukāt katru dienu dižo pilsētu es fiziski nevaru - toties izbraukāt katru dienu liepāju es negribu - jo vienīgais loģiskais pamatojums šim gājienam, vismaz patreizējajos apstākļos - spēcīga argumenta, ko pielietot strīdos, atņemšana daiļdirsējiem.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Fiziski var, ja grib: www.la.lv/saeimas-deputats-deklarejas-liepaja-krasi-pieaug-transporta-kompensacija

Un tas nekādi nemaina faktu, ka tu uzskati sevi par pietiekami kvalificētu lai mācītu, kā jābrauc rīdziniekiem.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Fiziski var, tik pazūd jēga no dzīšanās tādu gabalu ja pēc tam mājās pat nevar 8 stundas pavadīt...

core Reģ.: 03.01.2017
0 1 Atbildēt

msh rakstīja:

core rakstīja:

msh rakstīja: Pārsimt gadus senā pagātnē anglijā bija spēkā kārtība - lai tu varētu balsot parlamenta vēlēšanās, tev bija jābūt īpašumam par x mārciņām, ciparu neatceros - cipars bija mazs, bet tam laikam vērtība - liela. Internetā es esmu šur tur, no noteiktiem personāžiem novērojis viedokli ka es nedrīkstu paust savu personīgo viedokli - citreiz tas tieši balstās uz to, ar kādu mašīnu es braucu, citreiz mazliet abstraktāk, bet nu doma ir skaidra - ja tev nav īpašumā x pakas, savu personīgo viedokli paust nedrīkst. Tā kā šeit, kā redzams, ir vismaz divi šīs augstās kārtas pārstāvji sapulcējušies, tu un kodols, es vēlētos precizējumu - virs cik tūkstošiem drīkst paust savu viedokli, un zem cik nedrīkst - varbūt jābrauc uz kādu novērģiju vai zviedriju pastrādāt, papelnīt naudu lai drīkstētu... Ja man nav īpašumā šo tūkstošu, man personīgais viedoklis, bez izpaušanas, drīkst būt? Kāda cita augstās kārtas pārstāvja personīgajam viedoklim drīkstu piekrist, vai arī tas ir aizliegts?

Neesi iedomājies, ka kādreiz, ja nav ko teikt, drīkst arī paklusēt?

Varbūt tomēr pamēģini atrast labāk apmaksātu darbu? Savādāk tieši tu esi tas, kas regulāri dala cilvēkus kārtās, pēc tā cik viņiem nauda, un ar cik dārgu mašīnu brauc. Izskatās, ka tomēr tev par šo ir baigā sāpe sirsniņā, jo, izņemot tevi, šeit par naudu vispār neviens nerunāja.

Izteikt viedokli drīkst vienmēr, bet nenāktu par ļaunu reizēm to savu verbālo caureju mazliet pafiltrēt, jo tu šeit nosauci par svimpjiem visus tos, kas nebrauc pēc tevis izdomātiem, satiksmi čakarējošiem noteikumiem.

Jūs tur gaterī arī esat simpji, ka dēļus zāģējat ar lentzāģi nevis fuksīti.

Pirmais teikums - paturi to prātā pats. Galu galā, kurš ienāca šajā tēmā un sāka lauķoties?

Šajā tēmā par naudu neviens nerunāja, taisnība - bet nu kaut kādā veidā taču "kungu kārtas" pārstāvji izdomā, kurā gadījumā diskutēt, un kurā nav vērts diskutēt, bet jāsāk bļaut "EU, TU ESI LAUĶIS! LAUĶI KLUSĒ, KĀ TU VISPĀR UZDRĪKSTIES PILSĒTEĻUS MĀCĪT?!" - diez kādi ir kritēriji, pēc kuriem šie cilvēki vadās?

Nevis kurš sāka lauķoties, bet kurš sāka pimpoties... Tu nosuc visus par pimpjiem, kas nebrauc pēc taviem noteikumiem, un tad nepatīk ka tev uzbrauc?

Kāda diskusija? Kur tu te diskutē? Te citi diskutē, ne tu.. tev bradypus normāli paskaidro kāpēc tā brauc, daudzi citi, mani ieskaitot, viņam piekrīt, ka tur ne tikai nav pārkāpuma, bet pat ir pareizi tā braukt, pat paskaidro tev kāpēc, bet tavs vienīgais arguments ir, ka tas ir pimpju gājiens, jo tev nepatīk, ka tā brauc. Nu vēl bija meli, ka citur tas ir aizliegts, un kas tur vēl.

Tad būs kāds nopietns arguments?

Un ja tev Rīgas satiksme ir tik šokējoša un apgrūtinoša, tad varbūt nākamreiz savā ietilpīgajā mašīnā iemet salieķi, atstāj mašīnu kaut kur spices rajona, un aidā, dzīve ir skaista... tu tak citiem parmet, ka viņi pa Rīgu pārvietojas ar mašīnu, nevis salieķi, rādi piemēru...

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
0 0 Atbildēt

Jā, kā titāniks pret ledusgabalu. Titānikam iespējams ir taisnība bet ledusgabals , tā kā viņam ir nospiedošs pārsvars masa ziņā , tomēr titāniku nogremdē.....

torkjis Reģ.: 05.10.2013
0 0 Atbildēt

Ja pēc msh teorijas Brady pimpojas /Matīsa iela/, tad man šķiet, ka mshojas tie, kuri Biķernieku mežā brauc ar 67 km/h pa vidu vai tieši gar aslīnīju.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Pieņemot ka es zinu kuru ielu/ceļu tu domā, būs grūti - to vienu reizi ko tur sanāca braukt, ātrums gan jau bija +10 no tevis nosauktā - tas joslu platums tur ir tāds interesants

Freijers Reģ.: 06.09.2018
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: Šādā variantā pasniegta tēma ir pilnīgi bezjēdzīga un var turpināties tikai kā vāvuļošana. Jo topika varoņu galvenais uzstādījums ir - vajag braukt ātrāk, tāpēc ka es tā gribu.

Pamatojumu nekādu, SWOT analīzes, risku analīzes nav. Kaut kādi linki vai atsauces, reku citur ir tā. Kur viss izrauts no konteksta.

Vāvuļojiet tālāk, nekas no tā nemainīsies.

100 de fakto jau ir uz šosejām, pratīgāk būtu to legalizēt swot analīžu speciālist.

anoagask Reģ.: 18.06.2019
0 0 Atbildēt

100 varētu vienkārši un lēti uz A klases šosejām ar elektroniskajām zīmēm atļaut atsevišķos posmos

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Nevar, kamēr pa tām brauc msh.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 0 Atbildēt

Šodien vajadzēja uz darbu aizbraukt,biku pastrādāt,ar sabiedrisko braucu.Skatos kad manā krustojumā atkal klope bijusi,gājēju pārejas zīme nolocīta līdz ar zemi.

Kalvis99 Reģ.: 13.09.2017
0 0 Atbildēt

Kad parādās 100 uz Sēnīte-Rīga?

Diežgan bieži tur braucu un šobrīd neskatoties uz nepārtrauktām zīmēm 70, reālā plūsma ir 100 un vairāk.

Rr19 Reģ.: 24.04.2017
0 0 Atbildēt

Tieši tā pāri 100,īpaši,kad pirms Sēnītes trīskājis uzlikts vai melnā Škoda vizinās, ir jau apštopējušies.

anoagask Reģ.: 18.06.2019
1 0 Atbildēt

Parādās pēc mk rīkojuma, nevis pēc apstākļiem - kaut kad maijā.

Tāpēc fanoju par elektroniskajām zīmēm

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Šogad nebūs, varbūt tikai līdz Garkalnes. Liks beidzamo asfalta kārtu un 70, visticamāk, visu vasaru arī paliks.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 2 Atbildēt

Kalvi,nestāstīt pekstiņus,,reti kurš tur brauc uz sotaku un ja brauc tad uz īsu brīdi jo čuriņa raustās.

Kalvis99 Reģ.: 13.09.2017
0 0 Atbildēt

Skaidrs man spidometrs nerāda Raustās gan pie Vangažu radara, bet statistika parāda ātrumu tendences: lvceli.lv/traffic/Weekly.php

atrabotka Reģ.: 24.05.2017
0 0 Atbildēt

Kalvis99 rakstīja: Kad parādās 100 uz Sēnīte-Rīga?

Diežgan bieži tur braucu un šobrīd neskatoties uz nepārtrauktām zīmēm 70, reālā plūsma ir 100 un vairāk.

Uz 100 tur brauc retais (vismaz laikos, kad es braucu), bet uz 70 laikam nebrauc neviens - drīzāk 80 - 90. Es arī nesaprotu - jauns ceļš, stabiņi, līnijas (kaut dzeltenās), nekāda darbība uz/ap ceļu nonotiek, bet zīme 70 km/h! Bet toties beidzoties remonta zonai (aiz Sēnītes Siguldas virzienā) atkal ir atļautais 90km/h uz tā ielāpainā, risainā posma, kur vietām stūri rauj no rokām ārā Ar tiem ātruma ierobežojumiem mums ir kaut kāds idiotisms. Kapēc nevar adekvātus un reālus ātruma ierobežojumus uzstādīt?

anoagask Reģ.: 18.06.2019
0 0 Atbildēt

tur nav uzlikta pēdējā asfalta kārta, šī iespējams ir slidenāka nekā pēdējā.

atrabotka Reģ.: 24.05.2017
0 0 Atbildēt

Jā, ak Dievs - nav pēdējā kārta uz 2 joslu, taisna plata ceļa. Kas tur var notikt braucot uz 90km/h? Vajag ievērot distanci kā parasti un viss. Tas ātruma ierobežojums varbūt bija aktuāls kādas pāris nedēļas pēc asfalta ieklāšanas, nevis pusgadu vai pastāvīgi.

anoagask Reģ.: 18.06.2019
0 0 Atbildēt

70 speciāli uzlikts, lai traucētu satiksmei??? varbūt kāds ceļu inženieris var ielikt berzes koeficientu vidus kārtai vs pēdējā kārta?

Baigi slidens neliekas, bet 20 vai 30% pasliktinājumu varētu nejust, kamēr nav ekstrēmā bremzēšana

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Slidena var būt taisni pēdējā kārta. Nav teikts, ka to kāds sajutīs, bet idejiski mitrā laikā var slīdēt.

Ja tur nav pabeigti būvdarbi, bet ir 70, tas varētu būt zināmā mērā juridiska rakstura apstāklis - darbu veicējs noteikti ir atbildīgs par objektā notiekošo. Ne tikai ceļa gadījumā, bet arī ēkas u.tml. Kamēr darbi notiek - tā nu ir tie 70.

Tas gan mans pieņēmums.

Rr19 Reģ.: 24.04.2017
0 0 Atbildēt

Tā tas arī ir,viņi ir brīdinājuši.Tāpat tanīs īsajos ceļa posmos,kur pieci baļķi sakrauti grāvī,brauc 70 dienu un nakti,sestdienās un svētdienās.

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
0 0 Atbildēt

Jo ja mizas no tiem 3 baļķiem 5 rindās ir uzpūstas uz ceļa, ar 110 lidojot garām cauri koku mizām, var beigties grāvī blakus tiem baļķiem, tāpēc ir tie 70

1.. 5 6 7 8 9 10
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti